ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Xάρης Γ.- Δημητρίου Δ. - Αννιτούλα : Οι δελφίνοι που προαλείφονται για την διαδοχή του Φούλη

Σχεδιάζουν με το σκεπτικό ότι ο Πρόεδρος του κόμματος θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και συνάμα θα εκλεγεί

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Τόσο σίγουροι είναι κάποιοι δελφίνοι στον ΔΗΣΥ ότι ο Πρόεδρος του κόμματος θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και συνάμα θα εκλεγεί στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, που άρχισαν τις παρασκηνιακές διεργασίες για την διαδοχή του. Τα γαλάζια παιδιά της Πινδάρου εφαρμόζουν φαίνεται τις ρήσεις της λαϊκής θυμοσοφίας, όπως αυτή που περιγράφει για την φροντίδα που επιδεικνύουν τα φρόνιμα παιδιά που μαγειρεύουν για να έχουν έτοιμο το φαγητό του. Γιατί στην προκειμένη είναι και πεινασμένα και πάντα νηστικά.

• Οι άτυπες διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους δελφίνους να οργανώνονται, να μετρούν τα κουκιά τους και να διαχωρίζονται σε ομάδες, αφού ο χρόνος στα εσωκομματικά πάντοτε είναι ελάχιστος για τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Πρώτο φυσικά μέλημα τους και κοινή τους επιθυμία, και προς αυτή την κατεύθυνση σπρώχνουν με όλες τους τις δυνάμεις είναι να διεκδικήσει τον ανώτατο κρατικό θώκο ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και προς τούτο ένωσαν τις δυνάμεις τους και πασχίζουν προς όλα τα μέτωπα. Δεν τους ενδιαφέρει αν επιθυμούν και άλλοι του ΔΗΣΥ να διεκδικήσουν την Προεδρία της Δημοκρατίας, αφού κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί τις φιλοδοξίες και τους στόχους τους. Προφανέστατα και θα πολεμήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για να εκλεγεί ο Φούλης ανοίγοντας τον δρόμο για την διαδοχή στον γαλάζιο θρόνο.

• Όπως επισημάναμε ήδη άρχισαν να στήνουν επιτελεία και να κάνουν τις πρώτες κρούσεις προς όλες τις κατευθύνσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του γαλάζιου πράκτορα της ΞΥΠ, την θέση του Προέδρου του ΔΗΣΥ, σε περίπτωση που ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και εκλεγεί ο Φούλης είναι τρία προβεβλημένα στελέχη πρώτης γραμμής.

• Συγκεκριμένα: Η Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και ο εκπρόσωπος τύπου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Και οι τρεις θεωρούνται η νέα γενιά γαλάζιων πολιτικών που κάποια στιγμή θα αναλάβουν τα ηνία του κόμματος και όπως συνέβη με δυο εκ των πρώην αρχηγών του ΔΗΣΥ (Γλαύκος Κληρίδης- Νίκος Αναστασιάδης), ενδεχομένως και της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

• Οι εν λόγω δελφίνοι που εποφθαλμιούν τον γαλάζιο θρόνο έχουν τα δικά τους ατού και πλεονεκτήματα, καθώς και τις προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες στο εκλογικό σώμα του ΔΗΣΥ. Αν και η Αννιτούλα προβληματίζεται ως Πρόεδρος της Βουλής αν θα είναι σοφό να αποχωρήσει από την θέση της - σε περίπτωση εκλογής της - εντούτοις το παιδικό όνειρο να γίνει Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και να ικανοποιήσει όλες τις περαιτέρω φιλοδοξίες της (χμ είδατε η Αννιτούλα μας) γίνεται μόνο μέσω της ηγεσίας της ΔΗΣΥ που ανοίγει όλους τους δρόμους.

• Όσον αφορά τον Χάρη Γεωργιάδη που ως Αναπληρωτής Πρόεδρος θεωρεί ότι του απομένει μόνο ένα σκαλί για την Προεδρία, ακόμη και τώρα συμπεριφέρεται ως οιονεί Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, με όλα τα ευεργετήματα που μπορεί κάποιος να απολαύσει σε τέτοια θέση.

• Δεν παραγνωρίζεται και η δυναμική του Δημήτρη Δημητρίου που ως εκπρόσωπος τύπου του κόμματος απέκτησε πρόσβαση σε όλα τα Συναγερμικά – και όχι μόνο- σπίτια (όπως λέει και βουλεύτρια όλες οι γυναίκες θα τον ήθελαν γαμπρό και άντρα τους), με το αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών, όπου είχε εκπληκτικό αποτέλεσμα και κατατάγηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, με 13436 και με 4 χιλιάδες περισσότερους από τους δεύτερο και τρίτο σε ψήφους, υποψήφιους βουλευτές, που ήταν ο Νίκος Τορναρίτης και ο Χάρης Γεωργιάδης.

• Φυσικά τα γαλάζια παιδιά ξεχνούν μια έκφραση της λαϊκής θυμοσοφίας που λένε και στην Αργάκα. «Πριν καβαλιτζέψεις με σούζεις τα πόθκια.» Ε, τι μ’ αυτό θα σου πουν. Εξάλλου Ποια είναι η δουλειά τους δηλαδή; Αγχώνονται καθόλου για τον βιοπορισμό τους ή τα δάνεια τους και πως θα τα πληρώσουν; Τέλος πάντων.

• Στην εξίσωση και αν όλα πάνε ευεργετικά για τον ΔΗΣΥ, σημαίνουσα άποψη για τον διάδοχο του θα έχει και ο Φούλης, ο οποίος και ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ τα μάλα και τους τρεις δελφίνους που επιδιώκουν να τον διαδεχθούν. Και για τους τρεις ήταν το στήριγμα τους και τους τράβηξε από το μανίκι οδηγώντας τους σε λεωφόρους ,όταν κάποιοι εξ αυτών ήταν χαμένοι, ενώ τους ανέδειξε σε αξιώματα, όπως την Αννιτούλα, που ούτε στα πιο τρελά της όνειρα που έκανε στους Τρούλους δεν θεωρούσε ότι θα πραγματοποιηθούν.

• Τον δε Χάρη Γεωργιάδη σε μια ύσκολη περίοδο που βαλόταν πανταχόθεν λόγω Συνεργατισμού τον οδήγησε στην επίζηλη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ένα από τα πλέον κορυφαία και αξιοζήλευτα δυναμικά στελέχη του κόμματος, τον Ευρωβουλευτή ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ. Όσο δε για τον Δημητρίου, τον πήρε πολιτικό νήπιο, τον κράτησε από το χεράκι και από το Δημοτικό σχολείο τον πήγε κατευθείαν Πανεπιστήμιο. Η θέση του εκπροσώπου τύπου του κυβερνώντος κόμματος είναι η πλέον προβεβλημένη με συνεχή παρουσία σε τηλεοπτικά πάνελ και συζητήσεις, όπου και αποκτάς την αναγκαία, στην πολιτική, αναγνωρισιμότητα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστρανικό: Είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη – πλην της Μαδαγασκάρης, της Ζάμπια και της νήσου Άου- άου- που αναδεικνύουμε σε μείζον θέμα και ασχολούνται καθημερινά τα κανάλια με τις θέσεις , τις κωλοτούμπες , τα καμώματα και αππώματα ενός ιατροδικαστή. Έλεος ρε. Αφήστε τον κ. Μάριο Ματσάκη στην αφάνεια του. Ας επιστρέψει στο μέτρημα των μπαούλων του και στην προκειμένη έπαιξε και έχασε…

• ΥΓ: Για να ξέρετε όσοι ταλαιπωρηθείτε από την απεργία των ιατρών στα δημόσια νοσοκομεία είναι γιατί σε κάποια σύσκεψη, κάποιος του ΟΚΥΠΥ είπε στον Τσε Γκεβάρα της ιατρικής, ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΜΑ, ότι δεν είναι σωστός. Και όπως προανήγγειλε με στόμφο αυτός γιατί τον είπαν με αυτό τον τρόπο και επιδεικνύουν αυταρχισμό, θα κλείσει τα νοσοκομεία. Είμαστε κράτος; Έχουμε κόμματα; Γιατί δεν τον βάζει κάποιος στην θέση του; Αλλά και οι ιατροί που τους εκπροσωπεί αυτό είναι το επίπεδο τους; Ο όρκος του Ιπποκράτη που πάει; Να ταλαιπωρούν βασανισμένους ανθρώπους για τα αππώματα ενός κομματικού ιστορύχτορα; Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ας εγερθούν γιατί τους στείλουν στις δαγκάνες των ιδιωτών. Να μην κλαίνε επί ερειπίων γιατί αφήνουν τον κάθε Κούμα να ικανοποιεί το υπερεγώ του, και τον ναρκισσισμό του. Θα είναι και αυτοί υπαίτιοι. Και μην μου πουν τι μπορούν να κάνουν.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X