ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το κόμμα ΑΛΑ, ο Νουρής με τα χάπια και η Δράκου

Ο Στεφ και οι άλλοι ακελικοί θα ψευδοφάνε ψευδοψάρι, θα ψευδοπιούν ψευδοκρασί και θα ψευδοχορέψουν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Το κόμμα πάει καλά αφού οι πολιτικοί φροντίζουν περί τούτου. Το Άκυρο/Αποχή/Λευκό ή ΑΛΑ, καλπάζει και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Κι άσε τους άλλους να αγχώνονται. Ιδιαίτερα στις δημοτικές εκλογές το κόμμα θα σαρώσει κι αυτοί θα κοιτάζουν αποσβολωμένοι. Οι πρώτες ενδείξεις είναι απογοητευτικές και όλοι περιμένουν εναγωνίως τον Υπουργό Εσωτερικών ΝΙΚΟ ΝΟΥΡΗ να πάρει πρωτοβουλία και να ζητήσει αναβολή των εκλογών για δυόμιση χρόνια. Θα φθάσουμε στο σημείο να αγαπήσουν τον Νουρή και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και να περιμένουν εναγωνίως τις αποφάσεις τους. Τα χάπια μας ρε. Ε, θα λύσει και αυτό το πρόβλημα ο Νουρής καθότι φαρμακοποιός…

• Αν και μέχρι να πάρει ο Νουρής εισήγηση στην Βουλή θα αγχωθούν και θα πάθουν ταράκουλο. Φανταστήκατε όμως να έρθει από τις διακοπές του ο Φούλης να πάρει ανάποδες και να τους πει αφού δεν θέλατε να ψηφιστεί η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης προ των βουλευτικών εκλογών, τότε οι εκλογές θα γίνουν κανονικά τον Δεκέμβριο. Αμάν και ποιος αντέχει άλλες ήττες.

• Τελικά είναι νέος κύκλος αλλαγών στην Αστυνομία που αρχίζει ή τετράγωνος; Πάντως η υπουργός δικαιοσύνης ΣΤΕΦΗ ΔΡΑΚΟΥ σύγχυσε την γεωμετρία, αφού μετά τον κύκλο που έκανε την ημέρα των επεισοδίων, περιορίστηκε σε ρόμβο στο γραφείο της. Μέχρι να καταλάβει τι γίνεται στην Αστυνομία και στο έγκλημα θα αλλάξει και το Πυθαγόρειο θεώρημα .

• Θρίλερ στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την θετική ατζέντα της Τουρκίας και την σχέση της με την Κοινότητα. Έλα καλέ κωμωδία με τον Άγγλο ηθοποιό Μίστερ Μπίν, που φόρεσε μάσκα Τούρκου και απλώς εμείς αντί να γελάσουμε τον πήραμε στα σοβαρά. Αφού να φανταστείτε οι Κύπριοι πολιτικοί δεν κατάλαβαν αν νικούμε ή χάνουμε από την απειλή περί βέτο στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας... Αφού τα πάντα είναι πλέον θέμα αντί-ληψης.

• Αφού ο Νίκαρος ευχαριστούσε την Γαλλία για την βοήθεια που μας παρείχε, εμείς νομιμοποιούμαστε ν’ αγκαλιάσουμε τις Γαλλιδούλες και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Κι αφού το άλλο το σύνθημα το θεωρούν ουτοπικό, ας φωνάξουμε Κύπρος-Γαλλία-Ένωση. Δηλαδή να ενωθεί το Παλαιχώρι με την Λυών Γαλλίας… Και η Τραχυπεδούλα με το Παρίσι.

• Καλή η πάσα του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ για ν’ ανακοινώσει πρώτος στους ακελικούς ότι οι έμμισθοι δεν είναι πιστοί στρατιώτες της ηγεσίας και ότι θα γίνουν αλλαγές στο κόμμα. Σου λέει τ’ αρνιά θέλουν και καλό χορταράκι για να επιστρέψουν στο μαντρί.

• Όσο για την επίδραση της ηγεσίας στον κομματικό στρατό είναι και αυταπόδεικτη και πασιφανής. Δεν χρειαζόταν ο ΣτεφΣτεφ να μας πει περί του αντιθέτου. Καλά υπάρχει κάποιος σύντροφος που θα πιστέψει ότι οι υφιστάμενοι και εξαρτώμενοι του οικονομικά, μέλη του κομματικού στρατού δεν υπακούουν πιστά;

• Δυο κράτη ζήτησε ο Ερντογάν και ξαφνιάστηκαν οι πολιτικοί μας. Ναι, τόσο καιρό πίστευαν ότι πέραν της Κερύνειας θα μας δώσει και τη Σμύρνη.

• Προσέξτε πρόοδο που έχουμε ως κράτος. Στις αρχές του αιώνα είχαμε σιδηρόδρομο και τώρα ούτε λεωφορεία για τις συγκοινωνίες. Μιλάμε ότι την οπισθοδρόμηση την κάναμε να φαίνεται πρόοδος.

• Όταν ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ του ΑΚΕΛ λέει ότι θα στηρίξουν τα χαμηλά οικονομικά στρώματα του λαού φαντάζομαι εννοεί την πλειοψηφία των Κυπρίων. Γιατί πλέον χάσαμε και το στρώμα(το οικονομικό) και το πάπλωμα.

• Το ΑΚΕΛ μας είπαν θα κάνει συγκέντρωση στα κατεχόμενα. Και φαντάζομαι ο Στεφ και οι άλλοι ακελικοί θα ψευδοφάνε ψευδοψάρι, θα ψευδοπιούν ψευδοκρασί και θα ψευδοχορέψουν. Και θα κάνουν και καμιά ψευδοδιακήρυξη για την ψευδοεπαναπροσέγγιση.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό. Είμαστε το μοναδικό κράτος στον κόσμο που οι νεκροί (πολιτικοί) εξακολουθούν να ζουν και να μας καθοδηγούν… Το ωραιότερο είναι να εορτάζουμε και την μέρα γέννησης τους.

• ΥΓ: Οι μισοί σου λένε ότι αν δεν βάλεις το εμβόλιο θα κινδυνεύσεις. Οι άλλοι μισοί ότι αν το βάλεις θα έχεις προβλήματα στο μέλλον. Και μετά τρελαίνεσαι…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση