ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σασμός ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ με προοπτική επανένωσης - Οι Οικολόγοι κατά βούληση

Προετοιμάζονται για να ανταμώσουν με Κοινοβουλευτική συνεργασία- Ποιοι θα πορευτούν πάλι μαζί αν μέχρι πρότινος δεν μιλιούνταν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Προ μηνών για να παραλληλίσουμε με την τηλεοπτική πραγματικότητα είχαμε επισημάνει από την στήλη, περί της ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ δυο πρώην που αφού πέρασαν από ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ και τραυματισμούς, λόγω μαχαιρωμάτων μεταξύ συναγωνιστών, θα προχωρήσουν σε ΣΑΣΜΟ για να ενωθούν και πορευτούν σε συνεργασία με τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Για τους αδαείς και όσους δεν παρακολουθούν τηλεοπτικές σειρές να επεξηγήσουμε ότι ΣΑΣΜΟΣ στην Κρήτη , όπου και διαδραματίζεται η ομώνυμη σειρά του ΑΛΦΑ, είναι διαδομένη έκφραση που χρησιμοποιήθηκε εκατοντάδες φορές και επεξηγείται ως εξής: «Ο Σασμός είναι ο αντίθετος της βεντέτας. Είναι η συμφιλίωση ανάμεσα σε δυο οικογένειες, προκειμένου να σταματήσει το χειρότερο κακό που μπορεί να ξεσπάσει ανάμεσα τους. Συνήθως επιτυγχάνεται με την ένωση των δυο οικογενειών, είτε μέσω κουμπαριάς, είτε μέσω γάμου.». Ε, μην μου πείτε ότι δεν ταιριάζει σε ΔΗΚΟικούς- ΔΗΠΑτζήδες.

ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ

• Αφού έβγαλαν τα εσώψυχα τους, μάλωσαν, φώναξαν τσακώθηκαν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν για να βρεθούν στο ίδιο χαράκωμα. Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ με τον ΚΑΡΟΓΙΑΝ, ο ΤΣΙΓΚΗΣ με τον ΑΘΩ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ Ε. με τον ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑ, ο ΦΩΤΙΟΥ με τον ΦΥΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ με τον ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΜΙΑΝΟ, ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΛΑΚΚΟΤΡΥΠΗΣ με τον ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ με τον ΑΓΓΕΛΟ ΒΟΤΣΗ, ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗ με τον ΧΡΗΣΤΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ και όλοι μαζί να συνενώσουν τις δυνάμεις τους για τον κοινό στόχο.

• Άσε που θα ανέβουν και στην ίδια εξέδρα χέρι - χέρι να πανηγυρίσουν. Κάποιοι λένε ότι ο Κάρογιαν έχει season ticket στην εξέδρα των νικητών… Οπόταν ο πάγος θα σπάσει και οι έχθρες θα διαλυθούν μεταξύ ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ, που έχουν κατά βάση το ίδιο γενετικό υλικό και θα ετοιμαστούν σε περίπτωση εκλογής ΝικΧρι, να ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Είτε με μηχανισμό επίλυσης διαφορών ή με ρουσφετολογικό γραφείο και πάλι θα χρειαστεί να ταιριάξουν τα χνώτα τους, αφού θα ανήκουν στην ίδια Κυβέρνηση. Πέραν από την στήριξη της Κυβέρνησης τους, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στην Βουλή.

• Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

• Εκεί όπου θα ΣΥΝΕΝΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να προωθούν νομοσχέδια του κράτους ή και προτάσεις νόμου των συγκυβερνώντων. Το ΑΠΙΘΑΝΟ είναι ότι η Κοινοβουλευτική συνεργασία, θα συμπεριλάβει και τον ΔΗΣΥ, αφού σε κάποιο στάδιο οι γαλάζιοι δεν θα αντιπολιτεύονται τον δικό τους , έστω και απολωλός πρόβατο και να συμπολιτεύονται το κόκκινο στρατόπεδο. Μ’ όλα αυτά – παρακαλούμε σημειώστε τα- θα επέλθει και η επονομαζόμενη ΔΕΞΙΑ- ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ.

• Ε, όλη αυτή η συνύπαρξη ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ σύμφωνα και με την ανάλυση του επιφανούς πράκτορα της ΞΥΠ, που ασχολείται με τα δυο κόμματα και φέρει το προσωνύμιο ΑΝΕΜΟΓΑΜΗΣ ( πόσο του ταιριάζει…), θα επιφέρει βάσει και ψυχιατρικών επεξηγήσεων και αναφορών την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ της ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ ή όπως λέγεται και στην Εκκλησία μας, οι δυο έσονται εις σάρκαν μιαν. Εξάλλου , δυνατό κυβερνών κόμμα της κεντροδεξιάς, θα έχει να αντλήσει ψήφους από πολλούς χώρους και ενδεχομένως να εκμεταλλευτεί και ΔΙΑΡΡΟΕΣ από άλλα κόμματα. Μην ξαφνιάζεστε. Θα πείτε το γνωστό, ότι με την συνένωση θα λιγοστέψουν οι θέσεις, κάποιοι θα απολέσουν θρόνους και ορισμένοι θα πνιγούν στο ποτάμι της συνένωσης. Ε, πάντα υπάρχουν και οι ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

• ΟΙ ΔΗΠΑτζήδες ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ ΣΩΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

• Εξάλλου αρκετοί έσκιζαν τα σινιέ κοστούμια τους ( καλημέρα Κλεάνθους- Γ. Λακκοτρύπη- Τσίγκη- Ιωάννου) ότι δεν θα επιτρέψουν να στηρίξει η ΔΗΠΑ τον ΝικΧρι , αλλά στην ψηφοφορία της Πολιτικής Επιτροπής, κρύφτηκαν ή πήγαν να ουρήσουν στο ραντεβού τους για να στηρίξουν την επιλογή τους, που ήταν ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Όπως άδει και στο σχετικό άσμα ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, « οι μάγκες δεν υπάρχουν πια / τους πάτησε το τρένο/ με μάγκικο σαλπάρανε/ με ναργιλέ σβησμένο» . Παρεμπιπτόντως, ο ΝΙΚΑΡΟΣ τι ρόλο έπαιξε σ’ αυτή την ιστορία; Είπαμε κάθεται στο σπίτι του και με ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ καθοδηγεί αναλόγως των επιθυμιών.

• Πάντως η χορωδία των αντιφρονούντων -πληροφορίες του ανεμογάμη λένε ότι κάποιοι έκοψαν μέχρι και τις σούβλες λόγω παλινωδιών , άλλοι έκλαψαν γοερά – αποτελούμενη από τον Μαρίνο Κλεάνθους (παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιού) - Γιάννο Λακκοτρύπη ( διαφανοκέφαλος λιμενοβραχίονας) - Χρήστος Τσίγκης( βαρύτονος ο υποψήφιος Δήμαρχος Στροβόλου), με τον Γιάννο Ιωάννου ως τεράστιο τραγουδιστή του πρόσφατου παρελθόντος, να αντιτείνουν άδοντας περιπαθώς το άσμα που ερμήνευσε μοναδικά η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ. «Είμαστε αδέλφια γι’ αυτό και δεν πρέπει/ όπου βρεθείς να με κατηγορείς/ το ίδιο αίμα κυλάει μες τις φλέβες/ θέλω να ξέρω γιατί να με μισείς / γιατί να με μισείς». ΘΡΥΛΙΚΑ τα πολιτικά χάπενινγκ που προσφέρουν ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ. Αποτελούν την ΑΤΡΑΞΙΟΝ της πολιτικής μας σκηνής.

• ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ - ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

• Οι προσπάθειες του Προέδρου των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ και της βουλευτού ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, να ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΟΥΝ το άρμα των Πρασίνων προς τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ δεν ΕΥΟΔΩΣΕ και πλέον την ερχόμενη Κυριακή οδεύουν σε απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ… ψήφο . Bλέπετε δεν συγκέντρωσαν το απαιτούμενο βάσει του Καταστατικού 60 % των ψηφοφόρων- στελεχών προς συγκεκριμένο υποψήφιο, για να του παρέχει στήριξη το κόμμα. Οπόταν απώλεσε και την τελευταία ευκαιρία για να σπρώξουν το άρμα, μάλλον με αμαξάκι μοιάζει, των Οικολόγων, προς την μεριά του ΜπλακΤζον . Ούτως ή άλλως οι Πράσινοι ανεξαρτήτως αποφάσεων της ηγεσίας θα διαμοιραστούν σε τρία μέρη και κάποιες μεμονωμένες ψήφους προς τους ανεξάρτητους.

• Πάντως μια ύστατη προσπάθεια θα καταβάλουν οι ΝΑΙδες Πράσινοι για να οδηγήσουν το κόμμα προς τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ αν και τούτο είναι από ανέφικτο έως εξωπραγματικό. Εξάλλου στέκει άγρυπνος φρουρός ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ και φράσσει τέτοιου είδους δρόμους.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ - ΤΟΥΜΑΖΟ ΤΣΕΛΕΠΗ - ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ και λοιποί ΑΚΕΛικοί που στηρίξατε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ακούσατε την ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ φωνή του Μαυρογιάννη στην τηλεμαχία, που αναφώνησε ότι ψήφισε ΟΧΙ και είναι σίγουρος για την επιλογή του, γιατί έσωσε την πατρίδα του; Α, και Άντρο Κ. επέμενε ότι οι συνομιλίες στο Κρας Μοντανά κατέρρευσαν λόγω τουρκικής αδιαλλαξίας. Ανατίναξε το αφήγημα σας και όταν βρεθείτε στα γραφεία του επιτελείου παρακαλούμε συζητήστε το και πέστε μας την κόκκινη αλήθεια. . Άντε γεια…

• ΥΓ: Είπαμε όλοι κρινόμαστε καθημερινά όσοι εκφράζουμε δημόσιο λόγο. Έτσι και οι εξάρσεις περί βιομηχανιών που στήνονται για να παίρνουν τηλέφωνα και να εκβιάζουν δημοσιογράφους , μάλλον είναι εκ του περισσού και αχρείαστες υποδείξεις. Όσοι αντέχουν την πίεση συνεχίζουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση