ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλουν να πάρουν τον ΔΗΣΥ πίσω με πραξικόπημα οι ΑΒΕΡΩΦικοί

Τιμωρία της Αννίτας Δ. στις εκλογές δεν αποδέχονται να ελέγχει το κόμμα ο ΝΙΚΑΡΟΣ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΑΝΝΙΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΑΡΟ

Η κορύφωση της αντιπολιτευτικής διάθεσης κατά της νέας ηγεσίας του ΔΗΣΥ, η οποία ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ παντοιοτρόπως το τελευταίο διάστημα, αποτελεί το ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ της υφέρπουσας προσπάθειας του στρατοπέδου του τέως Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ να ΕΛΕΓΞΕΙ το γαλάζιο κόμμα και να μην αφεθεί η λειτουργία του να ορίζεται από την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και τους επιτελείς της στην ηγεσία, αλλά και όπως πιστεύουν οι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ (τους προσάπτουμε το εν λόγω προσωνύμιο και ας μας συγχωρέσουν οι δογματικοί που αποσχίστηκαν από την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία) και υπό την ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.

ΟΙ ΛΥΣΣΩΔΕΙΣ επιθέσεις κατά κύματα που εξαπολύθηκαν το τελευταίο διάστημα σε μια κρίσιμη πολιτικά χρονική στιγμή από τους ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ του ΦΟΥΛΛΗ, καταδεικνύουν ότι πλέον το ΣΧΙΣΜΑ στον ΔΗΣΥ είναι υπαρκτό και ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, θα κορυφώσει την δράση του, στις διπλές εκλογές του Ιουνίου. Προφανώς και δεν θα προχωρήσουν στην δημιουργία ενός νέου κόμματος, αφού ο σαφής στόχος τους είναι η ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ της ηγεσίας ή ο έλεγχος του ΔΗΣΥ με οποιονδήποτε τρόπο. Μπροστάρης και καθοδηγητής είναι ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ο σκληρός πυρήνας Συναγερμικών που δεν ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ την ΗΤΤΑ στις Προεδρικές εκλογές, αλλά κυρίως ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ εξακολουθεί – όπως πιστεύουν- να ΠΟΔΗΓΕΤΕΙ την Πρόεδρο του κόμματος.

ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ…

ΟΙ κόντρες υψηλών τόνων, ιδιαίτερα η χθεσινή, ενός καθ’ ομολογία ΦΟΥΛΛΙΚΟΥ, του επικεφαλής του νομικού συμβουλίου του ΔΗΣΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ , ο οποίος επιτέθηκε χρησιμοποιώντας ακόμη και χωριάτικες για τον ίδιο εκφράσεις, όπως το «ίντα τζιαρούς εφτάσαμε» (δεν συνηθίζει η ελίτ που ανήκει ο Κρις, να εκστομίζει τέτοιου είδους ανατριχιαστικές, για το επίπεδο των τζακιών, εκφράσεις) κατά του Δίπλαρου, αποτυπώνουν τις προθέσεις των ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ του Φούλλη, που θεωρούν τον Αν. Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΙΠΛΑΡΟΥ, σαν τον ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ του ΝΙΚΑΡΟΥ στον ΔΗΣΥ.

Ακόμη εξίσου σκληρή ήταν και η δήλωση του πρώην αρχικονκλαβιούχου στο Προεδρικό επί Προεδρίας ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, του τέως Υφυπουργού παρά τω Προέδρω ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο οποίος αποσκίρτησε από ΝΙΚΑΡΙΟΣ και σε κάποια στάδια και ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΝΙΤΙΚΟΣ, ο οποίος τώρα διακωμωδεί τις προθέσεις Αννίτας Δ. και ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ την στάση της γαλάζιας ηγεσίας, η οποία καταλογίζει ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟ στον Φούλλη στα εσωτερικά του ΔΗΣΥ, χαρακτηρίζοντας παλαιικό το επιχείρημα «ότι για όλα φταίει ο Αβέρωφ». Προφανώς, με αντίστοιχο συλλογισμό απαντούν και οι ένοικοι της γαλάζιας πολυκατοικίας ότι για όσα συμβαίνουν στον ΔΗΣΥ δεν ευθύνεται ο ΝΙΚΑΡΟΣ.

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΦΟΥΛΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Τέλος πάντων ας αφήσουμε τους κροκόδειλους να τρώνε τις σάρκες του ΔΗΣΥ και να σας ενημερώσουμε ότι ο γαλάζιος σχηματισμός των ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ του Φούλλη, είναι συμπαγής και οργανωμένος και σ’ αυτόν ανήκουν ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, κάποια μέλη της ηγετικής πυραμίδας του ΚΟΜΜΑΤΟΣ, τοπικά στελέχη της βάσης και προφανώς γαλάζιοι ψηφοφόροι. Η ΞΥΠ δια του πράκτορα της ΝΑΟ προέβη στο παρελθόν σε ΜΕΛΕΤΗ τάσεων και αποτελεσμάτων και προσδιορίζει τον πυρήνα ων Φουλλικών Διαμαρτυρομένων στο 3-4 %. Προφανώς ποσοστό που θα επηρεάσει και το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών , αλλά και τα ποσοστά του ΔΗΣΥ.

Σημειώνουμε ότι οι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ συνθέτουν με την πανθομολογούμενη ευφυή ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ που διαθέτει ο ΦΟΥΛΛΗΣ και τις επιλογές τους για τις δημοτικές εκλογές - Ευρωεκλογές και φυσικά θα ψηφίσουν συγκεκριμένους γαλάζιους υποψηφίους του ΔΗΣΥ, αλλά και ορισμένους άλλων κομμάτων. Το ΔΙΛΗΜΜΑ των διαμαρτυρομένων, αν θα πρέπει να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ παγκύπρια ο ΔΗΣΥ ή μόνο σε συγκεκριμένες μάχες των εκλογών, ακόμη απασχολεί τον σχηματισμό διαμαρτυρίας, αφού υπάρχουν αρκετοί που ΦΩΝΑΖΟΥΝ έως και ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ, ότι θα πρέπει να δεχθεί ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ η ΑΝΝΙΤΑ και οι συν αυτή. Πάντως το σενάριο για ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ των ποσοστών του ΔΗΣΥ με την ΒΟΗΘΕΙΑ και των διαμαρτυρομένων Φουλλικών είναι το ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ, αφού στους διαμαρτυρόμενους ακόμη επικρατεί ΟΡΓΗ και αγανάκτηση για την ήττα των προεδρικών εκλογών και επιθυμούν να πάρουν την ΡΕΒΑΝΣ.

ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΥΛΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ - ΚΑΙ ΥΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ 2028

Ψιθυριστά, αλλά και επί χάρτου ορισμένοι , όπως ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, οραματίζονται ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ στην ηγεσία του ΔΗΣΥ ή έστω σε κάποιο ρόλο χειριστή της (ηγεσίας), έστω και με… τηλεκοντρόλ (δεν είναι τηλεόραση η ΑνΔη αλλά παρουσιάστρια ήταν στο παρελθόν). Και με αυτό τον τρόπο να τεθούν οι βάσεις για τις Προεδρικές εκλογές του 2028. Ουάου. Τα χάπια μου της Αρκάκας… Για να ολοκληρώσουμε το πάζλ του ΔΗΣΥ να προσθέσουμε και την ψηφίδα που αναφέρεται στην κατάληψη από την Αννίτα Δ. πέραν από την Προεδρία της Βουλής και αυτή του ΔΗΣΥ ταυτόχρονα σε νεαρή ηλικία.

ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΞΩΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

Η ΥΠΟΜΝΗΣΗ του Διοικητή ότι η ΞΥΠ διαβίβασε με κάθε τρόπο στην Αννίτα Δ. ότι δεν θα έπρεπε να ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ το βάρος της ηγεσίας του ΔΗΣΥ σε μια περίοδο που οι κροκόδειλοι περιφέρονταν στην Πινδάρου, αλλά να αφοσιωθεί στο υψηλό αξίωμα ως δεύτερη τη τάξει (σε ηλικία 36 ετών τότε) στην πολιτεία, ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ αφού οι ΣΕΙΡΗΝΕΣ (άλλες, όχι αυτές που επικαλείται ο Χριστοδουλίδης) τις πολιορκούσαν τον εγκέφαλο με διάφορες γαλαντομίες και άσματα. Σημειώνεται ότι η Αννίτα Δ., επηρεάστηκε όπως πληροφορείται ο Διοικητής της ΞΥΠ από τις παραινέσεις έως και ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ αρκετών ηγετών, όπως ΝΙΚΑΡΟΣ - ΦΟΥΛΛΗΣ να αναλάβει το κόμμα για χάρη της ενότητας και με την προσταγή ότι ΟΦΕΙΛΕΙ να ηγηθεί του κόμματος στην κρίσιμη στιγμή, γιατί ο ΔΗΣΥ της προσέφερε πολλά. Που να ήξερε ότι οι κροκόδειλοι τρέφονται μόνο με ΣΑΡΚΕΣ. «Τώρα πια είσαι ανάμνηση παλιά / κίτρινο γράμμα στο συρτάρι» που άδει περιπαθώς ο τροβαδούρος της αγάπης ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ .

Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ- ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ… ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΟΥΣΑΝ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Υπερθέαμα. Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ να μιλάει στην Βουλή σαν γνήσιο αμερικανάκι εμείς του εξωτερικού μας είπε των ΗΠΑ), χαρακτηρίζοντας κάποιους εκ των οπαδών της ομάδας, σαν τρομοκρατική οργάνωση, αφού ορισμένους εξ αυτών τους απέβαλαν γιατί κυνηγούσαν παίκτες και ηγετικά στελέχη. Όμως να τον ακούνε με προσοχή και κυριολεκτικά χάσκοντας οι ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ – ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ. Τα χάπια μου της Σοβιετικής Ένωσης. Πως το είπε ο Κρις; Ίντα τζιαρούς εφτάσαμε να μιλούν για την ομάδα του λαού την ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ, τα αμερικανάκια, ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ με παππού της ΕΟΚΑ και εθνικόφρονες κατά συρροή. Να κατηγορούν δε τους Ομονοιάτες και μάλιστα το απόγευμα να χάνει η ομάδα από την ΑΕΚ. . Ουχού. Και μετά λέτε πως γιγαντώνεται η ΘΥΡΑ 9 και η ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ. Μην επηρεαστείτε και στις κάλπες είναι το θέμα ΑΚΕΛικοί- σύντροφοι. Πάντως άκουσαν με προσοχή τον Παπασταύρου οι βουλευτές του ΔΗΣΥ, ενώ η ατάκα του ότι το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα και εν γένει στην κοινωνία οφείλεται στην ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ βρήκε ΕΝΘΕΡΜΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ τον ΑΠΟΕΛίστα ανεξάρτητο σοσιαλιστή βουλευτή ΚΩΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

ΥΓ: Στις πρώτες πιστολιές που έφαγε ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΤΖΙΩΤΗΣ χθες στην Βουλή από την στήλη φάνηκε συγχυσμένος και φορτωμένος ψυχολογικά. Ιδιαίτερα στην υπενθύμιση ότι δεσμεύτηκε να πατάξει το έγκλημα, ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕ και μας είπε ο ΧΑΡΤΖΑ ότι θα προσπαθήσει για καλυτέρευση και δεν κρατεί μαγικό ραβδί. Μα τον αναπεπταμένο πέλεκι περιμένουμε να πέσει ΧΑΡΤΖΑ και όχι ραβδάκια… Θα επαναλάβουμε ότι και την ερώτηση που του επαναλάβαμε. Σε μια χώρα όπου ο γείτονας γνωρίζει όλων των ειδών κραυγές που εκστομίζεις σε όλες τις εκφάνσεις της προσωπικής σου ζωής, που ξέρουν άπαντες πότε αποβάλεις τα υγρά απόβλητα δεν είναι δυνατό να μην μπορούν να ΠΑΤΑΞΟΥΝ το έγκλημα και να συλλάβουν 4-5 επιτήδειους- παράνομους. Ε, μην το κάνουμε και αστυνομικό θρίλερ το έγκλημα στο Κυπριστάν.

ΥΓ: Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί τα αδέλφια του ΜΑΛΙ προκρίθηκαν στους 8 του Παναφρικανικού κυπέλου. Άντε παιδιά και το Κύπελο…

ΥΓ: Πάντως από την συζήτηση στην Βουλή με τους κροκόδειλους του Κυπριακού ποδοσφαίρου - Πρόεδρος ΚΟΠ – Πρόεδροι σωματείων το συμπέρασμα είναι ότι άπαντες κλωτσούν την μπάλα εκτός γηπέδου. Και να ενημερώσουμε ότι ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ και ΤΟΛΜΗΡΟΣ πρόεδρος της συντεχνίας των αστυνομικών ΙΣΟΤΗΤΑ ΝΙΚΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ, διετέλεσε δεξί μπακ στην ΟΜΟΝΟΙΑ με ιδιαίτερες επιτυχίες. Κατέβαινε σαν σίφουνας και πρωτοπόρησε για την εποχή του αφού κάλυπτε όλη την δεξιά πλευρά της ομάδας σε άμυνα – επίθεση. Υπήρξε και συμπαίκτης με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ που έπαιξε ως αριστερός μπακ - αμυντικός. Αλλά η καριέρα του τερματίστηκε λόγω τραυματισμού και σπουδών…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση