ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Σέρνει στα δικαστήρια ΕΔΕΚίτες - Ρεζίλεψαν τον Κεραυνό

Συνεχίζει τον πόλεμο ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ - Ξέχασαν οι τεχνοκράτες του Υπ. Οικονομικών να τον ενημερώσουν για φόρο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΖΩΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ Τ’ ΑΡΜΑΤΑ Ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτε. Βρίσκεται σε διαρκή έξαρση, ενίοτε και έπαρση που τον καθιστά ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ πολεμιστή σε συνεχή βάση και επί παντός καιρού και συνθηκών. Αναφερόμαστε στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ που σε μια περίοδο έντονης πολιτικής αναμπουμπούλας και με χιλιάδες προβλήματα να ταλανίζουν την κοινωνία, αλλά και το κόμμα του, βρήκε χρόνο να επιτεθεί και στους ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ή διαφωνούντες ή διαγραφέντες ή τέλος πάντων όσους εξέφρασαν διαφορετική άποψη για την πορεία του κόμματος των σοσιαλιστών.

Η άκαιρη πολιτική στιγμή ή ο κίνδυνος που ελλοχεύει με την πράξη του να οδηγήσει και άλλους ΕΔΕΚίτες στον δρόμο της φυγής, δεν τρομάζει τον Σιζόπουλο, ο οποίος θέλει να ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ όσους βρίσκονται εκτός της δικής του γραμμής και εναντιώνονται στην θέληση του. Έτσι επανέφερε το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ κατά το οποίο η πολιτική μεταφέρεται στην δικαστική, συγχύζοντας έτσι τον ΣΑΦΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ των εξουσιών. Ουσιαστικά ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ θέλει να ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ και να δώσει ΗΧΗΡΗ απάντηση σε όσους τον ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ τα περασμένα χρόνια με προσφυγές στο δικαστήριο για τα τεκταινόμενα στο κόμμα και τις ενέργειες του Προέδρου.

ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

Έτσι με σαφή ροπή στον ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ καταχώρησε ΑΓΩΓΕΣ στο δικαστήριο εναντίον ενός μεγάλου αριθμού ΕΔΕΚιτών, ξεπερνούν τους 15 με κατηγορητήριο ότι «παρακώλυσαν την το 2021 τις εκλογικές διαδικασίες του κόμματος». Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι στελέχη της ΕΔΕΚ, που η στήλη προσέδωσε το προσωνύμιο ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ και υιοθετήθηκε από τους αντιγραφείς δημοσιογράφους, όπως ο έχων το γενικό πρόσταγμα ενημέρωσης ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΕΡΙΔΗΣ- ο ΚΟΜΠΟΣ και άλλοι επιφανείς ΕΔΕΚίτες. Για τους αθκιασερούς παροικούντες στην πολιτική, υπενθυμίζουμε ότι οι διαφωνούντες συνέστησαν τότε ενός είδους πλατφόρμα με συνεχείς εξαγγελίες και ενημερώσεις, αλλά και συσκέψεις όπου συμμετείχαν και αποβληθέντα στελέχη του κόμματος όπως ο βουλευτής ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και ο Ευρωβουλευτής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. Ακόμη προέβαιναν σε συνεχείς προσφυγές στο δικαστήριο, το οποίο με την έκδοση διαταγμάτων, δεν επέτρεπε την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών με αποτέλεσμα το κόμμα να παραμένει ΑΚΕΦΑΛΟ για αρκετό διάστημα. Θυμάστε τα περί σφραγίδας του κόμματος που ήθελαν να την πάρουν , τα αφηγήματα για ΕΚΠΤΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, για εσωκομματικά σαμποτάζ και άλλα τινά που απασχόλησαν την πολιτική επικαιρότητα για αρκετό χρονικό διάστημα.

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΣΙΖΟ

Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ φυσικά δεν παρήλθε από τότε, αλλά επανέρχεται σε μια στιγμή που ενδεχομένως να είναι και ΚΟΜΒΙΚΗ και προσέξτε παρακαλώ την συγκυρία. Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ που λόγω της ενασχόλησης του με τον φάκελο της Κύπρου, αλλά και της Προεδρίας της επιτροπής άμυνας, απέκτησε και κάποιες γνώσεις κύρια εκ των οποίων είναι η συνεχής κατασκοπεία του αντιπάλου. Έτσι και στην προκειμένη βρήκε το κατάλληλο ΤΑΙΜΙΝΓΚ, όπως λένε στο χωριό καταγωγής του κατεχόμενο ΔΙΟΡΙΟΣ, ενώ στην Λεμεσό όπου κατοικεί το λένε και απόλυτος συγχρονισμός ή κατάλληλη χρονική συγκυρία (συγνώμη Ρωσικά τώρα μαθαίνουμε για να σας το μεταφράσουμε…). Πως; Πληροφορήθηκε μέσω των πρακτόρων του (πάντως η ΞΥΠ δεν τους εκπαίδευσε) ότι το περασμένο Σάββατο οι διαφωνούντες, διαγραφέντες και αποστάτες, συγκεντρώθηκαν στην Λεμεσό για να καθορίσουν το επόμενο βήμα τους, αλλά δεν ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ σε συμφωνία.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Εμείς ως ΞΥΠ είχαμε την πληροφορία για την συνάντηση των ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ - ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΛΕΥΚΙΟΥ ΔΟΡΑΤΗ και άλλων ΕΔΕΚιτών (ο Κωστής Ευσταθίου απουσίαζε στο Παρίσι), όπου παρατηρήθηκαν διαφωνίες και δεν κατέληξαν σε αποτέλεσμα. Κύριο σημείο της διαφωνίας είναι το κατά πόσον το υπό εκκόλαψη ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, θα συμμετάσχει στις διπλές εκλογές του Ιουνίου 2024. Αρκετά στελέχη με επικεφαλής τον Παπαδάκη επιμένουν ότι θα πρέπει να δώσουν το στίγμα τους με κάθοδο στις Ευρωεκλογές συνεργαζόμενοι με την ΔΗΠΑ, με την οποία ο Ευρωβουλευτής ΔΗΠΑ (ου σύμπτωση ταιριάζουν και τα αρχικά του) συνέπηξε ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Στο εν λόγω ενδεχόμενο οι Σοσιαλδημοκράτες του ΔΗΠΑ θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο των ΔΗΠΑτζήδων με δυο στελέχη, ενδεχομένως χωρίς τον Παπαδάκη.

Από την άλλη στελέχη με επικεφαλής τον ΚΩΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ προκρίνουν ως καλύτερη εκ των πραγμάτων λύση την διεκδίκηση με συνδυασμούς θέσεων δημοτικών συμβούλων στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και εκεί όπου μπορούν ενδεχομένως να εκλέξουν και Αντιδήμαρχο. Μπορούν δε να συμμαχήσουν με κάποιους εκ των υποψηφίων Δημάρχων- Προέδρων Επαρχιακών συμβουλίων δίνοντας έτσι το ΣΑΦΕΣ ΣΤΙΓΜΑ τους και διαφοροποιούμενη από την ΕΔΕΚ του Σιζό. Πλήρης σύμπνοια δεν υπάρχει ανάμεσα στους πυγμάχους, οπόταν αφέθηκαν σε εύθετο χρόνο οι διαδικασίες μέχρι να προυπάρξουν συνεννοήσεις. Ενδεχομένως όμως η επίθεση από τον ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ, που ονομάζεται ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ να επιφέρει ενότητα και ταύτιση απόψεων και να υιοθετήσουν άπαντες οι διαφωνούντες συγκεκριμένη λύση.

Κατά τ’ άλλα ο Σιζό ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών με μόνους μέχρι στιγμής σίγουρους, τον ΜΑΡΙΟ ΧΑΝΝΙΔΗ και τον ΜΟΡΦΑΚΗ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ, ενώ ο αστυνόμος ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΝΩΤΟΣ…προβληματίζεται. Η ανακατάληψη της έδρας από την ΕΔΕΚ θεωρείται με τα υφιστάμενα δεδομένα ΟΥΤΟΠΙΑ, αλλά ο Σιζό επιμένει ότι θα τα καταφέρει και μέχρι και με τον Διοικητή της ΞΥΠ έβαλε ΣΤΟΙΧΗΜΑ…

ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΣΥ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ- ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ

Α, ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΕ μου και αυτά είναι ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ. Ε, μα να σε τζιέφκουν όπως λέτε στην Παλουριώτισσα Υπουργέ των Οικονομικών μου οι του ΔΗΣΥ και να μην σε ρεζιλεύουν καθ’ υπόδειξη της ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που λόγω της σημερινής εορτής του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ θέλησε να είναι ήπια; Ε, μα τι κάνουν όλοι αυτοί οι ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ του Υπουργείου σου και δεν σε ενημέρωσαν ότι εκκρεμούσε πρόταση νόμου του ΔΗΣΥ (Χ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ- Ο.ΚΟΥΛΛΑ- Σ. ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ) από τον Ιούνιο περί μείωσης του έκτακτου φόρου για την άμυνα από το 30% στο 17%. Καλά ήσουν εκτός πολιτικού παιχνιδιού και ενδεχομένως να μην περιήλθε στην αντίληψη σου, αλλά προτού το εξαγγείλεις δεν θα έπρεπε να σε ενημερώσει ο περισπούδαστος Γενικός Διευθυντής σου ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗ που σε όλα είναι κυρίαρχος;

ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΝΩΡΙΖΕ… Η ΚΛΟΠΗ ΜΕ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΟΠΩΣ ΤΚΑ

Προσέξτε φυσικά ότι ΟΥΔΕΙΣ από το Υπουργικό Συμβούλιο – το κονκλάβιο και του Προέδρου της Δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένου, δεν ΓΝΩΡΙΖΑΝ για την σχετική πρόταση νόμου, αφού γι’ αυτούς η πολιτική είναι καινούργια ενασχόληση… Σας ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ οι γαλάζιοι σε μια περίοδο που τους θερμοπαρακαλείται να συνεργαστείτε , ενώ επανέρχεται και πάλι με καυτή μορφή το θέμα της ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ. Άου – άου τα χάπια μου που πίνει και ο πρώην επικοινωνιολόγος του ΝικΧρι που αντέγραψε την ομιλία Κασουλίδη. Α, μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι ο εν λόγω φόρος για την άμυνα και τα χρήματα που περισυλλέχθηκαν με ΑΠΑΙΤΗΣΗ της τρόικας ελέω μνημονίου, δεν πήγαν για την ΑΜΥΝΤΙΚΉ ΘΩΡΆΚΙΣΗ, αλλά τα ΚΑΑΤΒΡΟΧΘΙΣΑΝ πάλι τα δημόσια ταμεία επί εποχής ΝΙΚΑΡΟΥ. Άλλη μια ΚΛΟΠΗ των πολιτών, η δεύτερη μεγαλύτερη μετά τις ΑΠΑΤΕΣ με το ταμείο Κοινωνικών ασφαλίσεων όπου πίνουν το αίμα μας καλύπτοντας μαύρες τρύπες.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πως περιγράφεται ο Νέστορας του ΔΗΣΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που στο πρόσφατο Πολιτικό Γραφείο κάθισε εν μέσω ΝΙΚΑΡΟΥ - ΦΟΥΛΛΗ; Κατά το ηπιότερο μεταφραστής, ταχυδρόμος- αγγελιαφόρος και κατά το οξύτερο, θηριοδαμαστής με ειδικότητα στους ελέφαντες – κροκόδειλους, ενώ περιγράφεται άψογα από την Ελληνική γλώσσα. Μεταξύ σφύρας και άκμονος, ανάμεσα στις Συμπληγάδες πέτρες ή και στην Σκύλλα και Χάρυβδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση