ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξωφρενική αγγελία στην Μύκονο: Νοικιάζει γκαρσονιέρα 900 ευρώ τον μήνα

Οργή στα social media

Οι τιμές των ενοικίων έχουν ξεφύγει το τελευταίο διάστημα, με τη Μύκονο να έχει γίνει πλέον απλησίαστη. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι μια αγγελία που έχει προκαλέσει οργή στα social media.

Πρόκειται για αγγελία ενοικίασης γκαρσονιέρας στην περιοχή της Άνω Μεράς της Μυκόνου. Ο λόγος για τον οποίο ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων είναι ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ακινήτου ζητά ενοίκιο 900 ευρώ τον μήνα για ένα στούντιο 45 τμ.

Η αγγελία δημοσιεύτηκε στην ομάδα ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους σε καταστήματα εστίασης που αναζητούν στέγη για την φετινή τουριστική σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αναφέρει πως στο ποσό των 900 ευρώ δεν συμπεριλαμβάνεται ο λογαριασμός ρεύματος και πως δεν παρέχεται η δυνατότητα μαγειρέματος ούτε πλυσίματος ρούχων.

Όπως είναι φυσικό και επόμενο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και τα σχόλια έπεσαν... βροχή από χρήστες του Facebook. «Ντροπή!», «Κρεβάτι έχει ή να φέρουμε εμείς;», «Αν έχει και την τουαλέτα έξω στην αυλή, το θέλω. Πού υπογράφω;», «Καλύτερα σε σκηνή παρά να τους τα δώσεις», «Ξέχασε να χρεώσει τον αέρα που θα αναπνέει», «Και η τρέλα συνεχίζεται και αυτό το καλοκαίρι», «WC υπάρχει τουλάχιστον ή θα σκουπιζόμαστε με συκόφυλλα;», «Λάθος έκανε ο άνθρωπος. 450 τμ ήθελε να γράψει», «Τα προφυλακτικά δικά σου ή δικά τους;».

Πηγή: gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ελλάδα  |  Stories  |  Viral

Viral: Τελευταία Ενημέρωση