ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρ. Πρωτοπαπάς: Από το διάστημα... υποψήφιος πρόεδρος

Διευθύνοντας σύμβουλος της HELLAS SAT - Διατέλεσε διευθυντής στο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «Ο ΛΟΓΟΣ»

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Για να εκπληρωθεί και η λαϊκή θυμοσοφία σύμφωνα με την οποία η απάντηση στο ερώτημα, αφού δεν είναι ικανοί όλοι οι πολιτικοί, από πού πρέπει να φέρουμε υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, φαίνεται να εκπληρώνεται στο Κυπριστάν. Απευθείας από το διάστημα θα είναι - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - ο ένας εκ των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες από πράκτορα της ΞΥΠ, που κινείται κι αυτός σε διαστημικούς χώρους και έχει τον κωδικό ΠΑΝ, για τον διευθύνοντα σύμβουλο της HELLAS SAT ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ.

• Ο πετυχημένος τεχνοκράτης με καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι επικεφαλής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα των δορυφορικών συστημάτων επικοινωνιών. Δηλαδή στέλνει δορυφόρους στο διάστημα και παρέχει υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και διαδικτύου, ενώ η εν λόγω εταιρεία διαθέτει δυο επίγειους δορυφορικούς σταθμού σε Κύπρο-Ελλάδα, και απασχολεί μεγάλο αριθμό καταρτισμένων επιστημόνων .

• Για όσους ο εγκέφαλος τους ακόμη διαθέτει σχετική μνήμη και με όλα αυτά που ακούμε δεν έπαθε κάποια βλάβη, ο κ. Πρωτοπαπάς, διατέλεσε με μεγάλη επιτυχία και διευθυντής στο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «Ο ΛΟΓΟΣ», όταν λειτουργούσε ακόμη υπό την εποπτεία της Εκκλησίας. Οπόταν γνωρίζει και περί του επικοινωνιακού παιχνιδιού που είναι απαραίτητο στην πολιτική, καθότι συναρτάται απόλυτα με την προβολή των θέσεων των δελφίνων που εποφθαλμιούν αξιώματα.

• Αν και ο κ. Πρωτοπαπάς δεν έχει ακόμη αρχίσει τις επαφές με ηγεσίες των κομμάτων λόγω και της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό, εντούτοις δεν ανησυχεί όπως μας λένε γείτονες από το διάστημα (να ξέρετε διαθέτει και η ΞΥΠ ανάλογο δορυφόρο στην ίδια τροχιά με τον HELLAS SAT, τον επονομαζόμενο ΞΙΟΥΡΑΣ-ΔΙΑΦΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ SAT, εξ ου και παρακολουθεί άπαντες τους πολιτικούς), αφού κυρίως θα απευθυνθεί στην κοινωνία των πολιτών. Προφανώς και θα επιδιώξει συναντήσεις με τα κόμματα ώστε να εξασφαλίσει στήριξη, αλλά δεν θα ήθελε η υποψηφιότητα του να ταυτιστεί απόλυτα με κόμματα.

• Εξάλλου όπως πληροφορείται η ΞΥΠ, ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς έχει έτοιμο το πλάνο δράσης και το πρόγραμμα των θέσεων του σε όλους τους τομείς και δηλώνει πανέτοιμος για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις. Αν έχει και την κατάλληλη ανοσία για να αντέξει το δηλητήριο που θα χύσουν τα κόμματα όταν πληροφορηθούν ότι αμφισβητεί την κυριαρχία τους, είναι κάτι που θα διαφανεί προσεχώς.

• Με την προσθήκη και του διαστημικού Πρωτοπαπά ο κατάλογος με τους υποψήφιους δελφίνους διευρύνεται και μέχρι τις προεδρικές του 2023, όλα είναι πιθανά και δεν αποκλείεται οτιδήποτε, σε σχέση με τις επιλογές των κομμάτων και τους ανεξάρτητους που θα διεκδικήσουν τον ανώτατο θώκο της Δημοκρατίας.

• Μέχρι τότε καθίστε αναπαυτικά και περιμένετε τον δορυφόρο μας (άντε σας αποκαλύψαμε και σημαντική πηγή πληροφοριών που διαθέτει η υπηρεσία μας) ΞΙΟΥΡΑΣ-ΔΙΑΦΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ SAT (για τους μεμψιμοιρούντες και χαχανίζοντες περί του ονόματος, να τους πληροφορήσουμε ότι υπάρχουν και κκέληδες εξωγήινοι) και θα σας ενημερώνουμε περί όλων των δελφίνων που ενδιαφέρονται να μας σώσουν.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πως γίνεται σε όλη την ιστορία μας να καταφέρνουν πάντα στα μικρά και μεγάλα να μας διχάζουν είναι πραγματικά απίστευτο και όμως Ευρωττοπουζοκυπριακό. Από τους Μακαριακούς και Γριβικούς, στους ενωτικούς και ανθενωτικούς, σε δεξιούς και κομμουνιστές, σε ΟΧΙάδες και Νενέκους (και άλλους πολλούς διαχωρισμούς) καταλήγουμε στους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. . Έλεος δηλαδή λυπηθείτε τον πληγωμένο πολίτη.

• YΓ: Δεν γίνεται ο Ιούλιος να μην υπάρχει στο ημερολόγιο της πατρίδας μας; Πόσες συμφορές να συμβούν στον καταραμένο μήνα; Δεν αντέχουμε άλλους μαύρους Ιούληδες. Πόσες φορές να μαζέψουμε τα κομμάτια μας ως λαός;

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X