ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προστατεύει ακαδημαϊκή ασυδοσία το ΑΚΕΛ - Ο Παπαδούρης ξένο σώμα στους Οικολόγους

Δεν συγκινήθηκαν Λουκαίδης - Χριστοφίδης από τα αστρονομικά ποσά των 100 -150 χιλιάδων που καρπούνται οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Κύπρου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΚΕΛ ΟΠΩΣ ΔΗΣΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΑ
• Δήθεν ψάχνουν σε βαθυστόχαστες αναλύσεις και περίπλοκες αναζητήσεις περί της ΗΤΤΑΣ στις Προεδρικές εκλογές που τους άφησε για τρίτη συνεχή φορά εκτός εξουσίας. Και ετοιμάζουν έγγραφα και συζητήσεις στις Ομάδες βάσης του κόμματος, για να τους διαβεβαιώσουν ότι μάχονται για την αριστερά και προωθούν τα δικαιώματα των βασανισμένων εργατών και δυσπραγούντων πολιτών. Α, μπα. Η ηγεσία του ΑΚΕΛ κατέστησε το κόμμα της αριστεράς κάτι αντίστοιχο του ΔΗΣΥ απλώς με κόκκινο επικάλυμμα για να παραπλανεί αλλά και για λόγους αισθητικής. Έτσι για να μπορεί ο πελάτης- ψηφοφόρος να διαλέξει ανάμεσα στο γαλάζιο και το κόκκινο ρούχο, αλλά που είναι ίδιας μάρκας , ραφής και μόδας.

• Αν κάποιος έπεφτε αλεξιπτωτιστής ( θα έβρισκε αρκετούς που έχουν το ίδιο χόμπι και θα είχαν αρκετά κοινά σημεία να συζητήσουν) και παρακολουθούσε την ολομέλεια της Βουλής που συζητούσε περί του προϋπολογισμού του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενδεχομένως να είχε την εντύπωση ότι η αριστερά δεν υπάρχει ως ιδεολογία στο Κυπριστάν και υπερασπίζονται τα συμφέροντα της κατά συνθήκη κεντρώοι , δεξιοί και αναλόγως της περίστασης.

ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Π.Κ. ΠΟΥ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

• Πως μπορεί δηλαδή να επεξηγήσει κάποιος την στάση του ΑΚΕΛ, που εμποτισμένη με ΑΣΙΓΑΣΤΟ ΠΑΘΟΣ σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες στιγμές έφθασε τα όρια του ΜΕΝΟΥΣ, για να υποστηρίξει τους ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ καθηγητές του Πανεπιστημίου Κύπρου που αμείβονται με ΑΣΥΛΛΥΠΗΤΑ ποσά των 100- 150 χιλιάδων Ευρώ τον χρόνο- και περισσότερα- για να μεταφέρουν τις γνώσεις τους στους φοιτητές. Και δεν έφθαναν όλα αυτά, θέλουν να τους παραχωρήσουν και επιπρόσθετα χρήματα για να συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα. Χωρίς περιορισμούς και χωρίς κάποιος να μπορεί να τους επισημάνει ότι στην χώρα που ζουν και απολαμβάνουν τις χιλιαδούλες Ευρώ τον μήνα, υπάρχουν άνθρωποι που λιμοκτονούν, που βασανίζονται , που ταλαιπωρούνται, που αγχώνονται γιατί ο μήνας τους τελειώνει στις 15, αφού από εκεί και έπειτα μένουν κλειδωμένοι στα σπίτια.

• ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ- ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

• Ποιος όμως περιμένεις να υπερασπίσει όλους αυτούς τους ταλαίπωρους ανθρώπους. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ το κόμμα της αριστεράς που έχει ευαισθησίες. Κι όμως το ΑΚΕΛ δια του Κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑΙΔΗ, του βουλευτή ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ βροντοφώναζε ότι σπιλώνουν το έργο των ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ, που αμείβονται κάθε μήνα με μισθούς που ισοδυναμούν με όσα παίρνει ο μέσος εργαζόμενος σε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. Κι αυτοί μας το παίζουν αριστεροί που μάλλον προστατεύουν για ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ προφανώς λόγους τους ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ, ΧΙΛΙΟΥΧΟΥΣ και καλοβολεμένους που θέλουν να μας το παίζουν σωτήρες.

• Προβάλλοντας δε άλλοι βουλευτές την ΑΣΥΔΟΣΙΑ των ακαδημαϊκών , που κατέστησαν από τα κόμματα ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ, βρέθηκαν τα γνωστά κολαούζα να τους στηρίξουν. Οι ΑΚΕΛικοί και οι Οικολόγοι με την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και τον ΠΑΜΠΟ ΘΕΟΠΕΜΤΟΥ. Τους προσέβαλαν λέει γιατί μιλάνε για τους υπέρογκους μισθούς τους. Σιγά τα ωά. Ο σεβασμός δεν αποδεικνύεται με την ΑΝΟΧΗ σε όσους το παίζουν από καθέδρας ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ της κοινωνίας, αλλά με έλεγχο και προσήλωση στην διασφάλιση των ΙΕΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ των φορολογουμένων που πληρώνουν σαν καλοί μακάκες κάθε μήνα.

• ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΟΥΘΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;

• ‘Έστω και αν οι υπόλοιποι στήριζαν το αντίθετο, το αριστερό ΑΚΕΛ θα έπρεπε ως εκ της αποστολής του, να ταχθεί υπέρ του ελέγχου και των περικοπών από τους ασύλληπτους μισθούς των ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ της Κυπριακής κοινωνίας. Τα επονομαζόμενα και θεούθκια ας κοιτάξουν και γύρω τους , ας μιλήσουν με τους φοιτητές τους και θα αντιληφθούν το ζόρι που τραβάει αγόγγυστα η κοινωνία, που συνεισφέρει για να ζουν όλοι αυτοί πλουσιοπάροχα. Πάντως το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο. Το ΑΚΕΛ είναι και αυτό ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ στην ΔΙΑΠΛΟΚΗ, παραμένει κόμμα που βάζει σε πρώτη μοίρα τους πελάτες της ψήφους και κυρίως επηρεάζεται αναλόγως των προσωπικών συμφερόντων βουλευτών και της ηγεσίας του κόμματος.

• ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

• Έχασε τον δρόμο και τον προσανατολισμό του και μάλλον δεν ακούει τα μηνύματα της κοινωνίας που μετατράπηκαν σε ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ. Συνεχίστε έτσι και η διολίσθηση σας θα είναι θέαμα προς απόλαυση . Α, να πούμε και την καλημέρα μας στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ που ΠΟΜΠΩΔΩΣ μιλάει για αλλαγές και τροποποιήσεις στο Καταστατικό . Άσε, ΣΤΕΦΑΝάκο, κρύφτηκες και δεν πήγες στην συζήτηση , αλλά να σου αναφέρουμε ότι συνεχίζετε να γράφετε ιστορία. Το περήφανο αριστερό ΑΚΕΛ του ΕΖΕΚΙΑ- ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ και τόσων άλλων γνήσιων εκφραστών της ιδεολογίας, το καταντήσατε ροζ αριστερά και εσχάτως και χαβιαροαριστερά. Η σχέση σας με την αριστερή – σοσιαλιστική ιδεολογία είναι ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ όλων ημών των διαφανοκέφαλων, με τις επιδείξεις …κομμωτικής.

• Προέκυψε και κάτι άλλο συναφές από την συζήτηση για τους προύχοντες , καταβολεμένους ακαδημαϊκούς του Π.Κ ακόμη και σε σχέση με τους συναδέλφους τους που διδάσκουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια. Βλέπετε και το Π.Κ το διοικεί ΚΛΙΚΑ ή αν προτιμάτε ενός είδους ΜΑΣΟΝΙΑ, που ορίζει και διορίζει ποιοι θα υπηρετήσουν στο ίδρυμα και θα μετατραπούν σε προνομιούχους . Κι ας μην μας μιλούν για σεβασμό και δήθεν προσβολή. Αυτός κερδίζεται με τις πράξεις και όχι με τις σχέσεις με τους πολιτικούς…

• Ο ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ- ΞΑΝΘΟΥ

• Λοιπόν αποδείχθηκε στην εν λόγω συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής ότι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ είναι ωσεί παρών στους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ. Η πρώτη γεύση ότι ψήφισε κατά το δοκούν και εναντίον των θέσεων των Πρασίνων και δεν ενστερνίστηκε το πάθος των ΑλΑττα και Παμπουίνου, καταδεικνύει ότι πλέον είναι ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ και θα ενεργεί σε όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, σαν τον σύζυγο που μένει στο σπίτι με την γυναίκα του παρά το ότι τους χωρίζει άβυσσος, για τα παιδιά. Η διαφοροποίηση ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ επιτάθηκε από το γεγονός ότι στις ΕΞΟΦΘΑΛΜΕΣ – ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ενέργειες της Ατταλίδου και της ΕΦΗΣ ΞΑΝΘΟΥ κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, η απάντηση του κόμματος ήταν η ΦΟΒΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ της απομάκρυνσης για δυο βδομάδες από τα θεσμικά όργανα. Έχουν πλάκα οι Πράσινοι. Έσκισαν όλα τα πράσινα καλσόν από την ένταση της τιμωρίας. Οπόταν και ο Παπδούρης αφού ο ΚΑΘΕΝΑΣ κάνει ότι θέλει στους Οικολόγους χωρίς επιπτώσεις και όλα κρύβονται κάτω από τις τερατσιές, αποφάσισε να ενεργεί όπως κόψει ο νους του.

• Ουσιαστικά το Κοινοβούλιο απέκτησε άλλο ένα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. Πότε θα φύγει από τους Πράσινους που τους διοικεί με αυστηρότητα ο Παμπουίνος, είναι απλώς ζήτημα χρόνου. Εξάλλου, τον περιμένουν πολλοί με ανοικτές αγκάλες γιατί είναι παραγωγικός στο Κοινοβούλιο. Οι δε Πράσινοι σιωπούν μέχρι πιο κάτω, αλλά κάποια στιγμή θα ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ και θα τους μείνουν μόνο τα φύλλα, γιατί οι ψήφοι θα εξαφανιστούν…Και ακούγονται θόρυβοι στην γωνία. Τι; Επανέρχεται ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Στα πρότυπα της αλήστου μνήμης προσπάθειας των τριών ανεξαρτήτων υποψηφίων στις Προεδρικές εκλογές, ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ και τρεις γαλάζιοι δελφίνοι που προαλείφονται για θέση Αναπληρωτή Προέδρου στον ΔΗΣΥ. Συναντήθηκαν μπας και βρουν κοινή συνισταμένη, αλλά διαπίστωσαν ότι μια είναι η καρέκλα και ο καθένας την θέλει για το κορμάκι του, όπως μας πληροφόρησε ο πράκτορας της ΞΥΠ που φέρει το προσωνύμιο…κομάντο. Οπόταν μάχη με διάσπαση δυνάμεων προς όφελος του …Λεμεσιανού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X