ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προς αναβολή οι δημοτικές εκλογές - 6 - 11 ψηφοδέλτια θα δίνονταν στους πολίτες

Φοβούνται την αποχή - Γιατί ο Χατζηγιάννης τραγούδησε στα γενέθλια του Πρίγκιπα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

• Κολοσσοί της πολιτικής. Μιλάμε για τρομερές εμπνεύσεις που αξίζει τον κόπο να τις αναλύσουν εις βάθος, μήκος και πλάτος πολιτικοί επιστήμονες και άλλοι εμπλεκόμενοι με την ανθρώπινη συμπεριφορά. Φαίνεται ότι θέλησαν να σπάσουν παγκόσμιο ρεκόρ και να γραφτούν στο Γκίνες για την ευρηματικότητα τους, αλλά αυτή την φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Και μάλιστα ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ και βαυκαλίζονται για την ΤΕΡΑΣΤΙΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ τους που προσδιόρισαν σαν τομή στο Κυπριστάν, την περιβόητη και περιλάλητη ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Αήρ ο τριάστερος, μπούρδες και αερολογίες. Η γάγγραινα του κομματικού κράτους ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ την χώρα και το απτό παράδειγμα είναι οι δήθεν αλλαγές στους Δήμους.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΒΙΑΣΜΟ ΜΕΤΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ

• Κι επειδή ακούγεται χαμηλοφώνως, κανείς δεν τολμά να αναλάβει το κόστος και θα προταθούν χιλιάδες άλλοι λόγοι, όπως η καθυστέρηση στην ψήφιση όλων των νομοθετημάτων, να σας πληροφορήσουμε ότι οι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ που ορίστηκαν να γίνουν ταυτόχρονα με τις Ευρωεκλογές τον Μάιο του 2024 ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ εκ νέου, αφού ήταν ορισμένες να γίνουν τον Δεκέμβριο του 2022, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν, δήθεν για εξοικονόμηση δημοσίου χρήματος και για να διεξαχθούν ταυτόχρονα με τις Ευρωεκλογές. Όπερ μεθερμηνευόμενο, η Βουλή θα κατηγορηθεί για ΔΙΠΛΟ ΒΙΑΣΜΟ μετά ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ της Δημοκρατίας. Ούτε σε Μοζαμβίκη, Ουγκάντα, Τζιμπουτί, νήσο Άου- Άου ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ εκλογές και μάλιστα για δεύτερη φορά, καθότι συνιστά ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ δημοκρατικών κανόνων και διάλυση κάθε έννοιας ευνομούμενου κράτους. Η Βουλή του Κυπριστάν ΕΙΣΗΓΑΓΕ από το παράθυρο το ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ή καλύτερα το επανέφερε όπως συνέβαινε επί Αγγλοκρατίας που διόριζαν μουκτάρηδες και αζάδες.

ΑΝΑΛΑΒΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Η ΑΝΝΙΤΑ – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ

• Αν και ακόμη το ψιθυρίζουν και δεν το ομολογούν δημόσια, εντούτοις στο παρασκήνιο το συζητούν και ήδη φαίνεται ότι διαμορφώνεται πλειοψηφία, αφού όλα τα κόμματα διαπιστώνουν ότι η ταυτόχρονη διεξαγωγή δημοτικών - ευρωεκλογών ήταν απλώς εφεύρημα και αφήγημα που κατέληξε σε ακόμη ένα ΦΙΑΣΚΟ. Φοβούνται- ιδιαίτερα τα μεγάλα κόμματα - ότι η ΑΠΟΧΗ θα εκτοξευθεί στα ύψη και τότε θα παρουσιαστεί η ΓΥΜΝΙΑ τους που κάλυψαν στις Προεδρικές εκλογές με τρικ, αντί να δουν την πραγματικότητα κατάματα, που βοά ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ απομακρύνεται τάχιστα από τα μαντριά τους. Ήδη οι πρώτες παρασκηνιακές απόψεις και κουβέντες έγιναν και όπως πληροφορείται η ΞΥΠ ανέλαβε και σχετική πρωτοβουλία η Πρόεδρος της Βουλής - ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για να μεθοδεύσει την αναβολή και την ωραιοποίηση της κατάστασης του βιασμού…Εμείς πάντως είμαστε με το θύμα του βιασμού και όχι με τον ΘΥΤΗ, όπως είναι και η πολιτική ατάκα που δεσπόζει στην Ελλάδα ελέω δράσης του εραστή δυτικών προαστίων, όπως ήταν στην αλήστου μνήμης σειρά ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑίος ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ.

• ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 6-11 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

• Τα πρακτικά προβλήματα που αναφύονται τεράστια, αφού σύμφωνα και με αναλύσεις εξειδικευμένης ομάδας της ΞΥΠ, για να ψηφίσεις θα έπρεπε το πρωινό της Κυριακής σου να το περάσεις στα εκλογικά κέντρα. Τώρα αν έβαζαν και τον ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ να μας ερμηνεύει κανένα άσμα, ενώ θα περιμέναμε στις ατέλειωτες ουρές, θα ήταν ευχής έργο αφού ο Υφυπουργός Πολιτισμού είναι πάντα πρόθυμος…Κάθε ψηφοφόρος λοιπόν, θα έπαιρνε από 6- 11 ψηφοδέλτια και θα πήγαινε στο παραβάν να ψηφίσει. Τα χάπια σας και γρήγορα; Ε, βέβαια θα έπαιρνε τα εξής 5 για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. ΔΗΜΑΡΧΟΥ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ- ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ - ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΦΟΡΕΙΩΝ- ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και φυσικά εκείνο των Ευρωεκλογών. Αν δε είσαι πρόσφυγας και θέλεις να ψηφίσεις και για τον κατεχόμενο σου Δήμο, θα έπαιρνες 5 Χ2 ψηφοδέλτια και φυσικά αυτό των Ευρωεκλογών. Φανταστήκατε οποιοδήποτε άνθρωπο να βγάζει άκρη με αυτό το χαρτομάνι; Αν δε είναι οι ψηφοφόροι και κάποιας ηλικίας, αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει πίσω από το παραβάν. Σκηνές απείρου κάλλους. Θα μας κοροϊδεύουν και τ’ αδέλφια μας στην Αφρική. Ε, δεν πάει τώρα να φωνάξουμε; Τα χάπια μου ρε τα δημαρχιακά…

• Ποιος θα σπαταλούσε τόσο χρόνο για να πάει στις εκλογές και να ψηφίσει Δημάρχους και όλους αυτούς τους δελφίνους που προαλείφονται να γίνουν Ευρωβουλευτές και να παίρνουν 14 χιλιαδούλες τον μήνα ; Α, μπα. Αν είναι και καμιά ηλιόλουστη μέρα τον Μάιο, η ΑΠΟΧΗ θα έφθανε το 80 % και στις κάλπες θα προσέρχονταν οι κομματικοί στρατοί , ορισμένοι σαν εμάς που είμαστε ιδιόρρυθμοι- διαστροφικοί και σεβόμαστε τους θεσμούς- Δημοκρατία και κάποιοι συγγενείς υποψηφίων. Ενδέχεται και υποψήφιοι να μην πάνε στις κάλπες…

• ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

• Α, μην ξεχάσουμε να σας επισημάνουμε ότι θα επικαλεστούν για να δικαιολογήσουν την αναβολή των εκλογών και την καθυστέρηση στην κατάθεση κάποιων νομοθετημάτων και τροποποιήσεων της σχετικής νομοθεσίας το έθεσε διακριτικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ που επισήμανε ότι κρούει τον κώδωνα στο ΥΠΕΣ. Φυσικά και το Υπουργείο Εσωτερικών για να τους δώσει ΑΛΛΟΘΙ θα ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ να τα παρουσιάσει στην Βουλή. Αν δε υπολογιστεί ότι ο ωφέλιμος χρόνος λειτουργίας της Βουλής είναι έξη μήνες, αν αφαιρεθούν οι διακοπές και όλα τα υπόλοιπα συνυπολογιζόμενος με τον άγραφο νόμο και πρακτική του Κοινοβουλευτισμού ότι έξη μήνες προ των εκλογών δεν μπορούν να περάσουν νομοθετήματα που επηρεάζουν τις εκλογές τότε είναι μια ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Θα φορτωθεί το βάρος το ΥΠΕΣ, για να κάνει χατίρι στα κόμματα να βρουν διέξοδο και φυσικά αυτοί θα αποδέχονται με ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ το έργο του στενομάκρουλου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ. Θα ζήσουν όλοι καλά και οι μακάκες ψηφοφόροι καλύτερα. Μετά διερωτούνται γιατί διολισθαίνουν τα ποσοστά τους. Ε, μα αφού δεν κάνετε μια δουλειά της προκοπής .

ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

• ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ επικρατεί παντού, όπως διατείνεται Τμηματάρχης Υψηλής οικονομικής πολιτικής και λοιπών καταστάσεων πράκτορας της ΞΥΠ. Κλείνοντας με τις εκλογές να επισημάνουμε ότι έχουν ακόμη ένα πρόβλημα τα κόμματα. Δυσκολεύονται να βρουν υποψηφίους για δημοτικούς συμβούλους οπόταν και θα γίνει η γνωστή πρακτική της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

ΑΔΙΚΑ ΡΕ ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ χώρκατοι ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΑΤΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

• Α, τώρα κατάλαβα ότι είσαστε ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ χώρκατοι. Τι διαμαρτύρεστε ότι τραγούδησε το ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Πρίγκιπα (εις έτη πολλά Πρόεδρε ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, να χαίρεσαι την οικογένεια) ο Υφυπουργός Πολιτισμού ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ και το ανήρτησε στο διαδίκτυο; Όταν ρε χωρκάτες ο ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ τραγουδήσει στα γενέθλια του Πρίγκιπα ΧΑΡΙ δεν θα το βάλει στο facebook του; Εσείς ρε χώρκατοι όταν πάτε στον καφενέ του χωρκού σας και τους κερνάτε όλους (αν δεν έχουν καβούρια οι τσέπες) για τα γενέθλια της γυναίκας σας, δεν το βάζετε στο facebook και γράφετε λεζάντα. «Για να δεις κόρη πόσο σ’ αγαπώ τζιέρασα ούλλους τους χωρκανούς» και βάλετε καρδούλες; . Ε, τι έκανε διαφορετικό δηλαδή ο Μιχαλάκης και πάθατε αμόκ. Άτε να δούμε δηλαδή.

• Φυσικά υπάρχουν και οι πίκρηδες που λένε ιδού ο λόγος που διορίστηκε ο Χατζηγιάννης στο Υφυπουργείο Πολιτισμού. «Για να έχουν δωρεάν καλλιτέχνη υψίστου επιπέδου να τους τραγουδάει στις γιορτές και επετείους οι πολιτικοί.» Ε, όχι ρε υπερβολές ρε ΛΟΥΑ- ΛΟΥΑ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν άκουγε κάποιος τον ΚΟΥΜΑ και τους παρατρεχάμενους του ιατρούς , ειδικά αυτό τον χοντρούλη κύριο ( καλά δεν μας λέτε ότι το πάχος είναι ασθένεια εσείς οι ιατροί;) να φωνάζουν γιατί έχουν ελλείψεις στο ΤΑΕΠ Πάφου, δεν είστε σίγουροι ότι θέλουν όλοι να ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ τα δημόσια νοσοκομεία; Ακούσατε κάποιο να δυσφημίζει την εργασία του και να περιφέρεται ωρυόμενος τα Μέσα Μαζικής εξημέρωσης; Καλά ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΜΑ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ και Πρόεδρε των ιατρών δεν σε έμαθαν στην Ρωσία που σπούδασες δωρεάν που σε έστειλε το κόμμα , ότι δεν ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ με πάθος την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ που επιτεύχθηκε ποτέ σ΄ αυτό τον δύσμοιρο τόπο;. Πάντως, αν ήταν οι ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ στο Κυπριστάν, σίγουρα θα τους απέβαλαν από τον ΠΙΣ και η ΠΑΣΥΚΙ του Κούμα θα τους εξαπέστειλε στα κάτεργα. Γλιτώσατε Άγιοι μου…Καλά ο Ιπποκράτης ακούγοντας κάποιους Κύπριους ιατρούς…αυτοκτόνησε.

• ΥΓ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους φίλους (Ι.Α- Κ.Κ- Χ.Χ) γιορτάζουν σήμερα …ποικιλοτρόπως. Κάποιοι να αναπολήσουν και τα γενέθλια τους στο κλεινόν άστυ (ΕΛΛΑΣ) που πέρασαν μεταξύ Ελλήνων και Ορθόδοξων Χριστιανών.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X