ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπρώχνουν στην έξοδο τον Αρχηγό - Σύζυγος ΑΚΕΛικού βουλευτή - Ηθοποιός για Ευρωβουλευτές

Φωνές κόκκινων Αμμοχωστιανών ότι δεν εκπροσωπούνται - Υπό Προεδρική δυσμένεια και ο Χαρτσιώτης θέλει αλλαγή

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ

Άρον το πηλίκιον σου και περιπάτει προς την ΕΞΟΔΟ. Παραφράζοντας την ρήση του Χριστού προς τον Παράλυτο στο Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φαίνεται να προσανατολίζεται στην ενεργοποίηση της μεθόδου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΊΔΗ και στην εξώθηση σε παραίτηση του Αρχηγού Αστυνομίας ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ. Ο επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας βρίσκεται πλέον ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ και του καταλογίζονται όλες οι ευθύνες περί του λανθασμένου σχεδιασμού αντιμετώπισης των χουλιγκανισμών και άλλων εγκληματικών ενεργειών, που συνταράσσουν την κοινωνία. Ε, μετά την απομάκρυνση και της αρμόδιας Υπουργού Δικαιοσύνης - Δημόσιας Τάξης ΑΝΝΑΣ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ (λείπει το χαμόγελο της από την πολιτική ζωή), το επόμενο βήμα, έτσι ώστε πραγματοποιηθεί η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ της Αστυνομίας, θεωρείται από το Προεδρικό κονκλάβιο ότι θα πρέπει να αφορά την αποχώρηση και του Αρχηγού της δύναμης.

Ήδη όπως προαναφέραμε ενεργοποιήθηκε η μέθοδος Χριστοδουλίδη, την οποία προσδιορίσαμε προ καιρού και χρησιμοποιήθηκε και στις πρόσφατες ανακατατάξεις στο Υπουργικό, ήτοι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ όσους βρίσκονται υπό δυσμένεια, δεν τους παίρνει τηλέφωνο να συνομιλήσουν, όταν δε τους απευθύνει τον λόγο, γίνεται ΜΟΝΟ για να τους κατσαδιάσει και να τους υπομνήσει τα λάθη τους, ενώ το ψυχρό Γεροσχηπιώτικο του βλέμμα παγώνει τον συνομιλητή του. Δέκτης της εν λόγω μεθόδου το τελευταίο διάστημα ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θεωρεί ότι πλέον δεν μπορεί να συνεχίσει στο πόστο του. Περιμένει δε λόγω μεθόδου Χριστοδουλίδη και της πίεσης που θα δεχθεί το επόμενο διάστημα να ΥΠΟΒΑΛΕΙ την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του, αφού σε περίπτωση ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ από τον ΝικΧρι θα δικαιούται σημαντικό ποσό αποζημιώσεων… Αμάν τα χάπια μου τα Γεροσχηπιώτικα…

ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΣΙΩΤΗΣ

Άποψη επί του προκειμένου δεν μπορεί να εκφράσει ο νεοσσός Υπουργός Δικαιοσύνης ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΤΣΙΩΤΗΣ, αλλά σύμφωνα με τον πράκτορα της ΞΥΠ επονομαζόμενο και μπάτσο, δεν θα τον ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΟΣΩΣ. Εξάλλου, με αυτό τον τρόπο ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ των ευθυνών και συνάμα θα μπορέσει με τον νέο Αρχηγό που θα διοριστεί να ΧΤΙΣΟΥΝ την Αστυνομία, όπως προσδοκεί και οραματίζεται ο Χάρτσια. Πάντως, οι γνωρίζοντες τα συμβάντα στο Αστυνομικό σώμα, διαπιστώνουν ότι η Αστυνομία βρίσκεται ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ σε όλους τους τομείς και σίγουρα χρειάζεται τεράστια θέληση και δύναμη για να ανασυγκροτηθεί. Εκτός των άλλων ταλανίζεται και από τις προσφυγές στην Δικαιοσύνη και ιδιαίτερα αυτό το διάστημα βρίσκεται στο απόγειο η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ στην Αστυνομία, αφού εκ των 4 Βοηθών αρχηγών αστυνομίας, ΜΟΝΟ ο ένας μπορεί να φοράει την στολή του και να υπογράφει σχετικά έγγραφα, αφού οι άλλοι 3 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δεν κατέχουν τις θέσεις τους αφού ΕΠΕΣΑΝ, όπως λέγεται και στην μπάτσικη αργκό, στο δικαστήριο.

ΟΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΧΑΡΤΣΙΑ

Πάντως ο ΧΑΡΤΣΙΑΣ επιχειρεί να αποτυπώσει το στίγμα του, αλλά βρήκε τόσες πολλές ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ στο σώμα με κυριότερη την εμπέδωση της δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας και της ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ, συνδυασμένης με τις κλίκες – φατρίες στα ενδότερα, τους Δούρειους Ίππους που συνεργάζονται με παράνομους που καθιστά το έργο του ιδιαίτερα δύσκολο και επίπονο. Ωστόσο φαίνεται ότι ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι θα πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων η Αστυνομία και να φυσήξει ένας αέρας που να φέρει και δροσιά και ποστασιά (εντάξει το πατριωτικό άσμα έχει καταπληκτικούς στίχους των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΠΕΡΤΗ - ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΓΙΟΥ και συγκλονιστική ερμηνεία από τον ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ, ταιριάζει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του Κυπριστάν). Να προσέξουν μην κρυώσουν οι αστυνομικοί μας… Πόσα να φτάσει και ο Στυλλής του Παπαθεωρή. Προσομοιάζει με λερναία Ύδρα η Αστυνομία.

ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

Να αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έχει στο μυαλό και τον αντικαταστάτη του, αφού την σχετική άσκηση εργασίας επί χάρτου την έκανε και προ λίγων μηνών μετά τα επεισόδια στην Χλώρακα. Στην λίστα ήταν ο αστυνόμος ΘΕΜΙΣΤΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ, ο νομικός ΗΛΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ο βουλευτής ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και η εισαγγελέας ΠΩΛΙΝΑ ΕΥΘΥΒΟΥΛΟΥ. Φαίνεται ότι δεν προκρίνεται ο Υπαρχηγός ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Φυσικά μπήκαν και άλλα ονόματα στην λίστα και οσονούπω θα έχουμε και νεότερα προς πληροφόρηση.

ΑΚΕΛ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Πάμε και στο ΑΚΕΛ που μετά από την σημερινή συνεδρία του Πολιτικού γραφείου κατά πάσα πιθανότητα θα προσκομίσει κατά την αυριανή συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ προς έγκριση. Επιθυμούν ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και η λοιπή ηγεσία του κόμματος της αριστεράς να είναι οι πρώτοι που θα εξαγγείλουν τους 6 που θα δώσουν την μάχη για τον παράδεισο των Βρυξελλών (άκοπες 14 χιλιαδούλες τον μήνα συν ακόμη μερικές που προκύπτουν στην πορεία, παρουσία στο κέντρο λήψης αποφάσεων, διασυνδέσεις, φιλίες και όλα τα συναφή) δίνοντας το μήνυμα ότι ανακοίνωσαν πρώτοι και θα τερματίσουν ΠΡΩΤΟΙ στις 9 Ιουνίου. Εξάλλου αυτός είναι ο στόχος του κόμματος που θα πρέπει κάποια στιγμή ο ΑΚΕΛικός ιστορικός να αποδώσει στην στήλη που το επισήμανε πρώτη και αργότερα πείσθηκαν οι φοβητσιάρηδες ένοικοι της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. Ανεξόφλητα τιμολόγια όπως τσιριλά και ο Τμηματάρχης υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ.

ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΒΑΡΩΣΙΩΤΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ

Λοιπόν, δεν θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις το Ευρωψηφοδέλτιο, από εκείνες που ανακοινώσαμε προ πολλού σε σχετικό δημοσίευμα , παρά μόνο σε κάποιο πρόσωπο εκ Λεμεσού, που παραμένει και η μοναδική εκκρεμότητα. Επιθυμούν οι κόκκινοι κονκλαβιούχοι να περάσουν το μήνυμα ότι εφαρμόζουν στην πράξη την ισότητα, συμπεριλαμβάνοντας 3 γυναίκες, ενώ επιθυμούσαν και την κάλυψη όλων των επαρχιών. Αν και υπάρχουν ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ από τους Αμμοχωστιανούς ότι δεν εκπροσωπείται η επαρχία τους (έντονες οι διαμαρτυρίες θα διατυπωθούν σεμνά και φοβισμένα και αύριο στην Κ.Ε) με την ηγεσία να τους επισημαίνει ότι η ΑΝΝΑΘΕΟΛΟΓΟΥ είναι εξ Αμμοχώστου από τα γεννοφάσκια της. Πάντως η ΞΥΠ αποκωδικοποίησε την επιθυμία του βουλευτή ΝΙΚΟΥ ΚΕΤΤΗΡΟΥ, του Δημάρχου Δερύνειας ΑΝΤΡΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, όπως και άλλου σημαίνοντος στελέχους και υποψήφιου βουλευτή να είναι στο ψηφοδέλτιο, αλλά άλλαι αι βουλαί των σοφών της Εζεκίας Παπαϊωάννου. Ακόμη εμφανής είναι η πρόθεση να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο και 3 μέλη της ούτω καλούμενης κοινωνικής συμμαχίας, τα επονομαζόμενα και ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ, που είναι μετεξέλιξη των νέων δυνάμεων.

ΤΑ 3 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ – Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Στο ψηφοδέλτιο θα συμμετάσχουν οι: Ευρωβουλευτές ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΝΙΑΖΙ ΚΙΛΖΙΟΥΡΕΚ, η ΣΤΑΥΡΗ ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΗ, σύζυγος του βουλευτή ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, επικεφαλής του γραφείου Κυπριακού με αξιοπρόσεκτες σπουδές στην Αγγλία και τα Μαυρογιαννούθκια ήτοι, η πρώην βουλευτής ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, o πρώην Γενικός Λογιστής ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ και ενδεχομένως της ηθοποιού ΜΕΛΑΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΥ. Όπως προαναφέραμε αναζητείτο το τελευταίο διάστημα γυναίκα εκ Λεμεσού για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο μετά και την άρνηση της ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΧΡΗΣΤΟΥ (νύμφη του πρώην βουλευτή - Υπουργού - δημάρχου - στελέχους του ΑΚΕΛ Αντρέα Χ.) να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. Αυτά. Αν δεν ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ το ψηφοδέλτιο από την Κ.Ε το Σάββατο, θα δοθεί άλλη μια βδομάδα παράταση για να γίνουν οι αναγκαίες διαβουλεύσεις.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΑΔΕΙΑΣΕ κυριολεκτικά τον επιστήμονα ΠΕΤΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος δήλωνε από τις συχνότητες του ΑΛΦΑ ότι τα εμβόλια ενδεχομένως «να ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΑΝ τα αυτοάνοσα νοσήματα», η Επίτροπος Υγείας ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ, αφού στην χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Υγείας της Βουλής, επισήμανε ότι δεν είχαν τέτοιες καταγγελίες στο σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης της Ε.Ε. Ποιος μας λέει ψέματα; Ο εξουσιαστής επί διετία Καραγιάννης; Να σας πληροφορήσουμε ακόμη, ότι ο Διοικητής της ΞΥΠ επιχείρησε να αποσπάσει από την Επίτροπο και κάποιες πληροφορίες για τον τρόπο που αντιμετώπισε η Ε.Ε την διαχείριση της πανδημίας του κορωνοιού, με τα ΕΙΔΕΧΘΗ μέτρα εγκλεισμού, περιορισμού της ελευθερίας, τσαλαπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να μας πληροφορήσει «ότι δεν ήξεραν εκείνη την εποχή τον ιό και τι θα προέκυπτε». Όσο για την αγορά εμβολίων και στις επισημάνσεις της βουλευτού του ΑΚΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ περί σκοτεινών συμφωνιών, μηνυμάτων της Προέδρου της ΕΕ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ με τον διευθύνοντα σύμβουλο της PFIZER, τον περιβόητο Μπουρλά , η κ. Κυριακίδου επισήμανε ότι οι συμφωνίες γίνονταν με την έγκριση του συνόλου των μελών της Κομισιόν. Οπόταν κλείστε κι αυτό το κεφάλαιο και από φαν έφαν που λέμε και στα χωριά μας…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση