ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξαναζεσταίνεται η συνεργασία ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ για τις Προεδρικές και κάστινγκ - πασαρέλα για τον υποψήφιο

Στεφ Στεφ και Πρίγκιπας είχαν ήδη συναντήσεις που κρατήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Το τρένο ξαναμπήκε στις ράγες και άρχισε την διαδρομή του με προορισμό το λόφο του Προεδρικού. Έκοψαν τα εισιτήρια τους ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και οραματίζονται το τέρμα της διαδρομής, δηλαδή την γη της επαγγελίας, με συνεπιβάτες αρκετούς εκ των μελών της ηγεσίας. Ορισμένοι εκ των ηγετικών στελεχών δεν θέλησαν να μπουν στο τρένο, με κάποιους να μην πηγαίνουν ούτε καν για να ξεπροβοδίσουν τους ηγέτες τους και διατηρούν τις αμφιβολίες τους για το ταξίδι , γιατί έχουν πληροφορίες ότι το τρένο στην πορεία θα εκτροχιαστεί. Ενδεχομένως και κάποιοι εκ των ΑΚΕΛικών και ΔΗΚΟικών να μπουν σε άλλα τρένα και να επιδιώξουν να έχουν καλύτερο ταξίδι με περισσότερες απολαύσεις.

• Κατά την διάρκεια του ταξιδιού θα έχει αρκετά χάπενινγκ, όπως να παίζει λαούτο (χωριάτικο όργανο αλλά στην προκειμένη, ανάγκα και οι βασιλείς πείθονται) ο Πρίγκιπας και να τραγουδάει ο ΣτεφΣτεφ το παραδοσιακό άσμα του γάμου, «ώρα καλή τζιαί ώρα γρουσή / τζιαί ώρα ευολημένη / τούτη δουλειά π’ αρκέψαμε / να φκει στερεωμένη». Και είναι ιδιαιτέρως καλλίφωνος ο Γ. Γ. του ΑΚΕΛ που θα συναρπάσει τα ΔΗΚΟικά πλήθη. Ακόμη θα γίνει κάστινγκ με την ανάλογη πασαρέλα για να περπατήσουν όσοι ενδιαφέρονται να αποτελέσουν τους οδηγούς του τρένου. Χρειάζεται οι υποψήφιοι - που είναι αρκετοί - να διαθέτουν γνώσεις, εμπειρία, να είναι άφθαρτοι και κυρίως ΥΠΑΚΟΥΟΙ στα κελεύσματα των κομματικών.

• Αλληγορικά σας περιγράψαμε όσα συμβαίνουν στο μέτωπο ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ, που όπως υποστηρίζει ο κόκκινος σύντροφος από την Εζεκία Παπαϊωάννου και ο πολύχρωμος πράκτορας της ΞΥΠ από την Γρίβα - Διγενή, οι Στεφ Στεφ και Πρίγκιπας είχαν ήδη συναντήσεις που κρατήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σαφή στόχο να ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΟΥΝ τις σχέσεις τους και να επιχειρήσουν να θέσουν χρονοδιαγράμματα για συνεργασία στις Προεδρικές εκλογές του 2023.

• Όπως μας πληροφορούν οι πράκτορες της ΞΥΠ η συνάντηση στην οποία παρέστησαν και άλλα ηγετικά στελέχη ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ μετατράπηκε σε γκρουπ - θέραπι, με όλους τους παρευρισκόμενους να λένε όσα τους πίκραναν κατά την διάρκεια της διεξαγωγής των διαβουλεύσεων και της ψηφοφορίας που ακολούθησε για την Προεδρία της Βουλής. Εκεί όπου έριξαν αυτογκόλ και οδήγησαν σε Φούλειο νίκη. Η παραδοχή των λαθών και η πρόθεση να αφεθούν όλα στο παρελθόν ήταν κάτι που ωφέλησε τους ηγέτες να προχωρήσουν πιο κάτω. Αν και όλοι διατηρούν τις επιφυλάξεις τους, εντούτοις διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να ΑΝΕΚΤΟΥΝ και τρίτη Συναγερμική πενταετία στην εξουσία. Τα ποσοστά τους θα συρρικνωθούν περαιτέρω και θα οδηγηθούν στην ανυποληψία.

• Όσον αφορά τον υποψήφιο για την Προεδρία, που αποτελεί την ΠΑΝΑΚΕΙΑ της συνεργασίας, αποφασίστηκε όπως αφεθούν ακόμη λίγο τα πράγματα και αφού προηγηθούν εσωκομματικές διαβουλεύσεις και ο καθένας θέσει τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ του για υποψηφίους , τότε να καταλήξουν στον καλύτερο που κατά την γνώμη τους θα τους οδηγήσει στην γη της πολιτικής επαγγελίας, που είναι η εξουσία, και οι πολιτειακοί θώκοι. Εκ πρώτης φαίνεται να αποκλείονται από πλευράς ΔΗΚΟ ο δικηγόρος ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και από το ΑΚΕΛ ο ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ. Ονόματα ακούστηκαν στην πορεία αρκετά και κάποιοι εξ αυτών , όπως ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου ΤΑΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, ο διαπραγματευτής ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, η πρώην Υπουργός μεταφορών- διπλωμάτης ΕΡΑΤΩ ΜΑΡΚΟΥΛΗ, ο CEO της HELLAS SAT ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ είναι ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται στην λίστα των υποψηφίων και θα περάσουν από κάστινγκ της κριτικής επιτροπής. Αν και στο ΑΚΕΛ ακούγονται φωνές για αριστερή υποψηφιότητα( προσεχώς θα αποκαλύψουμε τον αντίλαλο των φωνών), ωστόσο δύσκολα μπορεί να προκριθεί…

• Για δε το πρόγραμμα του κοινού υποψηφίου και τις όποιες διαφορές παρουσιάζονται, ιδιαίτερα στο Κυπριακό, όλοι παραπέμπουν στην συνεργασία ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ με υποψήφιο τον αείμνηστο ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, όπου δεν νέρωσαν απλώς το κρασί τους οι τότε ηγέτες της Εζεκίας Παπαϊωάννου, αλλά το έκαναν μεταλλικό (νερό) για καλύτερη χώνεψη. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε την θρυλική ατάκα του αείμνηστου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, «ότι άλλαξε ο άδρωπος σιόρ»…

• Απίστευτο αλά Κυπριστανικό: Η προδοσία του 1974 συνεχίζεται. Όταν βασανίζεις ανθρώπους που πολέμησαν και πέρασαν τα πάνδεινα στα χέρια των Τούρκων και σε παρακαλούν να τους δώσεις 200 Ευρώ για να καλύψουν την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, τότε κάνεις προδοσία. Δίνεις πρότυπο για τους νέους ότι εκείνοι που δίνουν τις ζωές τους για την πατρίδα θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X