ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τεταμένες οι σχέσεις Κεραυνού - Κ. Τραπεζίτη - Kοιμώμενη η ΚΥΠ

Δεν πέφτουν με τίποτε τα επιτόκια - Σε αποδιοργάνωση οι μυστικές υπηρεσίες δεν πήραν πρέφα τον καταζητούμενο Σύρο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΚΥΠ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ «ΑΝΑΠΟΔΟΥ» ΣΥΡΟΥ- Η ΞΥΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΓΚΑΙΡΑ

• ΦΙΑΣΚΟ ΟΛΚΗΣ που αποδεικνύει εν πολλοίς και την ΓΥΜΝΙΑ - ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των υπηρεσιών του κράτους, μετατρέπεται η διαχείριση των επεισοδίων στην Χλώρακα, που άφησαν εκτεθειμένη την Κυβέρνηση, την υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας, ενώ στην αλυσίδα της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ προστίθενται και οι μυστικές υπηρεσίες του κράτους. Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ) ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ και φαίνεται ότι βρίσκεται σε κατάσταση αποδιοργάνωσης, για να μην αναφέρουμε ότι είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης. Ο νέος Διοικητής της ΚΥΠ ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ και οι υποδιοικητές του, που ακόμη να διοριστούν επίσημα και είναι σε διπλά πόστα, ασχολούνται ακόμη με τα διοικητικά – οργανωτικά και τα συμβόλαια τους, παρά να επιτελέσουν το έργο τους. Και η κατάσταση τους επέφερε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ για την ΚΥΠ και προκάλεσε ΠΛΗΓΜΑ στην εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας που τους εμπιστεύτηκε και προφανώς όλων εμάς των μακάκων φορολογούμενων που τους πληρώνουμε όλους αυτούς αδρά για να προσφέρουν ασφάλεια στους πολίτες και να επιβάλουν τον νόμο και την τάξη που θυμήθηκαν να τονίσουν πάρα πολύ αργά. Όπως λέει και η λαϊκή θυμοσοφία «μετά που η Ρκα προέβη σε αχαλίνωτο σεξ έκλεισε σαν γυναίκα». Ξέρετε παραφράζουμε την έκφραση γιατί περί ρωμανισιού και λοιπά παραπέμπουν σε σεξισμό και θα προκληθούν οι ευαισθητούληδες.

• Λοιπόν, η Ξιούρειος Υπηρεσία Πληροφοριών (ΞΥΠ) έδειξε τον δρόμο και κυρίως απέδειξε επί του εδάφους και πραγματικών γεγονότων, ότι δεν αποκοιμάται και δεν είναι αποδιοργανωμένη, αλλά οι μυστικοί πράκτορες λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο, καθότι ο Διοικητής δεν προσλαμβάνει και διορίζει με ρουσφέτι και κυρίως, όποιος δεν κάνει την δουλειά του, πάει σπίτι του να ασχοληθεί με το νοικοκυριό του και δεν αποδέχεται ψευτοδικαιολογίες και φληναφήματα. Στην προκειμένη όσοι διαβάσατε την χθεσινή στήλη, καυτηριάσαμε έντονα την δράση της Υπουργού Δικαιοσύνης ΑΝΝΑΣ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ και του Αρχηγού Αστυνομίας ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ για το ολίσθημα τους να υποκύψουν στον εκβιασμό των Σύριων. Μάλιστα τους παραπέμψαμε να εξετάσουν την νομιμότητα του Σύρου που ανήγαγαν σε μέγα διαπραγματευτή και έκαναν μαζί του συνομιλίες και διερωτηθήκαμε – εμφανώς με ειρωνικό τρόπο- αν εξέτασαν το ποινικό του μητρώο, τότε τι κάνουν, «Μπρίκια κολλάνε» κατά την ρήση του κλεινός άστεως, που αναφέρεται σε κάποιον που με τον λόγο του απαξιώνει την ποιότητα εργασίας των συγκεκριμένων.

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΣΥΡΟΥΣ

• Κι όμως εμείς ως ΞΥΠ γνωρίζαμε δια των μυστικών μας πρακτόρων ότι ο Σύρος που θα γύριζε την (μ) Πάφο ΑΝΑΠΟΔΑ ήταν σεσημασμένος ενώ – προσέξτε παρακαλώ και κάποιος να ετοιμάζει τα χάπια μας- ήταν ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ για σωρεία ποινικών παραπτωμάτων. Καταλάβατε το μέγεθος των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ της ΚΥΠ του ΤΑΣΟΥ ΤΖΙΩΝΗ , της Υπ. Δικαιοσύνης και του Αρχηγού Αστυνομίας; Συζητούσαν με καταζητούμενο για να βρουν λύσεις, χωρίς καν να το γνωρίζουν ότι αυτός θα έπρεπε να ήταν φυλακή. Α, μάνα μου. Παρακαλούμε μην το πείτε στις αρμόδιες υπηρεσίες για επιβολή του νόμου και της τάξης του Τζιμπουτί, της Ουγκάντας και της νήσου Άου- άου, γιατί θα χαχανίζουν και θα μας κοροϊδεύουν. Στους δε Ευρωπαίους ούτε νύξη, γιατί θα μας αποβάλουν από όλα τα Ευρωπαϊκά σώματα ασφαλείας ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ…Καλά εμείς ως ΞΥΠ το μάθαμε με ένα τηλεφώνημα στο τοπικό πράκτορα, η ΚΥΠ , που έχει κλιμάκιο στην Πάφο, το περίφημο Γραφείο Συλλογής Πληροφοριών ( ΓΣΠ) της Αστυνομίας τι έκαναν; Έπαιζαν τάβλι στις καφετέριες της Πάφου ή γκομένιζαν στις παραλίες; Έλεος δηλαδή κύριε Τζιωνή μας , Αννού του Κουτσχή, τζιαί Στυλλή του Παπαθεωρή. ΠΡΟΣΒΑΛΑΤΕ το κράτος , πέστε μια ΣΥΓΝΩΜΗ στους πολίτες που περιμένουν από εσάς ασφάλεια. Τόση ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ποια. Τόση ΣΗΨΗ παντού;

• Α, και κάτι τελευταίο Στο ΑΚΕΛ να μην παριστάνουν τους εαυτούς τους άμεμπτους γιατί έχουν κι αυτοί το μερίδιο ευθύνης τους με τον ΟΙΚΟΤΡΟΦΟ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ τους, επικεφαλής της παράνομης με βούλα δικαστηρίου ΚΙΣΑ, ΔΩΡΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ. Όπως είπε και ο Κοινοτάρχης Χλώρακας «κάποιοι που θεωρούν τους εαυτούς τους ακτιβιστές εξωθούν τους Σύρους». Γι’ αυτό μην μας παρουσιάζεστε ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ και να επιχειρείται να αποκομίστε κομματικά οφέλη. Βάζετε κι εσείς το χεράκι σας, αφού ο αυτόκλητος προστάτης αλλοδαπών και λοιπών είναι υπό την ΥΨΗΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ σας.

ΟΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΚΤ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ

• Τέλος πάντων, προχωρούμε και σε άλλα σημαντικά, όπως την πεποίθηση που προέκυψε από την χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής ότι τα ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ δεν θα ΚΑΤΕΒΟΥΝ και ο καθένας από εσάς να κάνει το ΚΟΥΜΑΝΤΟ του και να μην παρασύρεται από τις αρλούμπες των πολιτικών, είτε λέγονται κόμματα, είτε Κυβέρνηση και Υπουργοί της. Απλώς διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά ότι η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ( ΕΚΤ) ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ τα πάντα και οι ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ , όπως ο Διοικητής της ΞΥΠ υπέμνησε στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ (Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας που μετέχει στο Δ.Σ της ΕΚΤ με επικεφαλής την περιβόητη- αδίστακτη ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ), οι οποίοι καθορίζουν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα των Ευρωπαϊκών νοικοκυριών που διαλύονται από τις συνεχείς αυξήσεις ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΏΝ επιτοκίων.

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

• Οπόταν σας το λέμε καθαρά χωρίς περιστροφές. Τα ΕΠΙΤΟΚΙΑ δύσκολα θα κατέβουν και οι δόσεις των δανείων θα διατηρηθούν στα επίπεδα που είναι σήμερα, πάλι για κάποιους απροσδιόριστους λόγους για εμάς τους αδαείς πολίτες, , όπως τον επάρατο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ της ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ. Κι επειδή οι τράπεζες δεν έχουν διάθεση να ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ κανένα απ’ αυτούς και θα συνεχίζουν να παρουσιάζουν ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ, ενώ προσπάθειες όπως της Πρωθυπουργού της Ιταλίας ΤΖΟΡΤΖΙΑΣ ΜΕΛΟΝΙ , για φορολόγηση 40% των υπερκερδών των τραπεζών, θα πολεμούνται από την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της Ε.Ε- ΕΚΤ, των περίφημων οίκων αξιολόγησης και των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης που λειάνουν το έδαφος για ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των πολιτών, τότε θα εμφανίζονται και καβγάδες μεταξύ των προυχόντων ποιος έχει την ευθύνη και ποιος πρέπει να απολογηθεί στους πολίτες που βιώνουν ΔΡΑΜΑΤΑ , όπως επισήμανε και ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑ, που υπέμνησε ότι επανήλθαμε στο μότο «αυξημένα κέρδη τραπεζών να γίνονται μπόνους για τραπεζίτες.»

• Εκ αυτού του γεγονότος παρατηρούνται ΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ δυο κορυφαίων παραγόντων της Κυπριακής οικονομίας , ήτοι του αρμόδιου Υπουργού Οικονομικών ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ και του Διοικητή της Κ.Τράπεζας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Κατά που άδει και η λαϊκή αοιδός ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ με άλλη ευκαιρία και για άλλη ανθρώπινη ενέργεια « μου ρίχνει σαίττες ματιές» ήταν το σκηνικό μεταξύ των δυο αντρών . Έτσι και στην διάρκεια της κοινής τους παραμονής στην Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής ,ήταν εμφανής η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ στις σχέσεις τους, αφού δεν αντάλλαξαν κουβέντα, ενώ όταν ο Υπ. Οικονομικών αποχώρησε από την αίθουσα, ο Κ. Τραπεζίτης που συνήθως είναι ήπιος και χαμηλών τόνων, εξεμάνη με τους βουλευτές που απέδιδαν ευθύνες στα εποπτικά όργανα. Μάλιστα με έντονο τρόπο υπέδειξε ότι είναι δουλειά του Υπ. Οικονομικών να προχωρήσει με επιδοτήσεις και ανακουφιστικά μέτρα προς τους ταλαίπωρους πολίτες και δεν είναι δική του αρμοδιότητα. Βλέπετε όμως, ανέφερε αναψοκοκκινισμένος προς τους βουλευτές , οι καρέκλες είναι άδειες και υπέδειξε αυτές που κάθονταν ο Μάκης Κεραυνός και ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Οικονομικών ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗ, ο οποίος αθόρυβα το έσκασε για το κλιματιζόμενο του γραφείο...

ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ Κ. ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ;

• Τα επεισόδια και οι διαμάχες θα έχουν και συνέχεια, μεταξύ των μέχρι προ εξαμήνου στενών συνεργατών- ο Μ. Κεραυνός ήταν στο Δ.Σ της Κ.Τ που επικεφαλής είναι ο Κ. Ηροδότου- και οι πολίτες που κατασπαράσσονται από την ΑΠΛΗΣΤΙΑ των λίγων και βλέπουν ότι η ζωή τους διαλύεται από αυξήσεις σε τρόφιμα και επιτόκια θα παρακολουθούν ενεοί να μεταθέτουν τ ευθύνες ο ένας στον άλλο, αν και όπως διατείνονται δεν έχουν πολλά περιθώρια δράσης, αφού είμαστε όλοι αποικία κάποιων πολυεθνικών που λέγεται Ευρωπαϊκή ένωση. Αμάν τι μου βγήκε. Γρήγορα τα χάπια μου τα κόκκινα της ΕΣΣΔ ( έχουμε απόθεμα για όσους ενδιαφέρονται).

• Ωστόσο, εμείς ως ΞΥΠ (είμαστε υπηρεσία και όχι τσούρμο αθκιασερών δημοσίων υπαλλήλων όπως άλλοι) διερευνήσαμε τα αίτια της κόντρας κι εκτός από τα προφανή που αναφέραμε, η διαμάχη έγκειται και στην ανανέωση του συμβολαίου του Κεντρικού Τραπεζίτη που λήγει τον Μάιο του 2024. Φαίνεται ότι Κυβέρνηση και Μάκης Κεραυνός κάνουν άλλου είδους σκέψεις και έχουν συγκεκριμένα ονόματα στο μυαλό για διορισμό ( ακούγεται το όνομα του συμβούλου του ΝικΧρι, ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗ) , οπόταν ο Κώτσιος του Ροτή είναι στα σχοινιά και περιμένει για πυγμαχικό αγώνα τον ΜαΚερ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Καλά ότι το κουβαραστράδικο που ονομάζεται ΡΙΚ ενεργεί στα πρότυπα άλλων δημοσίων υπηρεσιών είναι καταγεγραμμένο πολλάκις. Ωστόσο δεν συγκινείται κανείς, γιατί σ’ αυτούς που ανέθεσε το έργο της προστασίας των χρημάτων των φορολογουμένων, την ενημέρωση- ψυχαγωγία τους είναι αδιάφοροι και ανεπαρκείς; Επιτρέπεται δηλαδή να παίρνουν 32 εκατομμύρια Ευρώ ( όσα σπαταλούν όλα μαζί τα ιδιωτικά κανάλια) και να μην έχουν αρχίσει ακόμη τις ενημερωτικές εκπομπές τους , ενώ δεν έπρεπε να τις σταματήσουν καν, όπως όλες οι δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις; Ποιος θα τους πει κάτι. Ο στενομάκρουλος Υπουργός Εσωτερικών ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ,τα κόμματα; Ο καθένας στον κόσμο του και οι ΚΕΝΤΑΣ – ΤΣΩΚΟΣ χαχανίζουν που περιπαίζουν την Κυβέρνηση και τους πολίτες. Άξιος ο μισθός σας. Φωνάζατε όταν ήσασταν εκτός ΡΙΚ. Αλλά εντός γράψατε ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ, με το ΡΙΚ να ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ σε τηλεθέαση 6 %. Ξέρετε κάνετε όπως να διοικούσατε π.χ το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας και να παραπέμπατε τους πολίτες να αγοράζουν νερό από τις νεροφόρες, γιατί εσείς κάνετε διακοπές το καλοκαίρι…

• ΥΓ Με μια έμπνευση υψηλής κοινοβουλευτικής πολιτικής έκφρασης από τον βουλευτή της ΔΗΠΑ ΑΛΕΚΟ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ διανθίστηκε η συνεδρία της Επ. Εμπορίου . Απευθυνόμενος στους παριστάμενους βουλευτές του ΔΗΣΥ( Αβέρωφ Ν.- Χατζηγιάννης- Δημητρίου Δ. – Σύκας Ν. -Γεωργιάδης Χ. – διερωτήθηκε σε ποιο ΔΗΣΥ ανήκουν γιατί το κόμμα τους είναι κουαρτέτο .Της Πινδάρου- του Προεδρικού- της Λεωφόρου Αθαλάσσας ( γραφείο Φούλλη) ή της Λεμεσού ( ΝΙΚΑΡΟΣ). Καλόοο. Έγραψε ο Άλεξ…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση