ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκοτεινές - υπόγειες Συναγερμικές δολοπλοκίες - Πλήγωσαν την Αννίτα Δ.

Οι δελφίνοι συνασπίστηκαν κατά της ΠτΒ - Τα σενάρια και η παρασυναγωγή για Αβέρωφ Ν.

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Αποφάσισαν τα κοπέλια του ΔΗΣΥ ότι θα πάρουν μέχρι τα άκρα την εσωκομματική κόντρα και θα διαλύσουν τα πάντα, για χάρη των προσωπικών πεισμάτων, φιλοδοξιών και εν μέρει της υπερφίαλης προσέγγισης τους. Επιτείνεται καθημερινά η εσωστρέφεια, επιδεινώνονται η εικόνα του κόμματος και εν τέλει προκαλούν ΧΑΣΜΑ που δύσκολα μπορεί να σμικρυνθεί στο μέλλον όταν θα λήξει η Προεδρική αναμέτρηση. Αν και από κάποιους γίνεται μια καμουφλαρισμένη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΤΤΑΣ και αλληλεπίρριψη ευθυνών σε όποιο τυγχάνει να φορούσε τα γαλάζια του κόμματος. Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ είναι προ των πυλών αν δεν άνοιξε και τις γαλάζιες θύρες και κάνει εισβολή.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΤΤΑΣ- ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΟΑ ΦΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΝΝΙΤΑΣ

• Προφανώς και όσοι μας παρακολουθούν δεν θα εκπλάγηκαν για την περιρρέουσα των τελευταίων ημερών, αφού στις 15.7.2022 είχαμε καταγράψει τις ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ και ΥΠΟΓΕΙΕΣ Συναγερμικές δολοπλοκίες, με το σχετικό δημοσίευμα της στήλης υπό τον τίτλο «Συναγερμική Φράξια ωθεί Αβέρωφ στην έξοδο…προωθεί Αννίτα» και υπότιτλο «Σενάρια για διαφυγή Φούλη». Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων επισημάναμε και τα εξής : «Πλήθος πληροφοριών και πρακτόρων της ΞΥΠ ενημερώνουν ότι βρίσκεται υπό εξέλιξη μια προσπάθεια στο γαλάζιο στρατόπεδο από Συναγερμική κλίκα να πεισθεί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ από την κούρσα των Προεδρικών εκλογών και να περιοριστεί στην ηγεσία του κόμματος. Αν και το σενάριο ΔΙΑΦΥΓΗΣ φαντάζει στην παρούσα στιγμή και ελαφρώς ουτοπικό, εντούτοις η φράξια των γαλάζιων επιμένει ότι η αποχώρηση Φούλη, θα αποβεί προς όφελος και του ιδίου και του κόμματος, που θα γλιτώσει από περιπέτειες αν δεν περάσει στον δεύτερο γύρο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.»

• «Προς τούτο έχουν και έτοιμη λύση που ακούει στο όνομα Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Με την εν λόγω υποψηφιότητα- προφανώς και αν αποδεχθεί η κ. Δημητρίου, που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δέκτης της πρότασης - ευελπιστεί η φράξια ότι θα ανατρέψει το κλίμα και θα μπορέσει η Πρόεδρος της Βουλής να περάσει στον Β’ γύρο των προεδρικών, αφήνοντας έξω τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Μάλιστα οι θιασώτες της εν λόγω λύσης επιμένουν ότι η κ. Δημητρίου έχει πιθανότητες εκλογής αφού το τελευταίο διάστημα ΑΝΕΠΤΥΞΕ σχέσεις με το ΑΚΕΛ και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο έχουν άριστη συνεργασία, ενίοτε και σε βάρος των κομμάτων (ΔΗΠΑ- ΕΛΑΜ) που την εξέλεξαν.»

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ

• Ακόμη η επισήμανση μας αναφέρει ότι «το κλειδί της πρότασης είναι φυσικά ο Φούλης, που θα πρέπει σε τέτοιο ενδεχόμενο να αναζητήσει και τους τρόπους δικαιολόγησης της αποχώρησης μετά από τον έντονο και μακρύ προεκλογικό αγώνα. Την ίδια στιγμή δέχεται και παραινέσεις, από άλλες γαλάζιες φράξιες και Συναγερμικούς να αποχωρήσει υπέρ υποψηφιότητας ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο και με τις κατάλληλες συνεννοήσεις ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ στον ΔΗΣΥ, μετατρέπεται οιονεί σε ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ- καταφέρνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ στο ΑΚΕΛ που το αφήνει απομονωμένο, ηττημένο και δαρμένο με την ηγεσία του να έχει ν’ αντιμετωπίσει ΧΑΟΣ – ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ προβλήματα και ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ τους εσωκομματικούς δελφίνους, που όλο αυτό το διάστημα ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ για τον γαλάζιο θρόνο. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο της ψήφισης Χριστοδουλίδη η εκλογή του τέως ΥΠΕΞ από τον Α’ γύρο είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη…

• Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ Δ. – ΓΥΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

• Αυτά. Και τώρα το υπόγειο παρασκήνιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Πάντως, πέραν του ΔΗΣΥ, ΠΛΗΓΜΑΤΑ στην προκειμένη περίπτωση θα δεχθεί και η Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η οποία πλέον μπήκε στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ όλων των άλλων δελφίνων του ΔΗΣΥ που προαλείφονται για τον θρόνο του κόμματος, αν και εφόσον προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο. Απλούστατα με την ΣΙΩΠΗ της ή την ΑΝΟΧΗ της (εμείς ως οφείλαμε ζητήσαμε την άποψη της, αλλά μας ΑΠΑΞΙΩΣΕ γιατί επιλέγει να συναναστρέφεται με συγκεκριμένους δημοσιογράφους που την χειροκροτούν αδιαλείπτως) και την καλλιέργεια στην κοινωνία της εικόνας που επιχειρήθηκε να διαμορφωθεί μέσω ΚΑΙ της δημοσκόπησης που παρουσίασε ο ΠΟΛΙΤΗΣ, η οποία την παρουσιάζει το κατάλληλο άτομο να διαδεχθεί τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και να επανενώσει τον ΔΗΣΥ , ΓΥΑΛΙΣΕ το μάτι των εσωκομματικών αντιπάλων της.

• Και όσοι ασχολούνται με τα εσωκομματικά, γνωρίζουν το ΤΕΡΑΣ που εμφανίζεται σε περιπτώσεις όπου διαγνωστεί η πρόθεση αμφισβήτησης αξιωμάτων από δελφίνους του κόμματος. Τότε, μπορεί σταδιακά το αδηφάγο τέρας να ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ κάθε επίδοξο αμφισβητία. Πόσο μάλλον, τώρα που θα ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΟΥΝ όλοι οι δελφίνοι του ΔΗΣΥ για να χτυπήσουν ανηλεώς την ΑΝΝΙΤΑ Δ. Και μπορεί η εκ Τρούλων ορμώμενη Προεδρίνα να πιστεύει ότι την στηρίζει η κοινωνία, αλλά θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τα συναγωνιστικά ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ είναι ΑΣΥΜΒΑΤΑ με την πολιτική ζωή…

• Οπόταν , σύμφωνα και με πληροφορίες του γαλάζιου πράκτορα της ΞΥΠ το επόμενο διάστημα θα βρεθούμε μπροστά σε άλλου είδους ΔΙΑΜΑΧΕΣ, οι οποίες και ενδεχομένως να μην βλέπουν ξεκάθαρα το φως της δημοσιότητας, αλλά να τεκταίνονται στο παρασκήνιο. Και όπως ενημερωνόμαστε οι δελφίνοι του ΔΗΣΥ έβαλαν στην ακίδα του στοχάστρου την Πρόεδρο της Βουλής και άρχισαν ασκήσεις σκοποβολής. Κάποιοι δε σύμφωνα και με πληροφορίες της ΞΥΠ έβαλαν στο γραφείο τους στόχο , που στο κέντρο παρουσιάζεται μια ξανθιά ύπαρξη και ρίχνουν τα βελάκια τους.

• Η ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ – Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΧΩΡΑΤΤΕΥΚΕΙ

• Πάντως, οι πληροφορίες της ΞΥΠ επιμένουν ότι τις επόμενες μέρες- ενδεχομένως και σήμερα- να πραγματοποιηθεί συνάντηση- σύσκεψη ανθρώπων που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο, εμείς την ονομάσαμε ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ , η οποία και θα αποφασίσει οριστικά πως θα τοποθετηθεί στις γαλάζιες εξελίξεις και θα μεθοδεύσει τις προσπάθειες, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος τους που είναι ένας και μοναδικός. Να έχουν ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ στην ΕΞΟΥΣΙΑ για να ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ τους, ανεξαρτήτως προσώπων. Προφανώς και στην παρούσα στιγμή δεν τους βολεύει ή δεν εξυπηρετεί ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ως εκ τούτου δεν μπαίνει στο ΚΑΔΡΟ των ατόμων που επιθυμούν να προωθήσουν. Και προς αποφυγή βεβιασμένων συμπερασμάτων να επισημάνουμε ότι δεν είναι θέμα κομματικής τοποθέτησης, καθότι και ο ΜπλακΤζον είναι ακραιφνής εθνικόφρονας με πατέρα αγωνιστή της ΕΟΚΑ, αλλά καθαρά για θέματα πολιτικών και ηγετικών ικανοτήτων.

• Όσον αφορά την περιβόητη απάντηση ΝΙΚΑΡΟΥ προς ΦΟΥΛΗ μην περιμένετε να ακούσετε εξεζητημένες ατάκες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κάποια χωραττά και αστεία θα πει δημόσια και τα υπόλοιπα θα τα μεθοδεύσει στο παρασκήνιο…Εξάλλου όπως επισήμανε αλληγορικά και με άλλη ευκαιρία ο μουσουργός- πράκτορας της ΞΥΠ, « κάνει ο βοσκός σύσκεψη να διαπιστώσει αν μάντρωσε καλά τ’ αρνιά το τσοπανόσκυλο».

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι ευαισθητούληδες που επαναστατούν και ορισμένοι/ες εξ αυτών σκίζουν τα ακριβά ρουχαλάκια τους από το σαλόνι του σπιτιού τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα , συμφωνούν με τον ΝΟΥΡΗ ότι θα πρέπει να απελαθούν όσοι έκαψαν , έδειραν και τρομοκράτησαν στα επεισόδια στο Πουρνάρα; Εκτός κι αν η ευαισθησία τους περιορίζεται μόνο όταν απαιτούν να τιμωρούνται Ελληνοκύπριοι.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X