ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα ξαναγράψει την ιστορία η Υπ. Παιδείας - «Σκληρός» ταξιτζής ο Βαφεάδης

Βραδυφλεγείς βόμβες στα χέρια της Αθηνάς Μ. - Αναβιώνουν τον Συνεργατισμό - Εικόνα η μαγική λέξη για την Κυβέρνηση

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΟΥΣ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

• Τι ωραίος λαός είμαστε. Όλα περνούν ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ωσάν και είναι παρωνυχίδες και χάπενινγκ προς ευεξία και καλοπέραση. Όταν δε τις εξαγγελίες τις κάνει μια καλοσυνάτη, με φωνή χάδι, ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ (σημαντικό προσόν που για τους γλυκανάλατους- ευκολόπιστους Ευρωττπουζοκυπραίους θεωρείται κορυφαίο…), τότε μπορούν να γίνουν τα πάντα. Όπως στην προκειμένη η Υπουργός Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, η οποία εν μέσω καύσωνα, αύξησε την θερμοκρασία, αναφέροντας σε εκπομπή του Γ’ προγράμματος του ΡΙΚ και στην καλή συνάδελφο ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛ, ότι «θα αλλάξει τα βιβλία της ιστορίας». Πώς ; Τι; Α, πα, πα η ΑΤΗENS κάτι δεν μας λέει καλά ή δεν μας το επεξηγεί επακριβώς. Δηλαδή τι χρήζει αλλαγής στα βιβλία της ιστορίας και θα πρέπει να το κάνει η Αθηνούλα μας;

• Στο παρελθόν επί Προεδρίας του αείμνηστου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, όταν εξαγγέλθηκε τέτοια πρόθεση έγινε πραγματικός ΧΑΜΟΣ και επαναστάτησαν οι πάντες, αφού αμφισβητούσαν τις προθέσεις του τότε Υπουργού Παιδείας ΑΝΤΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και η μεταρρύθμιση …μπλοκαρίστηκε. Απ’ ότι δε εξήγησε η Αθηνούλα , οι αλλαγές θα αφορούν και την νεώτερη ιστορία του Κυπριστάν, οπόταν τα πράγματα περιπλέκονται. Για να δούμε τι θα μας προκύψει. Φαίνεται ότι στο κονκλάβιο της Αθηνούλας μας, υπάρχουν διάφοροι που την καθοδηγούν σε ΔΥΣΒΑΤΕΣ ατραπούς. Περιμένουμε υπομονετικά να παρατηρήσουμε αν θα κατακρημνιστεί λόγω έλλειψης προσανατολισμού διερχόμενη απ’ αυτά τα μονοπάτια ή θα επιστρέψει θριαμβεύτρια.

Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗΣ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ

Φαίνεται ότι στο κονκλάβιο της Αθηνούλας μας, υπάρχουν διάφοροι που την καθοδηγούν σε ΔΥΣΒΑΤΕΣ ατραπούς

• Μπορεί να είναι και ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, αφού στα χέρια της κρατάει άλλη μια ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗ ΒΟΜΒΑ, που ονομάζεται σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία. Εκεί να δείτε χαμός που θα γίνει αφού η ΑΤΗENS μας ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ τις αντιδράσεις και παρασύρεται από ΜΚΟ και άλλους που την οδήγησαν σε αδιέξοδα και πλέον μιλάει για FAKE NEWS (ε, ναι της έμαθε την έκφραση ο μπαμπάς της που τύγχανε εξαίρετος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, δεν μπορεί να το προσδιορίσει στα Ελληνικά), παρά για αντιδράσεις ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. Αχ βρε Αθηνούλα μου και πιστεύεις ότι σαν γνήσια ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗΣ θα καταφέρεις τα πάντα ικανοποιώντας κατά περίσταση ποιος είναι ο συνομιλητής σου. Κάποια στιγμή θα γίνει η ΕΚΡΗΞΗ.

• Άσε που πέρασε στα ψιλά, αφού τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ με όποιες ειδήσεις προκαλούν φόβο στην κοινωνία. Ούτε καν τα πρωινάδικα- μεσημβρινάδικα που έχουν άπλετο χρόνο και κάνουν αστειάκια οι παρουσιαστές/ιες ενέσκηψαν επί του θέματος. Οι βάσεις των εισαγωγικών εξετάσεων ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ κάθε χρόνο και προφανώς κάποια στιγμή θα ξεπεράσουν τον ΠΑΤΟ. Ιδιαίτερα στο μάθημα των Νέων Ελληνικών η κατάσταση είναι απελπιστική. Φανταζόμαστε ότι η ΟΕΛΜΕΚ του Μητσοτάκη- λόγω ποσοστού που έλαβε στις εκλογές , όπως είναι το προσωνύμιο που αποδώσαμε στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΛΙΑΔΩΡΟ, η ΠΟΕΔ της πανύψηλης ΜΥΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ δεν έχουν να μας πουν οτιδήποτε. Οι δάσκαλοι- καθηγητές και λοιποί εκπαιδευτικοί, που επανδρώνουν το Υπ. Παιδείας ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΑΝ με μαεστρία την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ . Συνέβαλε και η καταφερτζού- δασκάλα ΥΠ. Παιδείας που με το γλυκό της ύφος ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ , χαλαρώνει τους δημοσιογράφους και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Σε κράτη σοβαρά, ακόμη και στο Μαλάουι, την Μαδαγασκάρη, την νήσο Άου- Άου θα ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ και από τα κόμματα, Κυβέρνηση και όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς η κατολίσθηση της παιδείας , ενώ το κράτος απλόχερα( οι μακάκες φορολογούμενοι για να ακριβολογούμε) δίνει ενάμιση δισεκατομμύριο τον χρόνο. . Στο αφρικανικό ( ελπίζουμε να μην προσβάλλονται τα έγχρωμα αδέλφια μας) Κυπριστάν όλα προσπερνιούνται επιδερμικά. Με την Υπ. Παιδείας αντί να έχει στο μυαλό την ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ της προσφερόμενης παιδείας να ασχολείται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, που είναι κατά κορυφαίο πράκτορα της ΞΥΠ, και ο μπούσουλας, λυδία λίθος, πανάκεια της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη. Μην σπάσουν οι καθρέφτες είναι το θέμα.

ΔΑΣΚΑΛΟΙ- ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ

• Α, μην ξεχάσουμε κάτι τελευταίο. Πλέον εξέλειπε η πρόφαση των εκπαιδευτικών ότι δεν συμμετέχουν στην εκπαιδευτική πολιτική. Από την κορυφή – Υπουργός Παιδείας- έως και τους δασκάλους- καθηγητές που επανδρώνουν κατά 99 % το Υπ. Παιδείας, αυτοί χαράσσουν την πολιτική και διαμορφώνουν τα πάντα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας κάνουν την δική τους ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ και να συμβάλουν στην άνοδο της παιδείας στον τόπο. Εκτός κι αν πιστεύουν ότι βρίσκεται σε ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΘΕΣΗ η παιδεία μας. Ιδιαίτερα οι συνδικαλιστικές τους οργανώσεις ας ΑΝΑΝΗΨΟΥΝ και ν’ ασχοληθούν με την ΠΡΟΟΔΟ της παιδείας γιατί τα συνδικαλιστικά τους προβλήματα έχουν επιλυθεί και να πούμε αγαπητοί μου ΔΑΣΚΑΛΟΙ- ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ , ότι εκτιμούμε το έργο σας αλλά είστε από τους ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ της κοινωνίας. Δέστε τους υπόλοιπους γύρω σας χωρίς υποτίμηση και θα καταλάβετε…

ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

• Τελικά θα αφιερώσουμε στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη το άσμα του ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΥ βάρδου ΝΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ «την εικόνα σου σεβάστηκα», στο οποίο με την αξεπέραστη φωνή του μεταφέρει χρώματα κι αρώματα και όπως άδει « την εικόνα σου σεβάστηκα/ στη φλόγα δεν εκράτησα/ την εικόνα την καλή/ θα σου φέρω μιαν αυγή/ χρώματα -χρώματα/ άσε τα καμώματα». Λες και αποτυπώνει την δράση της διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη. Ε, μετά την Αθηνούλα και ο διαφανοκέφαλος Υπουργός Συγκοινωνιών ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΦΕΑΔΗΣ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕ για την εικόνα των ταξιτζήδων στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Μετά δε την οργή του ο ΑλεΒα τι έπραξε; Κάνει συνεχείς συσκέψεις για να βρει χώρους για τους ταξιτζήδες. Ωσάν και χρειάζεται να χτιστεί καινούριο αεροδρόμιο.

Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ Τ/Κ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΟΙ ΕΥΡΩΤΤΟΠΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ

• Αν δε το καταλάβετε οι ταξιτζήδες το κάνουν με τον δικό τους τρόπο, ε, δεν είναι και καθηγητές φιλοσοφίας οι άνθρωποι να γράψουν κείμενα, για να σας μεταφέρουν την οργή τους, αφού διαφορετικά δεν αντιλαμβάνεστε ή γενικά όλοι κοιμάστε. Ε, μα δεν είναι δυνατό, να πληρώνουν φόρους, κοινωνικές ασφαλίσεις και όλα τα συναφή και να αφήνετε τους Τουρκοκύπριους ταξιτζήδες να τους κλέβουν την δουλειά. Καλά ότι και οι Ε/Κ κατάντησαν ΣΤΥΓΝΟΙ παραδόπιστοι με μοναδική έγνοια την τσέπη τους και κυρίως απάτριδες είναι πασίγνωστο. Για να πληρώσουν 10 Ευρώ πιο φτηνά επιστρατεύουν τους ανθρώπους που μένουν δια της βίας στα σπίτια τους. Άσε που σπατάλησαν χιλιάδες Ευρώ να κάνουν ταξίδια στους πιο απίθανους προορισμούς, για να κάνουν επίδειξη στην κουμέρα και τον φίλο τους παρά γιατί θέλουν να γνωρίσουν καινούριους πολιτισμούς ( γενετικοί αδένες του Καράμπελα). Αλλά τα 10 Ευρώ περισσότερα στους Ε/Κ ταξιτζήδες- λεωφορειούχους ή άλλους που τους προστατεύουν τα αυτοκίνητα δεν δίνουν με την πρόφαση ότι είναι ακριβά. Λες και οι φόροι που πληρώνουν όλοι δεν είναι για το κράτος τους να κάνει έργα και να πληρώνει μισθούς και όλα τα υπόλοιπα για την λειτουργία του.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΦΕΑΔΗ ΠΑΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

• Οπόταν κ. Βαφεάδη αυτό είναι το πρόβλημα και ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ την παρανομία όπως και οι προηγούμενοι Υπουργοί Συγκοινωνιών. Πως γίνεται; Να τους ΤΑΡΑΞΕΤΕ στους ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ και στα ΠΡΟΣΤΙΜΑ. Να τους ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ και να ενημερώνετε τουρίστες και ντόπιους ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ οι Τ/Κ ταξιτζήδες. Έτσι θα παταχθεί η ασυδοσία. Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν έρχονταν οι Τ/Κ πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες και έπαιρναν τις δουλειές εκατομμυρίων που κάνετε στις ελεύθερες περιοχές; Βεβαίως και θα βγαίνατε στους δρόμους και θα κάνατε διάφορα για να τραβήξετε την προσοχή της κοινωνίας Από τα νεύρα σας ενδεχομένως να βγάζατε και μαλλιά … Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα και κουβεντούλες του αέρα στα κανάλια για τη εικόνα σας. Φτάνει θαθάκηδες Υπουργούς. Χορτάσαμε…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πονεμένη ιστορία που κάποιοι ρομαντικοί επιχειρούν να την επαναφέρουν, πιστεύοντας ότι θα αντιμετωπίσουν την ασυδοσία των τραπεζών. Ενδεχομένως και ευσεβοποθισμός αλλά μετράει η πίστη τους στον στόχο. Έτσι και στην προκειμένη ο Διοικητής της ΞΥΠ, έγινε μάρτυρας της προσπάθειας ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ του Συνεργατισμού σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο οίκημα της ΠΟΕΔ στην Αγλαντζιά. Παρουσιάστηκε μελέτη που ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ και επισημαίνει ότι ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ μπορεί να είναι βιώσιμος. Ο Διοικητής της ΞΥΠ που έλαβε γνώση της κατάστασης και στέκεται στον ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ και την ΠΙΣΤΗ συνδικαλιστικών οργανώσεων ( ΠΕΟ- ΣΕΚ), εκπαιδευτικών οργανώσεων ( ΟΕΛΜΕΚ- ΠΟΕΔ- ΟΛΤΕΚ) , αγροτικών οργανώσεων ( ΠΕΚ- ΕΚΑ- ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ) ενώ διακρίναμε και τον Πρόεδρο της Επ. Γεωργίας της Βουλής και βουλευτή του ΑΚΕΛ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΑΒΡΙΗΛ, θεωρεί ότι πρέπει να έχουν αντοχές, υπομονή και τρέλα…Δύσκολη προσπάθεια γιατί πρέπει να ξεπεράσουν τον λάκκο των λεόντων και τους κροκόδειλους των τραπεζών, του βαθέος κράτους και του κατεστημένου που κυριαρχεί στο Κυπριστάν.

• ΥΓ: Ακόμη να ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ή έστω να ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ή έστω να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ τον ΔΩΡΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ της ΚΙΣΑ , που με τον θάνατο του αγωνιστή της ΕΟΚΑ ΘΑΣΟΥ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλοι ομοϊδεάτες του, οι χορηγοί προώθησης του- διαφημιστές του, ήτοι ΑΚΕΛ- ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ- ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ. Η εκκωφαντική τους σιωπή σημαίνει και ΣΥΝΕΝΟΧΗ. Φυσικά ευθύνη έχει και η Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που δέχεται να εμφανίζεται στις Κοινοβουλευτικές επιτροπές, άνθρωπος που εκπροσωπεί ΠΑΡΑΝΟΜΗ με βούλα δικαστηρίου, ΜΚΟ.

• ΥΓ: Δεν είναι ξεκάθαρο ότι οι φωτιές στην Ελλάδα είναι έργο εμπρηστών ( πρακτόρων και άλλων) για να πλήξουν τον τουρισμό της χώρας; Μην πάθουμε κι εμείς τα ίδια…Α, και κάποιος να πει στον MR ΦΟΒΟ Διευθυντή του Τμήματος δασών ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ να μην παριστάνει τον ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση