ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σ. Ιωάννου - Γ. Λυσανδρίδης - Α. Βύρας για Δημαρχία Λάρνακας

Διαρροές – δολοπλοκίες και παρασκήνιο για τον Σκαλιώτικο θρόνο –- Τσαντάκι με ουράνιο τόξο των ΛΟΑΤΚΙ σε σχολείο της Λεμεσού- Το βαθύ κράτος των Βρυξελλών απειλείται

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ
• Ίντριγκες - δολοπλοκίες και με ψήγματα κατασκοπευτικού θρίλερ, εξελίσσεται η διεκδίκηση της Δημαρχίας Λάρνακας, με την κατάσταση να αποκρυσταλλώνεται την μέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων. Προφανώς και δεν θα μπορούσε να λείψει η ΞΥΠ απ’ όλο αυτό το πάρτι δολοπλοκιών και άλλων συναφών δραστηριοτήτων, οπόταν και θα σας παρουσιάσουμε σήμερα το παρασκήνιο και τα παρεπόμενα της μάχης για τον ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΟ ΘΡΟΝΟ. Στον οποίο θρόνο ήθελε να συνεχίσει να κάθεται ο νυν Δήμαρχος ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ, αλλά φαίνεται ότι οι πομφόλυγες και οι αππωμάρες, ορισμένων επικοινωνιολόγων και όψιμων υποστηρικτών του, που τον χαρακτήριζαν σαν ΜΑΚΑΡΙΟ, ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά των άλλων κομμάτων.

ΜΕ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ
• Αρχίζουμε από τα συνταρακτικά και να επισημάνουμε ότι ο πράκτορας της ΞΥΠ, που φέρει στο πέτο του κονκάρδα με το τρίπτυχο «πατρίδα - θρησκεία - οικογένεια» και παρακολουθεί την δράση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, ενημέρωσε ότι ο βουλευτής Λάρνακας του ΕΛΑΜ ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ προτίθεται να διεκδικήσει την Δημαρχία της πόλης του. Ο νεαρότερος βουλευτής στο Κυπριακό Κοινοβούλιο (26 ετών), διαβλέποντας το κενό που παρατηρήθηκε μέχρι πρότινος -κυρίως λόγω απροθυμίας και άλλων συναφών διαπλοκών- στην εκλογική διαδικασία για τον Δήμο της πόλης του, προσανατολίζεται να υποβάλει υποψηφιότητα και να αντιπαρατεθεί με τον Βύρα.

• Η ΔΥΣΤΟΚΙΑ έως ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ του ΔΗΣΥ , λόγω του κοινού επικοινωνιολόγου - κουμπάρου, ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ, οδήγησαν αρκετούς Συναγερμικούς στην απομάκρυνση τους από την μάχη της Λάρνακας, την οποία θεωρούσαν χαμένη, προτού δοθεί. Η χαρακτηριστική ατάκα ότι η ηγεσία του ΔΗΣΥ πρότεινε σε όσους Σκαλιώτες μιλούν Ελληνικά να είναι υποψήφιοι για την Δημαρχία και ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ, μπορεί να λέγεται καθ’ υπερβολή, αλλά δεν απέχει από την πραγματικότητα. Οπόταν, ο Σ. Ιωάννου και το ΕΛΑΜ ήθελαν να προσφέρουν επιλογή στην δεξιά και άλλους συμπολίτες και σε όσους δεν θεωρούν ότι ο Βύρας θα πρέπει να παρουσιάζεται σαν ο απόλυτος άρχοντας της πόλης του Ζήνωνα. Με θητεία ως δημοτικός σύμβουλος -προτού καταλάβει έδρα στο Ναό της Δημοκρατίας- ο νεαρός βουλευτής του ΕΛΑΜ γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης του και θα ήθελε να συμβάλει στην επίλυση τους, αλλά και να αντιπαραταχθεί στο διαμορφούμενο ΛΑΡΝΑΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Η ΕΛΙΤ- ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΥΡΑ

• Στο οποίο κατεστημένο, όλως παραδόξως (α, μπα για επιβεβαίωση πρόκειται , των προσανατολισμών τους, με πυξίδα πάντα τον μοναδικό θεό που πιστεύουν, το χρήμα) οι δεξιοί επιχειρηματίες, συμφέροντα , ΜΜΕ και άλλοι Σκαλιώτες της επονομαζόμενης ΕΛΙΤ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τον ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ. Προφανώς τους τακτοποίησε την προηγούμενη θητεία και θα τους υποβοηθήσει και στην επόμενη. Τι; Ο ΔΗΣΥ που ανήκουν και τους υποβοήθησε στο παρελθόν; Ε, καλά αυτά έχουν οι μπίζνες και τα βολέματα. Ψάχνετε για ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ όταν υπερτερεί το συμφέρον; Οπόταν και ο ΕΛΑΜίτης ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ με την υποψηφιότητα του και τον προεκλογικό του αγώνα, επιθυμεί να ΧΤΥΠΗΣΕΙ το Λαρνακιώτικο κατεστημένο. Για τις προθέσεις – πλάνα του ΕΛΑΜ να διεκδικήσει την Δημαρχία Λάρνακας, έκανε αναφορά και ο Πρόεδρος του κόμματος ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ σε τηλεοπτική συνέντευξη του στο ΣΙΓΜΑ (χωρίς περιστροφές με Γ. ΚΑΡΕΚΛΑ) αναφέροντας ότι είναι στις σκέψεις του κόμματος και θα το αποφασίσει μέσω των συλλογικών οργάνων το επόμενο διάστημα.

ΤΟ ΕΛΑΜ ΜΕ ΛΙΝΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ WOKE ατζέντα
• Ακόμη ο Χρήστου στην εκπομπή του (πάντως ο ΤΣΟΥΡΟΥΛΗΣ παρακολούθησε την εκπομπή μετά την βραδινή έξοδο, αφού μεταδίδεται μετά τα μεσάνυχτα!!!) αναφέρθηκε και στους προσανατολισμούς για διεκδίκηση της Δημαρχίας Αμμοχώστου, κατά πάσα πιθανότητα με τον βουλευτή ΛΙΝΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ (όλοι οι βουλευτές στην μάχη των διπλών εκλογών χωρίς υποσημειώσεις και αχ - βαχ, όπως σε άλλα κόμματα). Ο Χρήστου πέραν των άλλων θέσεων του στην εκπομπή που περιστράφηκε- με επιλογή προφανώς του παρουσιαστή- στο παρελθόν και τα χιλιοειπωμένα επισήμανε ότι το κόμμα του θα αντιδράσει ΕΝΤΟΝΑ και ΣΘΕΝΑΡΑ στην επονομαζόμενη WOKE ατζέντα (συγνώμη αλλά εμείς στο Πολιτικό δεν είχαμε τέτοιου είδους θέματα και δεν γνωρίζουμε επακριβώς αυτά τα ξενόφερτα της νέας ΚΟΥΝΙΣΤΗΣ τάξης πραγμάτων) , ήτοι τους γάμους των ζογκλέρ των φύλων, ομοφυλοφίλων και φυσικά της τεκονοθεσίας.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΣΑΝΔΡΙΔΗΣ ΠΡΟΒΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ

• Επανερχόμαστε στην μάχη της Λάρνακας για να επισημάνουμε ότι η υποψηφιότητα του γαλάζιου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΣΑΝΔΡΙΔΗ, ενώ μέχρι χθες το απόγευμα θεωρείτο δεδομένη, τελικά βρίσκεται στην πλάστιγγα. Κυρίως γιατί η πληροφορία διοχετεύτηκε από το κοινό επιτελείο ΑΝΝΙΤΑΣ Δ.- ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ στην Λάρνακα, προκαλώντας την αντίδραση του Λυσανδρίδη, ο οποίος ήθελε να το δημοσιοποιήσει με τον δικό του τρόπο και στυλ. Ωστόσο, η διαρροή τον ενόχλησε και σήμερα αναμένεται να αποφασίσει οριστικά αν θα βγάλει τον ΔΗΣΥ και την ηγεσία του από το ΑΔΙΕΞΟΔΟ, φορώντας την γαλάζια φανέλα. Σημειώνουμε ότι η υποψηφιότητα Λυσανδρίδη προσφέρει τα χαρακτηριστικά πολιτικού που μπορεί να αντιπαραταχθεί στον Βύρα, αλλά υπό άλλες προϋποθέσεις και αν το κόμμα είναι ψυχή τε και σώματι στο πλευρό του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

• Να σας ενημερώσουμε περί Λυσανδρίδη, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Επιτροπής Προσφύγων (ΠΕΠ) με καταγωγή από Στύλλους Αμμοχώστου- Κοντέα, ο οποίος γεννήθηκε και διέμενε με την οικογένεια του στην Λεμεσό. Στην Λάρνακα μετοίκησε τα τελευταία χρόνια ως ερωτικός μετανάστης (τα εκλογικά σου δικαιώματα να μεταφέρεις Λυσα, μην ξεχάσεις…). Υπηρέτησε τον ΔΗΣΥ από διάφορα πόστα και τα το 2010 ανέλαβε την θέση του Γενικού Διευθυντή του κόμματος, από όπου αποχώρησε το 2022 σε μια τεταμένη περίοδο και όταν ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, αποφάσισε να υπερκεράσει τον Λυσα, κάνοντας μεταγραφή από το Προεδρικό, άλλο Αμμοχωστιανό, τον τέως Υφυπουργό παρά τω προέδρω ΠΕΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ο 41 ετών Λυσανδρίδης για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκε τότε, ενώ στις πρόσφατες εκλογές για ανάδειξη των μελών του Πολιτικού Γραφείου κατέλαβε την 1η θέση με 916 ψήφους. Αξιοσημείωτο είναι ότι είναι και ο πρώτος επιλαχόντας στην επαρχία Αμμοχώστου, αφού έχασε την εκλογή του ως βουλευτής για μερικές εκατοντάδες ψήφους.

• Αμάν τα χάπια μου τα Σκαλιώτικα. Ενδιαφέρουσα η επόμενη περίοδος στην Λάρνακα και η ΞΥΠ είναι επί των επάλξεων και σε κάθε σημείο να σας ενημερώσει. Μην ξεχνάμε ότι η Λάρνακα είναι και πόλη της Προέδρου της Βουλής ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σε περίπτωση που πέσει ΑΜΑΧΗΤΙ και δώσει στον κόκκινο Αντρίκκο Βυρούι την Δημαρχία, θα προκύψουν ρωγμές στην εικόνα της. Ε, μα αν δεν μπορείς να κουμαντάρεις την γειτονιά σου θα καταφέρεις να κυβερνήσεις ολόκληρη την Κύπρο, το 2028;;; Όλα μετρούν στην πολιτική. Οι συνειρμοί και οι χειρισμοί σε κρίσιμα θέματα… Οπόταν μια έξτρα δόση Τρουλιώτικων χαπιών είναι απαραίτητη…

ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΠΝΙΓΕΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ανυπερθέτως οι αγρότες άνοιξαν τον δρόμο και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους, αφού πλέον το κονκλάβιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπεριφέρεται στους πολίτες των κρατών- μελών ωσάν να είναι οι δουλοπάροικοι τους. Πετάνε συνεχώς χρήματα σε ένα ΠΟΛΕΜΟ (πρόσφατα έδωσαν άλλα 50 δισεκατομμύρια στην Ουκρανία) την ίδια ώρα που περισφίγγουν τους πολίτες και τους οδηγούν σε ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ να πληρώνουν όλοι οι πολίτες για να κάνουν τους μάγκες οι Ευρωπαίοι ταγοί. Και στην προκειμένη οι αγρότες αντιδρούν, γιατί απλούστατα οι Ευρωπαίοι επιθυμούν να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τον πρωτογενή τομέα και οι κάτοικοι της να καταναλώνουν προϊόντα από τρίτες χώρες (Τουρκία- Κίνα- Ουκρανία- Χιλή- Περού) αφού δεν επιβάλουν δασμούς στις εισαγωγές.

Όπερ μεθερμηνευόμενο, για να πλουτίσουν οι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ - οι μεσάζοντες και οι έμποροι που φυσικά δίνουν και τις σχετικές μίζες. Άστε που τα προϊόντα που εισάγονται δεν υπόκεινται σε ελέγχους και κανείς δεν γνωρίζει τι χρησιμοποιούν οι εν λόγω χώρες (φυτοφάρμακα) ενώ για τα Ευρωπαϊκά επιθυμούν περαιτέρω ελέγχους . Εν ολίγοις με παράδειγμα τους αγρότες το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των Βρυξελλών, και το εκεί κονκλάβιο κλείστηκε στα γραφεία , αρπάζει τους παχυλούς μισθούς, ζουν στον δικό τους κόσμο και απολαμβάνουν τις επιδαψιλεύσεις που τους προσφέρουν με το αίμα τους οι πολίτες μέσω των φόρων και ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ. Πάντως είναι απόλαυση και ο ορισμός του ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΥ, κάποιοι εκ των αγροτών μας Όταν δε αντιδράσει οποιοσδήποτε τον χαρακτηρίζουν αντιΕυρωπαιστή, ακροδεξιό, επικίνδυνο. Αν δεν ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ η Κομισιόν και οι αρχηγοί των κρατών-μελών και παραδεχθούν τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους, τότε το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ θα τους πνίξει άπαντες.

ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΦΙΛΙΠΠΑ

• ΥΓ: Στο Λύκειο Αγίου Αντωνίου στην Λεμεσό μοίρασαν τσαντάκι στα παιδιά με την λέξη ΑΓΑΠΗ να σχηματίζεται με τα χρώματα του ουράνιου τόξου που παραπέμπει σαφώς στα αντίστοιχα των ΛΟΑΤΚΙ. Ο πράκτορας της ΞΥΠ υπό την επωνυμία τσιγκολολέττα - φτερού, μας πληροφόρησε ότι η οργάνωση των ΛΟΑΤΚΙ βρήκε πρόσφορο έδαφος και με Υπουργό Παιδείας την ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ θα δράσουν το επόμενο διάστημα στα σχολεία. Η οποία Αθηνούλα έδωσε περιεχόμενο στο προσωνύμιο που της αποδίδουμε ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΟΥ , αφού ΕΚΘΕΙΑΣΕ δημοσίως (στην μεσημβρινή εκπομπή του ΝΙΚΗΤΑ Κ. ΑΝΤ1) τις μαγειρικές ικανότητες της ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΑΡΣΕΡΑ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Οπόταν ΚΛΕΙΔΩΣΕ την παραμονή της, αφού ανήκει στο ΦΙΛΙΠΠΙΑκό στρατόπεδο που είναι πανίσχυρο και κυριαρχεί στο Προεδρικό, έχοντας την δική του συμπαγή ομάδα, που δρα υπό τις οδηγίες της Πρώτης Κυρίας. Ευτυχώς που ξέρει να σφουγγαρίζει ο Νικήτας γιατί πέραν των καραόλων προκαλούνται και με άλλους τρόπους, γλοιώδη κατασκευάσματα.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση