ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To ΑΚΕΛ στριμώχνει τους κουμπάρους Φούλη (Κούμας - ΚΟΠ - Παπαχαραλάμπους)

ΣΥΡΙΖΑ όπως ΔΗΣΑΚΕΛ - Ανοίγουν οι κόκκινοι φάκελοι του ποδοσφαίρου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ αρκετοί στην Ελλάδα για το αποτέλεσμα των εκλογών και το εύρος της νίκης της Ν.Δ. Αναλύσεις θα ακούστε αρκετές και ο καθένας θα πει την άποψη του περί της τεράστιας νίκης του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που τον καθιστά ΗΓΕΜΟΝΑ στην Ελλάδα και στο κόμμα του. Ενδεχομένως η νίκη του να μην αντανακλά και την αποδοχή του στην κοινωνία, αφού εκμεταλλεύτηκε τα εγκληματικά λάθη του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. Η αποκαλούμενη από την στήλη προ των Προεδρικών εκλογών του Κυπριστάν, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ επέφερε και αυτό το αποτέλεσμα στην Ελλάδα.

ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ - ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ - ΛΑΣΠΗ και ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ

Ωστόσο, κάθε φορά που μιλάει ο λαός στις κάλπες θα πρέπει να παίρνουν όλοι οι πολιτικοί τα μηνύματα. Φευ όμως στο Κυπριστάν κλείνουν τα κινητά τους και δεν δέχονται μηνύματα. Τα αίτια της ΒΑΡΙΑΣ ΗΤΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ με ελαφρές παραλλαγές με αυτά που προκάλεσαν και τις αντίστοιχες (ήττες) που δέχθηκαν στις Προεδρικές εκλογές ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ. Τα οποία συνίστανται στην ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ - ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ - ΛΑΣΠΗ και ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ των σχέσεων τους ακόμη και με τα δικά τους στελέχη. Η επιλογή των ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ Μέσων μαζικής Εξημέρωσης να πυροβολούν κατά ριπάς, οποιονδήποτε δεν τους ακολούθησε επέφερε την αντίδραση της
κοινής γνώμης.

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ κέρδισε ΕΥΚΟΛΑ εκμεταλλευόμενος τα λάθη ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ που ακόμη συνεχίζουν αδιαλείπτως. Τα ίδια έπαθε και ο Τσίπρας. Προσωπικές επιθέσεις, συνωμοσίες τρολαρίσματα και άλλες αρλούμπες μέσω των σύγχρονων καφενείων, όπως ονομάζονται τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης επέφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα. Κι όμως ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ δεν έμαθαν κάτι από την ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ τους στις εκλογές. Συνεχίζουν στην ίδια τακτική η οποία θα πρέπει να διδάσκεται σε σχολές επικοινωνίας και πολιτικών επιστημών σαν αυτή που θα οδηγήσει κόμματα σε ήττες. Και προφανώς παράδειγμα προς αποφυγή.

ΘΕΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ VS ΜΑΥΡΙΛΑ – ΑΝΝΙΤΑ – ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;

Αν δεν το αντιλαμβάνονται αυτοί δεν φταίει η κοινωνία γιατί δεν μπορούν οι περισπούδαστοι να την διαβάζουν. Το βροντοφώναξε δυνατά και στις εκλογές στην Ελλάδα. ΘΕΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ VS ΜΑΥΡΙΛΑ. Μακριά από εμπάθειες, μίσος που εκδηλώνονται ακόμη και για τους συναγωνιστές – συντρόφους τους. Με προτάσεις για επίλυση των προβλημάτων των πολιτών που νοιώθουν ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ για το αύριο τους και την επιβίωση τους, χωρίς να νοιάζονται για όσα παρουσιάζουν ΜΕΓΙΣΤΑ ζητήματα τα κόμματα. Διαφορετικά ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ θα γραφτούν στην ιστορία σαν οι ΗΓΕΤΕΣ ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ που οδήγησαν τα κόμματα τους σε ήττες - ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ και ξεπεσμό στην ιστορία.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ

Καταλήγουμε με την απλοϊκή έως και αυθαίρετη λάμψη του πολυδαίδαλου εγκεφάλου του Διοικητή της ΞΥΠ, ότι ενδεχομένως οι ψηφοφόροι που ΓΕΥΤΗΚΑΝ τις Κυβερνήσεις ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ να μην επιθυμούν να τους δουν ξανά στην εξουσία, γιατί υπέστησαν αρκετά δεινά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι όσο κι αν οι περισπούδαστοι πολιτικοί υποτιμούν τους ψηφοφόρους ότι ξεχνούν εύκολα, ψηφίζουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ τους, θα πρέπει να αλλάξουν μυαλά και τακτική γιατί η πανωλεθρία Αλέξη καθοδηγεί. Όταν προ αμνημονεύτων ετών γράφαμε σε ορισμένους να μην ΤΣΙΠΡΙδίζουν, γιατί είναι επικίνδυνο άθλημα χαχάνιζαν, γιατί τότε ήταν της μόδας και τους συνεπικουρούσαν οι κλακαδόροι – δημοσιογράφοι. Τώρα ας απολαύσουν την ήττα τους και τα επίχειρα των πράξεων τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠ. ΘΕΣΜΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΕΛ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ

Πάμε και στα απλά που είναι και αλληλένδετα με τα προηγούμενα, γιατί το ποδόσφαιρο επηρεάζει αρκετούς ανθρώπους. Αν και η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ή πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου είναι έννοιες που ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ, ιδιαίτερα σε εποχές όπου διείσδυσαν στο ποδόσφαιρο οι ξένοι επενδυτές και με το χρήμα τους ΔΙΕΛΥΣΑΝ τις σχέσεις εξάρτησης των σωματείων με τα κόμματα, εντούτοις και πάλι υπάρχει ενός είδους δεσμός, αφού υπάρχει η δεξαμενή των οπαδών που αλιεύονται ψήφοι. Στην προκειμένη το ΑΚΕΛ θα επιδιώξει να ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ το ούτω καλούμενο κατεστημένο του ποδοσφαίρου μέσω συζήτησης στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής την ερχόμενη Τετάρτη εκεί όπου θα ανοίξουν τους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Υπό την ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ του Συναγερμικού Προέδρου της Επ. Θεσμών ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και με πρόσκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους στο ποδόσφαιρο θα επιχειρηθεί από το ΑΚΕΛ, που επέλεξε πρωτοκλασάτους βουλευτές (ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ- ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ - ΚΕΤΤΗΡΟΣ, σύμπτωση ότι το απόγευμα θα είναι ο τελικός κυπέλου ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΑΕΛ και οι 3 εξ αυτών καθότι Ομονοιάτες θα προπονήσουν την φωνή τους, ενώ η Ειρήνη Χ, καθότι ΑΠΟΕΛ δεν συμμετέχει…) να εγγράψουν το θέμα να περιπλέξουν αρκετούς και να αποκρυσταλλώσουν την σχέση των ταγών του ποδοσφαίρου με ΝΙΚΑΡΟ – ΦΟΥΛΗ.

Κι επειδή μάλλον οι ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ πλέον θεωρούνται ΕΠΙΛΗΨΙΜΕΣ, θα ανακρίνουν και τους «κουμπάρους» του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ήτοι τον αρχιστράτηγο του Κυπριακού ποδοσφαίρου, Πρόεδρο της ΚΟΠ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΜΑ, καθώς και τον τέως Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας αθλητισμού ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Ακόμη στους καλεσμένους θα είναι η Αρχή στοιχημάτων - η Αρχή πάταξης κατά της διαφθοράς, οι επιτροπές δεοντολογίας αθλητισμού νυν και πρώην, αστυνομία, νομική υπηρεσία. Όλα τα ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.

ΠΕΣΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΟΥΜΑ – ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Κύριο αντικείμενο της συνεδρίας θα είναι η δράση των ταγών του ποδοσφαίρου για τους κόκκινους φακέλους που αναφέρονται σε στημένα παιχνίδια και της δράσης των αρχών. Ο συσχετισμός με την ΚΟΠ και του Πρόεδρου της διαφανοκέφαλου ηγήτορα του ποδοσφαίρου, ο οποίος διαθέτει και εταιρεία διαχείρισης τηλεοπτικών ποδοσφαιρικών αγώνων, με τους κόκκινους φακέλους θα είναι από τα θέματα που θα θίξουν οι ΑΚΕΛικοί σύμφωνα με τον κόκκινο πράκτορα της ΞΥΠ. Σημειώνεται ότι ακόμη θα ζητηθεί από τον ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ να αναφέρει στην Επ. Θεσμών γιατί δεν προχώρησε την υπόθεση με τον κόκκινο φάκελο που επικαλέστηκε ότι του ζήτησε ο ΝΙΚΑΡΟΣ να ρίξει στα αζήτητα και εν γένει πόσους εξ αυτών (φακέλους) που περιέχουν υποψίες για στημένα παιχνίδια, προώθησε προς εξιχνίαση.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΥ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Πάντως, οι πληροφορίες του μάππατζη πράκτορα της ΞΥΠ επιμένουν ότι η παρουσία του Παπαχαραλάμπους στην Επ. Θεσμών κατά πρώτο και του Κούμα κατά δεύτερο δεν είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ, παρά την υποχρέωση τους να παρίστανται στην Βουλή, όταν προσκαλούνται διαφορετικά βάσει του νόμου κλητεύονται και προσέρχονται έστω και αν δεν το επιθυμούν. Για τον κ. ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΜΑΠΟΥΣ να αποκαλύψει η ΞΥΠ ότι έστειλε επιστολή στην Επ. Θεσμών στην οποία αναφέρει ότι δεν θα παραστεί στην συνεδρία, αν Προεδρεύει ο Δημητρίου ή αν παρακάθεται άλλο μέλος του ΔΗΣΥ. Αιτία; Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ - σας ενημερώσαμε ότι ήταν η πρώτη πράξη της νέας ηγεσίας του
κόμματος - με την οποία καταφερόταν το γαλάζιο κόμμα κατά της δράσης του Παπα…Ο οποίος δικηγόρος της Λευκωσίας, θεώρησε ότι συνιστούσε πράξη υπεράσπισης του ΝΙΚΑΡΟΥ στην διαμάχη και ως εκ τούτου το γαλάζιο κόμμα, δεν μπορεί να είναι ακριβοδίκαιο στην συνεδρία.

Φαίνεται ότι η ιδιότητα του ως δικηγόρου προκαλεί πάντα συνειρμούς και επηρεασμούς στον κ. Παπαχαραλάμπους, αφού η Βουλή δεν είναι δικαστήριο για να υπεισέρχονται στίγματα επηρεασμού μαρτύρων για ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ. Άξιον απορίας όμως, ο κουμπάρος του Φούλη ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ την επίμαχη ραδιοφωνική συνέντευξη ΕΚΘΕΙΑΖΕ την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και τον βουλευτή πλέον του κόμματος ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Ε, μα πως δεν θα είναι δίκαιοι δικαστές οι γαλάζιοι φίλοι του; Όσον για τον ΚΟΥΜΑ θα είναι έκπληξη η παρουσία του, καθότι αποφεύγει τις δημόσιες παρουσίες σε πολιτικά πάνελ, αν και ο κουμπάρος και κολλητός του φίλος – για κάποιους πρωτοσύμβουλος και εξ απορρήτων του - είναι ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν ανθρώπους, λόγω περιορισμένων ευκαιριών ή άλλων συνθηκών δεν έχουν πτυχίο και τους παρουσιάζουν τα ΜΜΕ - ταγοί σαν λεπρούς που πρέπει να ΕΞΟΒΕΛΙΣΤΟΥΝ – πεταχτούν στον κάλαθο και στο περιθώριο οι ευαισθητούληδες δεν το θεωρούν ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ; Και όλοι ξέρουμε πως παίρνουν αρκετοί τα πτυχία. Ε, μα οι Ευρωττοπουζοκυπραίοι οι πασχ -μορφωμένοι και παραμορφωμένοι, δεν ανέχονται ανθρώπους που δεν έχουν 3 πτυχία και δοκτοράτα.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση