ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το λεφτόδεντρο και τους Υπουργούς Νίκαρου... υπενοικίασε ο Φούλης

Οι Υπουργοί του πλέον - όχι άπαντες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία - δίνουν αναφορά στον θείο που θέλει να ανέβει στην Προεδρική καρέκλα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Λεφτά υπάρχουν αναφώνησε κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου, ανεξαρτήτως που κατέληξε αργότερα η Ελλάδα. Στα πρότυπα του και στο Κυπριστάν αφού ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ αφειδώλευτα χρήμα σε κατηγορίες πολιτών. Το λεφτόδεντρο που είχε στα χέρια του ο ΝΙΚΑΡΟΣ, φαίνεται ότι το υπενοικίασε μαζί με τους Υπουργούς ο ΦΟΥΛΗΣ, καθότι τους χρειάζεται εν όψει και της προεκλογικής περιόδου. Για να ακριβολογούμε ήδη άρχισε η μάχη των εντυπώσεων και σε τέτοιες περιόδους χρησιμοποιείται πάντα το πεπαλαιωμένο πολιτικό κόλπο. Να διανέμονται χρήματα σε συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, έτσι ώστε να παρασυρθούν από τον κυκεώνα και όταν πάνε στην κάλπη, να έχουν την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ, που είναι το χρήμα που μπήκε στους λογαριασμούς τους.

• Ιδιαίτερα σε τέτοιες δύσκολες εποχές που οι πολίτες βιώνουν πρωτοφανή οικονομική ανέχεια και αγχώνονται για τον επιούσιο αλλά και το μέλλον τους, όταν κάποιοι αποφασίσουν να λήξουν την πανδημία, τα χρήματα στις τσέπες από το κράτος θεωρούνται ενίσχυση που δεν ξεχνιέται. Έτσι και ο προεκλογικός του ΔΗΣΥ και στην προκειμένη του Προέδρου του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, περιστρέφεται γύρω από την ενίσχυση ομάδων του πληθυσμού με… χρήμα. Βλέπετε η κλασική αυτή μέθοδος είναι η πλέον αποδοτική.

• Σε μια και μόνο μέρα τρεις διαφορετικοί Υπουργοί συνέλεξαν χρήμα από το λεφτόδεντρο και παραχώρησαν στους πολίτες. Άρχισε ο Υπουργός Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ που αίφνης έγινε χουβαρντάς και γαλαντόμος να παραχωρεί χρήμα σε όσους το ζητούν. Αυτή την φορά σε όσους έκλεισαν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις ελέω πανδημίας. Ξέρετε ο Πετρίδης από τούδε και στο εξής θα είναι ιδιαίτερα σπάταλος, αφού ανήκει και στο στενό επιτελείο του Φούλη και μάλιστα συμμετέχει και σε συσκέψεις των σοφών που χαράσσεται η στρατηγική του υποψηφίου του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές. Η ΞΥΠ κατέχει τα ονόματα των επιτελών του Φούλη και θα τα παρουσιάσει στην πάροδο του χρόνου. Ε, πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα και πρέπει όλοι να συνεχίσουν να έχουν θέσεις εργασίας. Και το Υπουργιλίκι είναι θελκτικός εργασιακός προορισμός.

• Ακολούθησε ο Υπουργός Εσωτερικών ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ, που προσέφερε χρήμα για τους κατοίκους ορεινών περιοχών. Ναι και ο Νουρής πρέπει να υπακούει στον Νίκαρο και στην νέα τάξη πραγμάτων που επιτάσσει να λειτουργήσουν άπαντες μέσω υπενοικίασης προς συγκεκριμένο στόχο και σκοπό. Να θυμηθείτε ότι ο Νουρής θα διεκδικήσει και αυτός άλλου είδους αξιώματα, αφού χτίζει πολιτική καριέρα στο ΥΠΕΣ που του προσδίδει πόντους, ιδιαίτερα στις τάξεις των Συναγερμικών. Αν έχει δε και την στήριξη του ΘΕΙΟΥ ΦΟΥΛΗ όλα είναι πιθανά.

• Και καταλήγουμε στην ΑΤΡΑΞΙΟΝ του Υπουργικού Συμβουλίου που έτρεξε ΜΟΝΟΣ να επιδείξει πίστη και σεβασμό, ο Υπουργός Μεταφορών ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ. Δεν χρειάζεται και πολλά ο Αγιαναπίτης για να συναινέσει. Έκαναν και την σχετική θεατρική παράσταση με τον Φούλη να του στέλνει συγκινητική επιστολή, που τυχαία διέρρευσε στον τύπο και αναφέρει ότι το κράτος να επωμισθεί μέρος των αυξήσεων που επιβάλει η διαχειρίστρια εταιρεία των λιμανιών και να μην μετακυλιστούν (αυξήσεις) στα προϊόντα και κατά συνέπεια στους καταναλωτές. Βεβαίως-βεβαίως, το Γιαννούι θα το εξαγγείλει προσεχώς, αφού υπακούει πιστά στον Θείο Φούλη.

• Δεν μας είπαν όμως πως θα πιέσουν τις εταιρείες να μην βάλουν αυξήσεις. Ξέχασαν ότι επί ΔΗΣΥ ιδιωτικοποιήθηκαν τα λιμάνια και πλέον μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα. Και πάλι αν δεν το καταλάβατε θα πληρώσουμε όλοι εμείς οι μακάκες φορολογούμενοι την ξένη εταιρεία, που της δώσαμε τα λιμάνια, και όπως το προσδιορίζουν στην Αργάκα… πουπανοπρίτζι. Κάτι αντίστοιχο που έπαθαν τα αδέλφια στην Ελλάδα με την Αττική Οδό. Που το κράτος παραχωρεί ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στις αιμοβόρες εταιρείες. Πάλι διαπιστώνονται αριστερά ΨΗΓΜΑΤΑ και προσέγγιση στον Πιστολέρο και μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά . Μα αφού οι σύντροφοι είναι συγχυσμένοι και κάνουν αντιπολίτευση … παιδικής χαράς, με γιαλαντζί και ροζουλίνι αριστερή ρητορική. Α, ξεχάσαμε να πούμε ότι την εν λόγω εξαγγελία χαιρετίζει και η ΟΕΒ Ε, καλά αυτοί πάντα θέλουν να παίρνουν και να δίνουν ελάχιστα, σε μισθούς…

• Τρία στα τρία σε μια μέρα δεν πετυχαίνει ούτε ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ. Τέλος πάντων το ερώτημα που απασχολεί είναι αν ο ΝΙΚΑΡΟΣ συνεχίζει να κυβερνά ή έδωσε το πηδάλιο στον Φούλη και αυτός ξεκουράζεται αναμένοντας να φύγει από τον λόφο του Προεδρικού για τους Καλόγηρους της Λεμεσού. Πάντως, οι Υπουργοί του πλέον - όχι άπαντες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία - δίνουν αναφορά στον θείο που θέλει να ανέβει στην Προεδρική καρέκλα.

• Πάντως για να τελειώνουμε μ’ αυτή την ιστορία. Αντιλαμβάνεστε ότι τα χρήματα που διαμοιράζονται δεν βγαίνουν ούτε από την τσέπη του Νίκαρου, του Πετρίδη και των υπολοίπων, αλλά από όλους εμάς τους μακάκες φορολογούμενους που θα τα δώσουμε αγόγγυστα Και πως βγαίνουν; Ε, με τις αυξήσεις στα καύσιμα και τον συνεπαγόμενο φόρο που αρπάζει το κράτος και άλλες συναφείς πράξεις και φορολογικές βαρβαρότητες που περνούμε καθημερινά. Μην χρειαστούμε κανένα νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ μετά τις εκλογές με τους ρυθμούς που άρχισαν να μοιράζουν κρατικό χρήμα. Γιατί σίγουρα φτώχεια και ανέχεια θα την έχουμε δεδομένα και η ζωή όλων θα δυσκολέψει.

• Κι όσοι διαμαρτύρεστε θα σας παραπέμπουν στον διαμοιρασμό χρημάτων λόγω πανδημίας και των συνεπειών της. Εκτός και αν νομίζετε ότι όλα αυτά τα ράπιτ και συναφή περί πανδημίας τα πληρώνουν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Θα επαναλάβουμε κάτι που είπαμε σε ανύποπτο χρόνο από το 2020. Η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και η οικονομία καταστρέφεται.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν σε αρκετές χώρες τα μέτρα αποκλιμακώνονται, όταν η Όμικρον αποδείχτηκε ότι δεν έχει μεγάλη νοσηρότητα, όταν αποδείχτηκε και επιστημονικά ότι και εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν, όταν με το σύστημα test to stay ακόμη και τις επαφές κρουσμάτων που προηγουμένως τους θεωρούσατε κινούμενες βόμβες δεν μπαίνουν σε απομόνωση, όταν η τρομολαγνεία και ο φόβος προκαλούν αποδεδειγμένα μεγαλύτερη νοσηρότητα και ανθρώπους ψυχικά ταραγμένους, να συνεχίσετε να τιμωρείτε μια ομάδα συμπολιτών μας που επέλεξαν (καλώς ή κακώς δεν είναι της παρούσης) να μην εμβολιαστούν, σε απομόνωση και να μην χαλαρώνουν σε κέντρα εστίασης με την επίδειξη έστω ράπιτ τεστ, παραπέμπει από ΣΑΔΙΣΜΟ έως και ΜΙΣΟΣ σε βάρος τους. Και δεν είναι της παρούσης να επιρρίπτουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο και να διαχωριζόμαστε. Ο διχασμός και η περιθωριοποίηση θα επιφέρει άλλου είδους παρενέργειες και πληγές που δύσκολα θα επουλωθούν… Αν το επιχείρημα είναι ότι οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν βαρύτερα δεν είναι πρόβλημα δικό σας. Ο καθένας, μάλλον (ή όχι) έχει δικαίωμα να διαθέτει όπως θέλει την ζωή του.

• ΥΓ: Συγνώμη είπε ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ στους Έλληνες που ταλαιπωρήθηκαν από τις αστοχίες της Κυβέρνησης του και εγκλωβίστηκαν στα χιόνια. Κάποιος να του πει – έστω και ο Στυλιανίδης - πως αποκαλούμε εμείς στο Κυπριστάν την συγνώμη. Χωριάτικη έκφραση αλλά στην προκειμένη ταιριάζει στον κυριλέ Κούλη.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση