ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
17° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Επικό! Εραστής προσπαθεί να γλιτώσει από τον σύζυγο - Με σκούπα η γειτόνισσα (vid)

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Εδώ στην Ελλάδα το λέμε «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»… Στη Ρωσία πάλι θα το είπαν «αν δεν είναι αυτό μπλέξιμο τότε τι είναι;». Κανείς πάντως δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του.

Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται… Ο τύπος κατεβαίνει από δεμένα σεντόνια το μπαλκόνι, ημίγυμνος (με κάλτσα και εσώρουχο μόνο) γιατί τον κυνηγάει ο «φουσκωτός» σύζυγος -όπως φαίνεται - της παντρεμένης ερωμένης του.

Κρέμεται από τα σεντόνια, με το πλήθος να έχει μαζευτεί από κάτω και να τον κινηματογραφεί, ενώ προσπαθεί ο εξαγριωμένος σύζυγος να τον πιάσει.

Αυτή στον κάτω όροφο, όμως ο κίνδυνος παραμένει… Η κυρία του σπιτιού βγαίνει έξω με τη σκούπα και ξεκινάει να τον κτυπάει. Έχει φάει μια-δυο καλές στο πρόσωπο.

Ο «ήρωας» εραστής εν τέλει φτάνει κάτω στο πεζοδρόμιο, δείχνει να κτυπάει στο πόδι του, αλλά φαίνεται πως το μαρτύριο του έχει τελειώσει…

Αμ δε…

Ο απατημένος σύζυγος έχει προλάβει και έχει κατέβει κάτω και τον… ξεκινάει!

Ξέρουμε τι θα μας πείτε… Πως όλο αυτό είναι φτιαχτό. Τα ίδια ισχυρίζονται και στα social με τις απαντήσεις τους κάτω από τα βίντεο. Το πρώτο που είναι να απορείς, είναι τα σεντόνια. Πότε είχαν τον χρόνο να δεθούν όλα αυτά (εκτός αν ήταν προετοιμασμένοι από πριν), που βρήκαν όλα αυτά τα σεντόνια κτλ.

Ένας άλλος χρήστης όμως δίνει ίσως την καλύτερη λύση στο «αίνιγμα». Πως είναι μέρος εκπομπής από τη Λευκορωσία. Το πιο πιθανό και λογικό…

Είναι απόλαυση πάντως…

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση