ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο DJ Βαλεντίνο - Απαντά για την «αόρατη κονσόλα»

Χαμός στο twitter

24news team

Τι το ήθελε ο Dj Βαλεντίνο, να εμφανιστεί στη σκηνή των Mad, χωρίς κονσόλα, αλλά πατώντας... αόρατα κουμπιά και κάνοντας σκρατς στον... αέρα, πάνω σε μια απλή επιφάνεια. Το twitter πήρε «φωτιά» και οι χρήστες του διαδικτύου τον... «δίκασαν».

Μπορεί το σόου να ήταν μαγνητοσκοπημένο και το συγκεκριμένο πλάνο με τον γνωστό Dj να ήταν προστατευμένο, ωστόσο τα κινητά των παρευρισκομένων στις κερκίδες, εντόπισαν το στιγμιότυπο που έγινε viral και προκάλεσε γέλιο.

Στο twitter έγινε χαμός, με τον Dj Βαλεντίνο να μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει:

«Είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι», του έγραψε ένας χρήστης, με τον Dj Βαλεντίνο να απαντά:

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου. Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X