ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To «φάγωμα» Τζώρτζιας - Ο Κουκουμάς θεωρεί κακοποίηση την προσευχή - Το ακαταδίωκτο των ιατρών

Ο 19χρονος της Αννίτας – Υψώσαμε την Αμερικάνικη σημαία στο Προεδρικό

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ

• Πλούσια η επικαιρότητα σε σημείο που να μην προλαβαίνουμε τους εμπνευσμένους ταγούς μας. Ας αρχίσουμε από τον ΔΗΣΥ που αίφνης κόλλησε την ασθένεια των φίλων τους ΑΚΕΛικών και χρησιμοποιούν την μέθοδο της ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ. Δανείστηκε φαίνεται την συσκευή η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ από τον ΣτεφΣτεφ και την χρησιμοποιεί αναλόγως. Στην προκειμένη δια συνοπτικών διαδικασιών καταβρόχθισε την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, η οποία ανακοινώθηκε σαν Εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, αλλά στην πορεία λόγω αντιδράσεων …ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ από την Πινδάρου.

• Στην θέση της Τζώρτζιας (προτιμούμε το Γεωργία είναι πιο εύηχο) η ΑΝΔΗ διόρισε άλλα δυο κορίτσια προφανώς για να τα παρηγορήσει, αφού ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ και ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έχασαν στην μάχη που έδωσαν για τις θέσεις Αντιπροέδρων. Προσπαθώντας έτσι να ΕΞΩΡΑΪΣΕΙ και τις προδιαγραφόμενες ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΕΣ, κατά τις οποίες οι φιλοΑναστασιαδικοί υπερίσχυσαν στην ηγεσία του ΔΗΣΥ. Θέλησε να προσδώσει στο κόμμα και μια πινελιά ΦΟΥΛΛΙΚΗ, αν και πλέον δεν έχει πολλές επιλογές. Πώς όμως εξαφανίστηκε η ΤΖΩΠΑ ενώ ο ΔΗΣΥ την ανακοίνωσε; Προηγήθηκε πικάντικο παρασκήνιο που η ΞΥΠ σας μεταφέρει.

Η ΟΡΓΙΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΖΩΡΤΖΙΑ

• Ο διορισμός της ΤΖΩΠΑ προκάλεσε την ΟΡΓΙΛΗ αντίδραση του εκπροσώπου τύπου ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ ΚΟΥΛΑ, που θεώρησε ότι θα ήταν ισότιμη με την Λευκωσιάτισσα στην θέση του Εκπροσώπου τύπου. Όπερ μεθερμηνευόμενο, σταδιακά η Τζώρτζια λόγω των πολλαπλών υποχρεώσεων του Κουλά, θα καθιερωνόταν σαν η Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, κάτι που ο εκ Αμμοχώστου ορμώμενος βουλευτής δεν ήθελε να ακούσει, αφού περιορίστηκε στην εν λόγω θέση και δεν διεκδίκησε θέση στην κομματική πυραμίδα, λόγω του εν λόγω πόστου που κατέλαβε.

• Οπόταν στις συζητήσεις στην γαλάζια πολυκατοικία ο Ονούφριος Κ. πέταξε προς τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο ΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ την επική ατάκα. «Ούτε ο αδελφός σου ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ δεν διόρισε δυο Εκπροσώπους τύπου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.» Ε, μπροστά στο ΒΕΤΟ Κουλά, η Τζώρτζια αντέδρασε, αφού θεωρούσε ότι θα πρέπει να ήταν ισότιμη η παρουσία τους στην θέση του Εκπροσώπου τύπου ΔΗΣΥ με τον ΟΝΚΟΥ και η ανάλογη συμμετοχή τους στα μίντια. Έτσι και η Αννίτα Δ. δια συνοπτικών διαδικασιών ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕ την Τζώρτζια και διόρισε τα δυο κορίτσια, σαν Αναπληρωτές εκπροσώπους τύπου. Και πιστεύουν στον ΔΗΣΥ ότι όλα είναι καλά και ήρεμα.

Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΔ. – ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;

• Ουπς! Α, τώρα εξηγείται γιατί η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΗσάρα του ΔΗΣΥ, έριξε στα μαλακά το θέμα με την πρόσληψη της 19χρονης ως Συμβούλου του Υφυπουργού Τουρισμού. Έκαναν κι αυτοί αντίστοιχα, με άλλο νεαρό που προσλήφθηκε στην Βουλή για να βάζει κι αυτός καρδούλες και likes στις ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ της Αννίτας Δ. και ενίοτε να φωτογραφίζει…Όπως αποκαλύπτει σε παραπολιτικό ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, υπό τον εύστοχο τίτλο « η γυναίκα του Καίσαρα και οι άκομψοι χειρισμοί» , αλλά που έθαψαν τα Μέσα μαζικής εξημέρωσης που εκτονώθηκαν μέσω της 19χρονης , ο νεαρός που είναι ηγετικό στέλεχος της ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ (φοιτητική παράταξη του ΔΗΣΥ), βρέθηκε στο Κοινοβούλιο με απροσδιόριστα καθήκοντα και χωρίς να γνωρίζει κάποιος τις διαδικασίες πρόσληψης. Ακόμη, ρώτησαν τις υπηρεσίες της Βουλής, αλλά απάντηση δεν πήραν και δια της γνωστής τακτικής του Κυπριστάν , την ακολουθούν και στους Τρούλους «ουσσούτε να περάσουμε και οι πελλοδημοσιογράφοι θα ξεχάσουν» το θέμα πάει για ΘΑΨΙΜΟ.

• Για να δούμε ο πανταχού παρών και με τα μανίκια πάνω ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, θα ασχοληθεί και με το εν λόγω θέμα ή οι ευαισθησίες περιορίζονται αναλόγως εξουσίας, προσώπων και θορύβου που προκαλείται στα ΜΜΕ. Πάντως η ΞΥΠ, δεν θέλησε να διερευνήσει περαιτέρω το θέμα, αφού η αποκάλυψη ανήκει στον Φ, που ακριβώς τα ίδια έκανε και στην περίπτωση της 19χρονης, αλλά το κύμα αντιδράσεων ήταν σαφώς μεγαλύτερο. Ε, μα είναι ξεκάθαρο. Πρόκειται για το γνωστό ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ της εξουσίας. Αρκετοί δημοσιογράφοι λιβανίζουν την Πρόεδρο της Βουλής- ΔΗΣΥ πιστεύοντας ότι της προσφέρουν υπηρεσίες. Μάλλον, την οδηγούν σε απάτητα μονοπάτια που είναι διάσπαρτα με κροκόδειλους και παντός είδους ερπετά…

Η ΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΑΚΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΚΟΥΥΚΟΥΜΑ

• Α, πα, πα. Μα δεν άλλαξε το ΑΚΕΛ την ΑΘΕΙΣΤΙΚΗ του νοοτροπία και προσέγγιση, που ΑΠΕΧΕΙ κατά παρασάγγας από την βάση του κόμματος, η οποία στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ της ΠΕΛΙΟΨΗΦΙΑ είναι ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΗ; Στην ενδοσκόπηση για τα αίτια της ήττας στις εκλογές και την συνεχή διολίσθηση των ποσοστών ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και λοιποί της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, ψάξτε μπας και αυτή η νοοτροπία περί επιθέσεων στην Εκκλησία, σας βλάπτει. Ε, μα δεν μπορεί ο φέρελπις εκπρόσωπος τύπου και βουλευτής του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ, για χάρη κάποιων ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ να καταφέρετε με χαρακτηρισμούς όπως « ότι αν δεν έχεις πρόβλημα πρέπει να αποδεχτείς ότι οποιοσδήποτε προσπαθεί να αλλάξει ένα άτομο τον σεξουαλικό του προσανατολισμό , ταυτότητα φύλου , με οποιονδήποτε τρόπο, με προσευχές, ευχές , ορμονοθεραπείες ότι τούτο το πράγμα είναι ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ πρώτα απ’ όλα, και ότι είναι προσβλητικό ηθικά και αξιακά και είναι προφανώς και ανιεπιστημονικό και τσαρλατανισμός.»

• Δηλαδή Τζώρτζ Κ. είναι κακοποιητική συμπεριφορά η προσευχή και τα δισεκατομμύρια ανθρώπων που επικαλούνται την Βοήθεια του Ύψιστου για κάποιο δικό τους άνθρωπο προβαίνουν σε ειδεχθείς πράξεις ; Αν εσείς θεωρείτε ότι δεν σας προσφέρουν κάτι οι ευχές και κυρίως οι προσευχές, προσκυνάτε την κόκκινη σημαία, αλλά αφήστε τους υπόλοιπους να εκφραστούν όπως αυτοί επιθυμούν…Μην είστε και τόσο σίγουροι ότι συμμερίζονται αρκετοί ΑΚΕΛικοί τις προσεγγίσεις σας και για το επίμαχο θέμα της μεταστροφής φύλου και όλων αυτών που μάχεστε μετά μανίας να περάσετε από την Βουλή και τους δίνετε τεράστια προτεριαότητα, όταν οι ταλαίπωροι πολίτες βασανίζονται για άλλους είδους προβλήματα, που η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ πρέπει να δείχνει περισσότερη μαχητικότητα.

• ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΡΓΟΥΝ

• Αναφερθήκαμε στην κόκκινη πολυκατοικία και θυμηθήκαμε κάποιον εκ των ενοίκων της που είναι και ιατρός. Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΜΑΣ , Πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ εκτός από ικανός ιατρός έχει και μια μοναδική μέθοδο. Δια των τσιριχτών του φωνών και λοιπών ατάκων, με την συνδρομή και των δημοσιογράφων που δεν παρουσιάζουν την ουσία των θεμάτων, ξεφεύγει χωρίς κόστος. Αν ρωτήσει κάποιος σήμερα οποιοδήποτε ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ πολίτη, που θα στερηθεί της επίσκεψης του στον ιατρό του, γιατί απεργούν οι υπηρέτες του Ιπποκράτη ( κάπως αλλιώς λέγονται αλλά…) στα δημόσια νοσοκομεία, θα ξέρει να σου απαντήσει; Α, μπα στον συρφετό θα σου ψελλίσει κάτι για ασφάλεια των ιατρών…Να σας τα πούμε ξεκάθαρα . Οι ιατροί επιζητούν το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ μετά πληρωμής.

• Δηλαδή, όταν κάνουν λάθη στην εξάσκηση του επαγγέλματος τους και κατηγορούνται για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ, εμείς όλοι μακάκες φορολογούμενοι να τους πληρώνουμε τους δικηγόρους, τον μισθό τους, όταν θα είναι σε διαθεσιμότητα και όλα τα συναφή. Να μην έχουν καμία έγνοια αν θα κάνουν λάθος από αμέλεια. Να είναι πάντα καλυμμένοι. Και γι’ αυτό το αίτημα που ο ΟΚΥΠΥ τους λέει ότι είναι καλυμμένοι θα ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝ χιλιάδες πολίτες. Όταν λέμε ότι αρκετοί επιδιώκουν την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των δημόσιων νοσηλευτηρίων, και είναι ζήτημα χρόνου να γίνουν CYPRUS AIRWAYS, αρκετοί μας κατακρίνουν για υπερβολές. Ποιος όμως θα κατσαδιάσει από τα κόμματα τους ιατρούς; Όλοι τους βλέπουν σαν ψήφους…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Περιττό να σας πληροφορήσουμε ότι στο Προεδρικό ΥΨΩΣΑΜΕ την Αμερικάνικη σημαία , αφού αν δεν διαλέξουμε στρατόπεδο και γίνουμε πιστοί υπηρέτες τους θα έχουμε επιπτώσεις , όπως διαβίβασαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Βουλή για το θέμα των κυρώσεων που επέβαλαν ΗΠΑ- Αγγλία σε όσους συνεργάζονται με Ρώσους. Έχοντας και τον Αγγλικό θυρεό μόνιμα στην είσοδο του Προεδρικού συμπληρωθήκαμε σαν ανεξάρτητο κράτος. Τα χάπια μου ρε τα Κυπριστανικά…

• ΥΓ: Πως το είπε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ στην σύναξη της Ν.Δ για την μέρα της Ευρώπης στην παρουσία και του Αντιπροέδρου της Κομισιόν ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ; « Υπάρχει έλλειψη ηγεσία και ηγετικότητας στην Ε.Ε» Και λίγα τους λες. Όπως αυτό τον αχάπαρο Επίτροπο Δικαιοσύνης που ήρθε στην Κύπρο και μας είπε ότι έχουμε 96 δισεκατομμύρια καταθέσεις Ρώσων, ενώ το σύνολο των καταθέσεων στο σύστημα είναι 50 δις. Μα είναι Επίτροπος ο άνθρωπος και χωρίς να ελέγξει τις πληροφορίες που του μετέφεραν, αρλουμπολογεί; Και θα αρπάζει αυτός ο τύπος από τους φόρους των Ευρωττόπουζων και καμιά 40 αριά χιλιαδούλες Ευρώ τον μήνα. Ουστ ρε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X