ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ - Σκάνδαλο Δρομολοξιάς: Έξω φρενών στο ΑΚΕΛ με Βενιζέλο

Έριξε στον Καιάδα το ηθικό πλεονέκτημα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• «Ιστορία μου αμαρτία μου/ λάθος μου μεγάλο/ είσαι αρρώστια μου μες τα στήθια μου/ και πώς να σε βγάλω». Μπορεί η Αξεπέραστη ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ να άδει με καψούρα - περιπαθώς το εν λόγω άσμα με άλλη ευκαιρία και για άλλο σκοπό, αλλά στην προκειμένη, ταιριάζει απόλυτα με όσα συμβαίνουν στο ΑΚΕΛζχχχχζ, όπου η ιστορία και η αμαρτία, αλλά και ο παραγοντισμός που εισήλθε εσχάτως στο κόμμα, είναι αρρώστια που κατατρώει το αριστερό κόμμα. Και κυρίως οδήγησε το άλλοτε ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ σε αμφισβήτηση και την περηφάνια των συντρόφων για την καθαρότητα τους, στον Καιάδα.

• Μάλιστα, δεν χρειάζονται πλέον και άλλους για να προκαλέσουν προβλήματα στο κόμμα, αλλά και οι ίδιοι τρώνε τις σάρκες τους κι η ανθρωποφαγία -  συντρόφων, κατάντησε σπορ για ΑΚΕΛικούς. Και όπως οδηγούνται τα πράγματα, το πλήγμα στις βουλευτικές εκλογές θα είναι τεράστιο και ενδεχομένως και μη αναστρέψιμο, αφού ο καλοκάγαθος-ιδεολόγος ΑΚΕΛικός που πίνει τον καφέ του στις λαϊκές οργανώσεις, μένει ενεός-αποσβολωμένος, με όσα συμβαίνουν στο κόμμα και το δυστύχημα για την ηγεσία ότι δεν μπορεί να τα διαψεύσει αφού προέρχονται από αποκαλύψεις εκ των έσω…

• Σεισμός λοιπόν ταρακούνησε το ΑΚΕΛ με την καλή συνάδελφο ΜΑΡΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ, σαν άλλος Εγκέλαδος, να προκαλεί ρίχτερ στην Εζεκία Παπαϊωάννου, που πιάστηκε εξ απήνης από τις αποκαλύψεις του πρώην Οικονομικού Διευθυντή του κόμματος, καταδικασθέντα σε φυλάκιση για ανάμιξη του στο σκάνδαλο Δρομολαξιάς, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΖΑΝΕΤΤΟΥ σε συνέντευξη του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

• Οι αποκαλύψεις Βενιζέλου περί εμπλοκής ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ, εμβληματικού ηγέτη της αριστεράς και πρώην Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, στο σκάνδαλο Δρομολαξιάς, τον οποίο χαρακτήρισε ως ιθύνων νου της όλης αμαρτωλής ιστορίας, προκαλεί αναταραχή στο ΑΚΕΛ, ενώ απορίες προκαλεί ο χρόνος που επέλεξε για να τοποθετηθεί. Εμείς ως ΞΥΠ, ενεργοποιήσαμε τον κόκκινο πράκτορα που κατοικοεδρεύει στα γραφεία του ΑΚΕΛ και διερευνούμε την σοβαρή αυτή υπόθεση.

• Πρωτίστως γεννούνται ερωτήματα προς τον Βενιζέλο που αναμένεται όπως λένε οι πληροφορίες μας, να κληθεί από την Επιτροπή Ελέγχου του ΑΚΕΛ - της οποίας προεδρεύει ο πρώην βουλευτής ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - για να δώσει εξηγήσεις -δίκην κατηγορητηρίου- για τα εξής:

• Α :Για τον χρόνο που επέλεξε να προβεί σε αποκαλύψεις. Σε μια περίοδο που το κόμμα ετοιμάζεται για τις βουλευτικές εκλογές με χίλια δυο προβλήματα και έχοντας να αντιμετωπίσει και τις παρενέργειες της εμπλοκής του τέως βουλευτή ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΙΟΒΑΝΗ στο σκάνδαλο με τις πολιτογραφήσεις. Γιατί τώρα φωνάζουν στο ΑΚΕΛ και όχι πριν 1- 2 χρόνια ή μετά τον Μάιο και χωρίς να ενημερώσει κανένα.

• Β: Ποιο στοχεύει να πλήξει με τις αποκαλύψεις; Τον Κατσουρίδη είναι αυτονόητο, αλλά με βάσει το δεδικασμένο τι μπορεί να πετύχει; Αποσκοπεί να πλήξει την ηγεσία εν όψει βουλευτικών;

• Γ: Σημαντική παράμετρος είναι και η αναμενόμενη υποψηφιότητα του υιού του και Επαρχιακού Γραμματέα Αμμοχώστου ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΖΑΝΕΤΤΟΥ στις βουλευτικές του Μαΐου με το ψηφοδέλτιο ΑΚΕΛ Αμμοχώστου. Διέγνωσε ότι δεν θα στηριζόταν ο υιός από την ηγεσία και έριξε τις βολές του;

• Ακόμη, ουσιώδης παράμετρος στο θέμα είναι και οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ στο ραδιόφωνο του Πολίτη και στην καλή συνάδελφο ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΗΛΙΑΔΗ. Σοκαρισμένος και πικραμένος ο Στέφανος υποχρεώθηκε να ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ το αφήγημα του ΑΚΕΛ την επίμαχη περίοδο της δίκης, περί πολιτικής δίωξης και προσπάθειας να πληγεί το κόμμα, ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ και ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ τον σύντροφο του.

• Συγκεκριμένα ο Στέφανος επισήμανε 4 σημαντικά γεγονότα:

• Α: Το κόμμα δεν ήταν ενήμερο για τις αποκαλύψεις και απλώς αγόρασαν την Κυριακή το πρωί την «Καθημερινή» και διάβασαν τα λεγόμενα Βενιζέλου. Φυσικά εγείρεται το ερώτημα, αν μπορεί πρώην ηγετικό στέλεχος και νυν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής να κάνει τέτοιου είδους αποκαλύψεις χωρίς να ενημερώνει το κόμμα.

• Β: Ο Βενιζέλος δεν ήταν πολιτικός κρατούμενος και αποστασιοποιείται η ηγεσία του ΑΚΕΛ από το αφήγημα της εποχής περί πολιτικής δίωξης.

• Γ: Δεν είναι το κόμμα που πραγματοποίησε διαδήλωση έξω από τα δικαστήρια την εποχή της δίκης γα το σκάνδαλο, αλλά ΜΟΝΟ φίλοι του Βενιζέλου.

• Τα λεγόμενα του ασφαλώς και προκαλούν ζημιά στο κόμμα και ρίχνουν στον Καιάδα το ήδη τραυματισμένο και τσαλαπατημένο ηθικό πλεονέκτημα του ΑΚΕΛ.

• Αμάν, σεισμός που προκλήθηκε.  Πάντως οι πληροφορίες της ΞΥΠ λένε ότι περιήλθαν έγγραφα στην κατοχή Βενιζέλου από κάποιους που ήξεραν πολλά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εξ ου και έγιναν οι αποκαλύψεις την συγκεκριμένη στιγμή.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ρε φίλε μου ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ μπας και όλα αυτά οι σύντροφοι τα κάνουν για να σε οδηγήσουν στην έξοδο; Τι να σου πω πολύ παράξενα και ασυνήθιστα για το ΑΚΕΛ. Χάθηκαν τα πάντα και κυρίως η συντροφικότητα.

• ΥΓ: Θα επανέλθουμε γιατί μετά από σεισμούς κατά τους γεωλόγους ακολουθούν αρκετοί μετασεισμοί ενίοτε και καταστροφικότεροι από τον κύριο σεισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση