ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σσσστ! Κουκκίδου - Αρχηγός το δίδυμο που επέβαλαν την αν-ασφάλεια

Το παραμύθι περί ξεκαθάρισμα λογαριασμών θα πλασαριστεί

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ ΑΣΥΛΛΥΠΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ …ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊ

• Ε, μην είστε παραπονιάρηδες και μεμψίμοιροι. Τι να σας προσφέρει άλλο το ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΔΙΔΥΜΟ που σας παρέχει αφειδώλευτα ΑΣΦΑΛΕΙΑ σ’ αυτό τον τόπο. Εξάλλου, σας προσφέρουν συνθήκες Τέξας και Λατινικής Αμερικής στο Κυπριστάν. Ε, μην έχετε παράπονα από την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας, αφού αποδεικνύονται άριστοι γεωγράφοι και λάτρεις της εικονικής πραγματικότητας. Άλλη μια επιτυχία καταγράφουν, με την επιβολή πλέον της ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στην χώρα, έστω και αν ΑΝΝΑ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ - ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, συνεπικουρούμενοι από τον πάτερ (μάλλον προς αιδεσιμότατο προσομοιάζει, με την διαλυμένη διαδήλωση των τριχών, που παριστάνουν το συμπυκνωμένο γένι) ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, θα σας καθησυχάσουν. Αδιαμφισβήτητα, από το πανηγύρι της διαστρέβλωσης, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης που έχουν έτοιμα τα κλισέ, τα σλόγκαν και θα σας τα πλασάρουν προς ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ.

• Το δυστύχημα είναι ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας ΔΕΝ θα νοιώσει κάποια ανασφάλεια-ανησυχία, αφού κατάφεραν να της περάσουν το παραμύθι, το οποίο περικλείεται στην σπαστική, επαναλαμβανόμενη έκφραση των ΜΜΕ «ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας και του υπόκοσμου». Ε, και. Που ζούμε δηλαδή; Την εποχή του Λαγοδόντη που αποφάσισε η Αστυνομία να καθαρίσει τους καμπαρετζήδες (για όσους κάνουν αναγκαίους συνειρμούς περί της παλαιότητας μου παρακαλώ να μην είναι κακεντρεχείς, απλώς τα διάβασα…) Τι είναι αυτό πάλι που εμπεδώθηκε στην βασανισμένη κοινωνία; Ότι δεν πειράζει, αν έγιναν σε διάστημα 72 ωρών, δυο φόνοι που ανάλογα με τον πληθυσμό και τις συνθήκες ζωής μας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό φαινόμενο; Κάτι όπως τις υπεραγορές κατάντησε η κατάσταση. 1+1 δωρεάν η προσφορά της Άννας του Κουτσχή τζιαί του Στυλλή του Παπαθεωρή για φόνους, προς τους παραπλανημένους πολίτες…

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΚΥΠ – ΔΙΩΚΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

• Οι περιβόητοι διώκτες του εγκλήματος, τα γραφεία συλλογής πληροφοριών, η ΚΥΠ (τελικά όντως η ΞΥΠ έμεινε να μάχεται μόνη, σαν συντεταγμένη υπηρεσία συλλογής πληροφοριών), οι εκατοντάδες αστυνόμοι και αστυνομικοί τι έκαναν; Σε ένα κράτος, όπου ο γείτονας γνωρίζει ακόμη και την ώρα που πας για να αποβάλεις εντερικά απόβλητα, πότε και τι κραυγές εκστομίζεις σε τρυφερές στιγμές και σε πληροφορεί ακόμη και για το ότι ξέχασες αναμμένο το φως το βράδυ, δεν μπορούν τα περιβόητα σώματα ασφαλείας, να περισυλλέξουν πληροφορίες και να σταματήσουν το αιματοκύλισμα; Και οι φόνοι γίνονται με το φως της ημέρας ο ένας σε δημόσιο χώρο και ο άλλος σε πολυσύχναστη περιοχή. Τι περιμένουμε δηλαδή; Να υπάρξουν ΘΥΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ;

ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ

• Μην ακούτε τις αρλούμπες, τα φληναφήματα και τις αερολογίες. Στο Κυπριστάν αν υπάρχουν άνθρωποι με αναπτυγμένους γενετικούς αδένες (πόσο θα ήθελα να το καταγράψω και με τον σχετικό ήχο που εκστομίζουν οι Ευρωτττοπουζοκυπαρίοι, όταν αναφέρονται στο μέρος του σώματος που παράγει σπερματοζωάρια και κρύβεται σε σακουλίστες) ή γυναίκες κατά συνθήκη με ωοθήκες, μπορεί να ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ το έγκλημα και να ζούμε σε φιλήσυχη κοινωνία. Ε, μα θέλουν οι πολιτικοί μας ηγέτες; Η Αστυνομία μας μπορεί ή ενίοτε κάποιοι Δούρειοι ίπποι είναι και συμμέτοχοι, συνεργοί και ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ των εγκληματικών στοιχείων; Θα ακούσετε τις επόμενες ώρες πολλές δικαιολογίες, παραμύθια, ψέματα και το επιχείρημα περί δράσης του υπόκοσμου. Σιγά τα ωά του Κυπριστάν, που έχουν και υπόκοσμο που ελέγχει πέντε κλαμπ και διακινεί κάποιες ποσότητες ναρκωτικών. ΠΕΛΛΑΡΕΣ κουμπάρε μου. ΤΣΙΟΦΤΕΣ για να δικαιολογούν τους μισθούς τους και εμείς όλοι οι μακάκες φορολογούμενοι να πληρώνουμε όπως τα ζώα, χωρίς αντίδραση, αποχαυνωμένοι από τα προσωπικά προβλήματα επιβίωσης.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΟΡΟΥΔΑ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΝΙΚΧΡΙ

• Εντάξει είναι καλή κορούδα η ΑΝΝΑ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ. Ομορφούλα, καλοσυνάτη, χαμογελάει συνεχώς, ενίοτε και άνευ αποχρώντος λόγου, τι θέλετε άλλο δηλαδή. Να βγάλει σκοπιές ή να προτάξει τα στήθη της στον υπόκοσμο. Ξέρετε ποια έκφραση ταιριάζει στην προκειμένη περίπτωση που χρησιμοποιούν απεριφράστως και με πάθος οι ποδοσφαιρόφιλοι, όταν κάποιος αθλητής κάνει σοβαρό λάθος και τις ευθύνες αποδίδουν στον προπονητή: «Τζιαί που σ’ έβαλε». Πω, πω. Αντανάκλαση της κοινωνίας ο φούρπος. Σσστ, όμως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ και λυπάται εύκολα τα κορίτσια, αφού διαθέτει και προσωπικό «χαρέμι» με σύζυγο και 4 κόρες, πεθερά, κουνιάδες κλπ.. Περιμένει να ψηφίσει η Βουλή το νομοσχέδιο για δημιουργία υφυπουργείου ευρωπαϊκών υποθέσεων για να μπορέσει να ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ την Κουκκίδου. Ε, μα δεν μπορεί να κατεβάσει τον περιβόητο ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟ ΠΕΛΕΚΥ (ου φωνάζει και η Φιλίππα ότι έπαθε τενοντίτιδα ο Νίκος κραδαίνοντας τόσες ώρες στα ύψη το αιχμηρό όργανο), αφού το δίδυμο της αστυνομικής επιτυχίας που επέβαλε την (αν) ασφάλεια δεν έχει και πάρα πολλές αποτυχίες. Ε, μα δεν ξεχάσατε ακόμη τα επεισόδια στη Χλώρακα, Λεμεσό, τις συνομιλίες με τον καταζητούμενο Σύρο; Ουουου μα είστε αθκιασεροί και μεμψίμοιροι… χωρκάτες. Τα χάπια μου ρε τα αστυνομικά. Δεν είμαστε μαγεία ως κράτος; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ και αναλόγως συμφέροντος.

Ο ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΟΝΕΙ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ... ΜΟΥΡΜΟΥΡΟΥΝ

• Συγκινητικό. Συνήλθαν οι συγκυβερνώντες για να συζητήσουν περί εκποιήσεων και άλλων νομοσχεδίων περί οικονομίας, υπό τον Υπουργό Οικονομικών ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΟ, αλλά σαν καλά μαθητούθκια, απλώς άκουσαν το μάθημα τους από τον Γενικό Διευθυντή ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΕΛΗ. Εκνευρίστηκαν λένε οι βουλευτές με τον Γ.Δ Υπ. Οικονομικών, αλλά σώπασαν γιατί προέχει να συνεχίσει η Συγκυβέρνηση, μπας και ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ στις διπλές εκλογές του Ιουνίου 2024. Οπόταν ο ΓΙΠΑ (το αρπακτικό πουλί γράφεται με Υ οπόταν… μην καταλογίζουμε περιττά προσωνύμια στον αγαπητό Γ.Δ του Υπ. Οικονομικών) με τους χαμηλούς τόνους ομιλίας, που ενίοτε εκνευρίζουν όλους εμάς τους φωνακλάδες-φαφλατάδες, τους νουθέτησε και τελικά επέστρεψαν στις βάσεις τους, για να σηκώσουν το χεράκι στην Βουλή και να ψηφίσουν όπως τους το επέβαλε (ο ΓΙΠΑΣ).

• Πάντως οι παραληρούντες και ιδιαιτέρως μεμψιμοιριούντες βουλευτές και άλλοι οικονομικοί ταγοί, νοιώθουν ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ που ο Γ.Δ του Υπ. Οικονομικών συμπεριφέρεται σαν να είναι ο αντι-Κεραυνός και μάλιστα δίνει και σχετικές οδηγίες - νουθεσίες. Τώρα, είναι ΚΟΛΠΟ του ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ για να απαλλαγεί από τις μουρμούρες των κομματικών και τα φορτώνει στον ΓΙΠΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΕ ο Υπ. Οικονομικών με τόσα βάσανα και δεν έχει φυσικές αντοχές να τα βάλει με τους απαιτητικούς συγκυβερνώντες, ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ως γνώστης του αντικειμένου και των περίπλοκων θεμάτων ο ΓΙΠΑΣ, είναι καυτά ερωτήματα που θέτουμε και σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΞΥΠ, που επιμένει ότι είναι συνδυασμός όλων αυτών και λίγων απ’ όλα.

• Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο ΓΙΠΑΣ δικαιολογεί το προσωνύμιο που προσάψαμε στους Γενικούς Διευθυντές Υπουργείων, ότι είναι οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ και οι Υπουργοί απλώς υπακούν. Έτσι και η περιρρέουσα στην πολιτική πιάτσα επιμένει ότι ο ΓΙΠΑΣ Παντελή είναι ΟΙΟΝΕΙ Υπουργός Οικονομικών με όλα τα παρεπόμενα. Ε, στον επόμενο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ας τον κάνει Υπουργό Οικονομικών και όσοι περιμένουν στον προθάλαμο για να πάρουν τον θώκο που τους υποσχέθηκαν, ας σιγοτραγουδήσουν για δεύτερη φορά το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ άσμα, που άδουν περιπαθώς και με νοσταλγία οι καταξιωμένες ερμηνεύτριες ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ «το γιασεμί στην πόρτα σου/ γιασεμί μου/ ω, ω, ω, κ’ ήρθα να το κλαδέψω/ ωχ γιαβρί μου/ και νόμισε η μάνα σου γιασεμί μου/ ωωω, πως ήρθα να σε κλέψω/ ωχ γιαβρί μου». ΥΠΕΡΟΧΗ η ντοπιολαλιά μας. ΑΝΑΣΑ από τους κροκόδειλους που μας περιτριγυρίζουν- κυβερνούν τον παράδεισο μας, την χώρα μας, που την κατάντησαν μπουρδέλο με φτηνή χρέωση.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αναγνωρίζουμε ότι στον δημόσιο τομέα υπάρχουν και αδικημένοι υπάλληλοι που παίρνουν ελάχιστα ως χαμηλόμισθοι και η φήμη τους συμπαρασύρεται από όσους τα αρπάζουν κανονικά και ξεκούραστα. Ωστόσο, να επισημάνουμε στα κόμματα, Κυβέρνηση, αλαλάζοντες συντεχνίες ότι οι ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ του δημόσιου τομέα είναι οι ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ του ιδιωτικού τομέα. Που παραμένουν άφωνοι, βασανισμένοι γιατί ΟΛΟΙ θεωρούν ότι είναι ΑΟΡΑΤΟΙ. Ψήφο έχουν όμως παιδάκια…

• ΥΓ: Υπάρχει πιο ρατσιστική έκφραση που αναφωνούν συνεχώς οι αχάπαροι δημοσιογράφοι και κανείς δεν συγκινείται ότι «γυναίκες- παιδιά είναι τα μεγαλύτερα θύματα του πολέμου»; Ωσάν και οι άντρες που πολεμούν και κινδυνεύουν κάθε στιγμή να πεθάνουν δεν είναι άνθρωποι με καρδιά και ψυχή. Οι ευαισθητούληδες δεν μιλούν για σεξισμούς και άλλες σύγχρονες αρλούμπες.

• ΥΓ: Α, μα θα αποβάλλονταν με συνοπτικές διαδικασίες από τον ΠΙΣ και θα καταδιώκονταν από τον ιατρικό κόσμο, αν ζούσαν τέτοια εποχή οι Άγιοι Ανάργυροι ΚΟΣΜΑΣ και ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ων και την μνήμη επιτελούμε. Μεγάλη η Χάρη σας Άγιοι μου, αλλά χαλάτε την πιάτσα. Ακούς εκεί να εξετάζουν ως ιατροί και να μην παίρνουν χρήματα για να χτίζουν παλάτια, να αγοράζουν πολυτελή αυτοκίνητα. Α, πα, πα, χαλάτε την πιάτσα της ιατρικής. Εξάλλου πήγατε σε νοσοκομείο ή γραφείο ιατρού και να δείτε την εικόνα των Αγίων Αναργύρων;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση