ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον προεκλογικό ρίχνονται οι Φουλλικοί Υπουργοί - οι μάγκες ΑΗΚτζήδες τράπηκαν σε φυγή

Κασουλίδης - Πελεκάνος στην ΔΟΞΑ για την δόξα Αβέρωφ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 • Η προσωρινή διακοπή στον προεκλογικό αγώνα που παρατηρείται ελέω και του ΘΡΟΝΟΣ ΚΑΠ προσέφερε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία στα επιτελεία και κονκλάβια να σχεδιάσουν επί χάρτου τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν από την ερχόμενη βδομάδα και πάντα με δεδομένο ότι στις γιορτές των Χριστουγέννων όλοι είναι πιο χαλαροί… Αντιλαμβάνονται ότι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, αφού διακυβεύονται πολλά και κυρίως το ντέρμπι της εισόδου στον Β΄ Γύρο των προεδρικών εκλογών, με αντιπάλους τους ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Οπόταν κατά το λαϊκό άσμα πρέπει να μπουν όλα τα μωρά στην πίστα για να χορέψουν μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΝΙΚΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ

• Έτσι και στο επιτελείο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, το επόμενο διάστημα θα παίξουν ένα από τα σημαντικότερα ατού - βέλη που έχουν στην φαρέτρα τους και θα το χρησιμοποιήσουν αναλόγως. Της ενεργότερης παρουσίας των Υπουργών σε προεκλογικές συγκεντρώσεις και συζητήσεις έτσι ώστε να δοθεί η αναγκαία ώθηση στην υποψηφιότητα Φούλλη. Σημειώνεται, ότι δόθηκε το πράσινο φως και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα μπαίνει δυναμικότερα στον προεκλογικό, συν γυναιξί, αλλά χωρίς ακόμη τα τέκνα. Ο ΝΙΚΑΡΟΣ έγινε αναφανδόν Φουλλικός - τουλάχιστο στο προσκήνιο- και έτσι αναθάρρησαν και οι Υπουργοί του, που δίνουν με όλες τις δυνάμεις τους την μάχη.

ΚΑΣΟΥΛΙΔΗΣ - ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΒΕΡΩΦ

Ήδη το πλάνο καταστρώθηκε και κάθε Υπουργός έδωσε στο επιτελείο τις περιοχές επιρροής του, για να καταστρωθεί και το σχετικό πρόγραμμα. Όπως π.χ ο Υπουργός Εξωτερικών ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗΣ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ και ο εκπρόσωπος τύπου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που την ερχόμενη Δευτέρα θα εκδράμουν στο σωματείο «ΔΟΞΑ» Στροβόλου, όπου και θα προβούν σε πολιτική ενημέρωση. Ε, υπάρχει μεγαλύτερο πολιτικό θέμα από την μάχη των Προεδρικών εκλογών; Κασουλίδης και Πελεκάνος έχουν επιρροή στον Δήμο Στροβόλου από τα πανάρχαια χρόνια, και προσδοκάτε ότι θα μεταπείσουν και τους ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΥΣ. Όπως λέει και κάποιος Στορβολιώτης ταγός, (όχι ο Δήμαρχος ΑΝΤΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ),  Κασουλίδης- Πελεκάνος στην ΔΟΞΑ για την δόξα Αβέρωφ.

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΑΝΤΡΙ - ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΛΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

• Κάτι αντίστοιχο θα γίνει από την ερχόμενη Δευτέρα και σταδιακά σε όλη την επικράτεια, όπου Υπουργοί συνοδευόμενοι από βουλευτές και πολιτειακούς αξιωματούχους θα επιδοθούν εις άγρα ψήφο ή αν προτιμάτε, θα επιχειρήσουν να επαναφέρουν τα αρνιά στο γαλάζιο μαντρί. Σημειώνεται ότι στο στρατόπεδο ΦΟΥΛΛΗ, παρά το ότι οι δημοσκοπήσεις φωτογραφίζουν, ότι βρίσκονται στην ίδια ευθεία Αβέρωφ Νεοφύτου και Αντρέας Μαυρογιάννης, εντούτοις οι γαλάζιοι πιστεύουν ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ, ότι θα είναι στον Β’ γύρο των προεδρικών εκλογών. Στηρίζονται στην αυξανόμενη συσπείρωση των συναγερμικών, θεωρώντας ότι μπροστά στην κάλπη θα σκεφτούν και πάλι τον ΔΗΣΥ. Ακόμη στις ασκήσεις επί χάρτου και στις μετρήσεις που διενεργούν οι ίδιοι και βρίσκονται καλά φυλαγμένες στο πάνω συρτάρι του γραφείου του Φούλλη, παρατηρούν στασιμότητα στην συσπείρωση του ΑΚΕΛ και με δεδομένο ότι ο ΜπλακΤζον, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του δεν καταφέρνει να πάρει ψήφους από τον κεντρώο χώρο, θεωρούν ότι ο πρώτιστος στόχος για να κερδίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ των εκλογών είναι εφικτός και υλοποιήσιμος.

ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

• Όπως σας ενημερώσαμε προ ημερών ο Μαυρογιάννης και το επιτελείο του, αντιλήφθηκαν την εγγενή δυστοκία να πάρουν ψήφους από άλλους κομματικούς χώρους, προχώρησαν στην απομάκρυνση από κάθε είδους προεκλογικές συζητήσεις,  συγκεντρώσεις και επαφές όλους τους ΑΚΕΛικούς που στρατεύονται στο αρχηγείο της Γρίβα-Διγενή. Έτσι μετά τους ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ - ΛΑΖΑΡΟ ΛΑΖΑΡΟΥ σε τηλεοπτικό πάνελ εμφανίστηκε και η ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ενώ το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστούν και άλλα μαυρογιαννούθκια που δεν είναι κόκκινα, αλλά διαφόρων χρωματισμών και ποιοτήτων (λες και θα πωλήσουν υφάσματα για να ράψουν φουστίτσες).

ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΛΕΟΝΤΙΟΣ – ΠΑΡΡΑΣ ΗΡΘΕ Η ΓΑΤΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

• Αφού όπως φώναζε ο αρχι- επιτελάρχης, το αμερικανάκι που διατείνεται ότι δεν έχασε εκλογές ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ φύγετε όλα τα ΚΟΚΚΙΝΑ και ΑΚΕΛικά από τον προεκλογικό αγώνα. Μακριά ωρυόταν διαφορετικά δεν θα πάρουμε ψήφο από κεντρώο χώρο. Τι να κάνουν και τα βρεγμένα κόκκινα γατάκια, ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ και ο ΠΑΡΡΑΣ, πήραν τα ΑΚΕΛικά τους σημειωματάρια και κρύφτηκαν στα γραφεία τους, μονολογώντας. Τελικά είναι μίασμα να είσαι ΑΚΕΛικός ακόμη και σε υποψηφίους που το κόμμα στηρίζει και δίνει το κόκκινο του αίμα; Για χάρη της γάτας Θεολόγου απομακρύνθηκαν βιαίως τα πληγωμένα αγόρια… Ο δε ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ εσιώπα…

• ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ - ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;

• Πάμε και στην ωραία. Καλά αυτοί οι Βέλγοι δεν έχουν κουμπάρους, φίλους, κόμματα που τους βοήθησαν να πάρουν προαγωγή ή θέλουν ρουσφέτι, ώστε να επέμβουν και να κλείσουν την υπόθεση με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ στο ευρωκοινοβούλιο; Ούτε καν δελεάζονται από τα χρήματα για να τα πάρουν και να σταματήσουν τις έρευνες;  Μα και αυτός ο Εισαγγελέας τους. Α, πα, πα κύριε Κλιζέ μου ή πως σε λένε. Χαλάς την πιάτσα. Καλά ρε κουμπάρε Κλιζέ, δεν γνωρίζεις στα γαλλικά – φλαμανδικά – αγγλικά ή τέλος πάντων ποια γλώσσα μιλάτε, την φράση της αργούς, «σιώπα να περάσουμε» ή να φοβάσαι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σας ή τον βασιλιά ,ότι θα σου ρίξουν κανένα χαρτοκόπτη (ε, καλά το τασάκι είναι Ευρωττοπουζοκυπριακή χωρκάτικη εφεύρεση).

ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΕΥΑ

• Αποδείχτηκε πάντως ότι στο κράτος των Βρυξελλών κατοικοεδρεύουν αρκετοί χαραμοφάηδες, που μόνη της έγνοια είναι το σόου και το χρήμα, άσπρο - μαύρο - γαλάζιο - κόκκινο και δεν τους ενδιαφέρουν οι πολίτες της Ευρώπης. Μην τα χάσουν όλα τα όρνεα, ιδιαίτερα αυτή η Φον ντερλάιεν που το βλέμμα της παραπέμπει σε κάποιους είδους συνενοχή, φόβο για τα επόμενα που θ’ ακολουθήσουν. Για να δούμε, ποιοι θα κάτσουν φυλακή μαζί με το Ευάκι. Α, τώρα καταλάβαμε. Όταν ο φοβερός μας μετεωρολόγος ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, έκανε τις παραστάσεις του στα μίντια παρουσιάζοντας την τρομακτική κακοκαιρία ΕΥΑ που θα σάρωνε τα πάντα, και τελικά αποδείχθηκε ήπια και γλυκιά, την Καιλή είχε στο μυαλό. Ε, μα τυφώνας είναι το Ευάκι..

ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ

• Επιμένουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης να μην ενημερώνουν την κοινωνία, ότι ο εγκέφαλος του σκανδάλου ήταν αριστερός Ευρωβουλευτής, πρόεδρος επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και επικεφαλής ΜΚΟ για την γενοκτονία - και προσέξτε παρακαλώ - κατά της ατιμωρησίας ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ και η Καιλή, ΠΑΣΟΚ - σοσιαλίστρια. Τα χάπια μου ρε τα κόκκινα. Όλο το πακέτο του γνήσιου προοδευτικού, διεθνιστή προστάτη των λαών κατά των μονοπωλίων. Ακούστε και την υπεράσπιση που η ΞΥΠ νομικοί σύμβουλοι εισηγούνται προς τους κατηγορούμενους και δικηγόρους τους. «Μετά την κατάρρευση της Ρωσίας λόγω πολέμου με Ουκρανία, οι ΗΠΑ βάζουν και τους επόμενους στο στόχαστρο προς διάλυση. Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση που θα αλωθεί και θα χάσει την αξιοπιστία, δυναμικότητα της, λόγω σκανδάλων. Εξ ου και ο αριστερός ευρωβουλευτής και η σοσιαλίστρια ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΑΝ τα χρήματα από Κατάρ. Για να αντισταθούν στις επιβουλές των ΗΠΑ. Καλό σύντροφοι.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τι έπαθαν οι μάγκες συνδικαλιστές της ΑΗΚ; Όπως περιγράφει και το άσμα «οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνο». Ανέκρουσαν πρύμνα ή αν προτιμάτε τράπηκαν εις άτακτο φυγή, αφού δεν μπορούσαν να αντέξουν την πίεση και το βάρος της αντίδρασης της κοινωνίας. Τα συνδικαλιστικούθκια της φακής, έτρεξαν στα γραφεία τους και κρύφτηκαν για να απολαύσουν το καθισιό τους σε βάρος των εργαζομένων της ΑΗΚ που παλεύουν καθημερινά. Ξαφνικά, ξέχασαν τα προβλήματα και συναίνεσαν. Να επισημάνουμε ότι καταλυτικό ρόλο στο παρασκήνιο, σύμφωνα με πράκτορα της ΞΥΠ έπαιξε και ο Γ.Γ της ΟΗΟ ΣΕΚ ΑΝΤΡΕΑ ΗΛΙΑ, που έπεισε τους συνδικαλιστές να οπισθοχωρήσουν, γιατί το βάρος της διακοπής ρεύματος ήταν δυσβάστακτο για τους ώμους τους

• ΥΓ. Πώς να μην συντριβεί η ΚΡΟΑΤΙΑ από τον ΜΕΣΙ και την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, όταν την υποστήριξε δημόσια στο ΡΙΚ, η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, ‘άλλως Ρένα του Χαμπή. Όσο για την αποτυχία της Βραζιλίας, ψάξτε στην υποστηρίκτρια της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, άλλως ΑλΑττά που είναι φανατική οπαδός. Α, μάνα μου, ευτυχώς που δεν ξέρουν πότε είναι τα γενέθλια μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X