ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To ρεζίλεμα του Προεδρικού κονκλαβίου, ψευτιές κομμάτων, η υπερκυβέρνηση ΠΑΣΥΔΥ

Όταν υπέκυψαν τα κόμματα και ο Νίκαρος έγινε... Νικούι

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Αποτυπώνει την ιδιότυπη δικτατορία που ζούμε σ’ αυτό τον δύσμοιρο τόπο. Όπου στα κρυφά και μουλωχτά επιχειρούν να εκθρέψουν μια κάστα ανθρώπων και οι υπόλοιποι να ταλαιπωρούνται και να βασανίζονται. Το ενδιαφέρον τους επιφανειακό, η προσήλωση τους υποτυπώδης και η έγνοια τους πρόσκαιρη και τυχοδιωκτική. Το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που κυριαρχεί στο Κυπριστάν διαφάνηκε ανάγλυφα στην υπόθεση με τις λιμουζίνες. Ξεκάθαρα και χωρίς ΑΙΔΩ σε μια από τις δυσκολότερες φάσεις που περνά η ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΗ κοινωνία από την ακρίβεια και την πανδημία, επέλεξαν να αποκτήσουν περισσότερη χλιδή και το σύστημα κινήθηκε για να αποκαταστήσει ΕΠΙΦΑΝΗ του μέλη. Δεν ντράπηκαν, δεν κοκκίνισαν δεν ένοιωσαν ότι πρέπει να σιωπήσουν – καλύτερα να ΣΚΑΣΟΥΝ με όλο το συμπάθιο - και βγήκαν να δικαιολογηθούν.

• Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ του λαού αλλά και η συμβολή των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, απέτρεψαν προσωρινά την επιβολή του μέτρου της διακίνησης των Γενικών Διευθυντών και άλλων αξιωματούχων του κράτους με τις λιμουζίνες που τους παραχώρησε η πολιτεία για υπηρεσιακούς λόγους και θέλουν να τις κατέχουν και το απόγευμα, για να κορδώνουν αυτοί και οι κυρίες τους και να κάνουν τις βόλτες τους χωρίς να πληρώνουν βενζίνη και οτιδήποτε. Και αυτοί όλοι, η αφρόκρεμα της δημόσιας υπηρεσίας είναι οι πλέον υψηλά αμειβόμενοι, που αρπάζουν 7-8 χιλιάδες Ευρωπουλάκια τον μήνα. Όσα παίρνει κάποιος δούλος με πτυχία - μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε ένα χρόνο δουλειάς, γιατί αυτοί δεν μερίμνησαν από τα πόστα τους για να παίρνουν τα νέα παιδιά , αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι αξιοπρεπή μισθό. Και δεν είχαν την τσίπα να σκύψουν το κεφάλι και να εργαστούν, αλλά αντί αυτού διαμαρτύρονται οι αθεόφοβοι.

• Να αποδώσουμε τα εύσημα στον Γενικό Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ γιατί ταρακούνησε την κοινωνία. Ωστόσο να επισημάνουμε για χάρη της ενημέρωσης ότι κατέχει και ο Οδυσσέας λιμουζίνα και μάλιστα μετακινείται με οδηγό. Α, και να προσγειώσει τον διαφανοκέφαλο εκπρόσωπο του ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΡΙΔΗ που κατελήφθη από το σύνδρομο της αλαζονείας της εξουσίας και συμπεριφέρεται με ύφος από καθέδρας κριτή των πάντων, ωσάν να είναι ο μέγας ιεράρχης του δημόσιου βίου. Κάτσε την μάππα χαμαί Μαριούλη…

• Λοιπόν, το θέμα για να σας ενημερώσουμε άρχισε όταν η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Παγκύπρια Συντεχνία Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΑΣΥΔΥ) που κυριαρχεί και ΡΕΙΖΙΛΕΥΕΙ Προεδρικό – κόμματα, γιατί κάνει ότι γουστάρει και ζητάει ότι θέλει - και το πλέον παράλογο - με ΟΛΟΥΣ να στέκουν προσοχή και να εκτελούν, γιατί κατέχει ψήφους επιχείρησε σε ΠΝΕΥΜΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ να τεστάρει για άλλη μια φορά τα πειθήνια όργανα της. Έτσι έκανε κύκλο επαφών και τα ΚΟΜΜΑΤΑ που τώρα ωρύονται συναίνεσαν για να παίρνουν οι Γενικοί Διευθυντές τα αυτοκίνητα στα σπίτια τους. Προσέξτε μια λεπτομέρεια. Οι Γ. Διευθυντές των Υπουργείων και οι άλλοι αξιωματούχοι που έχουν αυτό το προνόμιο είναι οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ στα Υπουργεία και κάνουν ότι γουστάρουν τον εκάστοτε Υπουργό. Οπόταν αυτοί μπορούν να κάνουν γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες την μια εκ των λιγοστών δράσεων των κομμάτων, δηλαδή το ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Γι’ αυτό και τα κόμματα συναίνεσαν για να πάνε οι κανονισμοί για λιμουζίνες στο Προεδρικό προς έγκριση. Τώρα αν στην πορεία από την κατακραυγή ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ τους και υπαναχώρησαν ατάκτως, βάζοντας την ουρά στα σκέλια, είναι άλλη υπόθεση που χρήζει άλλη ανάλυσης.

• Ακούστε παρακαλώ και το ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ της δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας, του απόλυτου κυβερνήτη του τόπου και του νεποτισμού που κυριαρχεί στην ΠΑΣΥΔΥ. Βγήκε ο επικεφαλής της, Γενικός Γραμματέας ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ να δικαιολογηθεί και μας είπε: «Μα κάποιος Γ. Διευθυντής που είναι από την Αμμόχωστο (θυμηθείτε για πιο κάτω) θέλει να πάει για υπηρεσιακή εργασία στην Λεμεσό, να μεταβεί στην Λευκωσία και να πάει μετά στην συμπρωτεύουσα;». Τα χάπια μου γρήγορα γιατί νοιώθω το στόμα μου να στραβώνει. Έλεος δηλαδή κ. Στράτη μας. Έλεος. Αν μια στο τόσο πάει με το αυτοκίνητο του και κάψει 20 Ευρώ βενζίνη θα χρεοκοπήσει; Φτάνει πια με την αλαζονεία σας. Σκεφτείτε ακόμη και τα δικά σας μέλη που είναι χαμηλόμισθα των 1300 Ευρώ και ακούν όλα αυτά και ΕΞΑΝΙΣΤΑΝΤΑΙ. Ήθελε όμως να δείξει την μαγκιά του, και κάνουν ότι θέλουν με τα κόμματα να σκάζουν και να υπηρετούν και η κοινωνία να πληρώνει τα θεούθκια.

• Πάμε και στο Προεδρικό κονκλάβιο. Ο μέγας Νίκαρος που μας κάνει επίδειξη δύναμης στήριξε κι αυτός, γιατί γνωρίζει ότι η ΠΑΣΥΔΥ έχει δύναμη και ήθελε να συναινέσει στην μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας και να την πιστωθεί στην υστεροφημία του. Μπροστά στην ΠΑΣΥΔΥ έγινε και ο Νίκαρος… Νικούι. Άστε όμως που υπάρχει και η διαπλοκή και την επισήμανε όπως γράψαμε πιο πάνω εμμέσως, αλλά σαφέστατα ο Γ. Γ. της ΠΑΣΥΔΥ. Δεν ανέφερε για Αμμόχωστο και την ταλαιπωρία του Γ.Δ;

• Ε, τα δυο στελέχη του ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ που επηρεάζονται καθότι Κοκκινοχωριάτες είναι ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, συντονισμού και ανάπτυξης (ΕΠΣΑ) ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΤΣΙΟΛΑΣ. Ε, βέβαια οι προύχοντες του Προεδρικού να μετακινούνται με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα; Βλέπετε στου Αυκόρου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν δεν έχεις λιμουζίνα. Ε, καλά ρε Ξιουρή θα κυκλοφορούσαν με τα τράκτορ οι άνθρωποι φωνάζουν κάποιοι φίλοι τους (χμ και φίλοι μου αλλά…)

• Άσε που το ρεζίλεμα τους έγινε και μέσω της ανακοίνωσης – δικαιολογίας. Αποσύρουν λένε για να διαφυλάξουν το περί δικαίου αίσθημα. Ε, καλά ρε ΚΟΛΟΣΣΟΙ της πολιτικής δεν το σκεφτήκατε όταν κάνατε τους κανονισμούς και θυμηθήκατε εκ των υστέρων; Αν εφαρμοζόταν το μέτρο, το περί δικαίου αίσθημα το γράφατε προφανώς στους γενετικούς σας αδένες. Με όλα αυτά αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχουμε σωτηρία. Ναι γιατί όλοι σωπάτε και αφήνετε 5-6 τρελούς να φωνάζουν και να ακούνε τα πομούσουρα, όπως λένε στα Κοκκινοχώρια, τις μεμψιμοιρίες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κόσμος που έχει συνηθίσει να εμβολιάζεται στο διηνεκές για να έχει το δικαίωμα να ζει. Αυτό κατόρθωσε ο Μπουρλάς και οι συνεργάτες του. Και τώρα ο πλανητάρχης της Πφάιζερ λέει ότι δεν χρειάζονται οι ενισχυτικές δόσεις. Ε, βέβαια αφού υπέγραψε τα συμβόλαια με την Ε.Ε και δέσμευσε το χρήμα... Περιμένουμε από το λαλίστατο ιολόγο – τηλεπαρουσιαστή και τηλεπιστήμονα ΠΕΤΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ να μας πληροφορήσει. Οι συμφοιτητές του Άγγλοι, Ιρλανδοί, Δανοί, Γάλλοι , Σουηδοί είναι επιπόλαιοι, αχάπαροι και επικίνδυνοι που κήρυξαν την λήξη της πανδημίας και ελευθέρωσαν τους ανθρώπους; Να ξέρουμε γιατί θυμόμαστε ότι σε κάθε φάση μας φέρνατε ως πρότυπο τι κάνουν στην Αγγλία. Τώρα Πήτερ, Αρμεύτη, Τσιούτη, Πανά ξεχάστε τους φίλους και τα πρότυπα σας;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση