ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσδιόρισε ενεργειακά τον προεκλογικό η Πηλείδου - Διαλύουν οικογένειες με ακρίβεια

Επιστροφή στα μαύρα χρόνια των μνημονίων - ΑΝΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΕ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΥΜΦΟΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΓΩΓΟΣ

Με το γλυκό της χαμόγελο έστω και με άγνοια κινδύνου η Υπουργός Εμπορίου ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ, έβαλε το πλαίσιο περί των ενεργειακών που θα αποτελέσουν μαζί με μεταναστευτικό και ακρίβεια, τα κύρια θέμα του προεκλογικού αγώνα. Διέλυσε το αφήγημα που επιχειρούσαν να παρεισφρήσουν στελέχη ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ, αλλά και αριθμός άλλων βουλευτών - πολιτικών αξιωματούχων από διάφορα κόμματα που οι πεποιθήσεις του συμπίπτουν. Η Νατασούλα μας προσδιόρισε το πλαίσιο των ενεργειακών, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο αγωγός φυσικού αερίου προς Τουρκία είναι και ΑΣΥΜΦΟΡΟΣ και ΤΕΧΝΙΚΆ ΑΔΥΝΑΤΟΣ να υλοποιηθεί σαν το όραμα αρκετών Ε/Κ πολιτικών.

Μπορεί να φαίνεται για πολλούς εξ ημών και υμών ως δευτερεύων θέμα, μπροστά στα τεράστια προβλήματα που θα αναφέρουμε πιο κάτω και τα οποία κυριολεκτικά ΔΙΑΛΥΟΥΝ οικογένειες. Ωστόσο, για κάποιους που έχουν λυμένα τα οικονομικά τους προβλήματα και επιθυμούν να προωθήσουν προσωπικές ατζέντες, όπως καθορίζονται από πρεσβείες και ανεξόφλητα γραμμάτια, η εν λόγω πολιτική θέση αποτελεί στόχο ζωής. Ταυτίζεται με την λύση του Κυπριακού και παρουσιάζουν την διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου από τα οικόπεδα του Κυπριστάν προς την Τουρκία και μέσω της, στην υπόλοιπη Ευρώπη, ως πανάκεια που θα εξαφανίσει πάσαν νόσον και μαλακίαν σχετικά με το Εθνικό Θέμα.

Μάλιστα η επιμονή σε συγκεκριμένους υποψήφιους από κομματικά στελέχη του ΑΚΕΛ, αλλά και η στροφή κάποιων του ΔΗΣΥ με την συνεπικουρία και διασκορπισμένων βουλευτών - πολιτειακών αξιωματούχων σε άλλα κόμματα τείνουν να διαμορφώσουν μέτωπο με προμετωπίδα το εν λόγω θέμα που θεωρείται ότι θα δώσει την λύση στο Εθνικό Θέμα. Η ΞΥΠ δια κορυφαίων πρακτόρων της παρακολουθεί διακριτικά - χμ, αυτό παίζεται - όλα τα διαδραματιζόμενα και γνωρίζει ακόμη και για μυστικές διαβουλεύσεις στελεχών διαφόρων κομμάτων που γίνονται με μοναδικό θέμα στην ατζέντα τον αγωγό προς Τουρκία.

 ΑΝΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΕ

Μέχρι και επικοινωνιακή στρατηγική κατάρτισαν για να επιχειρήσουν την εμπέδωση της εν λόγω λύσης με το επιχείρημα ότι θα έρθουν χρήματα στον τόπο και θα λύσουμε και το Κυπριακό. Προφανώς παραβλέπουν τον αιμοδιψή Ερντογάν που θα ανοιγοκλείνει την στρόφιγγα αναλόγως συμφερόντων και θα κρατεί ΟΜΗΡΟ το Κυπριστάν και την Ευρώπη, ενώ γίνεται κυρίαρχος ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ στην περιοχή και με την δική μας χορηγία και συνέργεια.

Όμως και με την ερώτηση του Διοικητή της ΞΥΠ προς την Νατασούλα μας και την κοφτή της απάντηση στα ΜΜΕ, το επιχείρημα αποδομείται αφού το ανατινάζει η καθ’ ύλην αρμόδια που έχει όλα τα δεδομένα μπροστά της. Πάντως είναι αξιοθαύμαστο για την μεγαλόπνοη στρατηγική μας για την οποία θα πρέπει να μας δώσει και ο ΝΙΚΑΡΟΣ κάποιες εξηγήσεις. Σε μια περίοδο που η ΕΕ ΚΑΙΓΕΤΑΙ για φυσικό αέριο και θα μπορούσαμε να ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ την κατάσταση η Κυβέρνηση επιμένει σε ΜΟΕ. Αν η χρονική συγκυρία δίνει τέτοια πάσα για να πετύχουμε κι εμείς ένα γκολ τότε θα μείνουμε τελευταίοι στον πίνακα και δεν μας σώζει ούτε ο Μπενζεμά.

Πάντως ως κράτος και παρακαλούμε να το λάβουν υπόψη οι επιστήμονες - ψυχίατροι εξελίξαμε το σύνδρομο της Στοκχόλμης και παρακαλούμε να αποδώσουν στην βιβλιογραφία την γαουροσύνη του Κυπριστάν…

Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ- ΕΚΡΗΞΗ ΤΙΜΩΝ

Ο κοινωνικός ιστός δέχεται ανηλεώς συντριπτικά χτυπήματα. Οι οικογένειες καταστρέφονται και διαλύονται η ζωή στο Κυπριστάν μετατρέπεται πλέον σε ΚΟΛΑΣΗ. Δεν είναι υπερβολές και ο καθένας να μην κλείνεται στον μικρόκοσμο του και να ζει στην εικονική πραγματικότητα. Η κοινωνία βοά και πλέον η περίοδος θυμίζει την αντίστοιχη με την οικονομική κρίση που μάστιζε τον τόπο μας προς κάποιων ετών. Περιγράφεται σε συντομία ως επιστροφή στα μαύρα χρόνια των μνημονίων, όπου η κοινωνία ζούσε στα τάρταρα με άλλο τότε πρόσχημα και δήθεν αφορμή.

Η έκρηξη τιμών, το δημόσιο χρέος, ο πληθωρισμός, η μείωση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών αποτελούν ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ που θα ανατιναχθεί τον χειμώνα αν και τα σημάδια φαίνονται από τώρα και εξελίσσονται ραγδαία. Χωρίς ίχνος ντροπής και αιδούς καταβροχθίζουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό και οδηγούν την κοινωνία στην φτώχεια και ανέχεια με πρόσχημα την κρίση που προκλήθηκε λόγω πολέμου και πανδημίας. Αρλούμπες.

Απλούστατα είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και συμπαρασύρονται από την ΑΣΥΔΟΣΙΑ τους και θέλουν να μεταχειρίζονται τους Ευρωττοπουζοκυπραίους σαν τα παιχνιδάκια τους ή και το φτηνό εργατικό τους δυναμικό. Μια μικρή χώρα όπως την Κύπρο που ο προϋπολογισμός της ισοδυναμεί με μια από τις μεσαίες εταιρείες του Ελιον Μασκ, θα μπορούσε να κυβερνηθεί και να ζουν ΥΠΟΦΕΡΤΑ οι κάτοικοι της με απλές και νούσιμες λύσεις. Αλλά προτεραιότητα είναι η κλεψιά και η μπαγαμποντιά.

Τα 27 δισεκατομμύρια δημόσιο χρέους, η διολισθαίνουσα οικονομία και οι ανεπίλυτες παθογένειες σε διάφορους τομείς δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας ακόμη και σε εμάς τους ιδιαίτερα χαμογελαστούς. Ενδεχομένως η ενασχόληση μας εκ του σύνεγγυς με ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ και ΨΕΥΤΕΣ να μην μας αφήνει περιθώρια… Μόνο με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και απαίτηση από τους υποψηφίους για τις Προεδρικές συγκεκριμένων λύσεων που θα λύσουν τα προβλήματα της κοινωνίας με ΟΡΑΜΑ θα έχουμε μέλλον. Διαφορετικά ΤΕΛΟΣ.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Βόμβα θα εκραγεί στο πολιτικό σκηνικό. Από την αγωγή πολιτικού σε βάρος αντιπάλου του και συνέχιση του πολεμικού σήριαλ και από την άλλη η αποκάλυψη καβγάδων μεταξύ στελεχών κόμματος θα ανατρέψει αρκετά και θα δώσει τροφή προς ενασχόληση. Άλλο που δεν θέλαμε.

ΥΓ: Πάντως κ. Πανά - Κολιού - Κραγιάννη - Τσιούτη μας. Προς της πανδημίας, των εμβολίων των λοκντάουν και λοιπών μέτρων δεν είχαμε ηπατίτιδες που να ταλαιπωρούν τόσα πολλά παιδιά.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X