ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είδε ντοκιμαντέρ με χιμπατζήδες να το κάνουν και προσπάθησε να βιάσει την μητέρα του

«Του είπα να σταματήσει, αλλά ήταν τόσο δυνατός και συνέχισε αναπνέοντας δυνατά στο αυτί μου»

Ένας έφηβος φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει την ίδια του τη μητέρα, εξαιτίας ενός ντοκιμαντέρ που είδε στην τηλεόραση με χιμπατζήδες που έκαναν σεξ.

Ο 18χρονος, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό για νομικούς λόγους, είναι σε δίκη κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική δραστηριότητα παρουσία παιδιού και έκθεση.

Ο εισαγγελέας Lowe, δήλωσε στις 4 Ιανουαρίου 2018, πως ο έφηβος είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα του πώς είχε δει ένα βίντεο στο τηλέφωνο του πατέρα του στο οποίο έκαναν σεξ. Τότε ήταν που θέλησε να κάνει σεξ μαζί της».

Εκείνη τότε του είχε απαντήσει: «Τι είναι αυτά που λες. Είμαι η μητέρα σου».

O κ. Lowe τόνισε: «Της είπε ότι αφού είχε δει το βίντεο της σεξουαλικής επαφής με τον πατέρα του, δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται να κάνει σεξ μαζί της και να την βιάζει».

«Έφτασε πίσω μου και έβαλε τα χέρια κάτω από τις μασχάλες μου και έπειτα άρχισε να αγγίζει το δεξιό στήθος μου και άρχισε να τρίβει τα γεννητικά του όργανα πάνω μου», ανέφερε σοκαρισμένη η μητέρα του.

«Του είπα να σταματήσει, αλλά ήταν τόσο δυνατός και συνέχισε αναπνέοντας δυνατά στο αυτί μου. Τότε σταμάτησε και πήγε στο σαλόνι. Εγώ αμέσως πήρα το τηλέφωνο και κάλεσα τον πατέρα του και την αστυνομία», τόνισε.

Ωστόσο, η δικηγόρος υπεράσπισης Charlotte Baines, αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της, αναφέροντας πως της έπιασε το στήθος στην προσπάθειά του να πάρει το τηλέφωνο από τα χέρια της.

Μάλιστα στάθηκε και στο γεγονός πως η μητέρα του ανέφερε ότι ο 18χρονος είχε δει νωρίτερα ένα ντοκιμαντέρ με δυο χιμπατζήδες σε ερωτικές περιπτύξεις κάτι που ενδεχομένως να τον επηρέασε.

Η κ. Baines δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να πει ότι λυπάται αλλά ήσασταν πολύ αναστατωμένη μαζί του, αυτό που συνέβη ήταν απλά ένα ατύχημα».

Πηγή: gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X