ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκεκαλυμμένα Μαυρογιάννη οι Οικολόγοι - Οπεκ - ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ… Αχιλλέα

Ετοιμάζεται για επαναφορά ο Περδίκης - Αβέρωφ ψηφίζουν Β’ Γύρο οι Αχιλλειδείς

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Στροφές που ζαλίζουν, υπόγειες συναλλαγές που ταράζουν τα μυαλά και όλα με σαφή στόχο να εξασφαλιστεί θέση στην εξουσία. Γιατί πρέπει όλοι να γνωρίζετε ότι πέραν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ του τόπου, με την ψήφο σας θα δώσετε ή καλύτερα θα αποκαταστήσετε αρκετούς ανθρώπους που περιτριγυρίζουν τους υποψηφίους και προσδοκούν ότι θα τους ρίξει μια ματιά την επόμενη μέρα των εκλογών. Όλοι περιμένουν κοκαλάκι από την εξουσία… Οπόταν για αρκετές εκ των πολιτικών κινήσεων που διαδραματίζονται μπορείτε να δώσετε και τις ανάλογες ερμηνείες, αν πάντα σκέφτεστε το μερίδιο που προσδοκεί ο καθένας ότι θα αποκομίσει από την εκλογή του ημέτερου του.

ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ - ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ - ΞΑΝΘΟΥ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΝ ΠΡΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Κάπως έτσι ή και παράλληλα νοιώθουν και οι πράσινοι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, που βλέπουν την κλιματική αλλαγή στην ανθρωπότητα να τους συμπαρασύρει κι αυτούς μέσω ακραίων πολιτικών φαινομένων. Προσπαθούν να αποκομίσουν μερίδιο εξουσίας αλλά φαίνεται ότι θα αρκεστούν στο παρασκήνιο και στην ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ στήριξη υποψηφίου. Ειδικότερα η ηγεσία με τον Πρόεδρο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ, την βουλευτή ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, αλλά και την κοινοβουλευτική συνεργάτιδα και ηγετικό στέλεχος ΕΦΗ ΞΑΝΘΟΥ, οδηγούν μέσω παρασκηνιακών διαβουλεύσεων και προτροπών τους Οικολόγους προς τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ και του παρέχουν όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για τα εσωτερικά του κόμματος, έτσι ώστε να καταφέρει να προσεγγίσει τους Οικολόγους. Η συνεργασία και συμμαχία Θεοπέμπτου – Ατταλίδου με το ΑΚΕΛ σε κοινοβουλευτικό επίπεδο δεν μπορεί να αποκρυβεί - καλυφθεί, αφού σε μείζονα θέματα βρίσκονται στο πλευρό του κόμματος της αριστεράς, οπόταν και δεν θα παρέλειπαν στην προκειμένη περίπτωση, να συμπορευτούν με τον εκλεκτό τους στις Προεδρικές εκλογές.

Αν και δεν κατάφεραν να πείσουν αρκετούς ψηφοφόρους των Οικολόγων, όπως καταδεικνύουν και οι δημοσκοπήσεις, να τους ακολουθήσουν, εντούτοις επιμένουν να υποβοηθούν τον Μπλακτζον, ορισμένες φορές δε και εντελώς άγαρμπα, αφού προσκρούουν στην σφοδρή άρνηση των Πρασίνων της βάσης. Όμως η κόκκινη γραμμή ΑΚΕΛ - Οικολόγων χτυπάει συνεχώς, γιατί άλλες ήταν οι υποσχέσεις που δόθηκαν από Θεοπέμπτου – Ατταλίδου - Ξάνθου στους επιτελείς του Μαυρογιάννη. Και σε μια περίοδο που κυνηγούν και την τελευταία ψήφο οι ΑΚΕΛικοί χρειάζονται και μερίδιο από τους Οικολόγους να προστεθεί στο πάζλ, αφού πέραν από την ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του ΑΚΕΛ, το δασκαλούι που τον Αγρό δεν διεισδύει σε άλλους κομματικούς χώρους.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ Ο ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Όλα αυτά τα οσμίστηκε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ, εξ ου και με άρθρο του το περασμένο Σάββατο στον Φ, υπερασπίστηκε την απόφαση του κόμματος για κατά βούληση ψήφο. Ε, δεν θα άφηνε σε καμία των περιπτώσεων ο Περδίκης να ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΟΥΝ το πράσινο άρμα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση οι Παμπουίνος - Αλέκα και να εδραιωθούν στην βάση του κόμματος. Πάντως ο πράκτορας της ΞΥΠ που ασχολείται με τους Οικολόγους και φέρει το προσωνύμιο ΑΧΤΑΡΜΑΣ, επιμένει στις πληροφορίες του, ότι ο Περδίκης ετοιμάζει ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΟΔΟ και θα διεκδικήσει την Προεδρία των Οικολόγων σε Έκτακτο Παγκύπριο συνέδριο μετά τις εκλογές του Φεβρουαρίου. Όπως ερμηνεύει και η αξεπέραστη ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ στο παραδοσιακό της άσμα «Οοο περτίτζι μου μιτσόστομο που πας κακαριστώντας / εν με θωρείς που σε βουρώ που τάπισον κλαμόντας». Ουουου, η Ατταλίδου και οι φίλες της θα ένοιωσαν ανατριχιαστικά σοκ από το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΩΡΚΑΘΚΙΟ, οπόταν και γι’ αυτό ακούει Περδίκη και τρομάζει…

Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

Α, μην ξεχάσουμε και το ωραίο στιγμιότυπο που κατάγγειλαν οι Οικολόγοι περί κλοπής ηλεκτρονικού υπολογιστή από τα γραφεία τους και την επιστροφή του φορτωμένο με κακόβουλο λογισμικό. Καλά, μέχρι και οι κλέφτες των Οικολόγων είναι φλούφληδες, χάχες. Έκλεψαν και ήθελαν να τους παρακολουθούν με τέτοιο ερασιτεχνικό τρόπο; Εμένα πάντως μου θύμισε η ιστορία, την Μαριού την συμμαθήτρια μου στο Δημοτικό, που σε κάθε ερώτηση του δασκάλου, φώναζε τσιριχτά «εγώ κύριε, εγώ κύριε». Ε, αφού ήταν στην επικαιρότητα οι παρακολουθήσεις είπαν και οι Οικολόγοι να το παίξουν θύμα. Ε, μα και οι κλέφτες είναι αθκιασεροί πλέον. Να μην παρακολουθούν τους ΓΙΓΑΝΤΕΣ της πολιτικής με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. Θα καθορίσουν με τις επιλογές τους το μέλλον την ανθρωπότητας. Έλεος λυπηθείτε μας…

ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΒΕΡΩΦ - ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΧΙΛΛΕΑ Δ.

Πως το είπε εμμέσως αλλά σαφέστατα, ο νεαρός Κάρουλλας που εκπροσωπούσε το επιτελείο ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ στην δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ; Αφού δεν έχουν πιθανότητες επιτυχίας στον Β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, να αποχωρήσουν και να χρίσουν υποψήφιο τον Αχιλλέα, όχι από το Κάιρο που άδει περιπαθώς ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ στο άσμα του, αλλά από την Λευκωσία. Και αφού περιπλεχτήκαμε στις μελωδίες να αφιερώσουμε στον Κάρουλλα το άσμα του ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥ (ερμηνεύει και ο ΔΑΚΗΣ) «όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα / φύγατε νωρίς, νωρίς, η χειμωνιά μη σας βρει / κι έμεινα μονάχος δίχως όνειρα / μόνο μου με βρήκε η βροχή».

ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΝ ΟΠΕΚ Ο ΥΙΟΣ ΛΕΛΛΟΥ

Αρκεστείτε στην στήριξη του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ που συνασπίστηκε γύρω από τον Αχιλλέα Δ. και μην ονειροβατείτε σαν κλασικοί αιθεροβάμονες. Το οποίο ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ θα δώσει και επίσημα την ΒΟΥΛΑ στην στήριξη του, μέσω της πλατφόρμας που συμμετέχουν και ονομάζεται Όμιλος Προβληματισμού για Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας (ΟΠΕΚ) σε συνεδρία τους αύριο Τετάρτη. Ε, αφού τα κοπέλια του ΟΠΕΚ (καλημέρα ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΙΕΡΙΔΗ - ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΚΟΥ) εργάζονται εδώ και καιρό δίπλα στον Αχιλλέα Δ., οπόταν και ο όμιλος θα συμπαραταχθεί και επίσημα, μπας και δώσει κάποια ώθηση στον υιό του Λέλλου.

Δύσκολα τα πράγματα για τον Λευκωσιάτη δικηγόρο, αφού δεν τον γνωρίζουν στο Κυπριστάν, την δράση του πέραν από τις δικηγορικές του πράξεις, με την κοινωνία να είναι διστακτική για να τον στηρίξει. Ας αρκεστεί με το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ (Αμμόχωστος για την Κύπρο - ΟΠΕΚ) και ας περιμένει μέχρι τις Ευρωεκλογές. Όσον αφορά τον Β’ Γύρο θα στηρίξουν οποιοδήποτε περάσει εκτός από τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, κατά προτίμηση ΦΟΥΛΗ, αφού ο Μπλακτζον εκφράστηκε δημόσια ως ψηφοφόρος του ΟΧΙ.

ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ

Έχουμε χρόνο μέχρι τότε και οι επιτελείς του Αχιλλέα Δ. μάχονται στον ωκεανό εν μέσω κροκοδείλων, φωνάζοντας εναγωνίως να τους ακούσουν, αλλά οι ψηφοφόροι περί άλλων τυρβάζουν. Δύσκολες και δύστροπες έως και ψυχοφθόρες καταστάσεις η πολιτική και οι εκλογές Αχιλλή και δεν είναι αίθουσες δικαστηρίων, που αγορεύεις και τελειώνοντας παίρνεις και ένα κάρο Ευρώ. Εδώ δίνεις και δίνεις, χρήμα και ψυχή, ρίχνοντας τα στον λάκκο και με ως αποτέλεσμα κάποια στιγμή, να συνειδητοποιείς ότι έχασες παρά πολλά παρά κέρδισες κάτι… Και εσείς οι ευπαίδευτοι δικηγόροι, όπως αποκαλείστε μεταξύ σας, γνωρίζετε ότι αν χάσεις στο πρωτόδικο δικαστήριο θα προσφύγεις και στο Ανώτατο. Στην πολιτική και στις εκλογές καταδικάζεσαι χωρίς δικαίωμα έφεσης.

 

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Το ΘΡΟΝΟΣ ΚΑΠ (πρωτάθλημα κατάληψης Αρχιεπισκοπικού Θρόνου) άρχισε εδώ και καιρό, οπόταν τα επιτελεία κάνουν τις τελευταίες ευλογημένες επαφές τους. Φυσικά και κανένας πολιτικός δεν θα αναμιχθεί αφού το ποίμνιο θα οδηγηθεί σε άλλη μάντρα τώρα για να φάει. Μέχρι τον Φεβρουάριο υπάρχει καιρός για να πάει στο δικό τους μαντρί. Και είναι τόσο ατίθασα αυτά τα αρνιά ελευθέρας βοσκής…

ΥΓ: Μας προετοίμαζε ο τηλε-αστέρας - μετεωρολόγος ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ότι θα ερχόταν η ΕΥΑ η νταρντάνα με τα χυμώδη προσόντα της και θα μας συμπαρέσυρε Τελικά μας προέκυψε το γλυκό Ευάκι ή αν θέλετε η Ευούλα η τσαχπίνα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στο Κυπριστάν όσοι έχουν θέσεις, αξιώματα θέλουν να φοβίζουν τον κόσμο με υπερβολές;

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X