ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To νέο επαναστατικό αντιΔΗΚΟ δρα… εντός του Πριγκιπικού ΔΗΚΟ

Ποιοι στηρίζουν Νικόλα και ποιοι είναι εναντίον του

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Η συνήθης και ευχάριστη ενασχόληση των ΔΗΚΟικών επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Οι αναταραχές, οι αντιπαραθέσεις και εν πολλοίς το σχίσμα στο κόμμα είναι συνήθης πρακτική που συνεχίζεται από καταβολής ΔΗΚΟ. Εξάλλου, θα διατηρούν και το παγκόσμιο ρεκόρ δημιουργίας νέων κομμάτων μετά από αποσκίρτηση και αποχώρηση τους από το ΔΗΚΟ. Αν κάποιος επιχειρήσει να καταγράψει τα κόμματα που εξήλθαν από τα σπλάχνα του ΔΗΚΟ, μάλλον θα αδικήσει κάποιους. Φαίνεται ότι είναι στην φύση του κόμματος.

• Στην προκειμένη δεν μιλάμε - στο παρόν τουλάχιστο στάδιο - για αποσκίρτηση, αλλά σίγουρα διαφοροποίηση παρατηρείται στους κόλπους του κόμματος, προκαλώντας περαιτέρω πονοκεφάλους στον Πρίγκιπα, που έχει να διαχειριστεί και τις διακοπές του καλοκαιριού και να επιλέξει σε ποιο πολυτελές ξενοδοχείο θα διαμείνει που οπωσδήποτε να προσφέρει σπα, μασάζ και όλες τις άλλες πολυτέλειες. Παρουσιάζεται να απέχει από τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις και τους πολέμους που διεξάγονται εντός του κόμματος του, ωσάν και αυτές αφορούν το κόμμα του Μακρόν. Δεν μπορεί το παιδί να τα διαχειριστεί. Έχασε και δυο φορές σε διάστημα μιας βδομάδας και φορτώθηκαν όλα στις πλάτες του. Ε, δεν είναι μαθημένος στις δυσκολίες.

• Λοιπόν η προεκλογική εκστρατεία άφησε τα σημάδια της. ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ και ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ, θεωρούν ότι η προσπάθεια που καταβλήθηκε από το Πριγκιπικό κονκλάβιο για να μην εκλεγούν προς όφελος άλλων ήταν εχθρική πράξη. Οπόταν και κηρύχθηκε πόλεμος. Κορυφώθηκε με την εκλογή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου όπου προτιμήθηκε από το Πριγκιπικό κονκλάβιο ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, οπόταν και Μυλωνάς - Κουλίας ζώστηκαν τ’ άρματα.

• Ήδη έδωσαν τις πρώτες μάχες, ορισμένες εκ του συστάδην, όπως χθες που παρατηρήθηκαν δυο αψιμαχίες του επονομαζόμενου για χάρη συντομογραφίας αντιΔΗΚΟ ή αν προτιμάτε, από το ταμπεραμέντο των επικεφαλής, επαναστατικό ΔΗΚΟ, όπου και καταγράφηκε η διαφοροποίηση τους. Η πρώτη αψιμαχία διεξήχθη στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου, όπου ο απόλυτος κυρίαρχος και Πρόεδρος της Ζαχαρίας Κουλίας, αντέδρασε σε προσπάθεια του Αναπληρωτή Προέδρου της Επιτροπής, ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ να θέσει κάποια θέματα και να συμπαραταχθεί με το μέλος της Επιτροπής Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Ε, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα μπορούσε ο Κουλίας να αφήσει να πάρουν τα ηνία άλλοι στα χέρια τους. Και σίγουρα δεν θα δεχθεί τον Χρύση σαν ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ του Πρίγκιπα στην Επιτροπή Ελέγχου, που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος.

• Στην δεύτερη των περιπτώσεων, όπου διαφάνηκε η πορεία που χαράσσει το επαναστατικό ΔΗΚΟ, ήταν η τήρηση αποχής από Κουλία - Μυλωνά στην πρόταση νόμου που συνυπέγραφε και το κόμμα τους, για αναστολή των εκποιήσεων. Εκεί διαφάνηκε ότι οι δυο τους θα ακολουθήσουν δική τους πολιτική και δεν θα ακολουθούν εκείνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Μάλιστα, όπως μας πληροφόρησε και πράκτορας της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στο Πριγκιπικό στρατηγείο της Γρίβα-Διγενή, οι συνεδρίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όταν και όποτε διεξάγονται μοιάζουν με μάχες στο Αφγανιστάν. Ο δε Πρίγκιπας παρακολουθεί χωρίς να μπορεί το παιδί να παρέμβει και να βάλει τάξη. Ε, δεν μπορεί κι αυτούς να τους διαγράψει. Θα μείνει κόμμα μόνο με τον Χρύση και την σύζυγο του Γιώτα, γιατί η Αναστασία και ο Κωνσταντίνος μάλλον δεν θα τον ακολουθήσουν.

• Άσε που με τις ενέργειες του ο Πρίγκιπας προκάλεσε πολλά προβλήματα, αφού ουσιαστική στήριξη από την Κοινοβουλευτική ομάδα έχει ΜΟΝΟ από τον ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, τον ΧΡΗΣΤΟ ΣΕΝΕΚΚΗ και τον ΧΡΗΣΤΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ. Από εκεί και έπειτα η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ είναι δυσαρεστημένη, αλλά παραμένει πιστός στρατιώτης και τηρεί τα προσχήματα, αφού η προτίμηση του Πρίγκιπα στον προεκλογικό υπέρ του Χρύση, την πλήγωσε, ενώ και στις διεργασίες για την Προεδρία της Βουλής, με τις κατάλληλες ενέργειες θα μπορούσε να εκλεγεί, αλλά ο Πρίγκιπας Νικόλαος περί άλλων τύρβαζε.

• Ο δε Πανίκος Λεωνίδου κι αυτός παρά το ότι στήριξε τον Πρίγκιπα στις δύσκολες στιγμές και έβαλε πλάτη με προσωπικό κόστος, όταν θα γινόταν η διαγραφή των στελεχών που αργότερα συνέπηξαν την ΔΗΠΑ, νοιώθει προδομένος, λόγω του ότι ο φίλος και συνεργάτης του Προέδρου του ΔΗΚΟ, ο Γενικός Ελεγκτής, δημοσιοποίησε προεκλογικά λίστα ονομάτων με πολιτικούς που είχαν οφειλές την τράπεζα. Ο Λεωνίδου το θεώρησε εχθρική ενέργεια και αντέδρασε.

• Ο Πάφιος νεοσύλλεκτος βουλευτής ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ανήκει στο επαναστατικό στρατόπεδο των Κουλία-Μυλωνά και στο εγγύς μέλλον όταν ξεψαρώσει θα δείξει με πράξεις που ανήκει…

• Αυτή είναι εικόνα πεδίου πολεμικών μαχών και όχι συντεταγμένου κόμματος. Και μέσα σ’ όλα αυτά θα πρέπει να χαραχθεί στρατηγική για τις δημοτικές εκλογές, για τις συνεργασίες στις Προεδρικές με ΑΚΕΛ (μπα το επαναστατικό ΔΗΚΟ σε τέτοιο ενδεχόμενο θα αποσκιρτήσει πάραυτα) και όλα τα συναφή.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν τους προειδοποιούσε ο αείμνηστος Σωκράτης Χάσικος ως Υπουργός Εσωτερικών, περί των κινδύνων από τις μεμονωμένες κατοικίες που είναι διάσπαρτες στο δάσος και σε περίπτωση πυρκαγιών θα θρηνούσαμε θύματα και μεγάλες καταστροφές, τότε όλα τα κόμματα αντέδρασαν βιαίως λόγω των ψήφων που θα έχαναν και δεν προώθησαν τη ούτω καλούμενη δήλωση πολιτικής. Τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα …

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X