ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Black Friday και σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου - Προσφορά για... μερακλήδες!

H Black Friday έφτασε και το PornHub δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πάρτι προσφορών

Οι περισσότεροι περιμένουν την Black Friday για να αγοράσουν κάποιο gadget που έχουν βάλει στο μάτι ή ένα ζευγάρι παπούτσια που περιμένουν να πέσει η τιμή τους.

Αν όμως δεν είστε σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων και κάνετε μακροχρόνια σχέδια, τότε υπάρχει η κατάλληλη επιλογή. Αρκεί βέβαια να είστε fan της ερωτικής βιομηχανίας.

Το PornHub λοιπόν κάνει και φέτος την μεγάλη προσφορά: Δίνει μία εφ όρου ζωής Premium συνδρομή με αρχική τιμή 200 δολάρια.

Τι περιλαμβάνει
Τι σημαίνει αυτό; Όποιος προλάβει την προσφορά αυτή, θα μπορεί να απολαμβάνει για όσο ζει και το λέει ο... οργανισμός του τα πάνω από 500.000 premium videos, τα οποία δεν είναι διαθέσιμα σε όποιον μπαίνει δωρεάν.

Άρα αντί για ενοχλητικές διαφημίσεις που κόβουν τον... ειρμό της παρακολούθησης, θα έχουν HD, 4Κ και VR περιεχόμενο για τις πολύ προσωπικές στιγμές του.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε μία σημαντική λεπτομέρεια. Όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε στην 1η Δεκεμβρίου που λήγει η προσφορά, όσο θα μειώνονται οι διαθέσιμες συνδρομές, θα αυξάνεται η τιμή του που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 500 δολάρια.

Μάλιστα, το Pornhub έφτιαξε και ένα επικό σποτάκι για να προωθήσει την προσφορά του αυτή...

Μιλώντας σχετικά ο αντιπρόεδρος της εταιρίας,Corey Price, είπε: «Η ημέρα των ευχαριστιών είναι η στιγμή που ευχαριστούμε για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε το φέτος, αλλά το 2020 ήταν μία προκλητική χρονιά. Ανεξαρτήτως τι άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το 2020, η εφ όρου ζωής Premium συνδρομή του PornHub εγγυάται οτι ο χρόνος θα... τελειώσει ευχάριστα».

Πηγή: Gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X