ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψευτομαγκιές ΥΠΕΣ - Υφ. Πρόνοιας - Θορυβημένος Αρχιεπίσκοπος με ΜΕΓΑλους

Mηχανισμός προώθησης όποιας λύσης το OMEGA

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΑΙΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ

• Μα δεν είναι συγκινητικό; Όλοι αίφνης ανακάλυψαν ότι το τεράστιο πρόβλημα του μεταναστευτικού δεν αντιμετωπίζεται με χαϊδολογήματα, υποκρισίες και αγαπούλες τις οποίες επέβαλαν οι κουκουλοφόροι των σύγχρονων καφενείων, αρκετοί άλλοι ευαισθητούληδες. Πλέον είναι αργά και δεν μπορούν οι επιμέρους ατάκες και φωνασκίες να επιλύσουν το πρόβλημα, εκτός από λήψη ριζοσπαστικών λύσεων, ενίοτε και ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που μας θεωρεί ότι μπορούμε να μετατραπούμε σε ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΨΥΧΩΝ και να επιλέγουν οι Γερμανοί - Γάλλοι και υπόλοιποι ποιους θέλουν να τους κάνουν τις δουλειές και σ’ εμάς να αφήνουν τους υπόλοιπους. Χάσαμε τις γειτονιές μας, τις πόλεις μας, την χώρα μας. Επιτέλους, σκληρές αποφάσεις και ΡΗΞΕΙΣ ακόμη και με τους – υποτίθεται - ισότιμους εταίρους μας. Οσονούπω θα κλαίμε επί ερειπίων…

• Ωστόσο, καλά είναι να λείψουν κάποιες ψευτοπαλληκαριές που εκφωνούνται για δημόσια κατανάλωση και για να χαϊδέψουν τ’ αυτιά των παραπλανημένων πολιτών. Όπως ο ΘΟΥΡΙΟΣ που ερμήνευσε από την Μαδρίτη, ο Υπουργός Εσωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, που μας είπε ότι όσοι ενέχονται στους καβγάδες στο Πουρνάρα, θα ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ πάραυτα. Να υπενθυμίσουμε ότι προ λίγων μηνών όταν κάποιος τους φώναζε για ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ δια συνοπτικών διαδικασιών όσων παρανομούν και καταχρώνται της φιλοξενίας, τον χαρακτήριζαν ρατσιστή, ξενοφοβικό και τον παρέπεμπαν στις διαδικασίες της Ε.Ε που δεν επιτρέπει οτιδήποτε. Κι έβγαιναν και κάποιες κυρίες αμφιλεγόμενων ΜΚΟ, και φυσικά ο ΚΙΣΑ, και τους απειλούσαν, οπόταν σιωπούσαν. Τώρα ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ο στενομάκρουλος ΥΠΕΣ ότι μπορεί να γίνουν απελάσεις χωρίς πολλές διαδικασίες.

ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ Η ΝΕΑ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ

• Αλλά κάτσε καλά Υπουργέ και μην το παίζεις μάγκας και μπεσαλής. Είπαμε απελάσεις, αλλά όχι και για όλους. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι Σύριοι, που αποτελούν κατά τους σοφούς της Ε.Ε την σύγχρονη άρια φυλή, που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, να προβαίνουν σε όλων των ειδών τις παρανομίες, αλλά κανείς δεν μπορεί να τους απελάσει ή να τους διώξει τέλος πάντων, γιατί λένε ότι προέρχονται από εμπόλεμη χώρα. Εκεί όπου οι ίδιοι που παρανομούν, όπως ο αλήστου μνήμης κύριος (συνομιλητής Κουκκίδου - Αρχηγού Αστυνομίας) που θα γύριζε την (Μ) Πάφο ανάποδα, πηγαίνουν τακτικά στην Συρία, κάνουν τις διακοπές τους και επιστρέφουν πάλι στο Κυπριστάν να πάρουν τα επιδόματα τους. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ιστορίες. Κι όμως θα συνεχίσουν να παρανομούν, να καβγαδίζουν, να τραβούν μαχαίρια αλλά κανείς δεν θα τους στείλει στις πατρίδες τους. Πάνε κι έρχονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο ΥΠΕΣ η Υπουργός Δικαιοσύνης, κάνουν τις δημόσιες σχέσεις τους με τους Ευρωπαίους, ανταλλάσσουν χαμόγελα και φιλοφρονήσεις, αλλά δεν έχουν τα ΚΟΤΣΙΑ να φωνάξουν ενίοτε να τσιριλίσουν, να ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ, ότι αν δεν αλλάξει το καθεστώς και να γίνει συμφωνία με την Συρία (έστω κάποιες περιοχές ότι δεν βρίσκονται σε εμπόλεμες ζώνες), θα βάλουν ΒΕΤΟ σε επικείμενες αποφάσεις της Κομισιόν και ότι ήθελε προκύψει. Ε, μα θέλει ΚΟΤΣΙΑ. Με τις ψευτοευγένειες δεν λύνονται προβλήματα. Ουφ τι λέμε οι σαλεμένοι. Λόγια, λόγια. Τι τους ενδιαφέρει; Να χαλάσουν το ίμειτζ τους και να τους αποκαλέσουν ΟΡΜΠΑΝ και ΜΕΛΟΝΙ; Ε, όχι κι έτσι.

• Να σας πληροφορήσουμε ότι αυτή η ιστορία με το μεταναστευτικό προκαλεί κηλίδες στην εικόνα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ που επείγεται να ΠΕΤΑΞΕΙ το άχθος του μεταναστευτικού στον επόμενο, το ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ και να ξεφορτωθεί το βάρος των ευθυνών. Ε, μα χτίζει καθημερινά το προφίλ του ο στενομάκρουλος ΥΠΕΣ για να ικανοποιήσει τις μελλοντικές του φιλοδοξίες (ουπς τι εκστομίσαμε) και να τα χαλούν οι Σύριοι και οι έγχρωμοι;

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΛΕΝΑ;

• Τι μας έγραψε το κορίτσι και μας φλόμωσε. Η θαθάκιας Υφυπουργός Πρόνοιας ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, έγραψε στο τουίτερ ή όπως τους κατονομάζει η στήλη τους χρήστες της σχετικής πλατφόρμας, οι Χίτες (πως περιπλέκεται η ιστορία και το παρελθόν με το παρόν…) ότι «όσοι εκ των ανηλίκων εμπλέκονται στα επεισόδια θα πληρώσουν τις ζημιές». Τα χάπια μου επειγόντως τα Χριστοδουλιδικά που είχε τέτοια έμπνευση στους διορισμούς. Και που θα τα βρουν κορίτσι μου οι ανήλικοι τα χρήματα και θα πληρώσουν. Δουλεύουν παράνομα οι 14άρηδες - 15άρηδες και παίρνουν χρήματα; Μα δεν γίνεται να μας κοροϊδεύετε τόσο πολύ για να δείξετε ότι δήθεν είστε ΣΚΛΗΡΟΙ. Εκτός και αν ξέρεις ότι δεν είναι ασυνόδευτοι ανήλικοι, αλλά 25άρηδες που κρύβονται και σας παραπλανούν.

• Κι επειδή κουραστήκαμε να ταλαιπωρούμαστε και να μας κοροϊδεύει το κατασκεύασμα Χριστοδουλίδη που αποκαλεί Κυβέρνηση, να υπενθυμίσουμε ότι η Μαριλού του Βατζελή όταν εργαζόταν στον ΠΟΛΙΤΗ ως παρουσιάστρια απογευματινών εκπομπών, τασσόταν όπως και άπαντες οι ΠΟΛΙτες, υπέρ της προστασίας των μεταναστών και δη των ασυνόδευτων ανηλίκων. Αν κάποιος διατύπωνε την άποψη ότι ενδεχομένως κάποιοι να εκμεταλλεύονται το σύστημα και να το παίζουν ανήλικοι, τους κατακεραύνωνε και τους απέδιδε χαρακτηρισμούς. Τώρα θέλει να της πληρώνουν τις ζημιές. Άσε που στο θέμα των δομών για ασυνόδευτους ανήλικους, προκάλεσε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ξεσήκωσε τοπικές επαναστάσεις και τελικά δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει το έργο, αφού προηγουμένως δεν επικοινώνησε - ενημέρωσε τις τοπικές κοινωνίες για να καμφθούν οι ανησυχίες των κατοίκων. Ε, μα χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και ικανότητα να αντιμετωπίσεις τέτοια σοβαρά θέματα και δεν λύνονται με συζητήσεις με τα κορίτσια του κονκλαβίου σου, που όπως με πληροφορεί ο κοκκινοτρίχης πράκτορας της ΞΥΠ, ολημερίς συζητούν για κομμωτήρια, κοπελλούθκια, κουτσομπολιά.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΣΑ ΣΩΠΑΣΕ ΓΙΑ ΔΟΜΕΣ

• Όσον αφορά τον αυτοανακηρυχθέντα προστάτη των μεταναστών διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ΚΙΣΑ (αλήθεια τι προϊόντα εμπορεύεται η εταιρεία) αφού ως ΜΚΟ κηρύχθηκε από δικαστήριο παράνομη, ΔΩΡΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ, μπορεί να μας εξηγήσει γιατί δεν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ όταν οι Δήμαρχοι του ΑΚΕΛ (Γέρι-Γερμασόγεια) αντιδρούν στην κατασκευή δομών φιλοξενίας στην επικράτεια τους; Σκίζει τα κόκκινα του ρουχαλάκια αναλόγως κόμματος και περίστασης; Φτάνει πια υποκρισία. Α, μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε ότι η πολιτεία σπαταλά 196 εκατομμύρια για μεταναστευτικό, όταν δεν υπάρχουν χρήματα για τους βασανισμένους πολίτες.

ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ

• Προβληματισμένος έως και ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ είναι ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, για την μετατροπή του καναλιού OMEGA σε ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ υπέρ της ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ. Με αιχμή του δόρατος την εκπομπή αμυχές (ε, καλά ΑΙΧΜΕΣ λέγονται για το θεαθήναι) παρουσιάζονται θιασώτες της όποιας λύσης και με την συμπαράσταση του παρουσιαστή ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΡΟΥΤΗ, ξεδιπλώνουν τα οράματα τους (αν και θα έπρεπε να τους αποδίδονται σαν ορόματα κατά την κυπριακή αργκό) με προκλητικό τρόπο. Ότι η εν λόγω εκπομπή είναι το εκφραστικό όργανο των ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδων είναι πασιφανές και ξεκάθαρο, αλλά να εκστομίζονται τέτοιου είδους ΥΒΡΕΙΣ κατά των προσφύγων, ξεπερνά ακόμη και την ΑΝΟΧΗ και ευπροσηγορία του Προκαθημένου της Εκκλησίας, που ενοικιάζει το κανάλι έναντι ελάχιστου… τιμήματος.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Λοιπόν, αφού έδωσε βήμα στους νεοσσούς ντελιβεράδες της λύσης (κόμμα VOLT) δυσανάλογη της δύναμης τους (ΑΚΕΛ- ΔΗΣΥ δεν έχουν ολόκληρες εκπομπές να επικοινωνήσουν με τους πολίτες) βγήκε κάποιος ανώνυμος δήθεν (ο Παρούτης τον γνώριζε αφού είναι φιλαράκια και η ΞΥΠ γνωρίζει το ονοματεπώνυμο του), να μας πει ότι όποια λύση, που παλαιότερα χαρακτήρισε ΕΥΛΟΓΙΑ περιγράφεται ως δυο κράτη στην Ε.Ε με ελεύθερη πρόσβαση. Κι αφού έθεσε το πλαίσιο ο μάγκας – κουκουλοφόρος (εμείς θα σας βγάλουμε την κουκούλα Παρουτούθκια), την επομένη προχώρησαν για να λύσουν το Κυπριακό. Κι αφού δυο φιλοξενούμενοι μας ανέφεραν διάφορα εκνευριστικά και μονομερή σε ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ, εξύβρισαν και τους πρόσφυγες (ο ευαίσθητος κατά τα άλλα παρουσιαστής έριξε το γνωστό μειδίαμα) λέγοντας ότι το περιουσιακό και το Κυπριακό είναι καθαρά θέμα οικονομικό. Δηλαδή μας έψαλε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου ΧΑΡΗΣ ΨΑΛΤΗΣ, ότι οι πρόσφυγες μπορούν να ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ και όλα θα λυθούν. Άσε που ο ίδιος κύριος, που όλοι εμείς οι μακάκες φορολογούμενοι πληρώνουμε αδρά για να καθοδηγήσει την νέα γενιά, μίλησε και - προσέξετε παρακαλώ - για διαφιλονικούμενες περιουσίες. Όπερ μεθερμηνευόμενο, το σπίτι του Παρούτη στην Γιαλούσα που το πήραν οι Τούρκοι με πόλεμο δεν είναι δικό του, αλλά ανήκει και στον έποικο της Ανατολίας που το καταπατά και καλά είναι να τα βρουν εξωδίκως. Τα χάπια μου τα Αρχιεπισκοπικά

• Εντάξει ο Αρχιεπίσκοπος είναι ήπιος άνθρωπος αλλά εκλέγηκε και ως προστάτης των εθνικών συμφερόντων του τόπου και τους χριστεπώνυμου πληρώματος. Μάλλον δεν θα ανεχθεί να προπαγανδίζουν και από τον οίκο του. Διαφορετικά έχει και ο Προκαθήμενος τις ευθύνες του. Το κονκλάβιο στην Αρχιεπισκοπή με τι ασχολείται ή έχει σχέσεις με το ΟΜΕΓΑ και δεν τους ενοχλεί.
• ΥΓ: Άρχισε να ράβεται το ταγέρ της ΑΝΝΑΣ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ για το Υφυπουργείο Ευρωπαϊκών υποθέσεων ή όπως αλλιώς λέγεται νομοσχέδιο που συζητείται στην Επιτροπή Εξωτερικών.
• ΥΓ Ο Τμηματάρχης υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ συνέλαβε τους ΔΗΚΟικούς με επικεφαλής τον Πρίγκιπα να καταβροχθίζουν παιδάκια, σουβλάκια σε εστιατόριο της Λεμεσού στην παρουσία του ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ (χμ υποψήφιος Δήμαρχος) μετά του πατρός του πρώην βουλευτή του ΔΗΚΟ. Πάντως ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ που ηγείται του ΔΗΚΟικού παρασκηνίου ήταν χαρούμενος και έφαγε όλη την μερίδα των σεφταλιών του. Για να δούμε τι θα πει η λιτοδίαιτη ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ο φίλος μας ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΚΑΣ το συκούδι μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση