ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρήση πυρηνικών κάνει ο Φούλης και γαλάζια τιτανομαχία με Χριστοδουλίδη

Ο φόβος διάσπασης του ΔΗΣΥ είναι ορατός

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ποιος Πούτιν και ηγέτες που απειλούν με χρήση πυρηνικών. Ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ήδη αποφάσισε να κάνει χρήση χημικών όπλων και ότι ήθελε προκύψει. Όποιοι επιβιώσουν την επόμενη μέρα καλώς, οι υπόλοιποι ας είχαν φροντίσει να προμηθευτούν γαλάζια χάπια (αντίστοιχα μ’ αυτά του ιωδίου). Ποιος θα επιβιώσει από την χρήση πυρηνικών όπλων στο γαλάζιο στρατόπεδο, ο χρόνος θα καταδείξει, αλλά προφανώς ο ΔΗΣΥ θα επηρεαστεί από τον πόλεμο… Εξάλλου τα πυρηνικά ρίχνονται και σε στρατόπεδο που έχει και γαλάζιους οπλαρχηγούς και στρατιώτες.

ΑΝΗΛΕΕΙΣ ΒΟΜBΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΣΤΑΞΕ Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

Πλέον οι δημοσκοπήσεις δεν αφήνουν άλλο περιθώριο. Και οι επικοινωνιολόγοι πρόσταξαν τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ότι για να γυρίσει το παιχνίδι των Προεδρικών εκλογών πρέπει να χρησιμοποιηθούν ακραίες μέθοδοι. Πόλεμος – πόλεμος και βομβαρδισμοί ανηλεείς σε όλα τα θέματα και επί παντός επιστητού. Οπόταν το θέαμα που παρακολούθησαν στο ΣΙΓΜΑ, όσοι είχαν αντοχές μετά τον κάματο της ημέρας, θα είναι σύνηθες και καθημερινό. Ο στρατηγός έδωσε το σύνθημα και όλοι μπαίνουν στην μάχη. Όποιος γαλάζιος δελφίνος δεν αντέχει στις ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΕΣ θα παραμεριστεί και θα ληφθεί υπόψη για το πολιτικό του μέλλον.

Όπως προαναφέραμε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και το κονκλάβιο – επιτελείο της Πινδάρου θεωρούν ότι το παιχνίδι τα πρώτης Κυριακής κρίθηκε και θα είναι στον Β’ Γύρο οι ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. Τόσο οι δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, όσο και οι κρυφές που διενεργούνται από τον προσωπικό δημοσκόπο (καλημέρα ΠανΠαν) του Φούλη, παραπέμπουν στην ΠΑΓΙΩΣΗ συγκεκριμένης εικόνας που παραπέμπει σε γαλάζια τιτανομαχία, οπόταν και αναπροσαρμόζεται το εκλογικό πλάνο.

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ

Έτσι και δόθηκε το σύνθημα για πολεμική σε όλα τα μέτωπα και μάλιστα ιδιαίτερα σκληρή με αποδέκτη κυρίως τον ΝικΧρι, αλλά χωρίς να παραβλέπεται και ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, αν και ο εκλεκτός του ΑΚΕΛ δεν χρειάζεται να τον χτυπήσει κάποιος, αφού σε κάθε του εμφάνιση χάνει έδαφος με την παρουσία του να παραπέμπει σε δασκαλούι που τον Αγρό, παρά πολιτικό στιβαρό που θα πάρει τα ηνία του κράτους και θα οδηγήσει την πατρίδα σε απάνεμα λιμάνια. Μάνα μου ρε εν συγκινητικό για τον ΜπλακΤζόν και το αμερικανάκι του επιτελείου του θηριώδη – φίλο του ΝΙΚΑΡΟΥ (ΠΑΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) που προσπαθούν να το παίξουν σκληροί και δεν τους βγαίνει…

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΒΟΛΙΔΟΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

Όσον αφορά τον ΦΟΥΛΗ πέραν της επιθετικής τακτικής, έστω και με ρίσκο, επιχειρεί και διακριτικές βολοδοσκοπήσεις προς το κουαρτέτο των ανεξαρτήτων και ιδιαίτερα στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, τον οποίο θεωρεί ότι θα μπορούσε να είναι εν δυνάμει σύμμαχος του, καθότι οι θέσεις τους στο Κυπριακό γειτνιάζουν. Ακόμη ο Αβέρωφ Νεοφύτου και τα κοπέλια του, θα ανοίξουν το επόμενο διάστημα και άλλα θέματα που θα αποσκοπούν σε πλήγματα κατά ΝικΧρι, κυρίως σε όσα διαπιστώνουν ή πιστεύουν ότι θα υπάρχει διαφορά απόψεων μεταξύ του Χριστοδουλίδη και των συνεργαζομένων κομμάτων, ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ – Αλληλεγγύη και οσονούπω ΔΗΠΑ.

ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

Αναφερθήκαμε σε ρίσκο, αν και η κατάσταση στο ΔΗΣΥ προσομοιάζει με επικείμενο ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ, αφού η ΔΙΑΣΠΑΣΗ είναι πλέον δεδομένη και η διάρρηξη των σχέσεων με τους ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΥΣ είναι πασιφανής και μεταφέρεται στην βάση του κόμματος. Στον πόλεμο θα υπάρχουν και θύματα που θα είναι μάλλον πρώτος ο ΔΗΣΥ, που δύσκολα την επόμενη μέρα δεν θα απωλέσει μέρος του, λόγω της έντασης της διαμάχης που δεν αφήνει περιθώρια, επανασυγκόλλησης των σχέσεων.

Στο σενάριο (αν και το αποκλείουν παντελώς οι γαλάζιοι της Πινδάρου) να είναι στον Β’ Γύρο Φούλης - Μαυρογιάννης, προφανώς οι Χριστοδουλιδικοί θα δυσκολευτούν να ψηφίσουν τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ. Εξάλλου στον ΔΗΣΥ ΤΡΕΜΟΥΝ και ενδεχόμενη ΧΑΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στον Β’ Γύρο υπέρ του ΝικΧρι, που μάλλον θα δρομολογήσει και άλλου είδους εσωκομματικές εξελίξεις. Για να δούμε αν η ΖΑΡΙΑ που ρίχνει ο ηγέτης του ΔΗΣΥ, θα του βγει ή το κυβερνών κόμμα θα απωλέσει τα πάντα και ο Αβέρωφ θα έχει να αντιμετωπίσει τον όλεθρο της επόμενης μέρας.

Αν και απέχουμε αρκετά και θα προηγηθούν σας παραθέτουμε ΚΟΥΙΖάκι προς προβληματισμό και συζήτηση για καφενόβιους. Σε ενδεχόμενη νίκη Χριστοδουλίδη ο ΔΗΣΥ και ο Φούλης θα είναι ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ή ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; Έλα μου ντε…

ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΚΕΛ ΟΙ ΑΧΙΛΛΕΙΣ.

Όσον αφορά τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και μετά το χθεσινό μας ρεπορτάζ με το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ που τον υποστηρίζει, διαφάνηκε ξεκάθαρα ότι θα πιέσει κι αυτός και ημέτεροι στο ΑΚΕΛ για να γίνει ΥΠΕΡΒΑΣΗ ώστε να αποσυρθεί ο Μαυρογιάννης. Το πιστεύουν ακράδαντα οι ΑΧΙΛΛΕΙΣ. Ανέφικτο εκ των πραγμάτων, αλλά ο Αχιλλής και το κονκλάβιο του ελπίζουν όπως τα περιγράψαμε …χθες…Μάλιστα μας πληροφόρησαν πράκτορες της ΞΥΠ και για τον εγκέφαλο που καθοδηγεί τον Αχιλλέα Δ. και που βρίσκεται πίσω από την στρατηγική του. ΜΠΑΜ και ΚΑΤΩ που λέμε να τον αποκαλύψουμε. Φοβερό πολιτικό υπόγειο παινίδι. ΤΡΟΜΕΡΟ για να είναι αληθινό. Α, και ο υιός Λέλλου πέραν από τους διθυράμβους για την υπόθεση Τιτίνας να μας πληροφορήσει και για την αντίστοιχη Δημόπουλου που άνοιξε τον δρόμο μετά από απόφαση του ΕΔΑΔ για σύσταση ψευδοΕπιτροπής των κατεχομένων για αποζημιώσεις στο περιουσιακό.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα, αθώος γίγαντας όπως τον λένε οι φίλοι του, ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΟΥΤΖΗΣ περιφέρθηκε χθες σε όλα τα κανάλια και με την φαντασμαγορική του γραβάτα , θέλησε να μας εκθειάσει τις φυλακές των κατεχομένων. Ούτε μια κουβέντα γιατί τον ταλαιπώρησαν τόσες μέρες (αναφέρεται σε κάποιους κύκλους, α, μπα εμείς πιστεύουμε Αντρίκκο ότι ήταν μισοφέγγαρα) και κινδύνευε να μείνει για καιρό στα μπουντρούμια του Αττίλα, παρά να μας λέει συνέχεια ότι μόνο βαρέθηκε, γιατί έτρωγε και καθόταν όλη μέρα. Α, και η έφεση που λέει ο κ. Σουτζής ότι θα κάνει σε ψευδοδικαστήριο των κατεχομένων συνιστά ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του ψευδοκράτους. Των κατακτητών της πατρίδας τους και της ΛΥΣΗΣ που είναι το χωριό του. Περισσότερη διακριτικότητα φιλαράκι δεν βλάπτει. Και μην έχεις την εντύπωση ότι έγινες ήρωας καθότι σε παρουσίασαν τα ΜΜΕ, γιατί η πτώση σου στην πραγματικότητα, ενδεχομένως να είναι ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ.

ΥΓ. Στον προεκλογικό αγώνα, στις τηλεμαχίες, στα ρεπορτάζ, αναλύσεις, δημοσκοπήσεις, πέραν των υποψηφίων ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. Κυρίως οι δημοσιογράφοι που ενίοτε επιδεικνύουμε μεροληψία. Όταν γίνεται δε ΑΓΑΡΜΠΑ παραπέμπει και σε άλλου είδους καταστάσεις…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X