ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπρώχνουν ΑΚΕΛ - ΟΚΥΠΥ προς ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων με μπροστάρηδες τους ινστρούχτορες τους

Σκέψεις για ράπιτ τεστ μια φορά την βδομάδα …αποκλείστηκαν - Επανέρχεται ο Κωστρίκκης στη ΣΕΕ μετά τους καβγάδες των τηλεπιστημόνων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Στις βαθιές - περισπούδαστες αναλύσεις για την ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ του ΑΚΕΛ με σοφιστικέ προσεγγίσεις και ιδεολογικές μανούβρες, καλά είναι να υπάρχει και προσαρμογή στην πραγματικότητα και οι νέοι ηγέτες, ΣτεφΣτεφ και άλλοι, να συνέλθουν προτού είναι πλέον αργά και καταστούν ΚΚΕ, που με πινελιές αριστερών προσεγγίσεων και κυρίως με επίκληση την στροφή στο σοσιαλισμό οραματίζονται προλεταριακές επαναστάσεις. Ας προσγειωθούν στα απλά και καθημερινά και κυρίως να μην υποτιμούν τους αριστερούς ψηφοφόρους, ιδιαίτερα της νέας γενιάς που ιεραρχούν διαφορετικά τα προβλήματα.

• Κι όμως ακόμη συνεχίζουν. Επί ηγεσίας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ δεν άλλαξε το παραμικρό και οδεύουν στις ίδιες επικίνδυνες ατραπούς, αφήνοντας τα καθημερινά προβλήματα στον αυτόματο πιλότο και δεν δίνουν την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ τους σε σχέση με τα άλλα κόμματα, που ως εκ της κοσμοθεωρίας και της φιλοσοφίας τους αντιμετωπίζουν με άλλο τρόπο και φακό τα προβλήματα που ανακύπτουν στην καθημερινότητα.

• Ακόμη και την κορυφαία κοινωνική κατάκτηση, το ΥΨΙΣΤΟ σοσιαλιστικό μέτρο που πάρθηκε από καταβολής της κολοβής Κυπριακής Δημοκρατίας δεν το προστατεύουν. Αντίθετα το αποδομούν και το πυροβολούν με όλα τους τα όπλα. Αναφερόμαστε στο Γενικό Σχέδιο Υγείας( ΓΕΣΥ), για το οποίο οι φορολογούμενοι πολίτες δαπανούν 1 δισεκατομμύριο 200 εκατομμύρια Ευρώ και εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες για ποιοτική ιατρική. Αντί το ΑΚΕΛ να είναι φανατικός θιασώτης και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να το εδραιώσει , να το προωθήσει και κυρίως να στηρίξει την πολιτική του ως κόμμα, στην αναβάθμιση του ΓΕΣΥ καθημερινά το ναρκοθετεί.

• Φιλολογικά και ακαδημαικά λέει ότι το στηρίζει στην πράξη όμως το ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ. Ας μας εξηγήσει κάποιος, πώς το ΑΚΕΛ στηρίζει το ΓΕΣΥ όταν ένας εκ των κυριότερων του πυλώνων, τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) τα λοιδορεί, τα αποδομεί και τα υποβαθμίζει. Μην τρομάζετε σύντροφοι και κυρίως μην ενίσταστε. Προσέξτε. Έγραψαν θέμα στην Βουλή με πρωτοβουλία της εκ Πελενδρίου ορμώμενης βουλευτίνας του ΑΚΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για τα προβλήματα των ΤΑΕΠ, για να επιδείξει έργο το κορίτσι, σε συνεννόηση πάντα με την ηγεσία και την Κοινοβουλευτική ομάδα. Εκεί εμφανίστηκαν οι ημέτεροι, τοποτηρητές, ινστρούχτορες του κόμματος στα θέματα υγείας και νοσοκομεία ο Πρόεδρος των Κυβερνητικών Ιατρών ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΜΑΣ και ο Προϊστάμενος των νοσηλευτών ΜΕΘ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΥ και ανέδειξαν κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις, ως πρακτική που συμβαίνει καθημερινά στις Πρώτες Βοήθειες.

• Και καλά ρε κύριοι σύντροφοι, εσείς δεν φέρετε ευθύνη ως ιατρός ο ένας και νοσηλευτής ο άλλος γα τα προβλήματα στα ΤΑΕΠ; Μάλιστα ο Λεοντίου, δίκην επαναστάτη κατά των Ταλιμπάν ζήτησε και προστασία για όσα θα πει, αμολώντας το περιβόητο ότι ασθενής έμεινε 49 ώρες στο ΤΑΕΠ. Τα αναμάσησαν τα συνήθως παραπλανημένα Μέσα μαζικής Εξημέρωσης και έγινε θέμα συζήτησης. Κρίμα για τους συναδέλφους σου που βασανίζονται να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και ειδικά στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας επιδεικνύουν σεβασμό στους ασθενείς, να μιλάς με απαξιωτικό τρόπο για το έργο τους. Τόσο ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ είναι που άφησαν τον άνθρωπο 49 ώρες να περιμένει; Εσύ ως προϊστάμενος που αμείβεσαι με ένα κάρο Ευρώ τι έκανες επί του προκειμένου; Αν ήσουν στο Αρεταίειο, στο Απολλώνιο και στο Αμέρικαν θα πήγαινες στην Βουλή να λες τέτοιες καταστάσεις και να καταφέρεσαι κατά του εργοδότη σου; Θα έφτυνες στα γένια σου; Α, μπα. Μάλλον τώρα θα ήσουν νοσηλευτής σε κανένα γηροκομείο.

• Αμ, ο άλλος ο φωνακλάς ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΜΑΣ που είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ. Τα έκανε πλακάκια με τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών (ΟΚΥΠΥ) και δήθεν τσακώνονται. Μάλιστα, όπως μας πληροφόρησε πράκτορας της ΞΥΠ αποχώρησε από σύσκεψη με τον ΟΚΥΠΥ γιατί κάποιος εκ των παρευρισκομένων του είπε ότι δεν είναι σωστός. Ναι, σιγά τον μεγάλο ηγέτη, τον Τσε Γκεβάρα της ιατρικής που θίγεται εύκολα. Κόλπα είναι αυτά ρε και άσε Σωτηράκη, κάνε τα αλλού και όχι σ’ εμάς. Μαζί με τον ΟΚΥΠΥ οδηγούν τα δημόσια νοσηλευτήρια στην απαξίωση των πολιτών σε πρώτο στάδιο και κατά δεύτερο στην χρεοκοπία.

• Όταν το κράτος βάζει επιπλέον 250 εκατομμύρια τον χρόνο για να καλύψει τα ελλείμματα των νοσοκομείων μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό; Θα έρθει η Ευρωπαϊκή Ένωση , όπως έγινε με CYPRUS AIRWAYS, Συνεργατισμό, Γιουροσύπρια και θα πει ότι δεν μπορείτε να καλύπτετε ελλείμματα οπόταν δώστε τα νοσοκομεία σε ιδιώτες. Δεν είναι τυχαίο που άρχισαν να λοιδορούν και να υποσκάπτουν και τις Πρώτες βοήθειες. Απέμεινε το έσχατο τμήματα των δημοσίων νοσηλευτηρίων που απαξιώνουν. Το παραμύθι του Κούμα και των άλλων ότι είναι από ενδιαφέρον να το αφήσουν. Δηλαδή τα προβλήματα της οικογένειας σας τα μεταφέρετε στους καφενέδες για να σας βρουν λύσεις; Δεν κάθεστε με την γυναίκα και τα παιδιά σας να τα λύσετε;

• Κι επειδή η επικαιρότητα συμπαρασύρει να πούμε σε όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία να μην εφησυχάζουν στην ασφάλεια του δημοσίου. ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ. Αν δεν κάνετε κάτι αυτοί όλοι οι συντεχνιακοί θα σας οδηγήσουν στα χέρια των ιδιωτών και αρκετοί θα ψάχνετε δουλειά . Οι πιλότοι και αεροσυνοδοί της CYPRUS AIRWAYS διασκορπίστηκαν στα πέντε σημεία του πλανήτη όσοι κατάφεραν να εργοδοτηθούν. Κάποιοι με τραγικές συνθήκες εργασίας. . Μην περιμένετε τα κόμματα, γιατί αυτοί σιγοντάρουν την ιδιωτικοποίηση. Ειδικά το ΑΚΕΛ το δείχνει και με πράξεις αφήνοντας Κούμες και Λεοντίου να παρασύρουν την κοινή γνώμη σε ένα καλοστημένο παιχνίδι προπαγάνδας. Αν ήθελε τους ανακαλούσε σε τάξη. Αλλά δεν θέλουν. Δυστυχώς για τον τόπο έγινε και το ΑΚΕΛ από κόκκινο …ροζουλίνι με στρασάκια και φρου- φρου και αρώματα. Ούτε ο Στεφ Στεφ άλλαξε κάτι. Τα λέγαμε και στον ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και μας αποκαλούσε μαζί με το κονκλάβιο του, εχθρούς του κόμματος. Τώρα κλαίνε επί ερειπίων.

• Να περάσουμε και σε παρασκήνιο από θέματα υγείας. Ο πράκτορας της ΞΥΠ, μας πληροφορεί ότι μετά τους καβγάδες ΤΣΙΟΥΤΗ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και τις κλίκες των επιδημιολόγων- εξουσιαστών – τηλεπιστημόνων, επανέρχεται στο προσκήνιο ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΩΣΤΡΙΚΚΗΣ. Θα αναλάβει ρόλο στην συμβουλευτική ομάδα- για μεταλλάξεις- και ότι ήθελε προκύψει. Σε μια άλλη εξέλιξη δέκτης έγινε το Υπουργείο Υγείας αιτημάτων πολιτών για να μετατραπεί το ράπιτ τεστ για ανεμβολίαστους κάθε 72 ώρες σε εβδομαδιαίο. Προς τούτο έστειλε στο Υπ. Υγείας και σχετική επιστολή το ΕΛΑΜ καθώς και ομάδες πολιτών. Επιχειρήματα τους η άριστη επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου και το παράδειγμα άλλων χωρών, όπως Νορβηγία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Δανία όπου ΗΡΘΗΣΑΝ όλα τα περιοριστικά μέτρα, το ψηλό ποσοστό εμβολιασμού , αλλά και το οικονομικό κόστος …Ωστόσο δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στο παρόν στάδιο και παραμένουν όλα ως έχουν μέχρι νεωτέρας και καλό νέο έτος.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μπουσουλούσε στην πολιτική και ανοίξαμε την πόρτα για να δει φως. Αίφνης μας το παίζει ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ της πολιτικής με απαξιωτική συμπεριφορά, καταδεικνύοντας ότι δεν είναι δεκτική στην ανεπαίσθητη κριτική.... Να προσέχει. Γιατί το έκαναν και άλλοι στο παρελθόν και η πτώση τους ήταν ιδιαίτερα …ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση