ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρόνος ΚΑΠ: Κρύπτη…«φωνάζει»- ο λίβελος του Νίκαρου στον Μακάριο

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Β’ άφησε τις επιθυμίες του- έξαλλος για το βιβλίο του Δρουσιώτη – στηρίζει Αβέρωφ Νεοφύτου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Επιφανειακή έως και επιδερμική θα είναι η ενασχόληση μας με τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές, καθότι δεν θα συμβάλουμε στην απαξίωση του ιερότερου θεσμού που έμεινε στην χώρα μας να καθοδηγεί. Η προσέγγιση μας θα είναι πάντα με σεβασμό στους Ιεράρχες, οι οποίοι και αυτοί θα πρέπει να δείξουν την ανάλογη ευπρέπεια και να μην συμπαρασυρθούν από τα ΓΕΡΑΚΙΑ της επικοινωνίας που τους περιτριγυρίζουν και επιχειρούν να μετατρέψουν το ΘΡΟΝΟΣ ΚΑΠ (πρωτάθλημα κατάληψης του αξιώματος του Προκαθημένου της Εκκλησίας) σε αναμέτρηση, αντίστοιχη με τις πολιτειακές εκλογές.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

• Εξάλλου ο πράκτορας της ΞΥΠ, με το προσωνύμιο μποέμ κοσμοκαλόγερος, κατά τα πρότυπα του αντίστοιχου που προσομοίαζαν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, απαγορεύει να μπούμε σε περιπέτειες και παιχνίδια εξουσίας. Η μοναδική του προσέγγιση την οποία θα πρέπει να καταγράψουμε είναι η ΦΩΝΗ που θα ακουστεί ΒΡΟΝΤΕΡΗ από την ΚΡΥΠΤΗ όπου αναπαύεται και για κάποιους ιδιαιτέρως εύηχα , εμπεριέχοντας τις προσταγές του μακαριστού ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Β’. Φαίνεται ότι ο νοικοκύρης Ιεράρχης φρόντισε να εδραιώσει τις επιθυμίες, ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ και την ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ του στον διάδοχο του.

• Όπως μας αναφέρει ο κοσμοκαλόγερος της ΞΥΠ, ο Χρυσόστομος Β’ έκανε το κουμάντο του και η ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΡΑΒΔΟΣ θα δοθεί στον Επίσκοπο που θεωρούσε ως συνεχιστή του έργου του. Όσοι είναι κοντά στην Εκκλησία γνωρίζουν πολύ καλά τον εκλεκτό του που προόριζε για διάδοχο, οπόταν και η επιθυμία του, μάλλον θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις Αρχιεπισκοπικές εκλογές. Προφανώς , όπως και σε όλες τις εκλογές, μπορούν ν’ αλλάξουν πολλά με τους συσχετισμούς στην Ιερά Σύνοδο, η οποία και θα αποφασίσει για τον νέο Προκαθήμενο , εκ των τριών που θα εκλέξουν ( τριπρόσωπο) οι πιστοί με την ψήφο τους.

• ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΕΣ - ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ

• Προσέξατε όμως ότι και πάλι έχουμε επανάληψη του σεναρίου με τις αντίστοιχες πολιτειακές εκλογές με τους συνεχιστές του έργου του απερχόμενου Προέδρου και Προκαθημένου. Αυτό λέγεται και σύνδρομο του αυτοκράτορα που θέλει μέσω του διαδόχου του που θα δώσει το δακτυλίδι ή την ράβδο να ελέγχει την κατάσταση. Έστω και από μακριά οι προσταγές τους θα ακούγονται …

• Α, κλείνοντας να σημειώσουμε ότι οι υποψήφιοι για τις Προεδρικές εκλογές δεν θα αγγίξουν στο θέμα Αρχιεπισκοπικές εκλογές , μπας και καούν, αν και θα επηρεαστεί σε κάποιο βαθμό ο προεκλογικός τους αγώνας αφού το ενδιαφέρον των πολιτών. ενίοτε θα μετατοπιστεί και άλλοτε θα μοιραστεί ,μεταξύ των δυο αναμετρήσεων, Προεδρικές και Θρόνος Καπ.

• ΛΑΒΡΟΣ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΚΑΤΑ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΑΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΤΖΟΝ ΤΣΕΑΡ

• Αμάν ο ΝΙΚΑΡΟΣ, λάβρος και εκνευρισμένος ετοιμάζεται να επιτεθεί στον δημοσιογράφο ΜΑΚΑΡΙΟ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, για τα βιβλία του και ιδιαίτερα για το τελευταίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ονομάζεται « κράτος -μαφία». Όποιος είδε το γυαλισμένο μάτι του ΝΙΚΑΡΟΥ, που για όσους γνωρίζουν είναι το πρώτο στάδιο πριν την ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ κατά ριπάς διαφόρων αντικειμένων (κατά προτίμηση ΤΑΣΑΚΙΑ) στην συνέντευξη του στο ΣΙΓΜΑ και στον Τζόν Τσέαρ , κατά κόσμο ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ, είναι σίγουρος ότι θα ακολουθήσει ΠΟΛΕΜΟΣ.

• Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμφανώς ενοχλημένος για την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ που επέδειξαν κάποιοι στο πρόσωπο του, όπως την χαρακτήρισε με πάθος, μας έριξε και δυο ρητά που έχουν το ίδιο περίπου νόημα . «Φοβού την εκδίκησιν των υπό σου ευεργετηθέντων» βροντοφώναξε και μας φάνηκε ότι ο ΤΣΈΑΡ μάλλον έκανε κίνηση άμυνας, γιατί με τέτοια νεύρα ο ΝΙΚΑΡΟΣ θα μπορούσε να ρίξει κάτι και να φάει κάποια αδέσποτη, αφού βρισκόταν στο βεληνεκές του.

• Για δεύτερη φορά στην 45χρονη ιστορία του, διαμήνυσε ο ΝΙΚΑΡΟΣ θα καταχωρήσει ΑΓΩΓΗ ΛΙΒΕΛΟΥ σε βάρος δημοσιογράφου, για κάτι που τον έθιξε προσωπικά. Οπόταν η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα αφού η τυχόν δίκη, αν δεν μετανιώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της θητείας του. Φυσικά ο Μακάριος Δ. πήρε την καλύτερη διαφήμιση για το βιβλίο του και οι πωλήσεις του θα εκτοξευτούν.

• ΨΗΦΙΖΕΙ ΦΟΥΛΗ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ – Ο ΦΟΡΤΙΚΟΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

• Στην εν λόγω συνέντευξη αξιοσημείωτη ήταν και η ΦΟΡΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ του Καρεκλά να εξασφαλίσει την ΞΕΚΑΘΑΡΗ απάντηση του ΝΙΚΑΡΟΥ για ποιο στηρίζει στις Προεδρικές εκλογές. Διασαφήνισε- επανέλαβε για εκατομμυριοστή φορά ότι στηρίζει τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ προς ανακούφιση του Καρεκλά , αλλά και πρόκληση αντιδράσεων για το ύφος των ερωτήσεων του . Και το θέμα είναι ότι φαίνεται ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ( καλημέρα ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΤΣΟΥΡΟΥΛΗ) έζησε στον Όλυμπο και με άλλο όνομα στην εποχή της παντοκρατορίας του ΔΙΑ. Αχ αυτά τα λουβιά που έφαγαν στο Μετόχι του Κύκκου, Τσέαρ- Φούλης και Μητροπολίτης Κύκκου ήταν ιδιαιτέρως εύγευστα και έστειλαν και ένα πιάτο στον Τσούρου- Τσούρου.

• ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΕΤ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ- Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ – Η ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

• Ακόμη στην συνέντευξη του ο ΝΙΚΑΡΟΣ παραδέχτηκε ότι το ταξιδάκια αναψυχής που του προσέφερε ο φιλόξενος φίλος του Σαουδάραβας επιχειρηματίας, ήταν λάθος επιλογή και απολογήθηκε , ενώ όπως μας προειδοποίησε ετοιμάζει και την αυτοβιογραφία του που θα εκδοθεί προσεχώς…Α, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε, ότι εξέφρασε και παράπονα για τους πρώην συναγωνιστές του, που ανήκουν στο ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ και οι οποίοι τον επικρίνουν- κυρίως οι δημοσιογράφοι- γιατί δεν προχώρησε σε λύση του Κυπριακού, έστω και την όποια λύση. Πάλι λάθος επιλογές ΝΙΚΑΡΕ . Δεν κούτς(χ)ισες συνεργάτη στην θητεία σου, αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ. Το σύνδρομο του αυτοκράτορα σε οδηγούσε να επιλέγεις απόλυτα ελεγχόμενους χωρίς άποψη. Ε, κάποιοι εξ αυτών θα σου την έστηναν…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Έχουν πλάκα οι ΡΙΚάδες . Εκθείαζε το ίδρυμα στο δελτίο ειδήσεων ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΗΜΗΤΡΗΣ, με προαγγελία της είδησης ότι οι τηλεθεατές στα μεγάλα γεγονότα επιλέγουν το ΡΙΚ . Ε, ακόμη περιμένουμε την είδηση να προβληθεί , αφού μετά από σχετικό αλαλούμ προχώρησαν σε διακοπή. Ε, κάποιος θα είπε στον Αντρίκκο. Ε, και μεταξύ μας θα κοροϊδευόμαστε; Κατά τ’ άλλα η άπταιστος αγγλική του Προέδρου του Δ.Σ του ΡΙΚ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ, παρέπεμψε στην προηγούμενη του εργασία, ως λογιστής αλλά και την πεποίθηση ότι το ΡΙΚ παραμένει αποικιοκρατικό. Ακούς εκεί pregame- postgame στην αναφορά για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλου. Πως μπορούν οι διεθνείς- κυριλέ ΡΙΚάδες να αναφέρουν ότι θα έχουν εκπομπή πριν το παιχνίδι και μετά απ’ αυτό. Κουλτούρα καφενείου του κουβαραστράδικου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X