ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο βάραθρο η παιδεία - ΟΕΛΜΕΚ - ΠΟΕΔ θέλουν κλειστά σχολεία - Aνατινάζουν μεταρρυθμίσεις

Εκκολάπτεται μια γενιά παιδιών που επί το πλείστον θα είναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αν βρισκόμαστε σε ευνομούμενη χώρα που οι πολιτικοί της ασχολούνται με το μέλλον και την επιβίωση της, σήμερα θα υπήρχε γενική εγρήγορση και θα κλαίγαμε επί ερειπίων. Δυστυχώς όμως για τον βασανισμένο αυτό τόπο οι ηγέτες μας είναι κατώτεροι των περιστάσεων και έχουν μοναδική έγνοια την ανέλιξη, το σόου και το χρήμα. Και από την άλλη οι επονομαζόμενοι και ΦΑΡΟΙ της κοινωνίας, όπως στην προκειμένη οι συνδικαλιστές των εκπαιδευτικών οργανώσεων, αναβοσβήνουν, βολεμένοι και μετριότητες που αναδεικνύουν τον ναρκισσισμό τους συνεπικουρούμενοι πάντα από τους ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ του τόπου, που είναι τα κόμματα.

Δυστυχώς, εκκολάπτεται μια γενιά παιδιών που επί το πλείστον θα είναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ. Ας κοιτάξουμε την πραγματικότητα επιτέλους και να αναφωνήσει κάποιος το ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στους συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς της ΟΕΛΛΜΕΚ - ΠΟΕΔ, τα κόμματα, τα Υπουργεία, την Κυβέρνηση και να τους επαναφέρει σε τάξη. Γράφαμε όμως και χθες, με άλλη ευκαιρία, για άλλο μείζονα θέμα το ΓΕΣΥ, ότι η μοίρα αυτού του τόπου προσδιορίζει να κατέχουν πόστα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, που δεν έχουν τους κατάλληλους γενετικούς αδένες για να αντισταθούν στο ρεύμα και να πουν τα πράγματα όπως είναι και κυρίως να σπάσουν το κατεστημένο και την ομερτά της σιωπής.

H έμμεση αξιολόγηση μαθητών και κυρίως καθηγητών απέδειξε ότι τα σχολεία μας βρίσκονται σε φθίνουσα πορεία με προσδιορισμένα αποτελέσματα.

Αν και το κρύβουν επιμελώς και πετάνε την μπάλα σε άλλα γήπεδα εντούτοις η αλήθεια δεν μπορεί να θαφτεί. Οι εξετάσεις τετραμήνων κατέδειξαν ότι η ΠΑΙΔΕΙΑ του τόπου βρίσκεται στον πάτο ή αν προτιμάτε στο ΒΑΡΑΘΡΟ όπου την έριξαν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Τα αποτελέσματα είναι τραγικά και η ΕΜΜΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ μαθητών και κυρίως καθηγητών απέδειξε ότι τα σχολεία μας βρίσκονται σε ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ με προσδιορισμένα αποτελέσματα.

Κι όμως σ’ αυτό το ζοφερό σκηνικό που προσπαθούν να κρύψουν με απεργίες, φωνές και αναταραχές, τα κόμματα διαβλέπουν μόνο όφελος. Κάποιοι σιωπούν λόγω των ψήφων και άλλοι φωνασκούν για να υποβοηθήσουν τους ημέτερους. ΟΙ δε των συνδικαλιστικών οργανώσεων τρίβουν τα χέρια, αφού ΚΑΘΟΝΤΑΙ και παίρνουν προαγωγές και ας καταστρέφεται η παιδεία του τόπου και πνίγουν το ΜΕΛΛΟΝ των παιδιών. Αλλά και οι οργανωμένοι γονείς ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην επαναπαύονται στην πρόσκαιρη δημοσιότητα. Ας ΤΡΙΞΟΥΝ τα δόντια στις εκπαιδευτικές οργανώσεις που αποτελούν μαζί με τα κόμματα, τους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ της δολοφονίας του μέλλοντος μας.

Σημειώνουμε ότι δεν αναφερόμαστε στην μάζα των εκπαιδευτικών που προσπαθεί και δίνει το άπαν των δυνάμεων του για να υπάρξει πρόοδος , αλλά σε αυτούς που σαμποτάρουν τις μεταρρυθμίσεις και παρακωλύουν το έργο στα σχολεία. Όμως αν αυτούς εκλέγουν να τους αντιπροσωπεύουν τότε αυτή την ΕΙΚΟΝΑ έχουμε για τους δασκάλους - καθηγητές μας. Α, και να σημειώσουμε κάτι που παραβλέπουν εντέχνως. ΤΟ 95% των λειτουργών του Υπουργείου Παιδείας που χαράσσει πολιτική και προωθεί στους εκάστοτε πολιτικούς προϊσταμένους ότι γουστάρει είναι δάσκαλοι και καθηγητές.

Οπόταν τα περί απροσδιόριστης ευθύνης είναι παραμύθια για όσους θέλουν να τα ακούν. Και ξέρετε τι καταφέρνου; Να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο και να σπρώχνουν τα παιδιά στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, εκεί όπου δεν μεμψιμοιρούν για τα πάντα και κυρίως τα παιδιά μαθαίνουν στην σκληρή δουλειά και στις αλλεπάλληλες εξετάσεις για να αξιολογηθούν. Κι όμως όλοι εμείς που είχαμε την ΕΥΤΥΧΙΑ να ζήσουμε σε άλλες εποχές όπου το δημόσιο σχολείο ήταν πυλώνας της εκπαίδευσης και της κοινωνίας, ΘΛΙΒΟΜΑΣΤΕ γιατί σπρώχνουν τα παιδιά στα αγγλόφωνα - επί το πλείστον- ιδιωτικά σχολεία. Και φυσικά η Ελληνική γλώσσα πυροβολείται καθημερινά…

Είμαστε θυμωμένοι με το ΘΕΑΤΡΟ που παρακολουθήσαμε χθες στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής. Όπου με στοιχεία και αποδείξεις ο Υπουργός Υγείας ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ το ΑΦΗΓΗΜΑ της ΟΕΛΜΕΚ περί διασποράς του ιού στα σχολεία και προβλημάτων λόγω του test to stay. Και προσέξτε παρακαλώ, αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με την εν λόγω ρύθμιση είναι άλλη υπόθεση, αλλά ξέρετε για πόσα παιδιά ήθελαν να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ οι ΤΙΤΑΝΕΣ του ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ; Για 63 παιδιά που διαγνώστηκαν θετικά με τον ιό. Μάλιστα κύριοι και προς απάντηση τι είπαν οι μέγιστοι συνδικαλιστές;

Ο μεν Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ αναφερόταν σε δικά τους στοιχεία που έδειχναν κάτι διαφορετικό. Δηλαδή στηρίζονταν σε στοιχεία της πιάτσας και όχι στα επίσημα του Υπ. Υγείας. Με καθ’ υπολογισμό κρουσμάτων ήθελαν να μείνουν κλειστά τα σχολεία. Θαυμάστε τον εσείς που τον ψηφίζετε και τον ανέχεστε. Επέμενε δε ότι θέλει να αποφορτωθούν οι καθηγητές από καθήκοντα ελέγχου των safe pass. Δηλαδή να προσλάβει το κράτος νοσοκόμους για να το παίζει συνδικαλιστής ο Χατζησάββας. Άτε ρε.

Όσον αφορά τα τετράμηνα ο στενομάκρουλος Πρόεδρος των καθηγητών, επιχείρησε να συγκαλύψει την πραγματικότητα ζητώντας να καταργηθούν οι εξετάσεις τετραμήνων. Ότι με την εν λόγω αξιολόγηση( εξετάσεις τετραμήνων) αποδείχτηκε όλων το έργο… Ξέχασε ή νόμισε ότι πάθαμε ομαδικώς αμνησία ότι ο εν λόγω κύριος που ανήκει σε εκπαιδευτική οργάνωση του ΔΗΚΟ μαζί με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ ΠΑΝΙΚΟ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, τον τέως Πρόεδρο της Προοδευτικής ( συνδικαλιστική οργάνωση του ΑΚΕΛ) ΓΙΑΝΝΟ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ συνέταξαν σε καφετέρια της Λεμεσού το περιβόητο νομοθέτημα περί εξετάσεων τετραμήνων και το προώθησαν στο Υπ. Παιδείας. ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ή αν προτιμάτε τσαλαπατά το δημιούργημα του. ΔΟΞΑΣΤΕ τον. Και τους υπόλοιπους του Δ.Σ της ΟΕΛΜΕΚ που τον ανέχονται και δεν διαχωρίζουν την θέση τους, τους χειροκροτούμε για την μαγκιά τους που έμαθαν να σιωπούν. Αυτά να διδάσκεται και στους μαθητές σας…

Η δε Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, η δίμετρη ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, παρουσιάστηκε τσαλακωμένη στην Επιτροπή μετά τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν για την διασπορά του ιού στα σχολείου και μας είπε ότι είναι ευχαριστημένη γιατί εισακούστηκαν οι εισηγήσεις τους. Δηλαδή η στάση εργασίας που κάνατε την περασμένη βδομάδα και οι απειλές περί κλιμάκωσης των μέτρων ήταν ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ αγαπημένοι μου δάσκαλοι - συνδικαλιστές που κάθεστε στις οκέλες των κεντρικών γραφείων της οργάνωσης και πληρώνεστε από το κράτος για να το παίζετε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ (του γλυκού νερού). Α, ξέρετε ποια ήταν η επιτυχία τους; Να υποχρεώσουν το κράτος να κάνεις ράπιτ τεστ στα νηπιαγωγεία. Μπράβο και εις ανώτερα.

Για να τελειώνουμε πόσα δίνουμε για την παιδεία που είναι κυρίως μισθοί εκπαιδευτικών; Κάθε χρόνο 1 δισεκατομμύριο και 200 εκατομμύρια Ευρώ. Αν είμαστε υπερβολικοί για όσα γράψαμε… αναθεματίστε μας. Εμείς προειδοποιήσαμε.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ωραίος, λατρευτός ο Πρόεδρος της αδελφής χώρας της ΟΥΓΚΑΝΤΑ. Πέρασε ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ και δεν χαιρέτισε την Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Έδειξε ο άνθρωπος την δυσαρέσκεια του για την δράση της στην πανδημία με τα συμβόλαια τρισεκατομμυρίων και την στάση της γενικότερα έναντι των Αφρικανών. Επιτέλους και κάποιος δείχνει ανάστημα. Ενώ εμείς οι πολιτισμένοι. Σκιζόμαστε για κυρώσεις στην Ρωσία λόγω απόσχισης επαρχιών της Ουκρανίας, αλλά δεν ζητούμε από την Ε.Ε κυρώσεις για Τουρκία, παρά μόνο ΜΟΕ. Είμαστε όμως πολιτισμένοι και προσκυνάμε την Ούρσουλα και τους Γερμανούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση