ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tα παίρνει και η Κυβέρνηση από την ακρίβεια και τα δίνει στα ράπιτ - Ο Νίκαρος προσβάλει γιατρούς - Κοκκινίζει ο Χρύσης Π.

Ο Ιπποκράτης έπαθε ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ στον Παράδεισο βλέποντας πώς συμπεριφέρονται κάποιοι ιατροί στο Κυπριστάν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΠΙΤ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

• Κι επειδή όλοι ξεχνούν και πάντα διαφεύγει από την εξίσωση της ακρίβειας, να υπενθυμίσουμε ότι η Κυβέρνηση τα παίρνει κανονικά από την αύξηση των προϊόντων – καυσίμων και άλλων αγαθών, μέσω του ΦΠΑ. Εκτός κι αν πίστευε κάποιος ότι η ΛΕΗΛΑΣΙΑ που γίνεται μέσω των χιλιάδων ράπιτ- τεστ καθημερινά, βγάζουν τα χρήματα από την τσέπη τους, ο Νίκαρος, ο Κωνσταντίνος Πετρίδης και οι επιδημιολόγοι. Από κάπου πρέπει να βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα. Ε, και εταιρεία να έχεις θα ανεβάσεις τις τιμές και θα καλύψεις τις ζημιές από ενδεχόμενες υπερβολές των ιδιοκτητών.

• Κάπως έτσι γίνεται και με τις ζημιές που υφίσταται η Κυβέρνηση από την πανδημία. Όλη αυτή η υπερβολή με τα ράπιτ- τεστ που μας καθιστούν πρωτοπόρους στην Ευρώπη, στους αμφιβόλου ποιότητας και αξίας διαγνωστικούς ελέγχους, χρειάζονται και χρήμα να υλοποιηθούν. Μπαίνει μια αύξηση δυο σεντ στα καύσιμα και παίρνει τα εύκολα 20 εκατομμυριάκια το κράτος. Αυξήσεις σε όλα τα αγαθά, υπηρεσίες και γενικώς επιχειρηματικές δραστηριότητες, τσουπ πέφτει ο ΦΠΑ. Έμμεσος φόρος που τον τσεπώνει το κράτος και κάνουν τους μεγαλόψυχους και μεγαλόσχημους οι κυβερνώντες.

Οι άνθρωποι επανήλθαν στην κανονικότητα κι εμάς θέλουν να μας έχουν σκλάβους και αγχωμένους

• Και εμείς όλοι οι συνήθεις μακάκες πληρώνουμε. Ούτε καν αντιδρά κάποιος και να ζητήσει εξηγήσεις για όλη αυτή την διασπάθιση του χρήματος.. Ε, φτάνει πια με αυτή την ΤΡΕΛΑ, επειδή το επιβάλλουν 5-6 τύποι που αυτό-χρίστηκαν επιδημιολόγοι, ενώ δεν έχουν ιδέα από …επιδημίες, αφού είναι παθολόγοι, παιδίατροι, οδοντίατροι και άλλα συναφή επαγγέλματα. Έλεος λυπηθείτε τις επιχειρήσεις, την κοινωνία, τον τουρισμό. Εσείς που ταξιδεύετε σε άλλες χώρες της Ευρώπης δεν είδατε τι γίνετε; Οι άνθρωποι επανήλθαν στην κανονικότητα κι εμάς θέλουν να μας έχουν σκλάβους και αγχωμένους...

ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΑΝΥΠΕΡΘΕΤΩΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ- ΣΩΤΗΡΙΟΥ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ

• Α, πα, πα. Μα δεν ήταν μεγίστη προσβολή που έκανε και δημόσια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά δυο Προέδρων θεσμικών οργάνων των ιατρών; Όταν έλεγε με στόμφο ότι δεν θα γίνει ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ, του παιδιού του που ονομάζεται ΓΕΣΥ, προφανώς αναφερόταν στην εισήγηση ΚΕΒΕ- ΟΕΒ να ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ στο Δ.Σ του ΟΑΥ ( διαχειριστή του ΓΕΣΥ), ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ και ο Πρόεδρος του ΠΑγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ.

• Όπερ μεθερμηνευόμενο Αγαθαγγέλου και Σωτηρίου θα σχεδίαζαν δολοφονία του ΓΕΣΥ . Με ηθικούς αυτουργούς τους εργοδότες και βιομήχανους ΚΕΒΕ- ΟΕΒ. Ουάου. Σε ευνομούμενες χώρες, που δεν τα ξεπερνούν όλα επιφανειακά και ανεπαίσθητα, θα γινόταν χαμός από τις έμμεσες προσβολές του ΝΙΚΑΡΟΥ. Ακόμη και στην Μαδαγασκάρη, την Ζιμπάμπουε και την νήσο Άου- Άου θα αντιδρούσαν κάποιοι για την μέγιστη των προσβολών.

• Δηλαδή αυτοί οι δυο ιατροί επειδή είναι εκτός ΓΕΣΥ έχουν ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ; Και μαζί τους προσβάλει και το σύνολο των ιατρών και των ιδιοκτητών ιδιωτικών νοσηλευτηρίων που τους εξέλεξαν παρά το ότι είχαν δολοφονικά ένστικτα. Αν είναι έτσι να μας το πείτε ξεκάθαρα να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε . Αλλά και οι Αγαθαγγέλου- Σωτηρίου Ε, μα δεν είναι και αυτοί Ευρωττοπουζοκυπραίοι; Σιωπάτε να περάσουμε…

• Ευφυολογήματα και κουβεντούλες δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Και τα γράφουμε εμείς που αρκετές φορές αναφερθήκαμε ότι η ιατρική μετατράπηκε σε ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και ο Ιπποκράτης έπαθε ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ στον Παράδεισο, βλέποντας πως συμπεριφέρονται κάποιοι ιατροί στο Κυπριστάν που έχουν μοναδική έγνοια το χρήμα.

Ο ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

• Απέμεινε ο μοναδικός υποστηρικτής στο ΔΗΚΟ της συνεργασίας στις Προεδρικές εκλογές με το ΑΚΕΛ, ο βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ. Με την κονκάρδα του ΑΚΕΛ στο στήθος πορεύτηκε με τους συντρόφους για να καταδικάσουν την δολοφονία των Καβάζογλου - Μισιαούλη από τους πράκτορες της ΤΜΤ. Σ’ αυτή την κορυφαία και εμβληματική για το ΑΚΕΛ εκδήλωση, απόρροια της οποίας είναι και το αφήγημα του κόμματος και η πολιτική περί φιλίας Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, ο Χρύσης Π. έδωσε το παρών του.

• Αυτό ανυπερθέτως μετράει για το ΑΚΕΛ το οποίο στις δύσκολες στιγμές που περνάει το κόμμα κι ενώ όλοι οι φίλοι του ΔΗΚΟικοί διαλύουν τις σχέσεις μαζί τους, οδηγώντας τους συντρόφους σε αδιέξοδα, ο Χρύσης Π. είναι παρών και δίνει το στίγμα του. Ε, μα κι εσύ ρε Χρύση μου, αφού το κόμμα σου τα έσπασε με το ΑΚΕΛ τι ψάχνεις από τους συντρόφους; Δεν τους φτάνουν τα προβλήματα θα έχουν κι εσένα να ξύνεις πληγές του παρελθόντος και να τους υπενθυμίζεις ότι σε κρίσιμες στιγμές, όπως η Προεδρία της Βουλής, φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων;

• Πάντως στο ΔΗΚΟ το πρόσεξαν το συμβάν, με τον Χρύση Π. να έχει την κονκάρδα του ΑΚΕΛ στο πέτο, και παρέπεμψαν οι κακεντρεχείς ΔΗΚΟικοί συναγωνιστές του, στην στάση του κατά την διάρκεια διακυβέρνησης Χριστόφια, όταν με πάθος υποστήριζε ότι πρέπει να αποκολληθούν από το ΑΚΕΛ και να φύγουν από την Κυβέρνηση. Όπερ και εγένετο. Για να μην ξεχνούμε ότι ο Χρύσης έχει πάντα εδώ και καιρό περίοπτη θέση στο ΔΗΚΟικό ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ.

• Όσο για την ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ που ήταν υποστηρικτής της συνεργασίας με το ΑΚΕΛ, τώρα μετατράπηκε σε εχθρό τους, αφού της συμπεριφέρθηκαν με ειδεχθή τρόπο και την χτύπησαν πσιώπλατα . Κάτι που δύσκολα θα ξεχάσει, οπόταν στο ΔΗΚΟ απαγορεύτηκε δια ροπάλου, η παραλλαγή του γνωστού στρατιωτικού συνθήματος «κεφαλή αριστερά». Τα υπόλοιπα είναι κουβέντες του καφενέ. Εμείς σας τα λέγαμε εδώ και καιρό ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ, όταν κόκκινοι- πολύχρωμοι (ΔΗΚοικοί) φίλοι έψαχναν γραφεία στο Προεδρικό

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σε υποψίες έβαλε ο Νίκαρος τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ όταν αναφερόταν ότι είναι ο πατέρας του ΓΕΣΥ. Οπόταν ζήτησε να γίνει εξέταση DNA αφού πίστευε ότι αυτός είναι ο πατέρας του ΓΕΣΥ. Έτσι αν τον απάτησε η πολιτική ( γνωστό κορίτσι φιλελεύθερων ηθών) να ξέρει τι να κάνει. Να κόψει την διατροφή ή να σταματήσει να προστατεύει το παιδί…Γιώρκατσε μου τι σου είπε ο Νίκαρος; Σε συντάραξε ψυχολογικά φαντάζομαι. Εκτός κι αν θέλεις να παίξεις τον ρόλο του νονού…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X