ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

VOLT VS ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ - Μονιμοποίηση σεξουαλικής εργασίας ζητεί η Ατταλίδου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 Ο ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΕΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΤ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ

•  Αχαπαροσύνη, έλλειψη πολιτικού ταλέντου (είπαμε δύσκολο άθλημα η πολιτική), πανικός, μέτριοι επικοινωνιολόγοι, ανεπιτυχής ανάγνωση προοπτικών αντιπάλων ή ακόμη και υποχθόνια σχέδια σε βάρος του κόμματος, ενεργώντας κάποιοι σαν απόγονοι των Δούρειων ίππων (μάλλον δούρεια γαϊδούρια όταν αναφερόμαστε στο Κυπριστάν); Όποια και αν ισχύουν απ’ αυτά και άλλα τόσα η στάση ιδιαίτερα των δυο μεγάλων που παρακολουθούν να διολισθαίνουν τα ποσοστά τους κι αντί να επιχειρήσουν να ανακόψουν τις διαρροές , κατάντησαν ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΟΙ στον προεκλογικό τους αγώνα, χτυπώντας συνεχώς το ΕΛΑΜ και αφήνοντας στην ησυχία του τους μωβ του VOLT να οργιάζουν.

• Ούτε καν διαμοίραζαν τα βέλη τους, δίνοντας την εντύπωση ότι οι φωτο ΒΟΛΤαικοί, οι ντελιβεράδες της λύσης δεν τους προκαλούν ζημιά και βρίσκονται στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ωσάν και δεν είναι ψήφους που τους παίρνουν αλλά τριαντάφυλλα. Κι αυτοί ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ τους τσιμπούν ψήφους, ενώ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ περί άλλων τυρβάζουν. Οι διαρροές τους είναι συνεχείς προς το ΒΟΛΤ, αλλά ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, συνεχώς λένε, ΕΛΑΜ, τζιαί Ελαμ, τζιαί ΕΛΑΜ, κατά το αλησμόνητο αντίστοιχο σλόγκαν, με τον γκολτζή Γερμανό στράικερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  ΡΑΙΝΕΡ ΡΑΟΥΦΜΑΝ, που εκστόμισε στην αλήστου σειρά «παρά πέντε» του ΣΙΓΜΑ (όταν ο ΔΙΑΣ έριχνε ακόμη κεραυνούς) ο φοβερός ηθοποιός ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ – ΕΚΚΟΛΑΨΑΝ ΒΟΛΤ ΜΕΣΩ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ ΚΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΑΡΡΑ

• Ιδιαίτερα για το ΑΚΕΛ οι διαρροές προς ΒΟΛΤ είναι συνεχείς και πλέον ενδεχομένως και μη ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ, αφού εδραιώθηκε η άποψη στους κόκκινους ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες ότι μόνο με ντελίβερι από το ΒΟΛΤ θα έρθει η λύση. Κάτι ψέλλισε στην εκπομπή του ΟΜΕΓΑ ο βουλευτής ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ προς τον παριστάμενο Αντιπρόεδρο του ΒΟΛΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΡΡΑ, περί ΑΠΟΛΙΤΙΚ κόμματος, αλλά διαφάνηκε ότι δεν ήταν οργανωμένη αντίδραση και κυρίως απότοκο κομματικής στρατηγικής. Ο οποίος ΠΑΡΡΑΣ, θεωρείται κλασικό κόκκινο κατασκεύασμα, καθότι ανασύρθηκε από την ΑΦΑΝΕΙΑ και με την χορηγία του ΑΚΕΛ, βαφτίστηκε σημαίνων στέλεχος του επιτελείου ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και αναδείχθηκε στην πολιτική σκηνή.

• Έτσι βάζοντας το κράνος του και με την μοτοσικλέτα του όδευσε προς ΒΟΛΤ, αποδεικνύοντας ότι τα ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ είναι η μαγιά κατασκευής του νέου αυτού κατασκευάσματος. Άλλη μια επιτυχία της ηγεσίας του ΑΚΕΛ. Ανέδειξαν αρκετούς τους εμφάνισαν στην πολιτική σκηνή και τώρα συμπυκνώνονται σε βάρος τους. Αλλά και θεωρούν ότι ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ που ακόμη τον προωθούν λες και θα είναι υποψήφιος και στις Προεδρικές του 2028 να μην έχει κάποια ευθύνη… Όπως θα έλεγαν και στον Γερόλακκο «ανίωστον κολιό να σου φκάλει τα μάθκια σου». Ου αυτά τα τζιπριώτικα αρέσουν στην Ανδρομάχη και άλλα κορίτσια του ΒΟΛΤ καθότι διαθέτουν και νεοκύπριους στις τάξεις τους.

Ο ΔΙΠΛΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Τ/Κ – Η ΑΝΝΙΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΚΙΛΙΜ - ΔΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΔΗΣΥ

* Ούτε και στον ΔΗΣΥ διάβασαν καλύτερα το πολιτικό περιβάλλον και τους ψήφους που τους περισυλλέγει το ΒΟΛΤ, ιδιαίτερα από ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες και άλλους θιασώτες της όποιας λύσης. Έτσι και τους έδωσαν την ευκαιρία να τους αποδομούν οι φωτοΒΟΛΤαικοί, όπως το επεισόδιο που παρατηρήθηκε με τον Τ/Κ υποψήφιο στις Ευρωεκλογές Χουλουσί Κιλίμ, ο οποίος επιτέθηκε στον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ, για την αναφορά του στην εκπομπή του ΟΜΕΓΑ, ότι δεν θα ήθελε το κόμμα του να έχει στο ψηφοδέλτιο του Τ/Κ. Ο δε Κιλίμις  αναδεικνύει την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ στην στάση του ΔΗΣΥ , καθότι όπως αναφέρει η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, σε πρόσφατη επίσκεψη της στα κατεχόμενα ζήτησε από τους Τουρκοκύπριους να στηρίξουν το γαλάζιο κόμμα. Προς τούτο δε την συνόδευσαν και στελέχη του κόμματος, όπως η πρώην βουλευτής ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με τους Τ/Κ.

* Δεν έφταναν όλοι οι άλλοι έχουν και τον Κιλίμι στην γαλάζια πολυκατοικία να τους κατσαδιάζει ότι ο ΔΗΣΥ είναι ΔΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ και άλλα λέει η Πρόεδρος και διαφορετικά ο Αναπληρωτής Πρόεδρος αναδεικνύοντας τις εσωκομματικές διαφορετικότητες στην προσέγγιση καίριων πολιτικών θεμάτων. Α, μην ξεχάσουμε να σας αναφέρουμε ότι οι ψήφοι των Τ/Κ , ήτοι ο αριθμός ψηφοφόρων από τα κατεχόμενα θα κρίνει σε κάποιο βαθμό και την πρωτιά στις Ευρωεκλογές αφού διαφορετικά είναι να ψηφίσουν 4 χιλιάδες και να τους πάρουν ο Νιαζί, ο Κιλίμις και ο Καραχάν των Οικολόγων και αλλιώτικα 10 να υφαρπάξει τον μεγαλύτερο αριθμό ο Κιζίλγιουρεκ και να εκλεγεί παρά την πολεμική που δέχεται από τον κομματικό μηχανισμό του ΑΚΕΛ. Ε, μα τα χάπια μου ρε τα Τ/Κ…

Ο ΜΩΒ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΙΔΕΕΣ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

• Η υπερβολή και η δήθεν προοδευτικότητα οδηγεί σε κυκεώνα και εν ολίγοις ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ που μάλλον ακυρώνει την όποια προσπάθεια και παραπέμπει σε ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ. Τι να γίνει όμως όταν το κόμμα αποτελείται από ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ανθρώπων που μοναδική τους έγνοια είναι η ανάδειξη στην εξουσία, χωρίς ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ και συμφωνία σε βασικές πολιτικές θέσεις. Προφανώς και με αυτούς τους προσανατολισμούς θα έχει ημερομηνία λήξης, αφού σε κάποια στιγμή θα εμφανιστούν διχόνοιες- αντιπαραθέσεις, λόγω του ότι προέχει η προσωπική ανάδειξη και όχι το συλλογικό καλό…

• Φανταστήκατε να ΤΟΛΜΟΥΣΕ οποιοσδήποτε στο πολιτικό σκηνικό να είχε εκστομίσει ότι τάσσεται υπέρ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της σεξουαλικής εργασίας; ΦΟΒΕΡΟ το δίχως άλλο, να αναφέρεται από το κόμμα της Συμπροέδρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, της ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, της ΛΥΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ότι τάσσονται αναφανδόν υπέρ της πώλησης και αγοράς γυναικών στο ελεύθερο παζάρι. ΟΥΑΟΥ και ΟΥΑΟΥ. Σοκ από την διαπρύσιο κήρυκα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων βουλευτή ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, από την σχετική αναφορά στις 9+1 προτεραιότητες που το κόμμα της θα προωθήσει όπως αναφέρεται στο προεκλογικό τους μανιφέστο.

ΘΕΛΟΥΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΟΙ φωτο ΒΟΛΤαικοί ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΙΜΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

• Ναι κι όμως η προασπιστής των γυναικείων δικαιωμάτων ΑΛΑττα, μαζί με τους άλλους φωτοΒΟΛΤαικούς στην προτεραιότητα τους υπ. Αριθμό 7 και με τον τίτλο «το σώμα σου, σου ανήκει» θέτουν ύψιστη θέση όπως «υποστηρίζουν τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής εργασίας και τη διασφάλιση της ύπαρξης ασφαλών χώρων εργασίας». Όπερ μεθερμηνευόμενο θέλουν και ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ (εμείς οι χωρκάτες τα ονομάζουμε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ). Αμάν τα χάπια μου τα μωβ τα Ατταλιδικά. Οπόταν να αναμένεται λίαν συντόμως η βουλευτής του ΒΟΛΤ να καταθέσει πρόταση νόμου για προάσπιση των εν λόγω θέσεων της και νομιμοποίησης της αγοράς γυναικών σε συγκεκριμένους χώρους..

• Η μόνη απαίτηση του ΒΟΛΤ θα είναι αντί του παραδοσιακού κόκκινου φωτός έξωθεν των οίκων ανοχής, να τοποθετηθεί το μωβ που είναι το χρώμα τους. Ε, ναι, έτσι θα εκσυγχρονιστεί η πώληση γυναικών… Διερωτόμαστε, οι φίλες της Αλ Αττά στην Βουλή, στην Επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων που με το παραμικρό σκίζουν όλων των ειδών ρούχα που φοράνε και που συμπορεύονται μαζί στους αγώνες,  η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ - ΡΙΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ τι λένε περί της νομιμοποίησης της πορνείας και του ευπρεπισμού των οίκων ανοχής; Ωραία πρότυπα δίνετε στην κοινωνία. Να αγοράζουν γυναίκες ως να είναι προϊόντα προς πώληση.

ΥΠΕΡ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ – ΤΕΚΟΝΘΕΣΙΑΣ- ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ…

• Κι όλα αυτά που ανακάλυψε ο πράκτορας της ΞΥΠ, με το επώνυμο τσακάλι έχουν και συνέχεια για τις προοδευτικές θέσεις του ΒΟΛΤ, αφού στηρίζουν και τους γάμους ομοφυλοφίλων και την συνεπαγόμενη υιοθεσία παιδιών από τους ζογκλέρ των φύλων. Μάλιστα, η Ανδρομάχη και η Λύσια Δημητρίου με την ευφράδεια λόγου που τις διακατέχει, θα μας ενημερώσουν και για την φόρμουλα που ανακάλυψαν έτσι ώστε να υποκαθίσταται η αγάπη της μάνας- γιαγιάς – του πατέρα – του παππού, στα παιδιά που μεγαλώνουν με δυο μπαμπάδες - δυο μαμάδες. Ας ψάξουν ενδόμυχα, αν οι ίδιες θα είχαν αυτή την πορεία στην ζωή, χωρίς μπαμπά και παππού ή αν ο συμπρόεδρος ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΒΕΛΑΡΗΣ θα προχωρούσε χωρίς την ΑΔΟΛΗ αγάπη της μαμάς και της γιαγιάς.

• Σε μια άλλη ρηξικέλευθη πρόταση οι φωτοΒΟΛΤαικοί τάσσονται υπέρ και της ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ, ήτοι της μετατροπής της γυναίκας σε εργοστάσιο παραγωγής παιδιών. Της εμπορευματοποίησης των γυναικών, ωσάν και η γυναίκα είναι χωράφι που καλλιεργούνται ντομάτες και περνάει ο γεωργός και μαζεύει τον καρπό. Πάντως με τις θέσεις του το ΒΟΛΤ καταδεικνύει ότι η Ατταλίδου και τα άλλα κορίτσια μπορούν τώρα που δίνονται άδειες για πυροτεχνήματα να πρωταγωνιστήσουν στη ρίψη αρκετών δημιουργώντας ωραίες εικόνες που θα εξαφανιστούν γρήγορα…

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ – ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΣΗΓΗΕΙΤΑΙ Ο ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σε σχέση με τις υπόλοιπες θέσεις του ΒΟΛΤ, να επισημάνουμε ότι τάσσονται υπέρ των ανοιχτών συνόρων, χωρίς να προσδιορίζουν πόσους μετανάστες πρέπει να δεχθούμε στον τόπο μας, αφού το ότι αποτελούν (μετανάστες) το 7% του πληθυσμού το θεωρούν προφανώς ελάχιστο και θέλουν περισσότερους. Ακόμη σύμφωνα με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή ΜΑΚΑΡΙΟ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, η ένταξη της Κύπρου στο ΝΑΤΟ είναι εκ των ων ουκ άνευ, αν θέλουμε να διασφαλίσουμε την επιβίωση μας.

• Οι ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ – ΑΣΤΕΓΟΙ - ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ - ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ - ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ που κατέφυγαν στο ΒΟΛΤ, λόγω απογοήτευσης από ΑΚΕΛ (α, σύντροφοι πάλι κάνουμε την δουλειά της επαγρύπνησης και άλλο ανεξόφλητο τιμολόγιο από την ΞΥΠ) έμαθαν τις θέσεις του Μακ ή τους τις κρύβουν κι αυτές μέχρι τις εκλογές; Ας το πουν ευθαρσώς να γνωρίζουν και οι ψηφοφόροι. Όπως και ότι είναι διαπρύσιοι κήρυκες και φανατικοί υποστηρικτές της ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ, όπως την μετέφερε και στην ΜΑΡΙΑ ΟΛΓΚΙΝ στο καφενείο των κατεχομένων η ΑΝΔΟΜΑΧΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, με το περίεργο - υπέροχο μαλλί, που μπορεί να σου μιλάει επί ώρες, για να σου αποδείξει την αξία της σιωπής…

ΥΓ: Ο Ελλαδίτης δικηγόρος των μοναχών της Ιεράς Μονής Αββακούμ συμπεριφέρεται ωσάν και πιστεύει ότι στο Κυπριστάν υπάρχουν ριάλιτι και πρωινάδικα, με Μενεγάκη, Καινούριου, Λιάγκα που περιμένουν τέτοιου είδους τροφή για να επιζήσουν. Α, φίλε μου ΤΆΣΕ ΒΑΒΟΥΣΚΟ και σ’ εμάς θα αντιπαρατεθείς με τον ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ και κανένα θεολόγο. Ευτυχώς δεν έχουμε τέτοιου είδους εκπομπές που προάγουν την ελαφρότητα και την χαζομάρα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X