ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τηλεμαχία - φιάσκο: Πυροβόλησαν πολιτική - δημοσιογραφία και τραυμάτισαν τηλεθεατές

Ο σκληρός Μαυρογιάννης- ο Αχιλλέας με Αβέρωφ - Ο Χριστοδουλίδης παιχνίδι κατοχής- οι μπηχτές Χρίστου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΜΕ ΔΙΑΧΥΤΟ ΝΑΡΚΙΣΣΙΜΟ-ΕΙΡΩΝΕΙΑ

Τι ήταν αυτό πάλι; Μόλις χθες επισημαίναμε ότι πολιτική και δημοσιογραφία είναι κλινικά νεκρές. Ψες μ’ αυτό το έκτρωμα που ονόμασαν τηλεμαχία, άρχισαν και τη διαδικασία για πώληση των οργάνων που θα είναι επικίνδυνα για τον λήπτη, καθότι τα γονίδια που εμπεριέχουν θα μεταφέρουν αρκετές ασθένειες. Μπορεί να το παρουσιάζουν τα Μέσα μαζικής Εξημέρωσης ως επιτυχία και να πιστεύουν ότι κατέγραψαν τηλεθέαση, αλλά παραπέμπουν σε τσίρκο, που έχει απ’ όλα τα νούμερα και οι τηλεθεατές, απλώς παρακολουθούν σαστισμένοι. Αν προτιμάτε έμοιαζε με κάποια εμποροπανήγυρη που οι κράχτες διαφήμιζαν τα εδέσματα προς πώληση, αποδομώντας τους εμπορικούς τους αντιπάλους. Όσο κι αν προσπαθήσουν να το παρουσιάσουν σαν επιτυχία ο χαρακτηρισμός ΦΙΑΣΚΟ αποδίδει την πραγματικότητα και παρέπεμπε προς συγκεκριμένες ψυχικές αναταραχές, οι οποίες χαρακτηρίζουν τα συγκοινωνούντα δοχεία που ονομάζονται πολιτική και δημοσιογραφία. Ναρκισσισμός, αλαζονεία, ειρωνείες και καλλιέργεια του υπερεγώ… Αν δε πιστεύει κάποιος ότι επηρεάστηκε από την ψεσινή συζήτηση έστω και ένας ψηφοφόρος, τότε ζει σε άλλο πολιτικό πλανήτη.

ΑΠΟ ΠΟΙΤΗΤΗΣ… ΡΑΜΠΟ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αποδείχτηκε επίσης για μια ακόμη φορά ότι οι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ και ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ των υποψηφίων Προέδρων, καθώς και τα ΚΟΝΚΛΑΒΙΑ που τους περιβάλλουν, αποτελούν την μεγαλύτερη αιτία των δεινών τους, αφού τους οδηγούν σε ατοπήματα και σε ολισθήματα που προκαλούν ασύμβατα με την πολιτική τους υπόσταση… τραύματα. Κλασική περίπτωση ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ που με τις οδηγίες όλων αυτών και την πίεση που του εξασκούσαν όλο αυτό το διάστημα, για να γίνει πιο σκληρός, να χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και άλλα τέτοια τον οδήγησαν σε στιγμές που δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα του που ενδεχομένως να αποτελούν και το κλου της τηλεμαχίας.

Αν δε πιστεύει κάποιος ότι επηρεάστηκε από την ψεσινή συζήτηση έστω και ένας ψηφοφόρος, τότε ζει σε άλλο πολιτικό πλανήτη

ΤΟ ΑΓΡΟ…τικο ΠΙΚΡΙΛΛΙΚΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

Ο σκληροτράχηλος ΜπλακΤζον επιτέθηκε σφοδρώς στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ με χτυπήματα κάτω από την μέση, αφού με την ατάκα- υπονοούμενο του, ότι εκμεταλλεύεται τους πρόσφυγες και τους παροτρύνει να προσφεύγουν στην επιτροπή αποζημιώσεων του ψευδοκράτους, για να αποκομίσει χρήματα και ότι λέει ψέματα και γελοιότητες, επιχείρησε να δείξει άλλο εαυτό απ’ εκείνο του διανοούμενου – κουλτουριάρη. Μετατράπηκε σε ράμπο που θα ζήλευε και ο Σταλόνε( του έχει μια φυσιογνωμία στο πιο λάιτ). Προφανώς, προκάλεσε ΣΥΓΧΥΣΗ στους ψηφοφόρους και πλέον το δασκαλούι που τον Αγρό, δεν ξέρουμε ποιος πραγματικά είναι ως άνθρωπος. Ο ποιητής ή ο καβγατζής που όταν μαλώσει με τον άλλο, θα βγάλει και λίγο ΑΓΡΟτικό πρικριλίκκι… Φυσικά, η σκληράδα του εξέλειπε προς το τέλος ζητώντας ΣΥΓΝΩΜΗ για όσα εκστόμισε, οπόταν μας άφησε με την απορία, ποιος είναι τελικά... Αμάν ΜπλακΤζον μου όχι να αρχίσεις να ΔΕΡΝΕΙΣ τώρα που βρήκες τέμπο και να δώσεις καμιά αδέσποτη στους συντρόφους…

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕ ΑΒΕΡΩΦ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ- ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ

Πάντως από τον καβγά ΜπλακΤζον-Αχιλλέα αποκομίσαμε την εντύπωση ότι είχαν μέσα τους απωθημένα και προηγούμενα, παραπέμποντας στον τρόπο επιλογής Μαυρογιάννη από το ΑΚΕΛ. Έμοιαζαν με δυο τύπους που μάλωναν για την επιλογή που έκανε η κοπέλα που διεκδικούσαν με πάθος και οι δυο. Ο δε Αχιλλέας με την σπόντα του για τους διπλούς μισθούς πέντε χρόνων κατέδειξε ότι η κόντρα θα έχει συνέχεια. Σαφώς δε αναδείχθηκαν δυο στοιχεία που κατέγραψε προ καιρού η στήλη. Αφενός η επίθεση-ΛΕΗΛΑΣΙΑ Μαυρογιάννη στους ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ψηφοφόρους του Αχιλλέα Δ. Αφετέρου η μυστική συμφωνία του Αχιλλέα Δ. με ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ για τον Β’ γύρο των εκλογών, που δεν την είδαμε στο NETFLIX, αλλά την ομολόγησε ο ίδιος, που επικαλέστηκε μέχρι και τον πατέρα του Λέλλο Δημητριάδη. Κατέδειξε όμως κι αυτός ο Αχιλλής, ότι δεν ξεχνάει ποτέ το στήσιμο του ΑΚΕΛ και αν δεν είναι στον Β’ γύρο ο Φούλλης, δεν θα υλοποιήσει την δέσμευση του για ψήφο σε όποιο είναι κοντά στις θέσεις του στο Κυπριακό.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΒΕΡΩΦ – ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 10 ΚΑΦΕΔΕΣ

Από εκεί και πέρα ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ επέμεινε στο χαρτί της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , αφού θα είπε περίπου 50 φορές ότι ΤΡΟΜΑΖΕΙ αν εκλεγεί κάποιος εκ των ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ-ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και γενικά επένδυσε στην πολιτική του φόβου και της διαφορετικότητας – υπεροχής σε σχέση με τους άλλους ανθυποψηφίους του, στα θέματα οικονομίας. Ήπιε και καμιά 10αριά καφέδες, αφού η κάμερα τον συνέλαβε αρκετές φορές να σηκώνει το φλιτζάνι, εισήγαγε τον όρο ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ (θα ακουστεί πολύ προσεχώς) για τους Χριστοδουλιδικούς και παρέπεμψε στην ατάκα για αποδόμηση των αντιπάλων, με την έκφραση «νέες βιτρίνες με πεπαλαιωμένα υλικά».

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΟΧΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ- ΣΠΟΝΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ έπαιξε αμυντικό παιχνίδι κατοχής, μέχρι να λήξει ο αγώνας και να μην δεχτεί κάποιο γκολ, αφού προηγείται και το ματς οδεύει προς το τέλος, παραπέμποντας στην πρακτική των 20 από τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου και υπάρχουν κυβερνήσεις συνασπισμού, απαντώντας έτσι στα υπονοούμενα για αχταρμά υποστηρικτών.

Σταθερός και σοβαρός ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ έριξε τα υπονοούμενα του στον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ που παρουσιάζεται αντι- ομοσπονδιακός, αλλά ήταν μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ που στηρίζει ΔΔΟ, καθώς και για τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ που παίρνουν κρατική χορηγία, αλλά δεν στηρίζουν κανένα υποψήφιο στις Προεδρικές εκλογές. Επίσης επανέλαβε τον κίνδυνο ισλαμοποίησης του Κυπριστάν και ζήτησε την αποκοπή όλων των επιδομάτων (174 εκατομμύρια) στους παράνομους μετανάστες.

ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ…ΧΟΡΗΓΙΑ

Ακόμη ο κ. Κολοκασίδης με την επιμονή του στο θέμα των κρατικών χορηγιών και τις συνεχείς επισημάνσεις, ότι σ΄ αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται και οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι, προκάλεσε συνειρμούς, ότι διαμαρτύρεται γιατί τον άφησαν έξω από τον διαμοιρασμό και αν τα έπαιρνε… θα σιωπούσε. Βρήκε και συμπαραστάτη τον ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΡΟΥΤΗ, που βεβαίως διάβασε το τουίτ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ, αλλά πιάστηκε ανενημέρωτος, αφού η χορηγία των κομμάτων και για τις Προεδρικές εκλογές ενσωματώθηκε με αυτή που δίνεται κάθε χρόνο, με τροπολογία του νόμου από το 2018. Ξεσήκωσαν ΘΥΕΛΛΑ και επέδειξαν ψήγματα λαϊκισμού άνευ ουσίας. Εκτός κι αν θέλουν να καταργήσουν τα κόμματα ο Παρούτης και ο Κολοκασίδης, οπόταν ας καλωσορίσουν στο στρατόπεδο μας.

Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΘΥΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ με την ιδεοθύελλα του περί αρκετών θεμάτων θέλησε να κάνει αισθητή την παρουσία του ρίχνοντας και την ΜΠΗΧΤΗ στον Αχιλλέα Δ. ότι ήταν η αιτία του ΝΑΥΑΓΙΟΥ της συνεργασίας των 4 ανεξαρτήτων, καθότι αρνήθηκε να στηρίξει τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ.

Μέσα σ’ όλα αυτά δεν ακούσαμε και εξ υπαιτιότητας των δημοσιογράφων, κυρίως της ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ ως συντονίστριας, που τους άφηνε να ρίχνουν πέτρες, όποτε γούσταρε ο καθένας, αλλά και της διαδικασίας που συμφωνήθηκε περί ΛΑΥΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, όπως της ακρίβειας, των χαμηλών συντάξεων και άλλων θεμάτων της επικαιρότητας. Πάντως παραμένουν και ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ερωτήματα για τους υποψηφίους, αν κάποιοι είναι και ΥΠΕΡ της εκ της περιτροπής προεδρίας που επισημάνθηκε αλλά κανείς δεν τοποθετήθηκε και το παρέκαμψαν με κομψότητα χάρη και στην ανοχή των δημοσιογράφων.

Τελικά κανείς δεν έβαλε ψήφο στην φαρέτρα του και τέτοιου είδους τηλεμαχίες αφαιρούν παρά προσθέτουν… Ωστόσο, μας έμεινε η γεύση από την κυρίαρχη αλαζονεία, τις υπέρμετρες φιλοδοξίες που ταλανίζουν τους πολιτικούς, αλλά κυρίως το συμπέρασμα ότι άπαντες ΖΟΥΝ στον δικό τους ονειρεμένο κόσμο που δεν έχει σχέση με την ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τί τσιγκούνα και αυτή η Πριγκίπισσα Άννα. Της δώρισε ο ΝΙΚΑΡΟΣ ένα ωραίο κειμήλιο και αυτή του χάρισε το πορτρέτο της. Κύριε Ελέησον. Δηλαδή θα το πάρει σπίτι του και θα κατεβάσει την φωτογραφία της Άντρης και θα βάλει αυτή της Πριγκίπισσας; Αν ήταν τουλάχιστον, θα μονολογούσε κάποιος -δεν λέμε ο ΝΙΚΑΡΟΣ- καμιά Μπελούτσι, ή καλλίπυγο μανεκέν, να το σκεφτεί τουλάχιστο να αφήσει το πορτρέτο στο Προεδρικό.

ΥΓ: Σε αναμονή είναι όλοι οι γαστρεντερολόγοι Λευκωσίας και περιχώρων. Περιμένουν κύμα γαστρεντερικών προβλημάτων από την κατανάλωση των εδεσμάτων που θα προσφέρει απόψε η ταβέρνα «το ΡΙΚ». Πάλι οι μάγειρες Τσώκος- Μιχαήλ-Μιχαηλίδης-Μαυρής-Κημήτρης πρόσθεσαν υλικά στην παρασκευή φαγητών που θα ανακατέψουν τους τηλεθεατές. Για να δούμε αν θα διώξουν και τους τελευταίους πελάτες.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X