ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σκανάρισμα Παμπορίδη από ΑΚΕΛ και ο Νίκαρος κατσαδιάζει Αννίτα - Βουλή

Ψάχνουν το έρεισμα του πρώην ΥΠΕΞ στην αστική Λευκωσία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Το αδιέξοδο σε σχέση με την επιλογή κατάλληλου υποψηφίου που θα οδηγήσει στην νίκη προκαλεί περαιτέρω ανησυχία στο ΑΚΕΛ, το οποίο βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος. Από την μια υπάρχει η σφύρα του εκβιασμού των ΔΗΚΟικών για στήριξη Πρίγκιπα, που διαφορετικά θα προσχωρήσουν στο στρατόπεδο των αντιπάλων και από την άλλη η επιλογή άλλου υποψηφίου που θα προταθεί από το κόμμα και θα δώσει με αξιοπρέπεια την μάχη των Προεδρικών του 2023.

• Προς τούτο άρχισε και το ξεκαθάρισμα της λίστας των υποψηφίων που ενδέχεται το κόμμα να στηρίξει και ένας εξ αυτών που βρίσκεται σε ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ είναι ο πρώην Υπουργός Υγείας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ. Ήδη οι υπηρεσίες του κομματικού στρατού, επιδίδονται σε διερεύνηση όσων έχουν σχέση με τον Παμπό και ιδιαίτερα του ερείσματος που διαθέτει στον χώρο της δεξιάς και ιδιαίτερα στην αστική Λευκωσίας, καθότι γνήσιο παιδί των ούτω καλούμενων τζακιών της πρωτεύουσας, αφού η προσέλκυση ψήφων από τους εν λόγω ΑΠΑΤΗΤΟΥΣ για το ΑΚΕΛ χώρους θα παίξει τον δικό του ρόλο στις Προεδρικές εκλογές.

• Ακόμη διερευνώνται και οι φιλίες και αντιπαλότητες του στον πολιτικό χώρο και εν γένει το προφίλ του Παμπό, αφού θα ήθελαν να στηρίξουν υποψήφιο που θα είναι συνεργάσιμος και σε κάποιες στιγμές και υπάκουος. Ως εκ τούτου δεν θα ήθελε ο Γ. Γ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και οι παρατρεχάμενοι της ηγεσίας να βρεθούν προ εκπλήξεων κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα και να ανατραπεί η όλη προσπάθεια τους. Ο ΣτεφΣτεφ διατηρεί σφοδρές επιφυλάξεις για την υποψηφιότητα Παμπορίδη, κυρίως γιατί υπήρξε Υπουργός στην Κυβέρνηση που επιδιώκουν να απομακρύνουν, ενώ ως καθαρόαιμος ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ δεξιότερος των δεξιών σε θέματα οικονομίας , θα έχει αρκετά να αντιμετωπίσει στην προεκλογική εκστρατεία.

• Ωστόσο, ο διαπρύσιος κήρυκας και ένθερμος υποστηρικτής του , Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ, επισημαίνει σε κάθε περίπτωση και σε όλες τις συνεδρίες του Πολιτικού Γραφείου ότι ο Παμπορίδης αποτελεί ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΣ και με άλλο υποψήφιο θα χάσουν από τον πρώτο γύρο. Τους υπενθυμίζει και τα πεπραγμένα στην επιλογή του Προέδρου της Βουλής και του παρασκηνίου που προηγήθηκε καθώς και της στάσης Πρίγκιπα- ΔΗΚΟ, οπόταν και απορρίπτει τις προτροπές για αναβίωση της συνεργασίας ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ. Για τα υπόλοιπα ο κόκκινος σύντροφος – πράκτορας της ΞΥΠ που θα εργάζεται και στις διακοπές των Χριστουγέννων, θα μεταφέρει την έκθεση γεγονότων οσονούπω στην Διοίκηση.

• Μιλήσαμε για το παρασκήνιο με την Προεδρία της Βουλής και επισημαίνουμε και την οργίλη αντίδραση του ΝΙΚΑΡΟΥ προς την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και την κυβερνώσα Βουλή που έβαλαν χειροπέδες στην Κυβέρνηση και ευνούχισαν με 90 και πλέον τροπολογίες τον κρατικό προϋπολογισμό. Κι ενώ ο Νίκαρος φωνάζει και κατηγορεί την Βουλή για ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και προσλήψεις 8 συνεργάτιδων στο παρελθόν, η Αννιτούλα μας συνεχίζει αγέρωχη να κάνει δημόσιες σχέσεις και να χτίζει την εικόνα της με επισκέψεις σε ευαγή και άλλα ιδρύματα.

• Όταν δε ζητήσαμε την άποψη της για την ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του Προέδρου της Δημοκρατίας προς το σώμα που Προεδρεύει και ουσιαστικά συνιστά ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, η Αννιτούλα μας μετέφερε ότι δεν θα κάνει δηλώσεις και μας ευχήθηκε καλή ξεκούραση. Βλέπετε τέτοιες μέρες η Αννιτούλα μας τηρεί τις παραδόσεις και φτιάχνει το Christmas cake της και τα μελομακάρουνα της, οπόταν για τα υπόλοιπα τα αφήνει να περάσουν αβρόχοις ποσίν.

• Ξέρετε τα μελομακάρουνα της θα τα συνφάγει με τους κουμπάρους της επικοινωνιολόγους και μη, οπόταν και εκεί στρέφεται η προσοχή της. Εντάξει σε άλλες χώρες – ακόμη και στην αγαπημένη μας Μποτσουάνα και στην νήσο Άου- Άου- όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιτίθεται στην Βουλή προκαλείται ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ και αντιδράσεις έστω διευκρινιστικές δηλώσεις και τοποθετήσεις, αλλά στο Κυπριστάν περνιούνται όλα ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ- ΑΣΟΒΑΡΑ και κυρίως ανερυθρίαστα. Μην ψάχνουμε γιατί οι θεσμοί ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ καθημερινά, οπι πολίτες απαξιώνουν τους πολιτικούς και η κοινωνία είναι έτοιμη να τους τιμωρήσει. Γιατί τους εκλαμβάνουν οι πολιτικοί μας και ιδιαίτερα οι ηγήτορες ως χαμηλής αντίληψης και χωρίς να διαθέτουν κριτική και πολιτική σκέψη, καθότι τους ΦΟΡΤΩΣΑΝ πολλά προβλήματα.

• Ας το πιστεύουν και ο Νίκαρος που θύμωσε με όλους γιατί δεν δικαιολόγησαν την ασυδοσία του να διορίσει ημέτερους και να τσακωθεί με τους φίλους του και να αφήσει υπονοούμενα σε βάρος τους (καλημέρα ΜΑΡΙΕ ΚΑΡΟΓΙΑΝ), αλλά και να επιτεθεί στην νομοθετική εξουσία για το εν λόγω περιθωριακό θέμα, ενώ για σοβαρά …σιωπά. Αλλά και τα κόμματα που ψήφισαν αντισυνταγματικό νόμο, αν και δηλώνουν στους όρκους τους πίστη στο σύνταγμα αλλά και η Πρόεδρος της Βουλής που δεν υπερασπίζεται το σώμα. Ε, καλά ρε Πιστολέρο. Φάε και συ το μελομακάρουνο και τον κουραμπιέ σου (όχι απ’ αυτά που έφτιαξε η Αννιτούλα) και ποιος σε ρωτά σιόρ.

• Τέλος πάντων. Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, υπομονή και υγεία να αντέξουμε και αυτή την δοκιμασία με την Βοήθεια του Χριστού που ήρθε στην γη για να μας Σώσει κι εμείς τον Σταυρώσαμε. Καλή λευτεριά και στην Κύπρο μας.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αντί οτιδήποτε άλλου θα μεταφέρουμε τα μηνύματα του νεαρού εξελίξιμου δημοσιογράφου- ποιητή Α.Πολυκάρπου και όποιος θέλει μπορεί να τα λάβει. Χριστούγεννα σήμερα.

• Μέρα περισυλλογής ανάμεσα στα εκατοντάδες φωτάκια που μας περικυκλώνουν μεγαλώνοντας τη μοναξιά μας. Την εσωτερική μας μοναξιά την οποία καλλωπίζουμε με τόνους υλικών αγαθών ολόχρονα.

• Έφτασε ίσως η στιγμή να αναζητήσουμε μέσα μας τη λάμψη και όχι στα λούσα και στην ύλη. Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, γαλοπούλες, δεντράκια, μελομακάρονα και η φτώχια πάντα δίπλα μας.Χριστούγεννα σήμερα. Μέρα που κλεινόμαστε στον εαυτό μας αν και βρισκόμαστε ανάμεσα σε δεκάδες κόσμο.Καθένας από εμάς και μια μοναξιά στο κλουβί του μέχρι να το πάρουμε απόφαση να απλώσουμε το χέρι στους γύρω μας.

• Πάντα ο άλλος είναι ο εαυτός μας που έρχεται να μας ολοκληρώσει. Πάντα ο άλλος θα έρχεται για εμάς με τα χέρια άδεια αναμένοντας τα δικά μας χέρια. Ας τα αφήσουμε, λοιπόν, τα χέρια μας φέτος να αγγίξουν τα χέρια των άλλων… Ας αφήσουμε τα φετινά Χριστούγεννα να γεννήσουν μέσα μας την άλλη πλευρά του εαυτού μας. Αυτήν που κρύβουμε κάτω από τόνους εγωισμού ολόχρονα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X