ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα δίνει όλα σε Κάρογιαν - Σιζόπουλο ο Φούλης - O αχταρμάς Οικολόγοι

Εκπρ. Τύπου Μαυρογιάννη η Α. Θεολόγου - Τα μαλλιά πίσω των ΕΔΕΚιτών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

  • Ύστατη έως και απέλπιδα μπορεί να χαρακτηριστεί η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη από ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ΔΗΣΥ ώστε να προσελκύσουν ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ και να συμπλεύσουν μαζί τους στις Προεδρικές εκλογές. Αν και πρόκειται περί δύσκολου εγχειρήματος, καθότι ήδη στα δυο κεντρώα κόμματα αναπτύχθηκαν άλλου είδους τάσεις, εντούτοις ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και το επιτελείο του θα δώσουν την μάχη τους χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα που διαθέτουν και τα οποία ευελπιστούν ότι θα συγκινήσουν τους ΔΗΠΑτζήδες και Σιζόπουλο και θα τους οδηγήσουν στην στήριξη Φούλη.
  • Ο οποίος Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙ αρκετά στην στήριξη των εν λόγω κομμάτων και την συμπόρευση τους στις Προεδρικές. Κυρίως προσδοκεί στην αλλαγή εικόνας και δημιουργίας ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ στην κοινή γνώμη αλλά και στους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ μιας τέτοιας συμμαχίας. Η επιδίωξη για ψυχολογικούς λόγους, παρά για αυστηρά λόγους ποσοστών που θα του προσφέρουν τα εν λογω κόμματα. Ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ διαβλέπει ότι η συνεργασία με ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ, ή έστω με ένα εκ των δυο κομμάτων, θα αποτελέσουν τον ΒΑΤΗΡΑ που θα του δώσει ώθηση προς τα άνω και θα μπει για καλά στην διεκδίκηση του Προεδρικού θρόνου. Θα δώσει εν ολίγοις την εικόνα ότι δεν είναι ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟΣ και ξεκομμένος από το πολιτικό σύστημα, ιδιαίτερα και μετά την στήριξη του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ από το ΔΗΚΟ.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΕ ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ

  • Προς τούτο και για επίτευξη των συνεργασιών ο Φούλης είναι έτοιμος να προσφέρει ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ σε ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ και ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ και στις διαβουλεύσεις που εκτυλίσσονται αυτό το διάστημα κυρίως στο παρασκήνιο, παρουσιάζεται έτοιμος να δελεάσει τους δυο ηγέτες με τα γνωστά δώρα που δίνονται σε τέτοιες περιστάσεις. Ως εκ τούτου οι διαβουλεύσεις, ιδιαίτερα με την ΔΗΠΑ, θα ενταθούν το προσεχές διάστημα και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, με τον Μάριο Κάρογιαν να επιχειρεί να ΚΕΡΔΙΣΕΙ χρόνο και να ανασκοπήσει την κατάσταση όπως διαμορφώνεται.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΡΑΒΑΝΣΙΣΜΟΥΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ

  • Εξάλλου, τα Συναγερμικά παρακάλια ενδεχομένως να αποτελούν και στοιχεία δικαίωσης για τον Κάρογιαν, αφού είναι γνωστό στην πολιτική πιάτσα ότι δέχτηκε σκληρό και ενίοτε, ανηλεή πόλεμο από τον Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο τροχός όμως γυρίζει, αν και απορρίπτουν κατηγορηματικά στην ΔΗΠΑ ότι υπεισέρχονται στοιχεία ρεβανσισμού και εκδικητικότητας, αφού όλα είναι παίγνια στην πολιτική κονίστρα και η ρήση «όλα εδώ πληρώνονται» επιβεβαιώνεται καθημερινά.
  • Μην ξεχνούμε ότι το σενάριο περί κυβέρνησης Εθνικής ενότητας και συνύπαρξης κάτω από την ίδια στέγη ΔΗΣΥ- ΔΗΠΑ και άλλων ήταν σενάριο που βρισκόταν στο απόγειο των συζητήσεωνπρο λίγων βδομάδων (άλλα όμως οι βουλαί Κυρίου) με τον Καρογιαν να είναι ο εμπνευστής. Σημειώνουμε ότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ΔΗΠΑτζήδων που στηρίζουν υποψηφιότητα Φούλη αν και η συντριπτική πλειοψηφία τάσσεται υπέρ Χριστοδουλίδη, οπόταν και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς, αν και ο Κάρογιαν επιμένει ότι θα αποφασίσει μόλις πέσουν τα πρώτα φύλλα τα φθινοπωρινά. Μην είναι όμως αργά Μάριε μας και κλείσουν όλες οι θέσεις για ταξίδια στον μαγικό κόσμο της εξουσίας.

ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ - ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΛΛΆ Η ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ

  • Πάμε και παρακάτω. Ο ΑΧΤΑΡΜΑΣ που λέγεται ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ διαφάνηκε για μια ακόμη φορά στην ψηφοφορία για τους 300 αστυνομικούς που θα προσληφθούν, οι οποίοι θα συμβάλουν στην αποτροπή των μεταναστευτικών ροών. Ο Πρόεδρος των Οικολόγων ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ επιχειρηματολόγησε σφόδρα κατά του εν λόγω νομοσχεδίου, αλλά τελικά τήρησε ΑΠΟΧΗ και ο βουλευτής των πράσινων ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ ψήφισε υπέρ του νομοθετήματος. Αν και η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ απουσίαζε σε ταξιδάκι προφανώς και από τις τοποθετήσεις της θα τασσόταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ του νομοθετήματος. Οπόταν α’ όλα έχει το πράσινο πανέρι, ιδεολογικός αχταρμάς που επηρεάζει και την απόφαση του κόμματος για τις Προεδρικές εκλογές αφού ο διαχωρισμός είναι…τριμερής.
  • Παρεμπιπτόντως όταν κάνετε εκδήλωση για να σώσετε τον Ακάμα και παρουσιάζονται μόνο 5-6 έμμισθοι καταδεικνύεται, αφενός ότι ως Οικολόγοι δεν σας ακολουθεί κανένας ή όπως το λένε στο χωριό του Πάμπου, δεν σας βάζει αυτί κανείς, για το μείζον αυτό θέμα, αφού η εκδήλωση που έγινε την περασμένη βδομάδα στην Λευκωσία από άλλες οργανώσεις ήταν πετυχημένη. Οπόταν καλά είναι να κάνετε εκδηλώσεις για να σας προβάλουν τα κανάλια αλλά πάντα είναι και το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ… ενδεχόμενο.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΤΗΝ Α. ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΚΠ. ΤΥΠΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

  • Επανέρχεται δριμύτερη η ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ αφού αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου στο επιτελείο Μαυρογιάννη. Οι διαβουλεύσεις σύμφωνα και με πράκτορα της ΞΥΠ διεξάγονταν στο παρασκήνιο εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αρκετά στελέχη του ΑΚΕΛ εξέφραζαν έντονες επιφυλάξεις στο ενδεχόμενο τέτοιου διορισμού, αφού συνέδεαν το κοινοβουλευτικό και κομματικό παρελθόν της Θεολόγου με αντιπαραθέσεις και διαφορετικές απόψεις που ενίοτε πλήγωναν το κόμμα της αριστεράς. Ωστόσο, φαίνεται ότι η επιμονή Μαυρογιάννη φαίνεται να κάμπτει τις αντιστάσεις και η Θεολόγου μετά το αποτυχημένο ΠΕΙΡΑΜΑ, να εισέλθει στο Κοινοβούλιο με την δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού, επανέρχεται με άλλο ρόλο στην πολιτική ζωή. Να μην φάει καμιά αδέσποτη από τους πρώην συνεργάτες της κυνηγούς είναι το θέμα, αφού οι πληγές των βουλευτικών είναι νωπές…

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΆ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

  • Έριξαν τα μαλλιά τους πίσω οι ΕΔΕΚίτες αλλά τα πράγματα είναι και πάλι ΖΟΦΕΡΑ. Η παρουσία πρώην (Βαρνάβα - Παπαδάκης) και νυν βουλευτών, όπως αυτοπροσώπως του ΚΩΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και δια αντιπροσώπου του ΗΛΙΑ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ, αλλά και στελεχών, του κόμματος προκαλεί νέα προβλήματα στον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ. Πως θα αντιδράσει είναι το θέμα; Θα επιχειρήσει να τους ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ καθότι συμμετείχαν σε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ εκδήλωση που καταφερόταν κατά της νόμιμα, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, εκλεγμένης ηγεσίας; Θα κλείσει τα μάτια και θα αφήσει την κατάσταση να εξελιχθεί με τους ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ να συνεχίσουν να μαζεύουν υπογραφές και να ζητούν νέο συνέδριο; Η κατάσταση έφθασε σε οριακό επίπεδο και πλέον ο Σιζόπουλος βρίσκεται σε δίλημμα και δύσκολα μπορεί να ξεφύγει από τον κυκεώνα των εσωκομματικών προβλημάτων. Η ανάμειξη διαγραφέντων, αποστασιοποιηθέντων και νυν βουλευτών και στελεχών είναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ που μάλλον θα επιφέρει αλυσιδωτές εκρήξεις και θα οδηγήσει το κόμμα σε ΠΕΡΙΔΗΝΗΣΗ. Πάντως ο Σιζό και το κονκλάβιο του ενδεχομένως να βρουν και ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ σε κάποιον εκ των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας μέχρις ότου καταλαγιάσουν τα πράγματα.
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Γιατί οι επιδημιολόγοι και Υπ. Υγείας δεν προειδοποιούν ή καλύτερα μεταφέρουν την ανακοίνωση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας ότι περισσότερο κίνδυνο για να προσβληθούν από την ευλογιά των πιθήκων έχουν όσοι ομοφυλόφιλοι άντρες επιδίδονται σε ανεξέλεγκτες ερωτικές συνευρέσεις; Προστατεύονται οι άνθρωποι με αυτό τον τρόπο. Σε άλλες περιπτώσεις οι τηλεπιστήμονες δεν έφευγαν από τα κανάλια. Τώρα γιατί σιωπούν; Συντηρητισμός;
  • ΥΓ: Κάθε φορά που ο λογιστής Πρόεδρος του Δ.Σ του ΡΙΚ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ και ο πρώην CEO του κουβαραστράδικου και νυν Γ.Δ του ιδρύματος ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΚΟΣ θα πηγαίνουν εκδρομή μετά σούβλας θα τους ακολουθεί κάμερα και θα παρουσιάζει την δράση τους. Και η σούβλα και τα άλλα εδέσματα στον Κορμακίτη από τον φίλο σας ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥΣΑ είναι πάντα μούρλια.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X