ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στήνουν αντι-Χριστοδουλιδικό μέτωπο Μαυρογιαννούθκια και ορφανά ΑΚΕΛ-ΕΔΕΚ

Με προοπτική Ευρωεκλογές - Φεύγει η Ελένη Μαύρου από τον ΔΙΑΛΟΓΟ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΕΙΘΕΤΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

• Η συναρπαστική προεκλογική περίοδος και κυρίως η αποδοχή που είχαν στην κοινωνία , καθώς και οι γνωριμίες με αρκετούς πολιτικοποιημένους ανθρώπους που δεν ανήκουν στα κόμματα , αλλά και η απομάκρυνση τους από παραδοσιακούς πολιτικούς σχηματισμούς, λόγω απογοήτευσης, οδηγούν αρκετά εκ των στελεχών που συντάχθηκαν- στρατεύτηκαν στο επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, να συμπήξουν ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που αναλόγως των πολιτικών καιρών και καταστάσεων ενδεχομένως να πάρει και διαφορετικό σχήμα.

• Τα επονομαζόμενα από την στήλη και για χάρη περιγραφής ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ, νοιώθουν την ανάγκη να εκφραστούν μέσω ομαδικής πρωτοβουλίας που θα μορφοποιηθεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, με τις πληροφορίες από πράκτορα της ΞΥΠ, τον λεγόμενο και μαυροπούλι, να επιμένουν ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο που τίθετο στην όλη προσπάθεια και ήταν ο προβληματισμός του ιδίου του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, φαίνεται να ξεπερνιέται, λόγω και της έντονης επιθυμίας αρκετών. Προφανώς και στο παρόν στάδιο η εν λόγω πρωτοβουλία δεν θα μετατραπεί σε κόμμα , αλλά θα σχηματοποιηθεί και θα εκφραστεί με τοποθετήσεις για μείζονα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και με θέσεις που θα υποβοηθήσουν στην λύση προβλημάτων.

• ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

• Ως εκ της φύσεως της η πρωτοβουλία θα έχει αντιπολιτευτικό χαρακτήρα και βεβαίως μπορεί να χαρακτηρισθεί και ως αντιΧριστοδουλιδικό μέτωπο, όπως προστάζουν και οι όροι της Δημοκρατίας. Εξάλλου, όπως επιμένουν στις συγκεντρώσεις των στελεχών της πρωτοβουλίας, γνήσια αντιπολίτευση δεν μπορεί να εκφρασθεί από τα κατά συνθήκη αντιπολιτευόμενα κόμματα ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ , λόγω διαφορετικών παραγόντων, συμφερόντων και άλλων ρουσφετολογικών προσεγγίσεων. Οπόταν, το μέτωπο που στήνεται θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση και θα είναι όπως επιτάσσουν και οι όροι της Δημοκρατίας αντι- Χριστοδουλιδικό. Όπως δε μας έλεγαν ηγετικά στελέχη της πρωτοβουλίας η αντιπολίτευση που ασκούν ΑΚΕΛ- ΔΗΣΥ, περιγράφεται κατά βάση από την έκφραση, «ολίγο έγκυος» ή ΤΡΑΝΣ ή μπορεί να χαρακτηρισθεί και σαν ζογκλέρ της πολιτικής …

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ - ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΧΑΡΑΞΗ ΒΗΜΑΤΩΝ

• Όπως προαναφέραμε φαίνεται ότι κάμφθηκαν οι επιφυλάξεις του Μπλακτζον, αφού ο Διοικητής της ΞΥΠ αναπαυόμενος στα νερά της Λευκωσίας (ε, πως δεν έχει και θάλασσα η πρωτεύουσα εκεί στην περιοχή Αγλαντζιάς;) συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τους ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ, ηγετικό στέλεχος στο επιτελείο του υποψηφίου να συζητούν επί του σχετικού θέματος. Οι πληροφορίες μας ως ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ παραπέμπουν σε θετική εξέλιξη αφού και ο Μπίλης, όπως θα τον καταγράφουμε, (Βασίλης Πρωτοπαπάς) φαίνεται ότι έπεισε τον Μαυρογιάννη ότι το κεφάλαιο της πολιτικής του ζωής πρέπει να μείνει ανοικτό και απλώς να αλλάξει σελίδα για να καταγράψει νέα ιστορία.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΑΚΕΛ - ΕΔΕΚ - ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΚΕΛΟΓΕΣ

• Όσον αφορά στην περιγραφή των συναγωνιστών, συντρόφων τους αυτοί πέραν από ανέντακτους και άλλους που συστρατεύτηκαν με την υποψηφιότητα ΜπλακΤζον θα είναι και ΟΡΦΑΝΑ ΑΚΕΛ- ΕΔΕΚ που λόγω των ιδιαζουσών συνθηκών στα κόμματα τους ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ και ψάχνουν αέρα δημοκρατίας και ορθολογιστικής πολιτικής προσέγγισης. Και όπως μας διαμηνύουν από το αντι- Χριστοδουλιδικό μέτωπο τα ορφανά των κομμάτων είναι αρκετά αφού οι ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ δεν επιδεικνύουν την ανάλογη τρυφερότητα στα παιδιά τους .

• Αν και δεν τέθηκε ως στόχος η κάθοδος στις επόμενες Ευρωεκλογές, εντούτοις θα γίνουν ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ συναντήσεις με κόμματα και δεν αποκλείεται αν στερεωθεί η πρωτοβουλία να συμμετάσχει σε ψηφοδέλτιο κάποιου κόμματος στέλεχος του αντι- Χριστοδουλιδικού μετώπου. Αυτονόητο είναι ως εκ της συνεργασίας με το ΑΚΕΛ στις Προεδρικές να βρίσκονται πιο κοντά με το κόμμα της αριστεράς και φαίνεται ότι και από πλευράς του Γ.Γ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, να αντικρίζεται με θετικότητα τέτοιο σενάριο. Εξάλλου αυτός είναι και ο στόχος με το περιβόητο άνοιγμα στην κοινωνία και προς απάτητα πολιτικά μονοπάτια που θα επιχειρηθεί από το ΑΚΕΛ το επόμενο διάστημα στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και ανανέωσης του κόμματος. Φυσικά ο βασικός στόχος του αντι- Χριστοδουλιδικού μετώπου θα είναι οι επόμενες Προεδρικές εκλογές, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει η πρωτοβουλία να εδραιωθεί στο πολιτικό σκηνικό του τόπου.

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ - ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

• Οι πληροφορίες από πράκτορα της ΞΥΠ επιμένουν ότι η ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ αποχωρεί από την διεύθυνση του συγκροτήματος των ΜΜΕ του ΑΚΕΛ, επονομαζόμενο και ΔΙΑΛΟΓΟ (περιλαμβάνει ΧΑΡΑΥΓΗ, ΑΣΤΡΑ και την ιστοσελίδα dialogos.cy). Μάλλον δυσαρεστημένη η Χέλεν Μπλακ αποχωρεί από τα κόκκινα μίντια , αλλά δεν θα εκφρασθεί λόγω της μακροχρόνιας αγάπης στο κόμμα . Φαίνεται ότι η αλλαγή στην ηγεσία των κόκκινων ΜΜΕ θα ενταχθεί στο γενικότερο προγραμματισμό του κόμματος για ΑΛΛΑΓΕΣ σε όλους τους τομείς δράσης του ΑΚΕΛ. Τώρα γιατί από τα μίντια αρχίζουν οι αλλαγές, θα το ψάξουμε επαρκώς και θα σας πληροφορήσουμε αναλόγως.

• Να σημειώσουμε ότι η ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην πολιτική σκηνή αφού απ’ όσα πόστα υπηρέτησε (βουλευτής- Υπουργός Εσωτερικών- Δήμαρχος Λευκωσίας) άφησε το θετικό της στίγμα. Όμως άλλοι οι κόκκινοι σχεδιασμοί και με βαριά καρδιά η Χέλεν Μπλακ θα αποχωρήσει από τα ΜΜΕ αν και οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν θα φύγει και από την πολιτική, αλλά θα επανέλθει δριμύτερη …οσονούπω. Θα απολαμβάνει δε τον καφέ της με φίλους, αλλά χωρίς…διάλογο Υποψιαζόμαστε σαν ΞΥΠ, ποιος θα είναι ο διάδοχος, εν προκειμένω δημοσιογράφος άρτι αφιχθείς στην κόκκινη πολυκατοικία , κάποιοι στο συγκρότημα τον αποκαλούν και ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ, αλλά η πειθαρχία στο ΑΚΕΛ επιτάσσει να υπακούσουν άπαντες.

ΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΤΗΣ ΕΣΚ ΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ

• Αλληλένδετο και το επόμενο θέμα, αφού η Ένωση Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) μετατράπηκε σε ΑΚΕΛοκρατούμενη και αποτελεί πλέον και οργάνωση συνδεδεμένη με το κόμμα της αριστεράς. Κάτι όπως η ΠΕΟ- ΠΟΓΟ- ΕΚΑ- ΕΚΥΣΥ έτσι και η ΕΣΚ . Αν περάσει μύγα έξω από το κτήριο της ΕΣΚ και δεν κοκκινίζει ή έχει ελαφρώς διαφορετικό χρήμα, εκδιώκεται…Λοιπόν πήγε αντιπροσωπεία της ΕΣΚ να συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος της οργάνωσης ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ στις δηλώσεις του με ύφος επαναστάτη – συνδικαλιστή που φοράει την φανέλα της ΕΣΣΔ με το σφυροδρέπανο , μετά την συνάντηση ανέφερε ότι ζήτησαν από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη , οικονομική αρωγή για να συμμετέχουν στις συνεδρίες των ενώσεων ευρωπαίων δημοσιογράφων, ΟΑΣΕ (αυτούς που κατασκεύασαν το περιβόητο γλωσσάρι με εμπνευστή τον Φράγκο), παγκόσμια ένωση δημοσιογράφων. Όπερ μεθερμηνευόμενο να εξασφαλίσουν τα ταξιδάκια ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΣΚ με χρήματα των μακάκων φορολογουμένων. Τα χάπια μου ρε τα δημοσιογραφικά. Μα δεν αντιλήφθηκε ο ΦΡΑΓΚΟΣ ότι πλέον η δημοσιογραφία και οι λειτουργοί της είναι ΑΦΡΑΓΚΟΙ, βρίσκονται στο χειρότερο σημείο από καταβολής ΜΜΕ, και εν γένει απαξιώνεται η δημοσιογραφία και την έριξαν στον πάτο και αυτοί θέλουν να εξασφαλίσουν την καλοπέραση τους; Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν υπάρχει σωτηρία στον τόπο με δημοσιογράφους ανύπαρκτους και συντεχνία που έχει άλλες προτεριαότητες και προσανατολισμό…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θα προχωρήσουν σε τρίτη διερευνητική γεώτρηση στο Αφροδίτη οι εταιρείες που κατέχουν τα δικαιώματα για εξόρυξη υδργοναθράκων μας είπε ο Υπουργός Εμπορίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Το ίδιο αφήγημα που μετατράπηκε σε παραμύθι το οποίο ακούμε εδώ και 15ετία. Γιατί δεν επιταχύνετε τις διαδικασίες τώρα που όπως μας λέτε άλλαξε η Τουρκία και είναι καλοσυνάτη κατά τους θιασώτες της ελληνοτουρκικής φιλίας. Άστα αυτά Παπα. Ασχολήσου με την ακρίβεια, τις ψηλές τιμές ηλεκτρισμού που ανοίγουμε τους λογαριασμούς και μας πιάνει το ρεύμα και τα υπόλοιπα περί φυσικού αερίου, προσομοιάζουν με την άλλη ευγενή , ενίοτε και αθέλητη πράξη μέρους του ανθρωπίνου σώματος , να ερμηνεύσει άριες ή βαριά λαϊκά του Καζαντίδη. Αναλόγως του εκφραστή φυσικά. Ε, ναι . Δεν θα συγκρίνουμε την προσπάθεια- έκφραση μιας καλλίπυγου, από κάποιου Ρουμάνου που έφαγε φασόλες.

• ΥΓ. Ερωτικός παροξυσμός με τσουβάλια από γράμματα θαυμαστριών δέχεται ο πιλότος Μπάμπης που δολοφόνησε την σύζυγο του Κάρολαιν. Έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί ο στίχος που ερμηνεύει ο γίγαντας ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, «της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση