ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To OXIστάν του Κολοκασίδη στάσιμο - ο καβγάς του γαλάζιου βουλευτή - γουρουνιά της κουλτούρας

Καθυστέρησαν στους ελέγχους και εξεμάνη ο Νίκος Σύκας του ΔΗΣΥ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΑΝ - ΗΘΕΛΑΝ ΚΟΜΜΑ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΣΟΥΘΚΙΑ ΑΛΛΑ…

• Οι εξευγενισμένοι εθνικιστές οι οποίοι συνδέονται και περιγράφονται από την δράση τους κατά την διάρκεια του δημοψηφίσματος και στοιχίζονται στις Προεδρικές εκλογές γύρω από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ, φαίνεται ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να πείσουν την κοινωνία και να προσελκύσουν το αναγκαίο ποσοστό, ώστε να διαδραματίσουν τον ρόλο που προσδοκούσαν για την επόμενη μέρα. Παραμένουν καθηλωμένοι σε απελπιστικά ποσοστά και το στίγμα τους παραμένει θολό και αδιευκρίνιστο, στον χάρτη των Προεδρικών εκλογών.

• Φαίνεται ότι η αφ’ υψηλού πολιτική σε σχέση με την αντίστοιχη του πεζοδρομίου που μετέρχεται το ΕΛΑΜ, οδήγησε τα ΚΟΛΟΚΑΣούθκΙα σε ανυποληψία και όπως προδιαγράφεται δεν θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τα σχέδια τους για το μέλλον, που μεταξύ άλλων θα ήταν και η σύμπηξη ενός κόμματος. Όσες προσπάθειες και να καταβλήθηκαν και παρά την ευγενή ΦΙΛΕΛΕΛΕΥΘΕΡη ΣΤΗΡΙΞΗ από Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, τα ποσοστά τους παραμένουν καθηλωμένα στα όρια του στατιστικού σφάλματος, όπως λένε οι δημοσκόποι, και στο 2 %.

• ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΟΧΙΑΔΩΝ ΣΕ ΔΗΚΟ - ΕΛΑΜ - ΕΔΕΚ

• Αν δε ληφθεί υπόψη ότι το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα στήριξε το 64 % των ψηφοφόρων, τότε το 2%, μάλλον παραπέμπει σε ΑΔΥΝΑΜΙΑ να ελκύσουν ή στην καλύτερη, να περάσουν τα μηνύματα τους, παρά το ότι στηρίζονται ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ και από επιφανείς ΟΧΙάδες. Θα πρέπει να αντιλήφθηκαν ότι δεν θέλει η κοινωνία να παρουσιάζονται ως οι διαπρύσιοι κήρυκες της πολιτικής που περιγράφεται βάσει των συντεταγμένων ψηφοφόρων που στήριξαν το ΟΧΙ, αλλά προτιμάει να διαμοιράσει την δύναμη και σε άλλα κόμματα ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ- ΕΛΑΜ. Έτσι και αυτή η προσπάθεια γίνεται επί ματαίω και προσέφερε άλλη μια απογοήτευση στα Κολοκασούθκια.

• ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ

• Όσον αφορά την στήριξη τους στον Β’ γύρο των εκλογών μάλλον δεν θα είναι και ιδιαιτέρως απαραίτητη στους εναπομείναντες μονομάχους, αλλά και το κυριότερο δεν μπορούν να στηρίξουν κάποιον εκ των ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ - ΑΒΕΡΩΦ - ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ γιατί μ’ αυτό τον τρόπο θα ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ τον λόγο ύπαρξης τους, που είναι η διαφωνία τους περί της λύσης του Κυπριακού στην βάση διζωνικής ομοσπονδίας. Ενδεχομένως δε να είναι και αυτό το ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ του ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ, ο οποίος αν και διαθέτει αρκετά προσόντα ως πολιτικός με καθαρό λόγο και ορθολογικές προτάσεις, εντούτοις ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ από τις ΣΕΙΡΗΝΕΣ του ΟΧΙστάν και περιόρισε το βεληνεκές του σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, και έγινε μονοθεματικός για το Κυπριακό σε μια εποχή που η κοινωνία έχει άλλες προτεραιότητες.

ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

• Πάντως το κοινωνιολογικό συμπέρασμα που αναδεικνύεται από τις δημοσκοπήσεις και ενδεχομένως και από την κάλπη, αν δε ληφθεί υπόψη και το 4% του ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ που εκπροσωπεί το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ είναι ότι οι ψηφοφόροι ξεπέρασαν τους διαχωρισμούς του 2004 και δεν ψηφίζουν αναλόγως της στάσης κάποιων στο δημοψήφισμα. Την όλη κατάσταση ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ορισμένοι τύποι, ιδιαίτερα δημοσιογράφοι για να επωφελούνται συμπαρασύροντας και πολιτικούς του βεληνεκούς του Κολοκασίδη και του Δημητριάδη, στην απαξίωση και στον εξοβελισμό τους από την πολιτική σκηνή. Οι κλίκες ιδιαίτερα στο ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ έκαναν πολλούς – ιδιαίτερα δημοσιογράφους - πλούσιους και τους παρείχαν λόγο ύπαρξης και αφειδώλευτης στήριξης, αφού ακόμη και σήμερα λειτουργούν με όρους τεκτονικής στοάς. Εδώ παρέσυραν τον ΝΙΚΑΡΟ και επειδή δεν τους υπακούει να λύσει το Κυπριακό όπως επιθυμούν (με την επονομαζόμενη όποια λύση) του έκαναν τα πάνδεινα και θα σκεφτούν τον Αχιλλέα Δ. Τα χάπια μου ρε τα ΝΑΙΝΑΙΚίστικα.

ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ο Κ. ΙΩΑΝΝΟΥ

• Α, είπαμε χάπια και ήρθε στο πολυδαίδαλο εγκέφαλο η συνεχιζόμενη πολεμική του ΡΕΠΟΡΤΕΡ κατά του Υπουργού Υγείας ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑ. Αν ληφθεί υπόψη, που ανήκει η ιστοσελίδα μάλλον μας φαίνεται ότι ο τέως Υπουργός Υγείας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ που δραπέτευσε από το πόστο και άρχισε να νοσταλγεί επιστροφή. Η εξουσία έχει αρκετή γλύκα και καθότι στενομάκρουλος ο Κώτσιος θα επιθυμεί να επιστρέψει με οποιονδήποτε Πρόεδρο σε Υπουργικό θώκο. Άστε που σας αραδιάζουν ότι κουράστηκαν και άλλες τέτοιες αρλούμπες. Η εξουσία είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό και κανείς δεν μπορεί να το αποχωριστεί… Όπως δε μας πληροφορεί πράκτορας της ΞΥΠ που βρίσκεται στο περιβάλλον Ιωάννου προσδοκεί στην αξιοποίηση του και είναι έτοιμος να υπηρετήσει την πατρίδα με οποιονδήποτε Πρόεδρο…

Ο ΣΥΚΑΣ ΚΑΒΓΑΔΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

• Α, πα, πα. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΥΚΑ μου γαλάζιε βουλευτή του ΔΗΣΥ σε είχα για ψυχραιμότερο. Καβγά έστησε στο αεροδρόμιο Λάρνακας ερχόμενος από την πανέμορφη Βιέννη, γιατί οι αστυνομικοί καθυστέρησαν να τον εξυπηρετήσουν. Κι επειδή έχουμε πράκτορες της ΞΥΠ και στο αεροδρόμιο, τους επονομαζόμενους ιπτάμενους, μας πληροφόρησαν για το επεισόδιο με διαπληκτισμούς που διαδραματίστηκε στις πύλες εισόδου κατά τον διαβατηριακό έλεγχο. Ο ΝΙΣΥΚ, που στην Βουλή λέει τα «σύκα - σύκα και την σκάφη - πλυντήριο», φώναζε μεγαλοφώνως για καθυστερήσεις στην διενέργεια των ελέγχων από τους αστυνομικούς. Αντέδρασαν και οι αστυνομικοί και οι διαπληκτισμοί πήραν διαστάσεις στην παρουσία και αρκετών επιβατών, που ανέμεναν και αυτοί την σειρά τους. Παρά και την παρέμβαση του επικεφαλής Αστυνόμου, ο Νισυκ δεν σταμάτησε να φωνάζει και επέμενε ότι η καθυστέρηση ήταν αδικαιολόγητη. Για να δούμε τι θα πει και συνονόματος- ομόκκελος – διαφανοκέφαλος ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ που ενημερώθηκε…

Η ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

• Η γουρουνιά της ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ μπορεί να είναι και ο τίτλος στην φωτογραφία που περιέφερε στην σελίδα του στο FACEBOOK, ο επικοινωνιολόγος της Προέδρου της Βουλής ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο κουμπάρος της ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Περιέφερε την γουρουνιά σαν ΤΡΟΠΑΙΟ και το θέαμα ήταν, αν μη τι άλλο ειδεχθές, με το ζώο έτοιμο να το καταβροχθίσουν οι συνδαιτυμόνες του. Ανάμεσα τους και ο αξιότιμος κύριος, με τον οποίο δώσαμε μάχη για να υποδείξει το ΑΚΕΛ αριστερό υποψήφιο και δη τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων και τεχνών ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ε, πώς να το κάνουμε μέχρι και η γουρουνιά αυτή έχει τύχη. Μα διαφορετικά είναι να σε καταναλώνει ο επικεφαλής των σοφών του Κυπριστάν, με τον ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ της δεύτερης τη τάξει στο κράτος σαν ψήστη ολκής και αλλιώτικα, ο κάθε χώρκατος Ευρωττοποζυπραίος. Πώς να το πούμε ρε παιδί μου. Πολύ πιο σικ. Αν και κατέχουμε τις φωτογραφίες που απεικονίζουν το ζώο και τον ψήστη – επικοινωνιολόγο, μάλλον δεν θα τις δημοσιεύσουμε γιατί το θέαμα είναι ειδεχθές. Δεν το παίζουμε βέγκαν ή άτομα Μη μου άπτου, αλλά όταν η θέση σου παραπέμπει σε κουλτούρα, μάλλον αντιμετωπίζεις διαφορετικά τις καταστάσεις και διασκεδάζεις, χωρίς υπέρμετρη προβολή.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Δυο παγκόσμια ρεκόρ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ πέτυχε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ στην ψεσινή του εκπομπή με καλεσμένο τον ΝικΧρι. Έγινε ο πρώτος δημοσιογράφος που σε εκπομπή λόγου μεταφέρει γραπτώς τις απόψεις – ερωτήσεις κάποιου αρθρογράφου του ΠΟΛΙΤΗ και κατά δεύτερο, απαντάει στον ΝΙκΧρι εκ μέρους άλλου υποψηφίου λες και ήταν επιτελάρχης του (ουπς, λέμε τώρα). Τελικά και η υστεροφημία των δημοσιογράφων όπως και των πολιτικών θα τσαλαπατηθεί σ΄ αυτές τις εκλογές. Ο δε ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΛΛΗΣ παρακολουθεί τον ΤΖΟΝ ΤΣΕΑΡ άπραγος και ενεός, συνεχίζοντας να πλένει τα χέρια του σαν ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ. Φαίνεται του άρεσε ο ρόλος…

• ΥΓ: Ξόφλησε το γραμμάτιο στον Αβέρωφ η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με την στήριξη που του παρέχει και περπατώντας στο όριο της θεσμικής εκτροπής, υπογράφοντας αν και Πρόεδρος της Βουλής, υποτίθεται όλων των κομμάτων και Κυπρίων, δεύτερη τη τάξει στην Δημοκρατία, την δήλωση υποστήριξης κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων. Για αργότερα βλέπουμε…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X