ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι κρύβει η «βεντέτα» Γ. Ελεγκτή - Προεδρικού

Ποιος μας λέει ψέματα; Ο Οδυσσέας ή οι Υπ. Άμυνας - Διοικητής της ΚΥΠ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΚΥΠΡΙΑΡΧΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ότι πλέον ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ αυτοδιορίστηκε σαν ΚΥΠΡΙάρχης (κατά το πλανητάρχης) είναι γενικώς αυτονόητο και παραδεκτό. Ελέγχει τους πάντες και τα πάντα, νουθετεί, καθοδηγεί και εν γένει πυροβολεί κατά οποιονδήποτε θεωρεί ότι σπαταλούν το δημόσιο χρήμα. Ενίοτε με την ανάμειξη του σε όλων των ειδών τις εξουσίες, δημόσια τμήματα και άλλες υπηρεσίες, προβληματίζει τους πολίτες, οι οποίοι διερωτώνται τι χρειάζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι λοιποί πολιτειακοί αξιωματούχοι, αφού το σύνολο των δραστηριοτήτων του κράτους περνάει μέσα από τα χέρια του και χωρίς την δική του έγκριση τίποτε δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ε, βεβαίως όταν νοιώσει ότι θα απωλέσει την θέση του σαν Κυπριάρχης, θα υποστεί ΚΡΙΣΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ, τουτέστιν θα πάθει αμόκ, θα ζωστεί τ’ άρματα , θα σημάνει συναγερμό και με επικεφαλής τον Αρχηγό του στρατού του (διάβαζε εκπρόσωπος τύπου ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ), θα κάνει κατά κύματα επιθέσεις κατά όσων επιχειρήσουν να χτυπήσουν το φρούριο του. Έτσι και στην προκειμένη δεν θα επιτίθετο κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, αν οι μυστικές υπηρεσίες (κι επειδή είναι θαυμαστής της ΞΥΠ τις ονόμασε ΟΔΥΠ) του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, δεν τον πληροφορούσαν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάνει σκέψεις να επαναφέρει το νομοσχέδιο περί διοίκησης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας από μονομελή σε Ελεγκτικό Συμβούλιο που θα είναι τριμελές.

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΟΥΑΟΥ! Αμάν Νικολή Χριστοδουλίδη μου και ΤΟΛΜΗΣΕΣ να κάνεις τέτοιες σκέψεις; Θα γίνει της Γάζας… Ε, τότε θα σου επιτεθεί κατά κύματα ο Οδυσσσής και μέχρι και την τουαλέτα σου και τον μπιντέ σου θα εξετάσει. Ακόμη και τα παιδιά σου πως διακινούνται θα βάλει την υπηρεσία να τσεκάρει. Κι ακόμη δεν είδατε τίποτα. Ακολουθούν κι άλλα τρομερά και φοβερά, στο σίριαλ της βεντέτας Προέδρου Δημοκρατίας VS Γενικός Ελεγκτής. ΠΟΛΕΜΟΣ. Ε, καλά οι βολές θα είναι συνεχόμενες. Μέχρι και τις μύγες που περιφέρονται στο Προεδρικό και οποιεσδήποτε ενέργειες του Προέδρου Χριστοδουλίδη και της συνοπαρτζιάς του θα κρίνονται αυστηρά και με καυστικό τρόπο.

ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΙΚΑΡΟΣ - ΦΟΥΛΛΗΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι περί της αφαίρεσης εξουσιών από τον Γενικό Ελεγκτή είχε προτείνει το 2020 ο τέως Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ο οποίος σε μια ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ για τον τρόπο που πολιτευόταν κίνηση, έκανε μυστική συμφωνία με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ να ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ τον Οδυσσέα Μ. Μάλιστα ο Άντρος Κ. επιχειρηματολόγησε για την πρόταση του περί συνταγματικής αναθεώρησης (χρειάζονται τα 2/3 των βουλευτών) επισημαίνοντας ότι «η συλλογική ηγεσία είναι πάντοτε καλύτερη» και προς τούτο εισηγήθηκε τις θεσμοθητημένες θητείες. Προφανώς και πέραν του ΑΚΕΛ, στήριξη στην εν λόγω τροποποίηση του Συντάγματος έδωσε και ο ΔΗΣΥ με τον τέως Πρόεδρο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ να τονίζει ότι «με τομές θα θωρακιστεί η αντικειμενικότητα».

ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΔΥΣΣΕΑ

Φυσικά και τότε ζώστηκε τ’ άρματα ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ και κατέβηκε στην Εζεκία Παπαϊωάννου να πει δυο κουβεντούλες στον Άντρο Κ. Ο κόκκινος σύντροφος πράκτορας της ΞΥΠ, στον σχετικό φάκελο που ανέτρεψε χθες μετά το συμβάν, μας πληροφόρησε ότι στην κόκκινη πολυκατοικία (τότε ήταν διατηρητέα οικοδομή) προκλήθηκε αναστάτωση, αφού ο Γενικός Ελεγκτής άρχισε να ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ στα κόκκινα τραπέζια, διάφορα χαρτιά που ήταν εμποτισμένα με καυστική - εκρηκτική ύλη (μέθοδος Οδυσσέα) που θα έκαιγαν - ανατίναζαν το ΑΚΕΛ και αρκετούς κόκκινους αξιωματούχους. Οπόταν ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕ το ΑΚΕΛ, ο Άντρος Κυπριανού πέταξε τα όπλα του στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αφού του ήταν πλέον άχρηστα και η όλη ιστορία ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΤΗΚΕ από την καθημερινότητα και την επιδημία του κορωνοιού, με τον ΝΙΚΑΡΟ να μένει ενεός να παρακολουθεί και να ρίχνει τασάκια, φωνάζοντας περί των κομμουνιστών που τον ξεγέλασαν, του φοβητσιάρη Άντρου και με δυο ουισκάκια πήγε για ύπνο…

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ

Όλα ξεχάστηκαν, όπως συμβαίνει γενικώς σ’ αυτό τον τόπο, μέχρις ότου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ΑΝΑΣΥΡΕΙ την εν λόγω ιστορία από το ντουλάπι. Τα υπόλοιπα τα βλέπετε επί της πολιτικής επικαιρότητας. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ (για πράκτορα της ΞΥΠ καταγράφεται ως πεποίθηση) η πρόθεση Γενικού Εισαγγελέα - Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, να καταφύγουν στον Ανώτατο Δικαστήριο με το ερώτημα της ΠΑΥΣΗΣ του Γενικού Ελεγκτή. Αν και είναι μια δύσκολη νομική μάχη, όπου κάποιοι θα πάρουν ρίσκα, εντούτοις φαίνεται ότι στην Νομική Υπηρεσία δείχνουν ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να συγκρουστούν στο πεδίο μάχης του Ανωτάτου. Μάλιστα οι πράκτορες της ΞΥΠ μας ενημερώνουν ότι υπάρχει και σχετικός ΟΓΚΩΔΗΣ φάκελος με στοιχεία - τεκμήρια και πράξεις του Γ. Ελεγκτή, οι οποίες θα κατατεθούν στους σοφούς άρχοντες της Θέμιδος, για να τους πείσουν περί της αναγκαιότητας για παύση του. Αμάν τα χάπια μου τα δικαστικά.

ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ-ΤΖΙΩΝΗ

Εμείς πάντως περιμένουμε διευκρινήσεις και σαφείς απαντήσεις Διαφορετικά κάποιοι μας λένε ΨΕΜΑΤΑ. Όταν ο Αρχηγός του στρατού του Γ. Ελεγκτή, ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, αναφωνούσε από τα κανάλια, ότι αυτά που ζητήσαμε από τον Αρχηγό Αστυνομίας, ήτοι να τους δοθεί ο κατάλογος με όσους κατέχουν πιστόλια της Δημοκρατίας (έλα καλέ, αν πυροβολήσουν τους ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ θα έχουμε πολλά θύματα) είναι παρωνυχίδες, σε αυτά που ελέγχουμε ως Υπηρεσία τότε πραγματικά υπεστήκαμε συντριπτικά ΣΟΚ. Ελέγχουμε λέει ο ΜαΠετ ΟΛΕΣ τις συμβάσεις εκατομμυρίων Ευρώ των οπλικών συστημάτων που αγοράζει η Εθνική Φρουρά. Ρε έλεος. Δηλαδή κάποιοι λογιστάδες – Οδυσσείς γνωρίζουν τα ΠΑΝΤΑ περί της άμυνας, των όπλων και λοιπών αγορών της Εθνικής Φρουράς; Και μετά μου λέει ο φίλος μου Υπουργός Άμυνας ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑΣ, ότι είμαι υπερβολικός όταν αναφέρομαι στην ατάκα, ότι «ο Γ. Ελεγκτής είναι και ΥΠΑΜ και Αρχηγός ΓΕΕΦ». Παρεμπιπτόντως, πληροφορείστε και τον νέο Αρχηγό ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΣΙΤΣΙΚΩΣΤΑ να μην το παίζει μυστικοπαθής περί των σχεδιασμών της Ε.Φ, γιατί τους γνωρίζουν κι άλλοι, όχι μυστικές υπηρεσίας, αλλά λογιστάδες του Γ. Ελεγκτή.

Και δεν προλαβαίνεις να συνέλθεις από το ΣΟΚ και σου αμολάει και το άλλο ο επιφανής διαφανοκέφαλος (θα τον εντάξω στην τεκτονική στοά η τρίχα, ναι ρε εμείς οι κκέληδες είμαστε μασώνοι) Πετρίδης. Μα ελέγχουμε και την ΚΥΠ. Δηλαδή γνωρίζουν ποιοι είναι οι πράκτορες, που ξοδεύει τα χρήματα η υπηρεσία να συλλέγει πληροφορίες και άλλα τέτοια. Και ο Διοικητής της ΚΥΠ ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ τα παραδίδει εύχαρις; Ε, ακόμη να συνέλθει από το ΦΙΑΣΚΟ με την συναντίληψη στην Πύλα που εκεί έβαλε την υπογραφή του και καταγράφηκε στην ιστορία. Εμείς πάντως στην ΞΥΠ, αν μας ζητούσε κάποιος τον κατάλογο των πρακτόρων μας, μίνιμουμ θα τον σιχτιρίζαμε και μάξιμουμ θα τον πυροβολούσαμε… ΩΙΜΕ τι κράτος είμαστε.

Οι λογιστές - ελεγκτές να γνωρίζουν ΟΛΑ περί άμυνας, μυστικών υπηρεσιών και λοιπά. Δεν συζητάμε ότι κάτι τέτοια είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ σε ευνομούμενα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή ο Γ. ελεγκτής της Γερμανίας- Γαλλίας - Ιταλίας έχει στην κατοχή του αυτός και 3-4 λογιστές του τα σχέδια αμύνης, τις αγορές οπλικών συστημάτων; Αμ, ο Οδυσσέας της Πολωνίας, της Ουγγαρίας, του Βελγίου, γνωρίζει ποιους στρατολογούν ως πράκτορες οι επικεφαλής των μυστικών τους υπηρεσιών; Αλλά να σας πληροφορήσουμε ότι αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στο Τζιμπουτί, την Ουγκάντα και την νήσο Άου - άου. Η απορία διαχέεται. Τι χρειαζόμαστε Υπουργούς, μυστικές υπηρεσίες, αξιωματούχους και άλλους όταν ένας άνθρωπος και μόνο σ’ αυτό τον τόπο ΕΛΕΓΧΕΙ τους πάντες και τα πάντα; Τα χάπια μου τα ελεγκτικά.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ε, ναι αφού λόγω καιρού δεν πέφτουν κεραυνοί εξ ου και ο συνονόματος τους Υπουργός Οικονομίας σώπασε. Τι είναι αυτά ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΕ. Που πάμε; Αυξήθηκε 14% το μισθολόγιο της δημόσιας υπηρεσίας ,ενώ ζητούνται 2 χιλιάδες νέες θέσεις στο δημόσιο μέσω του προϋπολογισμού του 2024 και άλλες 400 που ζήτησε χθες έξτρα από την Βουλή. Φαίνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χρησιμοποιεί την μέθοδο του χωριανού του ΜΑΚΑΡΙΟΥ (τυχαία τον αποκάλεσε έτσι ο αείμνηστος τέως Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος;) . Να γίνονται όλοι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και όσοι δεν είναι (κρατικοί υπάλληλοι) θα έχουν κάποιο μέλος της οικογένειας τους, οπόταν ΕΛΕΓΧΕΙΣ χωρίς ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ το κράτος. ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ λέγεται… Όσον αφορά εμάς τους μακάκες του ιδιωτικού τομέα, να δουλεύουμε, να πληρώνουμε φόρους και να σκάζουμε για να ικανοποιούνται οι εγωπάθειες των ηγετών μας.

ΥΓ: Αν θέλει να ψηφίσει ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ (στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας είπε ότι η Λάρνακα είναι εφάμιλλη με το Παρίσι) η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, γιατί το επιβάλλει ο λιπώδης κοινός επικοινωνιολόγος – κουμπάρος, ας το κάνει και να μην εκτίθεται ανεπανόρθωτα με φληναφήματα και αρλούμπες. Δεν μπορείς τον Νοέμβριο να λες ότι δεν ψηφίσουμε ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ και τον Δεκέμβριο να θυμώνεσαι δήθεν ( θα μου κάνεις ρυτίδες κοριτσάκι) και να λες ότι δεν αποκλείεις κανένα. Καλά ότι στην πόλη σου Αννιτούλα μου, θα πέσεις ΑΜΑΧΗΤΙ και θα την παραδώσεις σε πολιτικό αντίπαλο δεν σε ενοχλεί; Πάντως τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ θα τους ενοχλούσε αφάνταστα και θα το θεωρούσαν ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ και ΗΤΤΑ.

ΥΓ: Στο εβδομαδιαίο ταξίδι στο εξωτερικό ο Νικολής Χριστοδουλίδης, μετά από τόσες πτήσεις έμαθε και την χρήση του αυτόματου πιλότου. Ε, βάζει και το Κυπριστάν και πετάει η χώρα. Πάντως ο τουριστικός του πράκτορας είναι σούπερ. Του εξασφαλίζει εισιτήρια και αεροπορικές γραμμές ωσάν και να πετάει με ναυλωμένη πτήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση