ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στοιχεία που τσουρουφλίζουν Μακάριο Δ. καταθέτει ο ΝΙΚΑΡΟΣ στην Αρχή Διαφθοράς

Η σύγκρουση μεγατόνων των άλλοτε συνεργατών- πρωθιερέων του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ - Κοντά για 100στη φορά στην εξεύρεση υποψηφίου ο ΔΗΣΥ για Λάρνακα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 1 ΕΚ ΕΥΡΩ;

Ποιος θα καεί περισσότερο είναι το θέμα. Ποιον θα κάψει το πόρισμα της Αυστραλής δικηγόρου που μισθώθηκε από την Αρχή Πάταξης κατά της διαφθοράς, για να διεξαγάγει έρευνα, βάσει του βιβλίου «κράτους- μαφία» του ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ και των κατηγοριών που προκύπτουν κατά του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ; Βρισκόμαστε μπροστά σε δικαστικό - πολιτικό θρίλερ, που η έκβαση του ενδεχομένως να αλλάξει πολλά και να μάθουμε περισσότερα, για την δράση του κονκλαβίου του ΝΙΚΑΡΟΥ την εποχή της παντοδυναμίας του. Αν επαληθευτούν οι κατηγορίες που περιέχονται στο βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη, τότε θα βρισκόμαστε μπροστά στην δίνη μιας πρωτόγνωρης για την κοινωνία και τον τόπο ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ, όπου τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κατηγορείται για ΔΙΑΦΘΟΡΑ, με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα, μέχρι και ΦΥΛΑΚΙΣΗ. Σε αντίθετη περίπτωση και αν ο συγγραφέας δεν ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ με αδιάσειστα στοιχεία τις κατηγορίες του και όχι με αναφορές «άκουσα που το έλεγαν», «μου είπε κάποιος» « πίεσε την Βουλή να ψηφίσει νόμο για να βοηθηθούν οι Ρώσοι πελάτες του», «ο συνεργάτης του τα έπαιρνε από κάποιο Ρώσο», τότε μάλλον ο Μακάριος Δ. θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστιες αγωγές λιβέλων που θα ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο Ευρώ…

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ ΝΙΚΑΡΟΣ - ΜΑΚΑΡΙΟΣ

Εμείς ως ΞΥΠ παρακολουθούμε και καταγράφουμε τις πληροφορίες των πρακτόρων της υπηρεσίας και μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η αλήθεια. Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε εν καιρώ. Ωστόσο, δεν θα συμμετάσχουμε στην ΘΟΛΟΥΡΑ που επιχειρείται να υιοθετηθεί με φωνασκίες, απειλές και εκβιασμούς. Και να αρχίσουμε από το ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ, το βασικό, το αδιαμφισβήτητο στην όλη ιστορία. ΝΙΚΑΡΟΣ και ΜΑΚΑΡΙΟΣ Δ., ήταν κολλητοί φίλοι - συνεργάτες και οι ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΣ και επικεφαλής του στρατοπέδου του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ, όταν ο καθένας από το δικό του μετερίζι, προωθούσαν το Σχέδιο Ανάν. Ο μεν ΝΙΚΑΡΟΣ ως πολιτικός ηγέτης (τότε Πρόεδρος του ΔΗΣΥ) και ο Μακ. ως ο επικεφαλής των δημοσιογράφων, που επιχειρούσαν να πείσουν τους Ελληνοκυπρίους να αποδεχθούν την εν λόγω λύση. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ τους και η φιλία τους εδραιώθηκε την τότε εποχή και συνεχίστηκε και μετέπειτα, αφού ΣΥΣΣΩΜΟ το στρατόπεδο του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ ΨΗΦΙΣΕ με τα δυο χέρια, όπως οι ίδιοι έλεγαν τον ΝΙΚΑΡΟ στην μάχη για την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2013, παραγνωρίζοντας ακόμη και τις κομματικές τους καταβολές (ως επί το πλείστον αριστεροί) και κάνοντας την ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Λόγω της φιλίας και της αγάπης που έτρεφαν ο ένας για τον άλλο, άμα τη αναδείξει του στο ανώτατο κρατικό αξίωμα ο ΝΙΚΑΡΟΣ θέλησε να περιστοιχιστεί από ανθρώπους που εμπιστευόταν, αγαπούσε και εν γένει θεωρούσε ΔΙΚΟΥΣ του. Οι κατοικοεδρεύοντες την εποχή εκείνη στο Προεδρικό, ανάμεσα τους και πράκτορες της ΞΥΠ, μας ενημέρωσαν ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ εμπιστευόταν τον ΜΑΚΑΡΙΟ με κλειστά μάτια και βεβαίως- βεβαίως ήταν ο πρώτος που συμμετείχε σε κρίσιμες συσκέψεις στο Προεδρικό, και έπινε ανυπερθέτως τον πρωινό καφέ με το Προεδρικό κονκλάβιο. Τα ψου-ψου, τα χάχανα, οι ιστοριούλες μετά ουισκιού στο Προεδρικό γραφείο ΝΙΚΑΡΟΥ - ΜΑΚΑΡΙΟΥ, ήταν το θέμα συζήτησης. Οπόταν για τα υπόλοιπα και πως έφθασαν στο σημείο να επιχειρεί ο ένας να ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ τον άλλο, μπορεί και να μην το μάθουμε ποτέ. Ενδεχομένως η ΚΟΝΤΡΑ να ανάγεται στην εποχή που διοικούσαν το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ και κάποιος δεν τήρησε συμφωνίες ή χάλασε κάπου η μοιρασιά (ποιων; αξιωμάτων και λοιπών…).

Αυτά τα καθοριστικά για την ιστορία, αφού η κόντρα που θα ΔΙΧΑΣΕΙ την κοινωνία, θα αποτελέσει μέρος των συζητήσεων σε καφενεία και λοιπούς χώρους συναναστροφών έχει ως θεμέλιο την διατάραξη της φιλίας - συνεργασίας δυο ανθρώπων, που ήθελαν να μας ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ για να ψηφίσουμε λύση του Κυπριακού και να μας οδηγήσουν σε μια νέα κατάσταση. Και το τρυφερό της υπόθεσης είναι ότι οι ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες, σκορπίστηκαν και διχάστηκαν, ελέω και της κόντρας των αρχιστράτηγων τους.

ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ - ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΙΚΑΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ - ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ

Οπόταν αντιλαμβάνεστε ότι ο Μακ.Δρ. μπορεί να περισυνέλεγε στοιχεία κατά του ΝΙΚΑΡΟΥ ενώ ήταν στο κονκλάβιο του (λέγεται και διαφορετικά η πράξη αλλά δεν είναι της παρούσης…) αλλά προφανώς δεν αντιλήφθηκε ότι και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι αρκούντως πονηρός. Σύμφωνα λοιπόν με πράκτορα της ΞΥΠ, επονομαζόμενο και Νενέκο (ανήκει στο ίδιο στρατόπεδο με τους Νικ - Μακ) ο ΝΙΚΑΡΟΣ έχει στην κατοχή του ΣΕΙΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ και άλλων τεκμηρίων, που όπως πιστεύει όταν κατατεθούν στην δικηγόρο ΓΚΑΠΡΙΕΛ ΜΑΚΙΝΤΑΙΡ που ανέλαβε την υπόθεση, τότε θα συνταραχθεί το σύμπαν.

Ακόμη, κατά τις πληροφορίες του Νενέκου της ΞΥΠ, ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας όλο αυτό τον καιρό ασχολείτο αποκλειστικά με το εν λόγω θέμα (έριχνε που και που καμιά ματιά στον ΔΗΣΥ) και συνέστησε μια ευρεία ομάδα, που αποτελείται από δικηγόρους - πρώην αστυνομικούς – ψυχολόγους - γραφολόγους - επικοινωνιολόγους και άλλους έμπιστους και ΑΝΕΛΥΣΕ κάθε γραμμή του βιβλίου του Μακάριου Δ. Μάλιστα η υπεράσπιση του είναι πανέτοιμη και προς τούτο σε σχετική ευρεία σύσκεψη της ομάδας κρούσης του καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα. Πάντως, οι πληροφορίες μας λένε ότι η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ άρχισε από χθες, με την ανακοίνωση περί λιβέλων κατά Μακάριου και φυσικά θα κορυφωθούν στην διάρκεια των εργασιών της επιτροπής υπό την Αυστραλή δικηγόρο (θα πλαισιώνεται από Ε/Κ δικηγόρους) με αποκαλύψεις και άλλα συναφή. Οι περιστοιχίζοντες τον ΝΙΚΑΡΟ είναι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ότι η μάχη θα κερδηθεί αφού διαθέτουν ΚΑΤΑΠΕΛΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ που όταν κατατεθούν θα αφήσουν αρκετούς ΑΦΩΝΟΥΣ και θα αλλάξουν την εδραιωμένη πεποίθηση της κοινωνίας.

Η ΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΦΛΗΝΑΦΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Εμείς πάντως απολαμβάνουμε το θέαμα από την διαμάχη των ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ μας, πρώην συνεργατών και κολλητών στο κορυφαίο θέμα που ταλανίζει ακόμη την κοινωνία. Ήτοι την λύση βάσει του σχεδίου Ανάν. Να σημειώσουμε και κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό, που αποτελεί άλλο ένα ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ των πολιτικών μας που αποθέωση - δείγμα του λαϊκισμού και της ασυδοσίας τους. Η περιβόητη ΑΡΧΗ ΠΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ μετατράπηκε σε μάνατζερ, γραφείο εξεύρεσης δικηγόρων και αναθέτουσα αρχή. Όπερ μεθερμηνευόμενο, συστάθηκε μια Αρχή με 5 υψηλά αμειβόμενους που το μόνο που κάνει είναι να βρίσκει δικηγόρους και να τους αναθέτει υποθέσεις. Και οι εν λόγω δικηγόροι που έρχονται στο Κυπριστάν, όπως η Μακιντάιρ δεν το κάνει γιατί ερωτεύτηκε Ε/Κ, αλλά γιατί αρπάζει 800 Ευρώ την ημέρα. Αν θέλετε δε να τρελαθείτε περισσότερο, να σας πληροφορήσουμε ότι το ΠΟΡΙΣΜΑ της Αυστραλής αφού το καθαρογράψει ο Επίτροπος Διαφάνειας, θα το διαβιβάσει στην Γενική Εισαγγελία για τα περαιτέρω, αφού δεν έχει αρμοδιότητες να διατάξει ανακρίσεις από την Αστυνομία, να σχηματιστεί φάκελος και να παραπεμφθεί κάποιος στην δικαιοσύνη. Τα χάπια μου ρε. Μα είμαστε λαός για ελευθερία που ανεχόμαστε ολίγους άχρηστους που κάνουν τους πολιτικούς, να πετάνε τα χρήματα των φορολογουμένων στον αέρα;

ΧΑΡΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΦΥΛΟΥ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θα καταγγείλω την Κυπριακή Δημοκρατία στην Γενεύη (ε, ναι ρε στο χωρκό της ήξερε και την Ελβετία) ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ μια αθκιασερή κυρία, που υπό το κάλυμμα ενός εύηχου τίτλου, όπως το «Μεσογειακό ινστιτούτο μελετών κοινωνικού φύλου» (άκου- άκου ρε χωρκάτες τίτλο, το λες και νοιώθεις ότι η ΝΑΣΑ είναι για κουραμπιέδες) απείλησε στην Επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η εν λόγω κυρία αμέσως και χωρίς να περιμένει διερεύνηση του περιστατικού, που συνέβη στο Μακάρειο νοσοκομείο, όπου υπήρξε ταλαιπωρία κάποιας κοπέλας που ήθελε να κάνει ΑΜΒΛΩΣΗ και οι αναισθησιολόγοι δεν προχωρούσαν, με ύφος και στιλ διατράνωσε τον αγώνα της κατά της πατρίδας της. Ξεχνώντας ότι ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση ότι παίρνει χορηγίες από το κράτος και αμείβεται από τον πόνο και τον μόχθο των φορολογουμένων, για να μας το παίζει προστάτης και υπεράνω. Αν δεν υπήρχε η Κυπριακή Δημοκρατία που θα καταγγείλεις - ειρήσθω εν παρόδω να της θυμίσουμε ότι η Κύπρος είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ της, μπορεί να το ξέχασε - μάλλον θα βολόδερνες κάπου βασανισμένη από ιδιώτες ΕΡΓΟΔΌΤΕΣ και δεν θα πήγαινες ταξιδάκια δωρεάν στην ΓΕΝΕΥΗ, όπως μας το είπες με στιλ…. Καλά εσείς κυρία μου όταν τσακώνεστε με τον σύζυγο, τα παιδιά, τα αδέλφια, την μάνα, τον πατέρα σας ή κάνουν οτιδήποτε που δεν σας αρέσει, τρέχετε να τους καταγγείλετε στην Αστυνομία; Ουφ, τελικά αυτό το άππωμα, η από καθέδρας συμβουλές και επιτιμήσεις μας έχουν κουράσει… γενικώς.

ΥΓ: Τον γόρδιο δεσμό με τις υποψηφιότητες στην Λάρνακα θα επιχειρήσουν να κόψουν σήμερα στον ΔΗΣΥ. Λένε για 100η φορά αυτό το τρίμηνο ότι είναι κοντά στην εξαγγελία υποψηφίωνγια την Δημαρχία και την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου και αφού πρότειναν σε όσους μιλούν Ελληνικά ή έστω σπαστά, να κατέλθουν ως υποψήφιοι και αρνήθηκαν. Ελπίζουμε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, να κατάλαβε ότι το ΛΑΘΟΣ της να πορευτεί βάσει των οδηγιών του αόρατου κοινού επικοινωνιολόγου που τυχαία συμβουλεύει - καθοδηγεί τον ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ, θα της στοιχίσει. Ε, και αν δεχτείς ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ στην πόλη – καταγωγής σου τα πράγματα δεν θα είναι χειρότερα; Μην ξεχνάτε ότι ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΕΛΑΜ προετοιμαζόταν από καιρό και σας έριξε την βόμβα με την υποψηφιότητα του για Δημαρχία Λάρνακας, δίνοντας επιλογή στους δεξιούς – συναγερμικούς και λοιπούς ψηφοφόρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση