ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συναγερμικοί (Υπουργοί) βάφονται Χριστοδουλιδικοί- 100 επιφανείς Φουλλικοί

Ο Καρούσος ζήτησε από τους συναδέλφους του να υπογράψουν ότι δεν θα γίνουν Υπουργοί Χριστοδουλίδη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ευχόμαστε Ψυχική και σωματική υγεία με αγάπη και ευτυχία. Προφανώς και όσο μας αφήνουν ήρεμους, όσα βιώνουμε καθημερινά από τους ταγούς μας, που περί άλλων τυρβάζουν κλεισμένοι στο χρυσό τους κλουβί…Προχωράμε λοιπόν με την υπόσχεση ότι θα καταγράφουμε πάντα όσα περιέρχονται στην αντίληψη μας χωρίς προκαταλήψεις και άνευ χρωματιστών γυαλιών. Όσοι δε επιχειρούν να μας κατατάξουν σε στρατόπεδα και να μας αποδώσουν ελατήρια, να τους πληροφορήσουμε ότι αυτά τα κόλπα δεν πιάνουν και δεν μπορεί κάποιος να μας επηρεάσει, γιατί δεν πήραμε από κανένα οτιδήποτε…

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ 100 ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ

• Σε αναβρασμό βρίσκονται λοιπόν τα επιτελεία αυτή την περίοδο, για να σχηματίσουν τον κατάλογο με τους 100 προτείνοντες - υποστηρικτές που πρέπει να παρουσιαστούν με την υποβολή υποψηφιοτήτων την ερχόμενη Πέμπτη. Κι αν η ΤΣΕΛΕΣΤΙΝΑ ΝΤΕ ΠΕΤΡΟ πρωτοπορεί, καλώντας τους υποστηρικτές της να την αναζητήσουν σε ξενοδοχεία για να δηλώσουν την στήριξη τους, στα επιτελεία των μεγαλύτερων έχουν ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, αφού επιθυμούν μέσω των 100 υποστηρικτών να περάσουν τα δικά τους μηνύματα. Θεωρούν ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι ότι ο εν λόγω κατάλογος αποτυπώνει την αποδοχή τους σε συγκεκριμένα στρατόπεδα και τους προσδίδει την έξωθεν καλή μαρτυρία για την διείσδυση τους στο ευρύ φάσμα της κοινωνίας.

ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

• Οι πλέον περιζήτητοι και προβληματισμένοι έως και στριμωγμένοι αυτή την περίοδο είναι όσοι ανήκουν στο γαλάζιο στρατόπεδο, αφού δέχονται πιέσεις - ενίοτε και αφόρητες - για να τοποθετηθούν σε ένα εκ των καταλόγων των ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ – ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Κάποιοι εξ αυτών το κάνουν με ενθουσιασμό, άλλοι κρύβονται και ορισμένοι εκ των Συναγερμικών παρατείνουν τις Χριστουγεννιάτικες τους διακοπές για να εορτάσουν τα Θεοφάνεια εκτός Κυπριστάν. Όπως πληροφορούμαστε οι κατάλογοι είναι σχεδόν έτοιμοι και απομένουν επιπρόσθετες πινελιές, που θα μετατρέψουν τον καμβά, σε έργο Βαν Γκόγκ.

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΚΑΔΗΣ - ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

• Τέτοιες πινελιές για το στρατόπεδο Χριστοδουλίδη θεωρούνται επιφανείς Συναγερμικοί πρώτης γραμμής – νυν και πρώην αξιωματούχοι του κυβερνώντος κόμματος- που θα προσδώσουν το αναγκαίο χρώμα στον κατάλογο και θα πείσουν ότι ο τέως ΥΠΕΞ είναι γνήσιος Συναγερμικός. Ακόμη σ’ αυτόν τον κατάλογο θα περιέχονται και προσωπικότητες από παραγωγικούς τομείς, από τον κόσμο των γραμμάτων και τεχνών, απλοί πολίτες και εργαζόμενοι και προφανώς σημαίνοντες άνθρωποι που ανήκουν και στα κόμματα που στηρίζουν τον ΝικΧρι. Ωστόσο, το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τον Χριστοδουλίδη είναι να καταφέρει να εντάξει στον κατάλογο και κάποιο εκ των Υπουργών της Κυβέρνησης Αναστασιάδη. Το εν λόγω ΜΠΑΜ στον προεκλογικό ενδεχομένως να γίνει τις επόμενες μέρες με ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Υπουργού Γεωργίας ΚΩΣΤΑ ΚΑΔΗ, ενώ απομακρυσμένο είναι να τον ακολουθήσει ο Υπουργός Παιδείας ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ.

Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΝΙΚΧΡΙ

• Προς την παραίτηση Υπουργών της Κυβέρνησης ΝΙΚΑΡΟΥ, ΣΥΝΕΤΕΙΝΕ και η πρωτοβουλία, του εσχάτως αυτοανακηρυχθέντα σε ΗΓΕΜΟΝΑ του ΔΗΣΥ Υπουργού Μεταφορών ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟΥ, ο οποίος και κυκλοφόρησε την περασμένη Τετάρτη κατά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου μανιφέστο-κείμενο, με το οποίο καλούσε τους συναδέλφους του Υπουργούς να υπογράψουν ότι δεν θα γίνουν Υπουργοί της Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη. Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ, κλιμάκιο Προεδρικού, αρκετοί Υπουργοί ΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ από το ΘΡΑΣΟΣ του Αγιανναπίτη Τζον Καρ που αίφνης είδε τον εαυτό του, σαν τον μέγα στρατηλάτη που θα καθοδηγήσει την Κυβέρνηση. Φαίνεται του υποσχέθηκαν ότι θα του δώσουν πόστο στον ΔΗΣΥ, κι αυτός το πίστεψε και έγινε όργανο του κονκλαβίου ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Υφυπουργός παρά τω Προέδρω) και λοιπών Προεδρικών.

ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ ΨΙΝΑΚΗ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ

• Όλοι φυσικά περιμένουν να ολοκληρωθούν οι διακοπές του ΝΙΚΑΡΟΥ στο κλεινόν άστυ και ειδικότερα στα πολυτελή διαμερίσματα του Κολωνακίου, όπου εντοπίστηκε από πράκτορες της ΞΥΠ να περνάει συν γυναιξί και τέκνοις, μαζί και με φίλους του, όπως ο ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ τις μέρες των εορτών. Έτσι για να επιβεβαιωθεί το άσμα του μέγιστου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΗΤΣΑΚΗ, «λαός και Κολωνάκι» ή και η ρήση «πέσμου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι». Γκλαμουράτος ο Πρόεδρος μας ρε Ευρωττοπουζοκυπραίοι… Μέχρι και το διάγγελμα του μαγνητοσκόπησε 15 μέρες προηγουμένως, αφού θα έπρεπε να κάνει μακράς διάρκειας Χριστουγεννιάτικες διακοπές

• ΟΙ 100 ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΥΛΛΗ ΘΑ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ

• Όσον αφορά τον κατάλογο του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ με τους 100 υποστηρικτές, ο πράκτορας της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στην Πινδάρου, με το προσωνύμιο μαμμόθρεφτο Λευκωσιατούι, επισημαίνει ότι είναι σχεδόν έτοιμος και περιλαμβάνει Πρώην Υπουργούς και αξιωματούχους της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, εμβληματικά στελέχη του ΔΗΣΥ, επιχειρηματίες και νέους ανθρώπους, αλλά και προσωπικότητες που έλκουν την κομματική τους ιδιότητα από ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ. Στόχος είναι να καταδειχτεί ότι η πλειοψηφία των 100 του Φούλη είναι ορίτζιναλ Συναγερμικοί και αποτυπώνουν όλες τις τάσεις του κόμματος, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους.

• Όπως αναφέρεται από την Πινδάρου ο κατάλογος των 100 θα έχει και κάποιες εκπλήξεις που θα προκαλέσουν αίσθηση αφού σ’ αυτόν θα περιλαμβάνονται Συναγμερικοί που αποστασιοποιήθηκαν ή είχαν κάποιες διαφορές με τον ΦΟΥΛΛΗ, αλλά τώρα στρατεύονται δίπλα από τον Πρόεδρο του κόμματος.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ - ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ

• Όσον αφορά το στρατόπεδο ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ο κατάλογος των 100 είναι έτοιμος με κύριο χαρακτηριστικό του ότι οι ΑΚΕΛικοί αποτελούν την μειοψηφία, αφού στόχος είναι να καταδειχτεί ότι ο ΜπλακΤζον είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και δεν χειραγωγείται από το ΑΚΕΛ. Η προσπάθεια είναι συνεχής και επίπονη και ο ΜπλακΤζον είναι ευχαριστημένος από την αποδοχή των 100 να συμπεριληφθούν στους υποστηρικτές, με τους επιτελείς του να αναφέρουν ότι θα κάνουν την έκπληξη, αφού το χρώμα δεν είναι κόκκινο, αλλά κάτι σαν ουράνιο τόξο.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η υποτίμηση των τηλεθεατών από τα κανάλια μέχρι πότε θα συνεχιστεί, χωρίς η Αρχή ραδιοτηλεόρασης να παρεμβαίνει για το επίπεδο και την ποιότητα των παρεχόμενων προγραμμάτων; Τι ήταν αυτά τα κατασκευάσματα που παρουσίασαν στον κόσμο την παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου συνήθως ψυχαγωγούνται οι μάζες πολιτών, που δεν έχουν την ευχέρεια να πληρώσουν αρκετά για ρεβεγιόν; Κονσέρβες, προχειρο-κατασκευές, με ανακύκλωση προσώπων και με ψευτο-διάθεση για υποδοχή της νέας χρονιάς με εκπομπές που μαγνητοσκοπήθηκαν προ δεκαημέρου. ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ που κατέστησαν ενοχλητικές για τους τηλεθατές που αναμένουν να ψυχαγωγηθούν. Κυρίως δε οι καναλάρχες που πιστεύουν, όπως και οι πολιτικοί, ότι απευθύνονται σε ΚΑΦΡΟΥΣ που τα τρώνε όλα αμάσητα.

• ΥΓ. Μόνο στο Κυπριστάν και ενδεχομένως και στην Μποτσουάνα, γιατί έκαναν εισβολή οι κροκόδειλοι, δεν διοργάνωσαν οι πρωτεύουσες κάποια εκδήλωση για υποδοχή του νέου χρόνου. Φαίνεται ότι και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν κλείσει διακοπές στο Παρίσι και σε άλλους προορισμούς και δεν ήθελαν να εμπλακούν σε τέτοιου είδους χωρκατιλίκκια κατ’ αυτούς. Το άππωμα και η περιφρόνηση των πολιτών είναι άνευ προηγουμένου. Μοιάζετε με ανθρώπους που έκτισαν καινούριο σπίτι- όπως αυτοβαυκαλίζεστε για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν - και δεν θέλουν να κάνουν πάρτι μπας και λερώσουν οι επισκέπτες τα χαλιά…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X