ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ζουμερά» δικηγορικά - κομματικά ονόματα οι ωτακουστές - Ατού για ΑΚΕΛ

Πανικός με τις αποκαλύψεις που προσδοκεί ο Μαυρογιάννης ότι θα τον βοηθήσουν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Αν και δεν έχουμε ψευδαισθήσεις ότι πέραν από τον συρφετό που θα προκληθεί το επόμενο διάστημα, με την κάθοδο κλιμακίου της Ευρωβουλής που ασχολείται με τις παρακολουθήσεις (επονομαζόμενη και επιτροπή PEGA), δεν θα προκύψει κάποια ουσιώδης αποκάλυψη, εντούτοις θα συμβάλουμε κι εμείς στην ανακατωσούρα, χωρίς ωστόσο να παραβλέπουμε σε κανένα σημείο, το εξής ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ και αυτονόητο. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ γίνονταν, γίνονται και θα εξακολουθούν κάποιοι να κρυφακούν στο διηνεκές. Για πολιτικούς, οικονομικούς και προσωπικούς λόγους, όλοι είμαστε εκτεθειμένοι σε κάθε λογής ΩΤΑΚΟΥΣΤΕΣ. Ιδιαίτερα όταν κουβαλάμε μαζί μας αυτό το σύγχρονο ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ κατασκεύασμα που είναι ταυτόχρονα και άγγελος και διάβολος, που ονομάζεται κινητό τηλέφωνο.

Η ΕΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ - ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ας αφήσουμε τις ψευτοφιλοσοφίες και τα κουλτουριάρικα απροσδιόριστα και έρθουμε στα Κυπριστανικά. Κι επειδή θα ακούσετε πολλούς τις επόμενες μέρες που θα σας το παίζουν προασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θα ωρύονται κατά παρακολουθήσεων, να σας πληροφορήσουμε ότι πλέον κορυφαίοι ωτακουστές είναι τα κόμματα και οι συνοδοιπόροι τους. ΟΛΟΙ τους μηδενός εξαιρουμένου έβαλαν το αυτί τους σε συνομιλίες αντιπάλων, ενίοτε και εσωκομματικών δελφίνων για να γνωρίζουν τις κινήσεις τους. Οπόταν, όπως και σε όλα τα θέματα η ΕΝΟΧΗ είναι ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ και τα υπόλοιπα είναι για τους αδαείς και φληναφήματα διακοσμημένα με ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ.

Όλοι αυτοί που θα παρελάσουν από τις οθόνες σας και θα φωνάζουν, να μας εξηγήσουν γιατί τα κόμματα τους και οι ίδιοι που είναι τόσο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ, δεν προχώρησαν σε νομική ρύθμιση του θέματος. Να επισημάνουμε ότι την αγορά – πώληση και χρησιμοποίηση παράνομων λογισμικών δυο ΟΨΕΩΝ, όπως τα αποκάλεσε ευφυώς και ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, δεν διέπει οποιαδήποτε νομοθεσία και ως εκ τούτου αυτό είναι το βασικότερο στοιχείο που ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΕΊ, υποθέσεις για προσαγωγή υπόπτων στο δικαστήριο. Τα υπόλοιπα είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Κι ας εξηγήσουν οι ΤΙΤΑΝΕΣ της πολιτικής, τα κόμματα, γιατί δεν νομοθέτησαν επί του προκειμένου…

ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ

Εμείς όμως ως ΞΥΠ είμαστε υποχρεωμένοι, λόγω και του αντικειμένου της ενασχόλησης μας και της φύσης της εργασίας μας, που περιλαμβάνει και παρακολουθήσεις (παραδεχόμαστε ενοχή κύριοι. Γενικέ - Βοηθέ Γενικέ Εισαγγελέα - Αρχηγέ Αστυνομίας), κάναμε τις σχετικές έρευνες και θα συμβάλουμε στην περιρρέουσα με τις δικές μας πληροφορίες που συνέλεξαν οι πράκτορες μας.

Κατ’ αρχάς στις παρακολουθήσεις εμπλέκονται σύμφωνα με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ πληροφορίες που περισυνέλεξε ο πράκτορας, υπό την επωνυμία «ωτακουστής», «ΖΟΥΜΕΡΑ» ονόματα της πιάτσας. Όπερ μεθερμηνευόμενο είναι εμπλεκόμενοι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, που η αποκάλυψη των ονομάτων τους θα προκαλέσει ΠΑΤΑΓΟ και άμεση συσχέτιση - για κάποιους εξ αυτών - και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ. Τώρα, πως θα αποκαλυφθούν και με ποιο τρόπο θα κρεμαστούν στα ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ (φοβερή επινόηση για τις εφημερίδες που κρέμονται στα περίπτερα και οι λαθραναγνώστες, όσοι εξ ημών και υμών υπήρξαμε, διαβάζαμε τους τίτλους), όπως λένε και στο κλεινόν άστυ, είναι μια άλλη ΠΟΝΕΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΑΚΕΛ

Χρησιμοποιήσαμε τον όρο «ζουμερά» παρά την διαφωνία Μπαμπινιώτη, αλλά θέλαμε να παραπέμψουμε σε ανθρώπους που βρίσκονται στην δημόσια σφαίρα και ενίοτε μας το παίζουν και ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ με αφ’ υψηλού παρεμβάσεις στο δημόσιο διάλογο. Όπως επισημάναμε στην εξίσωση (σλόγκαν των περισσοτέρων αθλητικογράφων η έκφραση που παπαγαλίζουν αφειδώλευτα) μπαίνουν και τα κόμματα. Κάποιοι εκ των δικηγόρων είχαν άμεση σχέση με ηγεσίες κομμάτων και προσωπικές συναλλαγές με ηγέτες και υψηλά ιστάμενους κομματικούς ιεράρχες. Τώρα ποια θα βγουν στην φόρα είναι μια άλλη φανταχτερή ιστορία, ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο.

Πάντως στο ΑΚΕΛ είναι προετοιμασμένοι και θα ρίξουν το χαρτί των παρακολουθήσεων στον προεκλογικό, συσχετίζοντας το με ανάμιξη και γαλάζιων πολιτικών. Ήδη με την κλασική μέθοδο της διοχέτευσης σε ελλαδικό μέσο (το κυριακάτικο ΒΗΜΑ) συγκεκριμένων πληροφοριών κατά δικηγόρου που βρισκόταν μέχρι πρότινος στα ανώτατα δώματα του ΔΗΣΥ, θέλουν να περάσουν το ΑΦΗΓΗΜΑ τους και στο Κυπριστάν. Ευελπιστούν ότι μέσω των παρακολουθήσεων, του περιβόητου βαν και όσων άλλων προκύψουν στην πορεία θα χτυπήσουν απευθείας τον αντίπαλο τους για είσοδο στον Β’ γύρο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και θα ξελασπώσουν την υποψηφιότητα ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.

ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

Το θέμα θα το συντηρήσουν σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και μέσω της κοινής συνεδρίας των Επιτροπών ΘΕΣΜΩΝ - ΝΟΜΙΚΩΝ της Βουλής, όπου θα παραστεί και η PEGA, αλλά και σε νέα προς τούτο σύναξη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών την μεθεπόμενη Τετάρτη, μετά από σχετικό θέμα που ενέγραψε ο Άριστος Δαμιανού. Σύμπτωση πάντως ότι και στις δυο Επιτροπές προεδρεύουν κορυφαία στελέχη του ΔΗΣΥ, ήτοι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(Θεσμών) και ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ (Νομικών), που και πάλι εντελώς συμπτωματικά είναι εκ των δελφίνων που προαλείφονται για τον γαλάζιο θρόνο της Πινδάρου. Πάντως σε μια ατάκα που παραπέμπει σε αρκετές ερμηνείες ο κ. Δαμιανού την περασμένη βδομάδα, εκπλάγηκε για μια ακόμη φορά, από την μαεστρία που διευθύνει ο κ Τορναρίτης την Επ. Νομικών αναφώνησε: «Αν ήταν υποψήφιος ο Τορναρίτης θα κάναμε την υπέρβαση και θα τον ψηφίζαμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Αυτά.

ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥ- Ο ΜΠΛΑΚΤΖΟΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ

Α, και να μην ξεχάσουμε θα ξανασυζητηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής το θέμα των ευθυνών στον Συνεργατισμό που απορρέουν από το πόρισμα Αρέστη. Άλλη βασανισμένη ιστορία. Φυσικά και το ΑΚΕΛ θα κάνει τον προεκλογικό του, ελπίζοντας ότι ο ΜπλακΤζον θα κουνήσει κι αυτός το δακτυλάκι για να προσελκύσει λίγους ψήφους πέραν της αριστεράς. Γιατί το ξαναείπαμε την επομένη των εκλογών που το δασκαλούι που τον Αγρό και ο το αμερικανάκι φίλος του, θηριώδης ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, θα ολοκληρώσουν το project «προεδρικές εκλογές», όπως το αποκαλούν θα πάνε για διακοπές στην Νίκαια της Γαλλίας, ενώ οι ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ - ΑΡΙΣΤΟΣ και οι λοιποί της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, θα ψάχνουν το λάθος και θα δέχονται τα επίχειρα της ήττας και την μουρμούρα των συντρόφων. Όμως ισχύει η ρήση ΣτεφΣτεφ και άλλοι: « Μετά την απομάκρυνση σας από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

 

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι ευαισθητούληδες ΡΕΠΟΡΤΕΡ και άλλοι των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, γιατί λούφαξαν με όσα συνέβησαν στις φυλακές; Μα δεν ήταν αυτοί που μας παρουσίαζαν τις φυλακές σαν μοναστήρι με παιδιά που πάνε εκεί για το κατηχητικό τους; Δεν έκαναν πορείες και φωνασκούσαν δικηγόροι και άλλοι, δεν αρθρογραφούσαν συλλήβδην για να μας πείσουν ότι οι φυλακές είναι θεϊκό κατασκεύασμα και όλοι συνωμοτούν εναντίον τους; Δυστυχώς πρόλαβε να γίνει άλλος Θεός και δεν χωρούν άλλοι στις ζωές μας, φίλοι μου. Αρκεστείτε με τις αδυναμίες, τα πάθη και τα λάθη των ανθρώπων και μην τους θεοποιείτε.

ΥΓ: Αν ήταν ιατροί στο Κυπριστάν οι Άγιοι Ανάργυροι - Κοσμάς και Δαμιανός (ους και την Μνήμη Επιτελούμε – Μεγάλη η Χάρη Τους), θα αποβάλλονταν από τον ΠΙΣ και θα εξοστρακίζονταν από το ιατρικό επάγγελμα. Ακούς εκεί να χαλούν την πιάτσα βλέποντας βασανισμένους ανθρώπους - ασθενείς χωρίς να παίρνουν χρήματα. Α, δεν το έμαθαν οι Κοσμάς και Δαμιανός ότι οι Ελληνοκύπριοι ιατροί ανακήρυξαν νεομάρτυρα τον άγιο Χρήμα. Ναι, και έχουν η συντριπτική πλειοψηφία, την εικονίτσα του στην τσέπη τους…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση