ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρικ ΑΚΕΛ με Τ/Κ για να πάρει πρωτιά από ΔΗΣΥ

Προεργασία με Νιαζί εξ ου και ο Στέφανος μίλησε για 30 %-Φτάνει πια υποκρισία Σκεύη Κουκουμά- σύντροφοι για Θανάση Ν.

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

• Το αλαλούμ και ο κυκεώνας που προκλήθηκε λόγω των νομοσχεδίων περί εκποιήσεων, ωσάν και αυτά θα λύσουν το πρόβλημα των βασανισμένων ανθρώπων οι οποίοι λόγω συγκυριών ή ατυχιών στην ζωή τους ή έστω δικών τους λαθών, θα χάσουν σπίτια – επιχειρήσεις ,ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ σοβαρότερα θέματα που βρίσκονται στην ημερησία διάταξη της Ολομέλειας της Βουλής που διεξάγεται σήμερα. Και ως είθισται ελέω ΒΙΤΣΙΟΥ - ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ή έστω αμέλειας, αφέθηκαν να συζητηθούν καμιά 60 αριά νομοθετήματα στην τελευταία συνεδρία προ των θερινών διακοπών, με την γνωστή μέθοδο του ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε.

• Γνωρίζοντας την εν λόγω πρακτική και με ομολογουμένως μαεστρία το ΑΚΕΛ δια του Προέδρου της Επιτροπής Νομικών ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ (είπαμε ενδεχομένως και του Νο 2 πλέον στην ιεραρχία του κόμματος), προώθησε ΑΘΟΡΥΒΑ νομοσχέδιο βάσει του οποίου οι Τουρκοκύπριοι θα ψηφίζουν χωρίς διαδικασίες παρά μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως προνοούσε μέχρι στιγμής η νομοθεσία, ήτοι της παρουσίασης εντύπου για τον χώρο διαμονής τους. Η εν λόγω ρύθμιση προφανώς και θα αυξήσει τον αριθμό των Τ/Κ που θα προσέλθουν για να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές και σίγουρα θα ξεπεράσουν τους 4500, που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα την προηγούμενη φορά, εκ των οποίων το ΑΚΕΛ πήρε τους περισσότερους (4100) προσθέτοντας 1.5 % στα ποσοστά του. Τα υπόλοιπα κόμματα, του ΔΗΣΥ συμπεριλαμβανομένου, πήραν διψήφιο αριθμό ψήφων, το ΓΙΑΣΕΜΙ που είχε στο ψηφοδέλτιο του και Τ/Κ πήρε 1.70% και το ΕΛΑΜ, 1 ψήφο…

Ο ΝΙΑΖΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Τ/Κ

• Ακόμη σε μια παράλληλη διαδικασία η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη την τελευταία πενταετία ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ, φιλοξένησε στις Βρυξέλλες με χρήματα όλων των μακάκων Ευρωτττοπουζοκυπραίων και άλλων Ευρωπαίων πολιτών, χιλιάδες Τ/Κ, τους οποίους ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕ και τους έπεισε ότι είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ και οι οποίοι προφανώς στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα ψηφίσουν τον ΝΙΚΙ. Όπως φυσικά και η στάση του ΝΙΚΙ όλο αυτό το διάστημα στο Ευρωκοινοβούλιο, που προσομοίαζε σαν εκπρόσωπος των Τ/Κ και όχι φυσικά των Ελληνοκυπρίων που χάρη σ’ αυτούς εξελέγη… Εξάλλου, η ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο περί ανάγκης εισαγωγής της Τουρκικής γλώσσας στο σώμα κατά την παρουσία του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ΑΝΤΗΧΕΙ σαν καμπάνα στ’ αυτιά των Ε/Κ. Αν και οι σχέσεις ΑΚΕΛ-Νιαζί πέρασαν από δοκιμασία, λόγω του ότι ο Τ/Κ Ευρωβουλευτής δεν ΚΑΤΕΒΑΛΕ στο ταμείο του ΑΚΕΛ τα συμφωνηθέντα χρήματα από την αντιμισθία του , όπως γίνεται με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους του κόμματος, εντούτοις «ανάγκα και οι θεοί πείθονται».

ΕΚΒΙΑΣΕ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Ο ΝΙΑΖΙ - Α. ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 30%

• Έτσι το ΑΚΕΛ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕ και αποδέχτηκε όλες τις επιθυμίες και ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ του ΝΙαζί και με την νέα εξέλιξη που ενδεχομένως να προκύψει σήμερα από την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στο κόκκινο ψηφοδέλτιο. Ο Νιαζί σαν αναγνωρίσιμος και έχοντας σαν προμετωπίδα την πρόταση από το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ των ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ-ΟΠΕΚ-ΠΑΡΟΥΤΗ να συμμετάσχει σε ψηφοδέλτιο που θα ετοιμάσουν στις Ευρωεκλογές, πήρε ότι ήθελε από την ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. Μην του έδωσαν και κανένα κειμήλιο από την δράση του Εζεκία Παπαϊωάννου για να τον ΕΞΕΥΜΕΝΙΖΟΥΝ.

• Τέλος πάντων, με την ψήφιση του νομοσχεδίου και την μαζική προσέλευση Τ/Κ στις κάλπες, με τους οποίους έχει γίνει και σχετική προεργασία με τις φίλιες δυνάμεις και τους αδελφούς των κόκκινων Τ/Κ στα κατεχόμενα, αλλάζει και η εκλογική εικόνα και η ανθρωπογεωγραφία των εκλογέων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ σε δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες είπε ότι στόχος του κόμματος είναι το 30%. Τώρα εξηγείται που το στήριζε ο πονηρός Γερολατσιήτης. Να σημειώσουμε ακόμη ότι στις προηγούμενες Ευρωεκλογές το ΑΚΕΛ πήρε 27.49% και ο ΔΗΣΥ 29.02%. Το ισοζύγιο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξει, αφού οι πράκτορες της ΞΥΠ, κόκκινοι σύντροφοι και λοιποί που έχουν σχέσεις με κατεχόμενα (έχουμε και τέτοιους, μόνο η ΜΙΤ να έχει στις ελεύθερες περιοχές;;;) ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ότι το ΑΚΕΛ και ο Νιαζί έχουν κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ και περιμένουν ΑΝΑΤΡΟΠΗ των εκλογικών ισορροπιών. Ο δε ΣτεφΣτεφ ΕΠΕΝΔΥΕΙ πολλά στις Τουρκοκυπριακές ψήφους και με ποσοστό 30% θα κρύψει όλα τα προβλήματα του ΑΚΕΛ κάτω από το χαλί και θα παρουσιαστεί ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ενισχύοντας την θέση του και διαλύοντας τους ψιθύρους…

ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΥΠΝΩΤΤΟΥΝ - ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΛΑΦΤΑ ΑΝΝΙΤΑ

• Στην γαλάζια πολυκατοικία που ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΝ να χάσουν την πρωτιά και να μεταφερθούν όλα τα προβλήματα τι κάνουν; Α, μπα. Ασχολούνται με τους ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που περιβάλουν την ηγεσία και ακόμη προσπαθούν να ισορροπήσουν. Αν δε και στην προκειμένη αρχίσουν με τις ευαισθησίες και λοιπά φληναφήματα για τους Τ/Κ, ενδεχομένως να βρεθούν στην δεύτερη θέση και τότε κλάφτα Αννίτα μου… ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ πολλά στον ΔΗΣΥ και τους προειδοποιούν οι πράκτορες της ΞΥΠ, ότι αν δεν ενεργήσουν έστω την υστάτη και αναβάλουν την ψήφιση του νομοσχεδίου, θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Κι αν τα βλέπουν όλα επιδερμικά όταν βρεθούν στην 2η θέση, θα κλαίνε ΕΠΙ ΕΡΕΙΠΙΩΝ. Ε, μην μου πείτε ότι με το ΑΚΕΛ στην πρώτη θέση και 30 % και τον ΔΗΣΥ δεύτερο έστω και με 28-29 % δεν θα προκληθεί ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΛΑΜ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

• Να σημειώσουμε άλλες δυο παραμέτρους του όλου θέματος, αφού αφενός το ΕΛΑΜ που αντιλήφθηκε φαίνεται τις πρόνοιες του νομοσχεδίου θα καταθέσει τροπολογία που να λέει ότι «ψήφο θα πρέπει να δικαιούνται ΜΟΝΟ όσοι Τ/Κ ζουν στις ελεύθερες περιοχές». Επικαλείται προς τούτο ότι οι Τ/Κ κατοικούν σε παράνομο μόρφωμα, δεν αναγνωρίζεται από Ε.Ε, δεν πληρώνουν φόρους στο κράτος και έχουν περισσότερα προνόμια από τους άλλους Ευρωπαίους πολίτες, όπως Ελλαδίτες, Ισπανούς, Γάλλους, οι οποίοι για να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές θα πρέπει να διαμένουν έξη μήνες προ των εκλογών στην Κύπρο. Να σημειώσουμε και το ΣΑΛΟ που προκλήθηκε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, όπου οι Τούρκοι της Θράκης με ΕΝΤΟΛΗ του Μουφτή και οδηγίες από ΕΡΝΤΟΓΑΝ ψήφισαν συντεταγμένα συγκεκριμένους Τούρκους υποψηφίους. Το συμβάν κατήγγειλαν ΣΥΡΙΖΑίοι ανθυποψήφιοι τους.

• ΟΙ συγκυβερνώντες ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ-ΕΔΕΚ το πήραν πρέφα; Α, μπα παραπαίουν στην εσωστρέφεια τους και την μικροπολιτική τους περί εκποιήσεων και την αναζήτηση ταυτότητας, αν είναι αντιπολίτευση ή συμπολίτευση ή το τέρας που λέγεται συμπολιτοαντιπολίτευση κατά το δοκούν και σε παγκόσμια πατέντα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και την ΛΕΗΛΑΣΙΑ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ. Υιοθετούμε τις θέσεις που διατύπωσε η ηθοποιός ΠΟΠΗ ΑΒΡΑΑΜ στην χθεσινή εκδήλωση για στήριξη της μητέρας του αδικοχαμένου ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Ζούμε σε κράτος που το κατεστημένο έχει ρίζες και κυριαρχεί η διαφθορά. Εξάλλου η στήλη προ ετών έγραφε ότι στο Κυπριστάν επικρατεί ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Ναι αγαπημένη μου Πόπη, το εν λόγω ΒΑΘΥ-ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ-ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ κράτος ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ και από το κόμμα (αδιαμφισβητήτως και από όλα τα κόμματα που βάζουν το δικό τους λιθαράκι ή λίθο) με του οποίου την ΚΟΚΚΙΝΗ σημαία κατήλθες υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές 2021 και είσαι πρώτη επιλαχούσα. Και επειδή ενδεχομένως να μην το γνωρίζεις, να σε παραπέμψουμε να ρωτήσεις την ηρωίδα μάνα ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ποιον θεωρεί ΚΥΡΙΟ ΕΝΟΧΟ για την συγκάλυψη του εγκλήματος. Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ!!!. Και μπορεί η Πόπη Α. και οι άλλοι σύντροφοι με αριστερές ευαισθησίες που υπέγραψαν σχετικό κείμενο, ενδεχομένως να μην το γνώριζαν, αλλά η πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΟΥΜΑ, που καθόταν παρέακι με τον εν λόγω βουλευτή, ανήκαν στην ίδια κοινοβουλευτική ομάδα, ψήφιζαν τα ίδια και χειροκροτούσαν μαζί για τα κατορθώματα του κόμματος, γιατί ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ; Τουλάχιστον κάντε το διακριτικά. Μην λεηλατείτε τον ανθρώπινο πόνο για κομματικά οφέλη. Φτάνει πια υποκρισία… Πέστε στην κοινωνία την αλήθεια και μην κρύβεστε. Όταν φοράτε μαύρα ενώ διαρρηγνύετε τα κόκκινα σας ιμάτια με ψέμα και υποκρισία είναι ιδιαιτέρως ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ.

• ΥΓ: Έστησαν παραμύθι συγκάλυψης για την έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το κράτος δικαίου στην Κύπρο. Θα τα πούμε οσονούπω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση