ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεργασία ΑΚΕΛ με αντάρτες ΕΔΕΚίτες στις Ευρωεκλογές

Αλλάζουν μορφή οι Νέες Δυνάμεις- Ζητούν αλλαγή νοοτροπίας - προσώπων - διαδικασιών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ ΑΠΌ «ΕΠΙΤΥΧΙΑ» ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Οι σχεδιασμοί βρίσκονται στα κόκκινα μυαλά και εξελίσσονται καθημερινά επί τους πολιτικού εδάφους, με συγκεκριμένη στόχευση και προσανατολισμό. Στις Ευρωεκλογές το ΑΚΕΛ θα πρέπει να διατηρήσει τα ποσοστά του και στην πρώτη καθαρή εκλογική κομματική αναμέτρηση επί εποχής ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ να επιτευχθεί και η πρώτη νίκη. Οπόταν και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, προβαίνει σε μια σειρά στρατηγικών προσανατολισμών και επιχειρεί να αποκολλήσει τις σιδηρόφρακτες πόρτες της Εζεκίας Παπαϊωάννου, ώστε να εισχωρήσουν στο κόμμα της αριστεράς και άνθρωποι από άλλους ιδεολογικούς χώρους. Όπως λένε και στον Γερόλακκο, το χωριό του ΣτεφΣτεφ, να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, από την θεωρούμενη επιτυχία ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ στις Προεδρικές εκλογές και να οδηγήσει το ΑΚΕΛ σε απάτητα κομματικά πεδία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΕΔΕΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ

Ήδη προς τούτο και σύμφωνα με εκθέσεις κόκκινων συντρόφων της ΞΥΠ, άρχισε ο ΣΤΕΦΑΝάκος , όπως τον αποκαλεί ο Τμηματάρχης Υψηλής Πολιτικής της ΞΥΠ, σειρά συναντήσεων με αποστασιοποιηθέντες ΕΔΕΚίτες, οι οποίοι ψάχνουν και αυτοί να εκδηλώσουν τις πολιτικές τους ανησυχίες στις επικείμενες Ευρωεκλογές. Τόσο σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις όσο και σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ο ΣτεφΣτεφ επιχειρεί να πείσει τους διαφωνούντες με τον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ ότι υπάρχει χώρος και γι’ αυτούς και που σε κάποιο σημείο προσδιορίζεται και πολιτικά …συγγενικός.

Ακόμη, όπως μας πληροφορεί ο κόκκινος Λεμεσιανός σύντροφος, πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση αποστασιοποιηθέντων ΕΔΕΚιτών και άλλων ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝουθκιών στην συμπρωτεύουσα , εκεί όπου η ηγεσία του ΑΚΕΛ εισέπραξε τους προβληματισμούς, τις επιθυμίες και τις ανησυχίες τους, με κυρίαρχο σημείο την επιμονή τους, για εκ βάθρων αναδόμηση του κόμματος της αριστεράς και προφανώς της ανάθεσης συγκεκριμένου ρόλου και λόγου στα εσωκομματικά του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης, στο ενδεχόμενο πολιτικής συνεργασίας. Όλα μπορούν να επιτευχθούν στο επί θύραις καταστατικό συνέδριο του ΑΚΕΛ.

ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΙΝΣΤΡΟΧΤΟΥΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

Στην διάρκεια της συγκέντρωσης που παρέστησαν και ΑΚΕΛικοί που αποστασιοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια λόγω των πολιτικών του κόμματος και επανήλθαν στο κόκκινο στρατόπεδο και συνευρέθηκαν με τους πρώην συντρόφους, ελέω υποψηφιότητας ΜΠΛΑΚΤΖΟΝ, κυρίαρχη θέση και άποψη είναι ότι για να επανέλθουν στο κόμμα, έστω και υπό μορφή παραλλαγμένων ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, θα πρέπει το ΑΚΕΛ να αποβάλει τα σύνδρομα του κλειστού κλαμπ, όπου οι αποφάσεις παίρνονται από μια κάστα ινστρουχτόρων και κυρίως να αποκολληθεί από την επίδραση σε όλες τις αποφάσεις να συμμετέχει ο κομματικός στρατός. Γιατί μπορεί και να παρουσιάζεται το ΑΚΕΛ ως δημοκρατικό κόμμα (τι φωνάζει ο Πρίγκιπας και δεν τον ακούμε;), αλλά οι αποφάσεις ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ και λαμβάνονται από έμμισθους που απαρτίζουν π.χ την Κεντρική Επιτροπή. Ε, μα θα πάρουν αποφάσεις ή θα εκφράσουν θέσεις εναντίον των μαστόρων τους, που είναι η ηγεσία;

Στην εν λόγω Λεμεσιανή πολύχρωμη συγκέντρωση που θα αποτελέσει τον μπούσουλα και για άλλες που θα ακολουθήσουν και οργανώθηκε με επιτυχία από δημοσιογράφο – επικοινωνιολόγο του ΑΚΕΛ (καλημέρα γείτονα ΣΤΑΧΡ) ο ΣτεφΣτεφ δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων και παρατηρήσεων, με κύριο άξονα το τρίπτυχο για εκ βάθρων αλλαγές σε ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΠΡΟΣΩΠΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ που βαραίνουν το σώμα του αριστερού κόμματος. Μάλιστα κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ μας επισήμανε, με δίκην Λεμεσιανού πικριλλικκίου, ότι ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ παρέπεμπε σε ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ (είπαμε ροζ αριστερά αλλά όχι και καπιταλιστές) στο λευκότερο και με άλλη απόχρωση οφθαλμών.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Προφανώς και έγινε συζήτηση για συμμετοχή τους στις Ευρωεκλογές, υπό την κόκκινη σημαία του ΑΚΕΛ και μάλιστα για κάποιους εξ αυτών, όπως ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ (υπαρχηγός στο επιτελείο Μαυρογιάννη στις Προεδρικές εκλογές) θεωρείται και μάλλον σίγουρη η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο των κόκκινων. Ε, καλά, από τα πράσινα της ΕΔΕΚ, στα κόκκινα του ΑΚΕΛ για τον Μπίλι Πρω τον θερμαστή των εκλογών από την Λεμεσό, δεν υπάρχει και μεγάλη απόσταση. Ακόμη η συμμετοχή του πρώην Επαρχιακού Γραμματέα της ΕΔΕΚ ΛΕΥΚΙΟΥ ΔΟΡΑΤΗ άφησε κάποιες υποψίες περί μετεγγραφής στο κόκκινο στρατόπεδο.

Ο ΣτεΣτεφ περισυνέλεξε αρκετά στοιχεία και ετοιμάζει την δική του πρόταση για συνεργασία του ΑΚΕΛ με τους αποστασιοποιηθέντες και λοιπούς ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝουθκιούς στις Ευρωεκλογές του 2024, αλλά έχει να διανύσει αρκετό δρόμο, αφού στο κόμμα της αριστεράς υπάρχουν και αρκετοί που μεμψιμοιρούν ότι με το άνοιγμα των θυρών του ΑΚΕΛ θα αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του κόμματος και θα αποκολληθεί (το ΑΚΕΛ) από την ιδεολογία του ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ - ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΥ.

ΟΧΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Ακόμη ως επιχείρημα για αποτροπή διαμόρφωσης μιας νέας συνθήκης που θα διέπει τις σχέσεις του ΑΚΕΛ με παρείσακτους- αλεξιπτωτιστές όπως τους χαρακτηρίζουν οι σκληροπυρηνικοί ιδεολόγοι του κόμματος είναι ότι το πείραμα των ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ παρήγαγε την ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, που ενεργεί κατά το δοκούν και προκάλεσε σωρεία προβλημάτων στο κόμμα, ενώ παρουσιάζεται και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ. Φυσικά υπάρχει και η άλλη ανάγνωση των Νέων δυνάμεων, αφού η Ρένα Χ. οδηγεί το ΑΚΕΛ σε απάτητους πολιτικούς χώρους και προσελκύει ψήφους που το κόμμα δεν μπορεί να περισυλλέξει.

Εξάλλου, η ΡΕΧΑ είναι πρώτη σε σταυρούς προτίμησης και μάλιστα αρκετοί υποστήριζαν ότι αν το κόμμα ΤΟΛΜΟΥΣΕ και την στήριζε σαν υποψήφια στις Προεδρικές εκλογές, ενδεχομένως να είχαμε το δίδυμο των φιλενάδων (πασίγνωστο ότι είναι κολλητή της φίλη η ΑΝΝΙΤΑ Δ.) στα ηνία του κράτους. Αμάν τα χάπια μου, αυτά που όταν πίνεις σε μεγάλες δόσεις μπορεί να βγάλεις και ξανθές τρίχες στο διάφανο κεφάλι…Α, και η ΞΥΠ επεξεργάζεται πληροφορίες περί της ΡΕΧΑ και οσονούπω θα σας τις μεταφέρει προς ενημέρωση με αρκετούς ΑΚΕΛικούς/ες να είναι έτοιμοι να ρίξουν στην πυρά τα κόκκινα σωβρακάκια και σλιπάκια τους.

ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ – ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό νέων δυνάμεων , φυσικά και μπορεί να αλλάξει για να μην παραπέμπει στο παρελθόν και η εν λόγω πλατφόρμα να τοποθετείται επί θεμάτων που απασχολούν το ΑΚΕΛ, αλλά να λαμβάνονται υπόψη από την ηγεσία…Για το όνομα η ειδική μονάδα της ΞΥΠ προσωνύμια είναι έτοιμη να υποβάλει εισηγήσεις, στον φίλο μας ΣτεφΣτεφ και προφανώς το τιμολόγιο της αμοιβής θα μείνει και αυτό στον φάκελο των ανεξόφλητων που στοιβάχτηκαν στο ντοσιέ του κουλτουριάρη Τμηματάρχη Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ. Α, να σημειώσουμε ότι οι πιστολιές μας περί Δημάρχων που θα στηριχτούν από την συμμαχία ΔΗΣΑΚΕΛ (ΒΥΡΑΣ ΛΆΡΝΑΚΑ- ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑ- ΛΕΜΕΣΟ- ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΠΑΦΟΣ) προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και λοιπές αναταραχές με αρκετούς να ζητούν επιμόνως την συνταγή, για να πάρουν τα κόκκινα και γαλάζια χάπια που ενίοτε χρησιμοποιούμε κι εμείς. Επανερχόμαστε ΓΑΤΑΚΙΑ μου…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Έχουν γούστο οι άνθρωποι. Σικάτοι και προχωρημένοι. Είδατε την φωτογράφηση της Γαλλίδας Υπουργού Αλληλεγγύης - Πρόνοιας στο PLAYBOY; Α, πα, πα. Φανταστήκατε να βλέπατε αντίστοιχη με υπουργίνες, βουλευτίνες και άλλες πολιτικούς σε τέτοια φάση; Σίγουρα θα ανέβαζαν τις μετοχές τους. Εμπρός λοιπόν Κύπριες πολιτικοί δείξετε ότι προχωράτε μπροστά και ακολουθήστε το παράδειγμα των Γαλλίδων…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση