ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδουλιδικοί η νέα άρχουσα τάξη - Εκδικείται ΔΗΣΥ για απόρριψη... συνεργασίας

Πολιτική τριγωνοποίηση με συγκυβερνήτες Χριστοδουλίδη - Πρίγκιπα - Φιλίππα - Παγίδευσε ΔΗΣΥ απέκοψε από ρουσφέτι

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ - ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΑ

• Εδραιώθηκε πλέον η νέα τάξη πραγμάτων στο πολιτικό σκηνικό και εκφράζεται με σαφήνεια και καθαρότητα μέσω των πρόσφατων διορισμών σε Υπουργικό Συμβούλιο και Ημικρατικούς οργανισμούς. Αν δε κάποιος επιθυμεί να το προσδιορίσει και με όρους γεωμετρίας μπορεί και να το χαρακτηρίσει σαν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΙΓΩΝΟΠΟΙΉΣΗ, όπου τις τρεις γωνίες κατέχουν ο Πρόεδρος ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και προφανώς τους συνεπικουρεί η Πρώτη Κυρία με την γυναικεία ματιά, που ενίοτε βλέπει και καθαρότερα.

• Το δεδομένο ωστόσο που έχει σημασία να επισημανθεί είναι ότι ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, αφού έφαγε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ από τον ΔΗΣΥ και την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ αποφάσισε να δράσει με διαφορετικό τρόπο και εν ολίγοις -και ελαφρώς παφίτικα-ήτοι να προκαλέσει ΡΗΓΜΑΤΑ στο γαλάζιο κόμμα και να συστήσει την νέα ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ, που θα αποτελείται από ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΥΣ. Όπερ μεθερμηνευόμενο όσοι στήριξαν την υποψηφιότητα του στις Προεδρικές εκλογές θα αποτελούν πλέον την ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ και θα διεισδύσουν σε όλα τα πόστα και αξιώματα ώστε μέσω τους να ελέγχει την εξουσία.

ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

• Προφανώς και χρειάζεται και την στήριξη ενός κόμματος, όπως το πάντα ΠΡΟΘΥΜΟ να μοιραστεί τα ΛΑΦΥΡΑ Της ΕΞΟΥΣΙΑΣ οπόταν και το ΔΗΚΟ θα είναι παρά το πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Εξάλλου ο Πρίγκιπας δεν έχει και αρκετές επιλογές παρά μόνο να συμπλεύσει με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη με τον οποίο ταίριαξαν τα χνώτα τους και θα συμπορευτούν στον κακοτράχαλο δρόμο της εξουσίας. Όσον αφορά την ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΡΣΕΡΑ διατηρεί την δική της υποομάδα στο Υπουργικό και στους Ημικρατικούς οργανισμούς, με διορισμό φιλενάδων και άλλων προσώπων που εμπιστεύεται.

• Όπως επισημάναμε το κυριότερο συμπέρασμα που προκύπτει και από τους διορισμούς ημικρατικών οργανισμών είναι ότι ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ έριξε μια χειροβομβίδα στα πόδια του ΔΗΣΥ και μάλιστα αφαίρεσε και την περόνη. Η σπασμωδική αντίδραση της ηγεσίας μέσω της σκληρής ανακοίνωσης που εξέδωσε περί των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, φανερώνει εν ολίγοις τα ΑΔΙΕΞΟΔΑ του κόμματος. Εν προκειμένω γιατί η πλειοψηφία Προέδρων-Αντιπροέδρων των ημικρατικών οργανισμών είναι ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ, αλλά που μετατάχθηκαν στο στρατόπεδο Χριστοδουλίδη κατά τις Προεδρικές εκλογές. Και αναφερόμαστε δειγματοληπτικά, σε ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ για τον ΔΗΣΥ στελέχη, όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (Πρόεδρος ΚΟΑ), ο ΖΗΝΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Πρόεδρος Αρχή Λιμένων), ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΑΚΚΑ (Πρόεδρος ΑΤΗΚ) ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΟΥΣΙΟΥ (Πρόεδρος ΚΟΑΓ), ΘΗΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (Αντιπρόεδρος ΚΟΑΓ) τα οποία πλέον θα ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ απευθείας στο Προεδρικό ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ. Τι τους νοιάζει αν τους διαγράψει ο ΔΗΣΥ. Ε, και.

ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Ο ΔΗΣΥ - ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

• Τι χάνει ο ΔΗΣΥ από τους διορισμούς και την απαξίωση των ημετέρων του που κατέλαβαν πόστα; Μα στο ΖΩΟΓΟΝΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Αυτό που δίνει οξυγόνο στα κόμματα και τα εδραιώνει στην εξουσία (δεν είναι της παρούσης να αναθεματίσουμε την νοοτροπία του έρποντας και γλείφοντας των πολιτών προς τα κόμματα). Έτσι με τους διορισμούς των επικεφαλής ημικρατικών οργανισμών - μελών και άλλων συνοδοιπόρων, πλέον το ΡΟΥΣΦΕΤΙ θα περνάει από το Προεδρικό. Οι πάντες θα πρέπει να δηλώνουν ΠΙΣΤΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ προς τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και ο ΔΗΣΥ θα παρατηρεί εκ του μακρόθεν. Άσε που ορισμένοι εξ αυτών που ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΑΝ σαν προϊόντα - παράγωγα συνδιαλλαγών, μέσω των διορισμών τους και ανήκουν στον ΔΗΣΥ προφανώς δεν θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ στο κόμμα, π.χ τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Το ΧΑΣΜΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ στο γαλάζιο στρατόπεδο. Και φυσικά η ψήφος όλων αυτών και λοιπών κανονισθέντων στις επικείμενες διπλές εκλογές θα είναι ΧΑΛΑΡΗ και σίγουρα δεν προδιαγράφεται σαν ΓΑΛΑΖΙΑ.

• Φυσικά όσοι γνωρίζουν από την ΕΠΙΣΤΗΜΗ της ρουσφετολογίας (θα γίνει έδρα σε όλα τα Πανεπιστήμια του κόσμου με καθηγητές τους πολιτικούς μας) αναγνωρίζουν ότι ο επιρρεπής – βασανισμένος Ευρωττοπουζοκυπραίος, ότι η ρήση-μότο ζωής «όποιος τον ΣΑΣΕΙ» θα τον ακολουθεί κι αυτός και η οικογένεια του, ανεξαρτήτως επιτευγμάτων. Κι ας ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ εμείς οι 5-6 ΓΡΑΦΙΚΟΙ δημοσιογράφοι για τις ματσαράγκες Χριστοδουλίδη-Υπουργών. Το ανίκητο ρουσφέτι θα κυριαρχήσει και η κοινωνία των πολιτών που ήταν μαζί του ΝικΧρι και τον εξέλεξε στην Προεδρία θα ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙ. Απλά πράγματα και όχι πολυσύνθετες αναλύσεις.

ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΡΟΓΙΑΝ - ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

• Όσον αφορά ΔΗΠΑ-ΕΔΕΚ και άλλους συγκυβερνώντες ας συγκροτήσουν χορωδία και να επιχειρήσουν να συναγωνιστούν τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΟΥΑΝΑΚΟ άδοντας τους στίχους από το άσμα «λίγα ψίχουλα / αγάπης σου γυρεύω / κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω». Μάνα ρε να δούμε ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ - ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΛΕΚΟ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ - ΑΝΤΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και λοιπούς συγκυεβρώντες και θα τους προσφέρουμε χαρτομάντηλα να σκουπίσουν τα δάκρυα και τον ώμο μας να κλάψουν… γοερά. ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ όπως απειλούν από την Κυβέρνηση, αν συνεχίσει να τους αγνοεί ο ΝικΧρι. Ε, και; Πιστεύετε ότι ενδιαφέρει τον Γεροσχηπιώτη; Αχού αγόρια-κορίτσια. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

• Α, μην παρασύρεστε περί συγκρότησης κόμματος από Χριστοδουλίδη και υπηκόους του. Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Εξυπηρετείται μια χαρά με τους υφιστάμενους. Κάνουν τις δουλειές όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων σαν ΚΑΛΟΙ ΜΙΣΤΑΡΚΟΙ και συμφέρουν…

• Όσο για το ΑΚΕΛ φωνάζει γιατί δεν του διόρισαν αρκετούς για να συμμετάσχει στην εξουσία και έχασε προσβάσεις στο ΡΟΥΣΦΕΤΙ, παρά μόνο ένα και μοναδικό, τον ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ άλλως Πέλεντρο, έμμισθο στην κόκκινη πολυκατοικία που συνέχισε στο Δ.Σ του ΡΙΚ Ρε μπας και ΚωΚως είναι κρυφοΧριστοδουλιδικός; Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ ας τα βάλουν ανοικτά με το ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και ιδιαίτερα με το μέλος ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ, πρύτανη του ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ και πρώην Υπουργό Παιδείας επί διακυβέρνησης ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ. Δικό τους παιδί εκ Ζώδιας ορμώμενος, ο οποίος συμφώνησε με την επιλογή των διορισθέντων. Ας φωνάξουν και κατά του Προέδρου του γνωμοδοτικού, δικαστή του ΕΔΑΔ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΕΣΤΗ, ο οποίος συνέταξε το πόρισμα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού. Δεν θα τον επικαλούνται στις κατηγορίες κατά ΔΗΣΥ αλά κάρτ. Τελικά ΠΟΝΗΡΟΣ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σου λέει ας φωνάζουν και αμφισβητούν τα επιφανή στελέχη του γνωμοδοτικού συμβουλίου. Εμείς την δουλειά την τακτοποιήσαμε…

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ Τ/Κ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ; - Η ΠΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προς Υφυπουργό παρά τω Προέδρω ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΚΗ. Το καταγράφουμε ευκρινώς και ανυπερθέτως ότι θα σας ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ κατά κύματα, αν διοριστεί ο ΣΥΖΥΓΟΣ σας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ως Διευθυντής του ΘΟΚ. Ήδη ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ έριξε προειδοποιητικές βολές στην ολομέλεια, καταλογίζοντας χειρουργικές παρεμβάσεις στο σχέδιο υπηρεσίας, ώστε να προστεθούν ως δικαιούχοι να διεκδικήσουν την εν λόγω θέση και οι ορκωτοί λογιστές. Εμείς σαν ΞΥΠ σας προειδοποιούμε ότι θα ακολουθήσει καταιγισμός των συγκυβερνώντων. Τι να γίνει. Αυτά έχει η εξουσία. Δεν θα έχεις δα και κρεβατομουρμούρα ότι δεν κανονίστηκε ο Κόκος του Παπάγιωρκη... Μην καταστεί ο ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ίδιον της διακυβέρνησης…

• ΥΓ: ΓΑΤΑΚΙΑ μα που πάτε; Χτυπήσαμε καμπάνες και προειδοποιήσαμε ότι πίσω από την σύλληψη Τ/Κ δικηγόρου στην Ιταλία κρύβεται ΣΚΑΝΔΑΛΟ που επιχειρούν να ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ. Αφού εκκρεμούσε ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ από το 2004 σε βάρος του σφετεριστή Ε/Κ περιουσίων πως ανανέωσε διαβατήριο και ταυτότητα; Για να γίνει ανανέωση χρειάζεται η φυσική παρουσία. Πέρασε στις ελεύθερες περιοχές σαν ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ; Αμάν τα χάπια μου. Μιλάμε για διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ με Πρόεδρο τον αείμνηστο ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και καθ’ ύλη αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, τους επιφανείς ΑΚΕΛικούς ΑΝΤΡΕΑ ΧΡΗΣΤΟΥ (διετέλεσε 1 Μαρτίου 2003 - Σεπτέμβριο 2006) και ΝΕΟΚΛΗ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ (8 Σεπτεμβρίου- 15 Ιουλίου 2007). Ενδιαφέρον θα έχει η αυριανή συνεδρία της Επιτροπής Προσφύγων της Βουλής που θα συζητήσει το σχετικό θέμα. Μα ο Πρόεδρος της Επιτροπής ΝΙΚΟΣ ΚΕΤΤΗΡΟΣ δεν φοβάται τις περιπλοκές; Αμάν τα χάπια μου τα κομμουνιστικά – αριστερά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση