ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ψηφοζητιάνοι - Θεία Δίκη, ο μελαμψός επενδυτής και όλοι μαζί τα έφαγαν

Κάποιοι κοιμούνται έξω από την αγγλική πρεσβεία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Που και που θα δοκιμάζουμε αυτού του είδους πυροβολισμούς στον Πιστολέρο. Αν θέλετε να το αποδώσουμε και να το περιγράψουμε και σε κάποια ρήση. Λίθοι και Πλίνθοι και ξύλα κέραμοι ατάκτως ερριμένα. 

• Το Ελληνικό Έθνος έβγαλε μεγάλους και σπουδαίους άντρες. Αλλά και μεγάλους προδότες. Από τον Εφιάλτη και μετέπειτα είναι διάσπαρτη η ελληνική ιστορία με τέτοιους. Και το κυριότερο τους χαρακτηριστικό είναι ότι την προδοσία κάνουν φανερά χωρίς να φοβούνται την τιμωρία. Κι αφού εμείς ως Έθνος είμαστε ανάξιοι να τους τιμωρήσουμε, τότε ας περιμένουμε την ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. Μόνο έτσι θα τιμωρηθούν.

• Ρε παιδιά μπας και κάποιοι πολιτικοί δεν πάνε συχνά στην Αγγλική πρεσβεία και εμείς υπερβάλουμε; Ναι γιατί από την αγωνία τους να συναντήσουν τον Πρέσβη, μάλλον κοιμούνται έξω από την αγγλική πρεσβεία από το προηγούμενο βράδυ. Α, κι εμείς τους κατηγορούμε. Ε, δεν πήγαν και κάπου ακάλεστοι. Στην αγγλική πρεσβεία κάνουν κάθε μέρα τον πρωινό του περίπατο.

• Όταν κατηγορούν κάποιους για οργανωμένη ζητιανιά προφανώς συμπεριλαμβάνουν και τα κόμματα και τους βουλευτές. Γιατί αυτό το διάστημα πήξαμε από ψηφοζητιάνους.

• Νικόλας Παπαδόπουλος όπως λέμε ο Δον Κιχώτης της Κυβέρνησης που μετατράπηκε σε πολέμιο και εχθρό. Μάταια ο ο Φούλης προσπαθεί να πείσει τον Πρίγκιπα ότι πρέπει να συνταχθούν για να κυβερνήσουν.

• Α, και για να μην παρασύρεστε για δήθεν αντιδράσεις στο θέμα των πολιτογραφήσεων… αποδεδειγμένα «όλοι μαζί τα έφαγαν»

• Αν περάσετε έξω από οποιοδήποτε κυβερνητικό γραφείο, μπορεί και το Προεδρικό μέγαρο και δηλώσετε ότι μπορείτε να επενδύσετε, υπάρχει κίνδυνος να σας τραβήξουν από τον γιακά και να σας σύρουν στο εσωτερικό με απρόβλεπτες συνέπειες.

• Μέχρις ότου, να τους εξηγήσετε ότι δεν έχετε να επενδύσετε παρά κανένα εικοσάευρο, θα σας παρουσιάσουν στα κανάλια σαν επενδυτή που ήρθε στο Κυπριστάν για να πλασάρει τα εκατομμύρια του. Αν, όπως και ο υποφαινόμενος, έχετε μελαψό χρωματάκι, μπορεί και να σας παρουσιάσουν σαν Ινδό μεγιστάνα που βρήκε στο χάρτη το νησί και προστρέχει για να ρίξει τα λεφτά του.

• Αυτό το παραμύθι με τους επενδυτές τείνει να μετατραπεί σε επιστημονικής φαντασίας με απρόβλεπτο τέλος και σίγουρα σαν επέλαση εξωγήινων στο νησί. Καλά τόση κοροϊδία σε ένα λαό που τον βασανίζουν τα λάθη σας, αγαπητοί κυβερνώντες;

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φτάνει αυτό το ψέμα με τους κάθε λογής επενδυτές που θα μας σώσουν. Πέστε καθαρά ότι δεν μας σώζει κανένας και η κρίση θα παρέλθει σε ευθύτερο χρόνο και ποτέ τα πράγματα δεν θα γίνουν όπως προηγουμένως. Δεν θέλουμε να μας λέτε ψέματα. Μπουχτίσαμε και αηδιάσαμε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X