ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προωθούν Ιωνά Νικολάου για μεταβατικό Πρόεδρο ΔΗΣΥ

Γαλάζια φράξια χωρίς την συγκατάθεση Αβέρωφ και οι δελφίνοι που προαλείφονται

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 • Παιχνίδι ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, για όσους δεν είναι οπαδοί μιας εκ των δυο ομάδων και δεν πόνταραν σε στοιχήματα, τότε θα είναι απόλαυση και κυριολεκτικά ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ. Κάπως έτσι συμβαίνει και σε όσους ΔΕΝ ταυτίστηκαν με κάποιον εκ των υποψηφίων για τις Προεδρικές εκλογές και απολαμβάνουν το υπερθέαμα του παρασκηνίου, αλλά και του προσκηνίου. Μπορεί να λείπουν τα ζογκλερικά του Νειμάρ και του Εμπαμπέ, ωστόσο και οι βυζαντινές μηχανορραφίες, οι υποσκάψεις και οι αντιπαραθέσεις παραπέμπουν σε ζογκλέρ της πολιτικής.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΦΡΑΞΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΒΕΡΩΦ

• Πάμε στο προκείμενο για το οποίο προϊδεάσαμε προ καιρού περί της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΦΡΑΞΙΑΣ που επιχειρεί να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τον ΔΗΣΥ και ενίοτε παραγνωρίζει τον σημαντικό αγώνα που έχει να δώσει το κόμμα για τις Προεδρικές εκλογές. Ασχολείται δε ΜΟΝΟ με την επόμενη μέρα του κόμματος αντί της παρούσας. Κι όλα αυτά χωρίς την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του Προέδρου του κόμματος ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ που δίνει την μάχη για να καταλάβει τον ΘΡΟΝΟ του Προεδρικού. Αν εκλεγεί ο Αβέρωφ στην Προεδρία της Δημοκρατίας όλα είναι καλά , αλλά σε μια μάχη υπάρχει και το ενδεχόμενο ΗΤΤΑΣ. Ε, γι’ αυτό επισημάναμε ότι η γαλάζια φράξια των Συναγερμικών έχει στραμμένη την προσοχή στην επόμενη μέρα.

• Μετά από σωρεία πληροφοριών των πρακτόρων της ΞΥΠ, σας παρουσιάζουμε το σενάριο που επεξεργάζεται η γαλάζια φράξια και συζητείται έντονα σε αρκετές παρασκηνιακές συνάξεις. Αναφερόμαστε στην προώθηση του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ΙΩΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ως ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ στον ΔΗΣΥ, για να οδηγήσει το κόμμα στην μετά Φούλη εποχή. Ήδη έγιναν αρκετές βολιδοσκοπήσεις και παρασκηνιακές διεργασίες αλλά λόγω και της προεκλογικής περιόδου και για να μην θεωρηθεί υπόσκαψη στο έργο του Αβέρωφ Νεοφύτου, περιορίζεται σε ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ, κλειστούς κύκλους και εντελώς διακριτικά .

• Προφανώς όσοι προωθούν τον κ. Νικολάου, γνωρίζουν καλά ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να υλοποιηθεί το σενάριο τους, θα είναι να ΣΥΓΚΑΤΑΝΕΥΣΕΙ και ο νυν Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ή έστω να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα μπορούν να ζητήσουν την αλλαγή στον γαλάζιο θρόνο. Όπως πληροφορούμαστε από πράκτορες της ΞΥΠ ο Ιωνάς Νικολάου δεν είναι διατεθειμένος να συγκρουστεί με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, αν επιθυμεί την παραμονή του (Ο Αβέρωφ) στην εξουσία.

• ΕΠΙΜΑΧΟ ΖΗΤΗΜΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

• Φαίνεται ότι στον ΔΗΣΥ τους απασχολεί έντονα και είναι μια δύσκολη άσκηση εργασίας που συζητείται έντονα, με αρκετές αποχρώσεις και διαφορετικές απόψεις, αν το κόμμα σε περίπτωση νίκης του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ παραμείνει στην ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, όπως την τελευταία 10ετία ή περάσει στην αντιπολίτευση, όπως εξάλλου πρόσφατα προδιέγραψε ο Φούλης. Δεν αποκλείεται το εν λόγω ζήτημα να αποτελέσει και το ΕΠΙΜΑΧΟ ζήτημα της εσωκομματικής αντιπαράθεσης με όλα τα συνεπακόλουθα.

• Πάντως το σενάριο μεταβατικού Προέδρου στον ΔΗΣΥ θα έχει ημερομηνία λήξης αφού ο κ. Νικολάου θα επιχειρήσει να κλείσει τις πληγές και να οδηγήσει το κόμμα σε εκλογικό συνέδριο, που σύμφωνα με το καταστατικό θα πρέπει να διεξαχθεί μέσα στο 2023. Προφανώς το σύνθημα Ιωνά Νικολάου θα είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ, έννοια που υπό τις παρούσες συνθήκες ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΤΗΚΕ. Τέλος πάντων κάποιος από το βάθος φωνάζει δυνατά την ρήση «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού», αλλά αυτός είναι γνωστός για την εμμονή του σε προχωρημένα πολιτικά σενάρια.

• Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΑ

• Σημειώνουμε ακόμη μια σημαντική παράμετρο περί του θέματος με τον Ιωνά Νικολάου, ότι τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος τον θεωρεί και ικανό και άξιο να επιτελέσει τέτοιου είδους αποστολή. Μάλιστα δεν πρέπει να παραβλέπεται η ψυχολογία του ΝΙΚΑΡΟΥ, ο οποίος νοιώθει ότι κάτι ΧΡΩΣΤΑΕΙ στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, αφού δεν μπόρεσε να τον διορίσει στην θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την αντιπολίτευση. Και ο ΝΙΚΑΡΟΣ είναι φτανόκαρτος (έχουν και οι ελέφαντες καρδιά), όπως λένε στο χωριό του, οπόταν και δεν μπορεί να φύγει αφήνοντας εκκρεμότητες.

• ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

• Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό σας ενημερώσαμε για τους δελφίνους που προαλείφονται για την Προεδρία του ΔΗΣΥ και αποτελούν στελέχη πρώτης γραμμής. Ανάμεσα τους οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ- ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ- ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ. Σε τέτοια περίπτωση θα γίνει η μάχη των μαχών στο γαλάζιο στρατόπεδο. Προφανώς και οι ανακατατάξεις στον ΔΗΣΥ θα επιφέρουν και διεκδικήσεις αξιωμάτων στην ιεραρχία του κόμματος, με αρκετές εκπλήξεις , αφού από την 1η Μαρτίου αρκετά γαλάζια στελέχη- Υπουργοί- Υφυπουργοί και άλλοι με πολιτειακά αξιώματα θα μείνουν ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Και το πολιτικό γραφείο ανεργίας όπως και το αντίστοιχο του Υπ. Εργασίας αργεί να σου εκδώσει το επίδομα…

• Ο ΚΑΥΓΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ – ΜΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

• Πάμε και στα ωραία του Κοινοβουλίου. Σας προαναγγείλαμε περί του πραξικοπήματος της ΕΙΡηΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, που υφαρπάζει θέματα με καταδρομικές επιχειρήσεις από την δικαιοδοσία άλλων βουλευτών και τα παίρνει με το έτσι θέλω προς συζήτηση στην Επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προεδρεύει ή όπως είπε ο αντιμαχόμενος ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, δεν είναι όποιος πει πρώτος πτου (μην υποστείτε ανατριχιαστικά σοκ γιατί το παιδικό παιχνίδι, το επονομαζόμενο χοστό, μας προσέφερε αλησμόνητες στιγμές) που πρέπει να λειτουργεί στο Κοινοβούλιο

• Έτσι και η αντιπαράθεση σε ψηλούς τόνους στην χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια ΕΙΡΗΝΗΣ- ΜΥΛΩΝΑ προδιέγραψε ορισμένες καταστάσεις και διασαφήνισε αρκετές παραμέτρους. Πρώτο και βασικό είναι ότι συστάθηκε πλέον ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ, που η στήλη με την συνδρομή και βουλευτή , θα το ονομάζει ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗ, που επιχειρεί να κυριαρχήσει στην Βουλή. Ηγέτης του κονκλαβίου η Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η οποία στην αντιπαράθεση στην Ολομέλεια ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕ τους βουλευτές ΔΗΣΥ (δεν λαμβάνει υπόψη τον Τορναρίτη, ενδεχομένως σε συσχέτιση με τα προηγούμενα περί Προεδρίας ΔΗΣΥ), το ΔΗΚΟ, αλλά και αυτό το ΑΚΕΛ που φάνηκε δια του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑΙΔΗ, ότι δεν στήριζε την Ειρήνη Χ.

• ΣΙΩΠΗ ΕΣΥ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ

• Όμως η ΑΝΝΙΤΑ όρθωσε το ανάστημα της και περιόρισε τους πάντες για χάρη της Χαραλαμπίδου και του γυναικωνίτη. Ξέρετε κορίτσια ενίοτε είναι και οι άντρες χρήσιμοι, ιδιαίτερα όταν είναι σε κόμματα. Α, και η φάση της ημέρας ήταν εκείνη όταν ο Πρόεδρος των Οικολόγων ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ που ενέγραψε το ΕΠΙΜΑΧΟ θέμα «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία» ζήτησε τον λόγο. Η Πρόεδρος της Βουλής με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ τρόπο του είπε. «Δεν είναι ανάγκη να μιλήσεις εσύ». Και φυσικά υπάκουσε ο τιτάνας της πολιτικής, αφού οι πληροφορίες λένε ότι η διπλανή του, βουλευτής των Οικολόγων ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και μέλος του γυναικωνίτη, του έβαλε τις φωνές και άρχισε την μουρμούρα. Ε, που ν’ αντέξει ο άνθρωπος…

• Πάντως η Βουλή έγινε το καλύτερο φαστφουντάδικο που ξεπερνά και επώνυμες μάρκες με εμπειρία. Ενώ στην ατζέντα της Ολομέλειας υπήρχαν 87 θέματα, με ταχεία εξυπηρέτηση η Πρόεδρος ανέφερε ότι αποσύρθηκαν τα μισά από τα κόμματα και τα άλλα από την Κυβέρνηση και έκλεισε την συνεδρία. Αν ο κόσμος περιμένει να φάει μέσω νομοσχεδίων να περιμένει. Έχουν και άλλες δουλειές οι μαγείρισσες του καταστήματος γρήγορου φαγητού…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Έγραψε η ατάκα του βουλευτή του ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ότι τα πολιτικά σιαμαία ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ πλέον διαχωρίστηκαν. Φαίνεται Άριστε ότι παρά το ότι η επέμβαση διαχωρισμού ήταν πολύ δύσκολη, τελικά ήταν ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ. Επιβαλλόταν και για ιατρικούς λόγους

• ΥΓ. Το έδεσμα που σέρβιρε ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΗΜΗΤΡΗΣ στους τηλεθεατές και που ετοίμασαν οι σεφ ΜΑΥΡΗΣ- ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (δημοσκόποι) και ΜΙΧΑΗΛ-ΤΣΩΚΟΣ προκάλεσε αναγούλες και έντονες στομαχικές διαταραχές. Μάλλον δεν θα προτιμήσουν ξανά το μαγαζί του ΡΙΚιστάν οι πελάτες. Μην ζητήσουν και την απομάκρυνση σας από το εστιατόριο του ΡΙΚ, καθότι είστε επικίνδυνοι... πλέον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση